fbpx

LUDILO: U SAD-u ubijaju tek rođene žive bebe koje su preživjele pobačaj

Beba

Nešto strašno se događa u SAD-u s bebama koje su preživjele pobačaj. Nitko ne spominje definiciju djeteta ni fetusa, jer rođeno dijete više nije fetus, izraz kojim se neki vade kako bi ublažili da je pobačaj zapravo ubojstvo djeteta u utrobi. No što kada je riječ o bebi, koja je preživjela pobačaj i koja je rođena živa. To više nije fetus, to je ljudsko biće. Gdje su sada svi oni koji kažu kako beba nema pravo na život? E pa izgleda da nažalost ima takvih ljudi u Americi, a vjerojatno i kod nas.

U SAD-u se doista događa strašna situacija. Prema novom izvješću Ministarstva zdravstva u Minnesoti, 2018. godine u tri odvojena slučaja, novorođenčad su ostavljena na stolu da umru, nakon što su preživjela neuspjeli pobačaj, preživjela porod i izborila se za prvi dah. Ostavljeni su na stolu, bez da im je pružena osnovna pomoć. Ta djeca nisu rođena po kućama, ta djeca su rođena u bolnicama. Gdje je sada ta Hipokratova zakletva koja obvezuje liječnike da pruže pomoć onima kojima je potrebna. Izgleda da je i ona naišla na jezične ili granične barijere jer očito to ne vrijedi preko “bare”.

U vrijeme, kada su se bebe rodile, demokrati su u Kongresu glasali za blokiranje federalnog zakona za pružanje osnovne medicinske skrbi bebama koje preživljavaju pobačaje.

Podaci iz Minnesote i Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) pokazuju da bebe često prežive postupak pobačaja, ali da postojeći zakoni u mnogim državama u Americi nisu dovoljni da ih zaštite. To je razlog zašto je, američka savezna država, Georgia nedavno donijela zakon za “otkucaje srca”.

Minnesota je također donijela vlastiti Zakon o zaštiti novorođenčadi rođenih u 2015. godini, koji prepoznaje dojenčad koja preživljavaju pobačaje kao ljudske osobe, što znači da se ne mogu legalno ostaviti da umru i moraju dobiti razumnu medicinsku skrb. No, ovi najnoviji podaci sugeriraju da postoje pojedinci koji ne poštuju zakone.

Otkako je na snagu stupila verzija zakona o Otkucajima srca u Minnesoti, država je primila izvješća o 11 beba koje su preživjele pobačaje, uključujući pet u 2016., tri u 2017. i tri ranije spomenuta 2018. godine.

Prema izvješću:

Kod jedne bebe, koja je preživjela postupak pobačaja, navodno su postojale “anomalije nespojive sa životom”, što znači da nije bilo pokušaja da se dijete spasi. Beba je kasnije umrla.

Druga beba dobila je “mjere za njegu”, ali nije preživjela unatoč tim intervencijama.

I u posljednjem slučaju, dijete koje je preživjelo pobačaj, koje je živjelo, za koje je rečeno da je moguće da nastavi živjeti, nisu poduzete nikakve mjere za očuvanje djetetova života. Stoga je beba umrla.

U ovakvim slučajevima demokrati govore kako bi više voljeli da takve bebe umru. Zbog toga se svim silama bore kako bi  zaustavili zakon Otkucaja srca, tvrdeći da zaštita novorođenčeta na neki način krši ženska “reproduktivna prava”.

Imajte na umu da je ovih 11 slučajeva prijavljenih u Minnesoti samo nekoliko od stotina koje su se dogodile diljem SAD-u. Između 2003. i 2014. godine, CDC kaže da je oko 154 djece rođeno živo nakon neuspjelih pobačaja, ali to su samo slučajevi koji su prijavljeni.

Američki centar za pravo i pravosuđe procjenjuje da je pravi broj veći od 362 bebe, na temelju podataka koje je skupina prikupila između 2001. i 2010. godine.

U Kanadi je taj broj daleko veći, kao što kanadski Institut za zdravstvene informacije kaže da je u samo pet godina zabilježeno oko 766 slučajeva beba koje su preživjele pokušaje pobačaja. U Zapadnoj Australiji, najmanje 27 sličnih slučajeva prijavljeno je između 1999. i 2016. godine, prema državnom ministru zdravstva.

Trenutno ima 18 američkih država koje nemaju zakone kojima bi zaštitile bebe koje prežive neuspješne pobačaje kako bi dobile odgovarajuću skrb, a ljevičari žele da tako i ostane. Dvije države, New York i Illinois, zapravo su ukinule zakone koje su imale  kako bi zaštitile novorođenčad koja preživljavaju neuspjeli pobačaj.

Žalosno je što moraju postojati zakoni kojima bi se odredilo je li beba ljudska osoba. Zamislite ovu situaciju, dvije žene rađaju:  jedna rodi živu bebu i ono je ljudska osoba jer nije bilo pobačaja. Druga beba, također rođena živa, preživjela je pobačaj i stoga nije ljudska osoba i ostavljena je na stolu da umre. Zar to nije ubojstvo? Zar postoji razlika?

46
Ostavite komentar

avatar
10000
 
22 Grupirani komentari
24 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
46 Komentatori
tedikarmaSve na 13 crnoZvrkpuki Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
Obavijest
Josip
Gost
Josip

Od ovoga nema dalje. Finalna faza sloma.

rijecanin
Gost
rijecanin

Bojim se da ima. Ovo neće proći bez velikog zla.

Stjepan
Gost
Stjepan

Nije svaka ludost učinjena slučajno ili ideološki već da bi sakrila pametna i poštena djela! Ovakvo “ljevićarenje” ide samo na korist velikim gazdama, financijerma istih prodanih duša… Eto ispada da su “lijeve” političke opcije protiv najslabijih… Još jedna ZAMJENA TEZA koja je 100% zaživjela uz pomoć krupnog kapitala i meinstrem medija!
Ludost je i dalje pohranjena u bogatstvu naivnosti većine i bahatosti materijalno prebogate manjine. Opismenjavanje jest pomoglo u tehnološkom razvoju svijet ali kod većine nije pomaklo ni milimetra u duhovnoj i moralnoj sferi općeg prava na život za svako biće!
Ehhh ta ZAMJENA TEZA! Prolazi tako jednostavno i u razvijenim i naprednim civiliziranim društvima gdje nema ustaša, četnika, a ni partizana! Lažni idoli su zakon, TV “borbe prijestolja” itd.
J*B*M LI IM CIVILIZACIJU ….

tedi
Gost
tedi

Da, a da je pseto digla bi e cijela planeta,ok. za pseto i ja bi mu pomogla,ali vrednosti o pravu na ljudski zivot su se totalno iscasile.
Necastivi je zaigrao piruetu protiv Boga i prirode i mora da ponovo bude svezan lancima.
Smrt fasizmu sloboda narodu!

Mercury
Gost
Mercury

Razvoj civilizacije…Još samo nedostaje da jedemo novorođenu djecu…

Pojam svodnik odlazi u povijest. Sada moramo smisliti naziv za tipove koji će podvditi žene da rade kao inkubatori…

nekoime
Gost
nekoime

Progresivni liberalni demokrati ili napredne feministice?

Mercury
Gost
Mercury

@ neikome

Problematika cijele priče bi se mogla nazvati “izgubljena pamet”. I to ne samo ovdje. Progresivne liberalne demokrate zovu regresivni libarali oni koji svoju pamet nisu putem izgubili ili namjerno odbacili zbog “višeg cilja”. Kada je taj viši cilj sulud, onda nas naše znanje i razum zaustavlja da radimo gluposti. To vrijedi od sitnica u privatnome životu pa do ovakvih civilizacijskih problematika. Tako danas ti progresivni liberalni demokrati, ako žele ostvariti svoj viši cilj moraju koristiti sasvim druge alate da bi postigli svoj cilj jer znanje i razum više nije na njihovoj strani. A kada kreneš koristiti te druge alate, naziv progresivni liberalni demokrat ostaje samo prazna etiketa jer on ne koristi metode fašizma da bi ostvario svoje ciljeve.
Tako su se i feministice izgubile. Kada je nestala potreba za njihovim pokretom, umjesto da se reformiraju sukladno realnosti, one su krenule s izmišljanjem bajki jer je realnost bila takva da ju nisu željele prihvatiti.

Osoba koja će se baviti takvim poslom definitivno nije liberal kao što ni pimp nije liberal 🙂 Naziv – “BREEDER”

Brainstorm
Gost
Brainstorm

rjesenje je jednostavno. ne smije se zivo roditi. nego jeste li vi razmisljali o eutaniziranju sviju koji se rode nezdravi? lakse je napraviti novo nego se 50 godina baviti sa rodjenim invalidom.

Kaj ti
Gost
Kaj ti

Da,ko avto. Ako je slomleno, ubij pa napravi novo. Sigurno ides na fax kad si tako pametan,pravi brejn storm

Lucija
Gost
Lucija

Mislim da je o takvim stvarima potrebno trezveno razmisliti. Uzimajući u obzir materijalne mogućnosti društva i obitelji. O, da. Važno je društvo. Nekidan u tramvaju vidim mamicu kako s poda uzima komad hrane i daje djetetu.
Ovakva glupost bi u nekoj zemlji bez antibiotika bila nagrađena vrlo vjerojatno – smrću potomka. Prirodna selekcija.
Invalidno djete će s nekih 40 godina, nakon smrti roditelja, ostati – kome?
I još nešto: jednom sam bila u bolnici sa ženom koja je imala dvoje zdrave djece i jedno invalidno koje ju je toliko iscrpilo da je završila u bolnici. Što bi bilo s djecom onda?

Mercury
Gost
Mercury

@ Brainstorm

4,5% pobačaja se odnosi na silovanje te zdravstvene probleme majke ili djeteta u Americi (2018 istraživanje). Što znači da od primjerice 100 pobačaja njih 4,5 je bolesno.
Na 640 000 pobačaja (2015), 1,3 posto dolazi nakon 21 tjedna što znači rizik da se dijete rodi živo. To je 8320 pobačaja godišnje preko 21. tjedna. Ako uzmemo onih 4,5%, to znači da je od 8320 pobačaja gdje dijete može preživjeti, 374 onih s potencijalnim zdravstvenim problemom. Ostalih 7950 je zdravo.

Inače, problematika je u lovi jer dijete kao meso jako puno vrijedi.

Kada predlažeš nekakve stvari, onda moraš razmišljati i o budućnosti. Primjerice, ti si donio zakon da usmrtimo sve koji se rode nezdravi jer je skupo brinuti se o njima 50 godina. Onda se ja sjetim da je i 20 godina skupo se brinuti za nekoga i donesem zakon da se usmrte svi koji trebaju 24/7 njegu (djeca, oni koji su doživjeli prometnu ili kakvu drugu nesreću, stari). Onda se tebi 20 godina čini isto skupo pa doneseš zakon da se odmah svi usmrte i ne budu na teret društvu. Ja pogledam tvoj zakon i kažem, ajmo usmrtiti sve koji nisu od koristi društvu jer su i oni društveni teret. Isto ti je s pobačajem. U Americi se ide na to da se odobri da se dijete rodi i da onda tek roditelji odluče da li će ga zadržati bez obzira što je dijete u potpunosti zdravo. To je današnji Zapadni trend, nitko nije za ništa odgovoran i svi su žrtve nečega. Dok oni shvate da su samo žrtve svoje vlastite gluposti, moglo bi biti kasno.

Brainstorm
Gost
Brainstorm

Mercury, zasto siris okolnosti? napisao sam “rodjenim invalidom”. to valjda znaci ne oni koji kasnije stradaju. u anticka doba ostavljali su djecu vukovima, u nasim krajevima se dugo zadrzao obicaj ubijanja starih i nemocnih. obicaj koji je bio u cijeloj srednjovjekovnoj evropi. stari narodi su radili sve da najbolji opstanu. da ne povlace dolje sve ostale.
necemo opet isto ali slucaj novorodjenih invalida je specifican. ako nije ljudsko bice 5 mjeseci po zacecu onda se lako moze potegnuti da nije ni odmah po rodjenju. pa i danas je praksa da se lijeci one koji imaju bolje sanse. neces presaditi bubreg nekome tko izgleda da ce ionako umrijeti kroz koji dan. nece dati novi bubreg covjeku od 90 a mladoga od 20 ostaviti da ceka ako doceka.
znam jednu koja ima invalidno djete. zena je toliko traumatizirana da vise ne zeli imati djecu. mi gubimo 2 nova zdrava hrvata jer se ona uzasava ponovnog radjanja.
ali takodjer razmislimo zasto je netko invalidan po rodjenju. karma? tko zna sto je taj cinio u prethodnom zivotu kad ga je stekla takva bozija kazna a nama svima ostaje da patimo radi toga. zli duh se grohotom smije.

Mercury
Gost
Mercury

@ Brainstorm @ Lucija

Niste shvatili poantu. Poanta je pitanje za vas gdje granica staje i tko će je odrediti. Savršen je primjer ovaj s pobačajem u Americi gdje se granica stalno pomiče.

@ Brainstorm

Širim okolnosti jer nemaš validan argument fiksne granice. Kao što ti misliš da bi ju “baš tu trebalo postaviti”, sutra će se javiti netko drugi koji će ju na temelju tvoje logike pomaknuti unaprijed. A upravo to i sam radiš “ako nije ljudsko bice 5 mjeseci po zacecu onda se lako moze potegnuti da nije ni odmah po rodjenju”. Tko je istraumatiziran i da li ima razlike ćeš shvatiti kada postaneš invalid usred svog života pa budeš gledao svojoj majci u oči i rekao joj kako si bio glup i da ne potpiše tvoju eutanaziju jer joj ipak nisi toliki teret.

A za “ako nije ljudsko bice 5 mjeseci po zacecu” – tu se neće niti jedan ozbiljni znanstvenik s tobom složiti.

@ Lucija

Tko kaže da ima pravo? Što ako je bio alkoholićar s 3 godine radnog staža? Jel ima on kakva prava?
Ja “okrenem pilu” kao što ti kažeš, a ti još uvijek ne vidiš. Strava.

Brainstorm
Gost
Brainstorm

granica se arbitrira kao u mnogo cemu. gdje je granica dana, kilograma, metra? tisucinka sekunde i koji je to dan, kakvom instrumentu vjerovati?
zato uzmimo komotnih 3 dana po rodjenju premda bi se moglo uzeti i puno vise.

Mercury
Gost
Mercury

@ Brainstorm

E super. Vidiš da se razumijemo.

Sad razmisli tko arbitrira i gdje to sve može završiti. Ovo je jedno od najvećih pitanja naše civilizacije.

Lucija
Gost
Lucija

Mercury
Ne okreći ‘pilu naopako’.
Pojasnit ću: socijalno, društveno i – karitativno NISU iste stvari.
Pa je neki starac, primjerice, radio, plaćao poreze i doprinose, od kojih se školovala i njegova, ALI i tuđa djeca.
On bez daljnjega ima pravo na skrb u starosti. Društvenu. Ne karitativnu.

Stjepan
Gost
Stjepan

Mercury pitanje jedno za Vas.
“… jer dijete kao meso jako puno vrijedi.”- ovo je teza ili činjenica??

Mercury
Gost
Mercury
nessy
Gost
nessy

Da takav zakon postoji, ti danas ne bi bio ovdje da komentiras.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Bolesno dijete pa neka se jadno muči cijeli život! To bi valjda bila poruka članka?
U Sparti su ubijali svu mušku djecu koja nisu bila sposobna za vojsku!
Tako je to u životu!

Kaj ti
Gost
Kaj ti

E zato sparta jos danas postoji

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Niš ne brini! Ni tvoja Hrvatska neće dugo! 🙂

Mercury
Gost
Mercury

@ Bob Rock

Imaš neke izvore da se radi o bolesnoj djeci?
Jel znaš kada se rade testovi da se utvrdi da li dijete može imati potencijalne probleme?

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ne, nemam izvore!
Pretpostavljam! Pretpostavka je majka svih činjenica!

Majk Majers
Gost
Majk Majers

Bob Rock
Takvo razmišljanje je bolesno. I ti se mučiš cili život?
Nije bolest sve šta boli

Meštar
Gost
Meštar

Pobačaj nije pitanje religije, ono je znanstveno pitanje: a znanost kaže da se u trenutku oplodnje stvorilo novo biće. U ovom slučaju radi se o ljudskom biću. Netko je uzeo za pravo da određuje kad je to biće vrijedno, a kad manje vrijedno da ga možemo ubiti. Također je netko rekao da majka ima pravo na vlastiti izbor što činiti sa svojim tijelom. Da sa svojim, ali ne s tuđim!! Znanost kaže da su majka i dijete dvije raličite jedinke. Ovo su znanstvene činjenice, a dalje etičke posljedice su jasne.

Lucija
Gost
Lucija

Majka i dijete, kad se rodi su, prema sadašnjem ‘društvenom dogovoru, dvije osobe.
Majka i fetus – nisu.
Koliko tjedana starosti, otkucaji srca…ovisi pravu pojedine države.

Majk Majers
Gost
Majk Majers

Šta god znanos i zakoni tvrdili, nebitno je. Bitan je mentalni sklop u takvih ljudi. Samo ljuska bez osjećaja, ljubavi, empatije. Točnije, poremećaj teški.

Lucija
Gost
Lucija

Razmišljala sam, nevjerojatno za mene, da li uopće otvoriti članak ili ne…
Govorimo o rođenoj DJECI, ne fetusima.
I, mi neznamo da li bilo takvih defekata da bi – bilo kakav- život bio moguć? Nema informacija.
* gadna psovka.

Stjepan
Gost
Stjepan

Čini mi se da su komentari (ne svi) otišli svuda osim na jednostavno obično pravo na život ili efikasnu smrt bez kalkulacija …??
Moje pitanje za sve zainteresirane, a posebno jer se radi o djeci s obzirom da je malo zvijeradi koja tako oholo uništavaju svoje potomke??

Mercury
Gost
Mercury

@ Stjepan

Stvar je vrlo jednostavna. Djeca uopće nisu poanta cijele priče. Dobro si to primjetio. Malo to ljudi uopće vidi.
Imaš i još jednu stvar koju mnogi ne vide, a oni koji vide o tome šute. A to je da se uopće ne rješavaju problemi nego posljedice.

Red Dog
Gost
Red Dog

Cela ta diskusija je na pogresnim osnovama.
Ne radi se o nekom pravu fetusa ili zene, vec o definiciji toga sta je zivot.
Ako je pravo zene da odlucuje zasto ne abortirati i sina od 40 godina?
Ja ne baratam time, to treba da odreduje nauka, ali se zna da masa voli da smatra narocito o ovome i o smrtnoj kazni.

Moreno
Gost
Moreno

Sve se invertira . . . ima bit kako oni koji su u Boga virovali će prestat u Boga virovat, a oni koji nikad nisu i koji su mislili kako nikad neće mogli bi u Boga počet virovat.

crodaemon
Gost
crodaemon

eh žalosno

KATA
Gost
KATA

PA TO NIJE NI HITLER RADIO PORED SVIH GROZNIH ZLOCINA KOJE JE POCINIO NESTO PRESTRASNO

Zax
Gost
Zax

Pobacaj se obicno vrsi tako da se fetusu-djetetu posebnim instrumentom zdrobi glava. Tada se opet posebnim instrumentom vade dijelovi. Ruke, noge,djelovi torza. Tako da se ovdje najvjerojatnije radi o abortusima u petom,sestom ili kasnijem mjesecu. Abortusi se tada rade kad nesto nije u redu s djetetom ili trudnoca ugrozava zdravlje i zivot majke. O cemu se ovdje radi iz clanka je nemoguce saznati. Cestitke novinaru(sarkazam)

Aga
Gost
Aga

I da sad pametovanja o vrijednosti zivota. Taj sav zivot ima vrijednost do godine dana, poslje svima se fucka… sta zivot je vrijedniju tih 21mjesec???? Poslje toga heh moze da bude I topovsko meso da se humanost u masi izgubi stotine milijuna poginuli u ratovima ili su oni topovsko meso. Trenutni se.genocid.događa u jemenu segregacija I ubijanja u palestini… ukrajina također…. I da lazna humanost I gubitak vrijednosti zivota nakon 21mjeseca je neogranicena ljudska glupost….

Ne pricajte o vjeri jedna knjiga biblija za krscane zapovjed ne ubi pak se ubijalo kao od sale te priče vase i vrednovanju zivota, ako znamo sta se radilo na ovim prostorima…. sta se dan danas radi.

Branko
Gost
Branko

Amerika je najreligioznija među zapadnim razvijenim civilizacijama.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR

Opet američki degenerični psihopati!Svo zlo svijeta dolazi od tih kaubojskih majmuna.

tedi
Gost
tedi

Djeca nisu u modi,zato zvotinje preuzimaju tron.Da se razumijemo obozavam zivotinje,ali dijecu volim vise.

Area 51
Gost
Area 51

moj komentar od 20. 07. 2019. 14:33 dobio 30% podrske. fantasticno!!!
jos malo ispeglati ove sto po automatizmu konformiranja sa dominantnim misljenjem daju protupodrsku stizemo do 70%.

puki
Gost
puki

Kada se počinje legalizirati pobačaj? Krajem 60-ih godina na Zapadu, u doba seksualne revolucije, liberalizacije društva itd.. Međutim korjeni borbe za legalizaciju pobačaja su daleko stariji. Još u kasnom 19. stoljeću. I tko stoji iza borbe za legalizacije pobačaja od početka? Ona ista globalna korporativna, lihvarska i oligarhijska elita, koja je stajala i iza Hitlerove eugenike i financirala Hitlerove programe eutanazije, koja danas forsira smanjenje svjetskog stanovništva, pobačaj, sterilizaciju, cjepljenje, itd. posebno u siromašnim državama Afrike, Azije i Latinske Amerike, jer ta silna sirotinja tamo koja se puno razmnožava, smeta zloj i gramzivoj eliti, i ta elita želi pobiti što više te sirotinje. I zato je i izmišljen pobačaj, Zato ta elita i danas., svi ti Bill Gatesi i ostali mućkaroši i kriminalci u Africi ne financiraju gradnju tvornica, škola i pruga, već samo gradnju klinika za pobačaj i djele anti-bejbi pilule i kondome. Stvarni cilj legalizacije pobačaja, i sve te borbe za pobačaj, nije nikada bila borba za ženska prava, i slično, već jedini razlog je bio smanjenje svjetskog stanovništva. Ta elita preko svojih propagndnih medija stalno vas uvjerava danas da je zemlja prenaseljena da je 7 milijardi navodno previše (iako zapravo nitko ne zna ima li na zemlji doista 7 milijardi ljudi).. Ali prije 100 godina, kada je na zemlji bilo samo negdje 1,5 milijarde stanovnika, ta elita je pričala isto to:; da je tih miljardu i pol ljudi previše, da je zemlja prenaseljena i da broj stanovnika treba drastično smanjiti. Životinje ne poznaju pobačaj, nijedna životinja ne pobacuje svoju mladunčad, U stvari i čovjek nije poznavao pobačaj, ali mu je ova zla elita to usadila u glavu, propagandom i pranjem mozga, Odnosno ženama je to usadila u glavu. Pogledajmo naprimjer indijance koji žive u prašumama Amazone u Brazilu, ili Bušmane u Nambiji u Africi. To su narodi koji i danas žive odsječeni od takozvane civilizacije, koji žive onako kako su živjeli prvi pećinski ljudi prije 20-30.000 godina. Dakle indijanci u Amazoniji i bušmani u Namibiji su oni “izvorni” narodi, oni predstavljaju onog praiskonskog, izvornog prvog čovjeka. indijanci i bušmani hodaju onako goli samo sa malo krpica koje pokriva međunožje, žive u plemenskim zajednicama u kolibama, žive od sakupljanja voća i povrća i lova. Žene se brinu o djeci, muškarci idu u lov i brinu se kako nabaviti hranu za obitelj, Ti indijanci i bušmani nisu nikakvi kršćani, nemaju nikakvu religiju, ili vjeruju u neka svoja božanstva, vračeve i slično. Baš onako kako su bili prije 20.000 godina i pećinski ljudi. Indijanci i bušmani, odnosno njihove žene ne pobacuju, jer oni upće ne poznaju to, oni ne znaju što je pobačaj. Ne samo to, oni ne znaju ni što je obični “francuski poljubac” ( sa jezikom), a kamoli sve te razne seksualne igrice , koje prakticiraju ljudi na Zapadu i u “civilizaciji”. Indijanci i Bušmani sve to ne poznaju, već je kod njih seks isključivo u službi dobivanja potomstva, i produžetka vrste, Muž legne na ženu, napravi joj djete i to je to…ništa više. Borba protiv pobačaja nema… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk

Pa pobačaji imaju svrhu u nekim određenim uvjetima. A ne kad je eto netko zalegao i sad bi kao ispravili grešku pobacivanjem. Ne ide to tako.

puki
Gost
puki

Liberalizacija, pobačaj, kontracepcija i cijela takozvana seksualna revolucija, pokrenuti su na Zapadu, krajem 60-ih godina, od strane ove iste elite, sa ciljem smanjivanja stanovništva. Za to je zadužen fašistički Rockefelerov Rimski klub “Club of Rome”. Rimski klub, stoji i iza cijele ideologije o navodnom zatopljenju klime. Skoro svi zanstvenici, koji u javnosti propagiraju zatopljenje klime, navodno uzrokovano od strane čovjeka su, ili članovi Rimskog kluba ili povezani sa Rimskim klubom. Rimski klub stoji također i iza ovog cirkusa “Fridays for Future” u kojem balava derišta kofol protestiraju za spas klime i zemlje. Dakle, elita je sve to pokrenula krajem 60-ih godina i nakon 5 desetljeća, ona je uspjela skoro potpuno uništiti natalitet u Europi i Zapadu, gdje bijelo stanovništvo u svim državama ima negativan natalitet. Zato se elita sada najviše usredotočila na Afriku, Aziju i Južnu Ameriku, da i tamo proširi seksualnu revoluciju, i da onoj sirotinji izbije iz glave rađanje djece. Zato Planned Parenthood sa golemim milijardama Gatesa, Rockefellera, Sorosa, Buffeta, američke vlade..itd, operira posvuda po tim kontinentima, gradi klinike za pobačaj, radi mjere sterilizacije, kontracepcije, itd.. Tako se Soros, Gates, Rockefeller i ostali mafijaši pretvaraju da su oni kofol dobročinitelji, Ali da jesu, onda bi tamo sirotinji gradili ceste, pruge, tvornice, bolnice, škole, sveučilišta, itd.. Ma kakvi, malo sutra. Nema toga, ne postoji, ništa od toga. Oni im samo financiraju pobačaj, sterilizaciju, kontracepciju, cjepljenje. Naravno, tako što Gates i ostalo banditi potplaćuju korumpirane vlade tih afričkih i azijskih država. I sve to u suradnji sa UN-om, koji usko surađujae sa Rimskim klubom, jer i UN je pod kontrolom globalističke mafije, kao i sve ostale međunarodne institucije. Predsjednik njemačkog i europskog ogranka Rimskog kluba je Erich von Weiszcecker, nećak pokojnog Richarda von Weiszceckera, koji je bio njemački predsjednik 1985-1995. Richard von Weiszcecker je u 2. svjetskom ratu bio nacistički oficir Wehrmachta, kao i nekadšnji tajnik UN-a 60-ih i 70-ih godina, Austrijanac, Kurt Waldheim. To su samo neki od brojnih primjera bivših dužnosnika iz vremena nacizma, koji su nakon 2. sv. rata postali ljudi Rockefellera i globalističke elite. Jedan od takvih bio je i Walter Hallstein, prvi predsjednik Europske komisije 60-ih godina, a najpoznatiji od svih njih bio je bivši Hitlerov fizičar Wernher von Braun, koji je nakon 2. sv. rata gradio atomsku bombu za SAD i radio za CIA, te također bio jedan od glavnih faca u NASA. Ipak, za elitne eugeničare iz Rimskog kluba i ovaj slabašni natalitet u Europi je još uvijek previše, oni zahtjevaju još više smanjenje stanovništva i u Europi, Tako je Rimski klub na svom skupu prije 4 godine u Berlinu, zahtjevao još više smanjenje stanovništva i u Europi. Pa su predložili mjeru- da se daje premija od 80.000 eura za svaku ženu u svim državama EU, koja ne rodi nijedno dijete. Australijski filozof i aktivist elite, Peter Singer (židov), poznat je po tome, što zastupa ideju ne samo radikalnog pobačaja, već i da se ima pravo ubiti i rođeno dijete, ako roditelji iz nekog razloga ne žele to dijete, ako je rođeno sakato,… Pročitaj više »

Sve na 13 crno
Gost
Sve na 13 crno

Dajte na usvajanje ljudima koji su puni ljubavi a nemogu imati decu …..kad vec nezelite ubice jedne ….ovo su momenti kad covek koji nema trunke zlobe u sebi da bi mogao nekog …..zbog zlocina koji je taj neko npr ovakav ucinio i lekara i osobu koja je bebu na milost i nemilost ostavila

karma
Gost
karma

Znaci naucili su se od Dr Mengele na licu mjesta. Ove doktore i njihove sefove treba pogubiti na licu mjesta, klinike nacionalizirati. To nisu ljudska bica sa dusama to je samo ljuska sa skalperom. To je zlo u punom smislu i prikazu. To su prokletnici sluge sotone osobno.
Sve teznje i price o pravima zena,muskarcina na ped..r paradama, prava djece na odabir svoga spola i urlanje o tome preko medija je za rusenje obitelji i same strukture krscanstva i islama gdje je obitelj bitan kutak za djecu i odrastanje. U nasem dekadentnom svijetu zene imaju mentalno brkove a muski su kastrirani do te mjere da je kaznjivo reci kompliment zeni na poslu ili negdje vani. Zene u coporima ispijaju pica tipa imena sex in the city i bale na mlade momke. Rastavljene u svomke drugom pubertetu pijance i kurvaju po pubovima. Trosi se novac roditelja na duple stanove i troskovi prijevoza i nsvega rastu manje djeci. Djeca slijede svoje mamice i tate su cesto krnje za spanjenje. Niko o njima i ne prica. Poznam masu rastavljenih i ocevi su dosta patili da se o njima i ne prica. Ocinstvo i dobar tata danas nije nesto sto se cijeni u drustvu. Svi pricaju o samohranoj mamici. Koncept razbijanja svega normalnoga je prioritet kabale. Svijetom vlada sotona i trenutno divlja preko rijeci demokracija,ljudska prava i briga o zdravlju ljudi cijepljenjem..
Jedan advokat mason je pijan u restoranu lijepo rekao; sve rastave i dekadencija je moj kruh i karijera. Brakorazvodne parnice i svadje je njegov kruh i vila sa bazenom.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik