Makedonski predsjednik Ivanov odbio sastanak s Carlom Bildtom

Carl Bild
29 komentara

Bivši švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt je doputovao u Skopje i sastat će se sa stranačkim liderima, ali ne i predsjednikom Đorđom Ivanovim, saznaje makedonski Press24.

Predsjednički ured je priopćio kako u programu predsjednika nije predviđen takav sastanak. Neslužbeno se saznaje da je Ivanov odbio sastanak zbog neprincipijelnih stavova Carla Bildta i njegovog pokušaja miješanja u unutarnja pitanja zemlje.

Ivanov se prethodno odbio sastati s visokim povjerenicom Europske unije za vanjske poslove Federicom Mogherini i povjerenikom za proširenje Johannesom Hahnom.

Prema neslužbenim informacijama, Carl Bildt će se sastati s vrhom stranaka VMRO-DPMNE i SDSM. Službenu potvrdu njegovog dnevnog reda je Bildt objavio na Twitteru na putu prema Skopju.

“Kraj ustavne krize u Skopju nije na vidiku. Čini se da su razlike u stavovima sve dublje. Situacija je teška”, rekao je Carl Bildt, bivši izaslanik Europske unije za Balkan, trenutno supredsjedatelj Europskog vijeća za vanjske odnose, nevladine organizacije koja se bavi političkim analizama.

Carl BildotkazĐorđe Ivanov
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
7 godine prije

Gdje Carl Bildt prođe tamo trava ne raste !

subaru
7 godine prije

Rekoh ja da je kara Đorđe ciobojse pravi balkanski heroj na koga bi se svi trebali ugledati.

rodoljub
7 godine prije

I Georgijev i Ivanov su principijelnim stavom dali do znanja zapadnim tutorima i lobistima albanske manjine, da nece prihvatiti federalizaciju Makedonije i stvaranje albanske drzave u Makedoniji, kao sto je zapad uradio na Kosovu . Moze se ocekivati satanizacija i optuzbe na racun Ivanova , kao sto je ucinjeno sa Milosevicem, koji je takodje pruzio otpor istim zapadnim revolverasima . Usatanizaciji Milosevica su uspeli . Ako primene isti metod, aktiviranjem nekakve ” Albanske oslobodilacke vojske” , uspece i sa Ivanovim . Pitanje je da li ce ici na isti scenariji i izazvati rat . Mnoge stvari su se promenile .

Osoba C
7 godine prije

E ovoga bi moj ćaća s guštom išamara i nabija nogom u gu*icu. Ne bi baulja po Dubrovniku.

raol
7 godine prije

Evo jedan komentator koristi dupe a drugi guzica – obo dvoje su od mene dobili plus.

holop
7 godine prije

Theresa May sazvala Veliki Cirkus za Lipanj/June

Michael Collins
7 godine prije

Ovo je sve u redu sa strane Ivanova, ali zašto se prije izbora nije izbacilo iz utrke takve stranke koje rade na podjeli zemlje? Ovako im se dao legitimitet, dobro su prošli na izborima, i sada glume žrtve tobožnje diktature.
Jesu li ponovljeni izbori pravno rješenje? Iz članka se vidi samo da ovog masonskog bubuljičavca Ivanov ne želi ni vidjeti.

mars
7 godine prije

Još od raspada SFRJ Đorđe Ivanov je prvi političar na EX YU prostorima sa mudi*a poput dvije lubenice. U poređenju s njim i ovim što pokazuje, svi ostali su kao splačine koje ni pas što lipsava od gladi ne bi ni onjušio a kamoli pojeo.

Željko
7 godine prije

Carl idi u Švedsku i tamo rješavaj probleme jer ih imaš više nego u Makedoniji !!

Perun
7 godine prije

Bildt je obična švedska bitanga. Vucibatina koja služi američkim imperijalistima.

MilanCZ
7 godine prije

Makedonski polticari rad eonako kako kazu iz američke ambasade u Skopju,nemsiju mrdnuti..sve te izjave su za malu dijecu da se zabavljaju time..

Perun
7 godine prije

Zapadni imperijalisti (SAD/EU/NATO) za koje radi i ova švedska bitanga žele nemire i RAT u Makedoniji jer žele spriječiti jačanje RUSKOG utjecaja u regiji koje se povećava zadnjih godina. Ono što je noćna mora zapadnim imperijalistima je RUSKI PLINOVOD iz Turske (Turkish stream) koji treba proći iz Grčke preko Makedonije dalje prema Srbiji i Mađarskoj i ostatku EU. Njemačka na Balkan gleda kao na svoju ekskluzivnu zonu interesa (zapravo koloniju) i Njemačka želi pošto-poto spriječiti energetsko i svako drugo povezivane Balkanskih zemalja sa Rusijom. Zato može Nord Stream 1/2/3/4… ali ne može South Stream ni Turkish stream. Njemačka zna da je ona slaba da u tom podlom naumu spriječi Rusiju ali zato igra na kartu SAD i nada se da će na leđima SAD ostvariti svoj podli imperijalistički kolonijalistički naum. Rusija pak ne želi Balkan kao svoju ekskluzivnu zonu interesa već želi Balkan u kojem bi ona imala ista prava… Čitaj više »

eee
7 godine prije

Jel ovaj izjavija da je pravoslavlje gore od islamskog terorizma?

MilanCZ
7 godine prije

Sva ta događanja u Makedoniji odvlace sasvim drugu stvar a to je Kosovo.Mnogi od vas neznaju da bi na Kosovu mogao buknuti građanski rat ako s eobjave podaci koliko i tko je sve od sadasnjih politicara na Kosovu bio agent UDBE..Milsim da bi Srbija mogla oko svih tih pregovora,dogovora oko kosova sa EU objaviti,jer svi ti podaci,dosjeji su u Beogradu,mogli bi to Srbski politicari objaviti radi svog interesa..Mozda su vec objavili pa da se to javno nesazna,neobjavi,da nedođe do problema na kosovu,tenzije se prenose na Makedoniju,ako se to objavi,biti ce na Kosovu veselo..stvar je da se odvuce paznja od Kosova radi unutarnjeg rijesenja samog Kosova..Makedonski problem uopce tu nije bitan..

jale
7 godine prije

E ovaj predsjednik ima cohones do koljena i svaka mu čast. Novi Tîtô! Da još preživi par neprijateljskih ofanziva, mogao bi da prođe.

žrec
7 godine prije

Svaka mu čast. Naš “Vjerodostojni” bi državnim počastima dočekao brisleskog portira i čistačicu.

Kissinger zvani Henry
7 godine prije

Jedan od najpoletnijih poduzimača masonsko-jezuitske udruge Bilderbergove grupe, inače sve što čuje cinkari CFR, TK i RIIA-Chatham House…
Makedonci, svaka čast!

Jupiter
7 godine prije

Carl Bildt neiskreni podstrekač ratova i slepi posušnik vladara iz senke.Gde on dođe da savetuje , toj zemlji je rat zagarantovan

PERO
7 godine prije

Od stare masončine nikad ne očekivat nešto dobro.

Zog
7 godine prije

Ne daj te se južna braco tu je Putin pa Bog ne mogu vam ništa samo sa Rusima

vaser
6 godine prije

Carl bildt-to kurvanjsko kopile!!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI