Nakon Epsteinovog uhićenja mijenjaju se podatci na Wikipediji i Google-u – Bill Clinton – Lolita Express – Donald Trump

Epstein
16 komentara

Neslužbeno „ministarstvo internetske istine“ pokušavalo je povezati bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i financijera Jeffreya Epsteina, koji je nedavno uhićen pod optužbama za seksualnu trgovinu djecom. Sada mu prijeti 45 godina zatvora.

Epstein je uhićen u subotu navečer, izvijestilo je više američkih medija. Milijarder je seksualni prijestupnik koji je do sada odslužio 13 mjeseci u zatvoru “otvorenih vrata” zbog zlouporabe desetaka maloljetnih djevojaka. Iako su njegovi odvjetnici 2007. potpisali sporazum o izbjegavanju tužbe, ali došlo je do promjena i sada bi mogao provesti ostatak života u zatvoru.

The Daily Beast izvijestio je da će Epstein biti optužen za seksualnu trgovinu maloljetnim osobama, te za zavjeru za sudjelovanje u seksualnoj trgovini maloljetnika. Ako bude osuđen za obje optužbe, 66-godišnjak bi mogao biti osuđen na zatvorsku kaznu do 45 godina.

U optužnici se navodi da je čak 40 djevojaka, a možda i više, dovedeno na Epsteinova luksuzna imanja. Sudski papiri također navode da su neke od tih djevojaka, nakon što ih je Epstein zlostavljao, počele tražiti Epsteinu nove žrtve.

Epsteinova kriminalna djela navodno su se dogodila između 2002. i 2005. godine. Njegovi ilegalni seksualni pothvati već godinama nisu tajna, ali su ih ometali savezni odvjetnici kao i dio sporazuma kojim bi se izbjeglo suđenje iz 2007. godine. Prema tom sporazumu, Epstein je pristao priznati krivnju na samo jedan mali dio optužbe, i to zbog navođenja na prostituciju u zamjenu za odbacivanje ostalih optužbi uključenih u optužnicu od 53 stranice, koja nikada nije aktivirana.

Žrtve “Epsteinovog pedofilskog prstena” držane su u mraku zbog sporazuma. Ranije ove godine, američki sudac je presudio da je dogovoreni sporazum rezultat grubog kršenja saveznih zakona od strane tužiteljstva, jer je žrtve lišio mogućnosti osporavanja. Sporazum je bio dogovoren između Epsteinovih odvjetnika i tadašnjeg državnog odvjetnika za Floridu Alexandera Acoste. Acosta je od tada napravio prilično bogatu karijeru, postao je dio Trumpove administracije i zanijekao je bilo kakvu zloporabu u ovom slučaju.

No, krenule su špekulacije kako Epstein, ne samo da je sam zlostavljao djevojke, već ih je i “posuđivao” svojim utjecajnim i bogatim prijateljima, uključujući princa Andrewa i Alana Dershowitza, koji su obojica negirali bilo kakvu povezanost, baš kao i Bill Clinton i Donald Trump.

Promjene na Wikipediji

Epstainova biografija na Wikipediji naišla je na brzo čišćenje, a jedan je urednik uklonio višestruke reference o Billu Clintonu koji je letio na milijarderovu privatnom zrakoplovu nazvanom Lolita Express. „Čišćenje“ je obavljeno u nedjelju ujutro, nakon što su vijesti o uhićenju Epsteina izašle u javnost. Činjenica da je Clinton letio tim avionom 26 puta “nije relevantna za Epsteinov osobni život”, žalio se urednik Joeblacko, nazivajući te dijelove teksta “mrljom Billu Clintonu”.

Čitatelj Wikipedije uočio je uređivanje, te je na Twitteru usporedio verzije članka prije i poslije uređivanja. Tako je privukao pozornost javnosti.  Do nedjelje navečer, korisnik je ponovno dodao materijal “BD2412”, koji je članku omogućio tjedan dana “zaštite”, sprječavajući uređivanje od strane novih i neregistriranih korisnika.

Clintonovo nijekanje “26 letova” korisnik  “Soibangla” je dodao je u članak u utorak navečer. Isti korisnik je također prilagodio Clintonovu izjavu u kojoj hvali Epsteina, ističući da “nema dokaza da su [Clinton i Epstein] bili “prijatelji”.

“Kada svjetla reflektora ne budu na Epsteinu, spominjanje Clintona u članku može se izmijeniti onako kako bi trebao biti”, rekao je urednik Cramyourspam na stranici na kojoj se vodio razgovor o članku, pozivajući se na uobičajeni pad u redakcijskom interesu kad se predmet pomiče iz vijesti.

Promjene na Google-u

Google je optužen za poduzimanje vlastitog informacijskog rata u ime Clintona, mijenjajući svoj nejasan algoritam kako bi postavio fotografije Epsteina s predsjednikom Donaldom Trumpom kada su korisnici pretražili “Jeffrey Epstein Bill Clinton”.

Rezultati pretraživanja uključuju više fotografija Epsteina i Trumpa, a jedine fotografije Epsteina i Clintona koje donose su podijeljeni ekrani, tako da oni nisu prikazani na istoj fotografiji. Nekoliko rezultata ne uključuje čak ni Epstaina – samo Trumpa, ili Trumpa i Alexa Acosta.

Googleova popravljanja pretraživanja su legendarna i potvrđena su u videozapisu koji je izdao Project Verita prošlog mjeseca. Na video zapisu se tvrdi da je odgovoran algoritam Googleovog “strojnog pravednog učenja”. Algoritam je navodno osmišljen kako bi zamijenio rezultate koji su “činjenično točni”, ali “nepravedni ili štetni” s Googleovom idealnom stvarnošću.

suđenjetrgovina ljudima
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Moreno
4 godine prije

Pa možda su stvari i još gore nago šta se mislilo, jer ako Epstein i Clinton nisu bili ”prijatelji” onda su definitivno bili ”poslovni partneri” di su se ”zaštita” i ”lobiranje” trgavali, a lolite bile moneta u toj razmjeni ”dobara”, jer bi se zaštita prijatelja još nekako i mogla razumit, dok je razmjena loliti za druge koristi definitivno puno gora stvar od zaštite prijatelja 🙂

tuf
4 godine prije

Zvjerstva koja su počinili Clintoni će očigledno svjetlo dana u MSM-u ugledati tek posthumno. Imaju toliki utjecaj da postoje male nade u njihovu ovozemaljsku kaznu. Generalna pljuska svima onima koji hvale zapadni pravosudni sustav.
Trodioba vlasti? Neovisnost sudstva? Pričajte to naivcima.

oxi
4 godine prije

Kada se na Google ukuca :Jeffrey Epstein Bill Clinton pedofile; rezultat pretrage izbaci : Epstein: The billionaire paedophile with links to Donald Trump, dok kad se isto ukuca na Yandex izbaci članak Fox News-a: Flight logs show Bill Clinton flew on sex offender’s jet much more than previously known.
Pametnom dosta.

Zax
4 godine prije

O ovome su prvi javno progovorili Alex Jones i David Icke. Stara vijest. Ono sto nije jasno zasto se ova prica opet otvara, tko je otvara s kojim motivom. Cinjenica da je Epstein jos ziv i nije u zatvoru govori da sigurno ima dokaze o druzenju nekih vrlo mocnih ljudi u njegovom Lolita exspresu. A bio je prijatelj i sa clintonom i trumpom izmedju ostalih. Sad je pitanje samo tko je meta? Epstein je samo oruzje, ne i meta ove istrage

Emiliano Zapata
4 godine prije

Pojeo vuk magare!

Klump
4 godine prije

Uh me zagrabi jeza,pol se pa spomnim stare mame ko me je naučila pesmi ,ko sem bil še sam mladič.

DažBog
4 godine prije

Potrazite na Kuriru clanak “UBIJENO ČETVORO SVEDOKA KOJI SU ISTRAŽIVALI KLINTONOVE ZBOG OTIMANJA I SILOVANJA DECE”
Mozda bi Klintonu bolje pljugala Milicka ili Kandicka od Levinski

Alanis
4 godine prije

To se događa odavno, samo što, nažalost, takve informacije izlaze na kapaljku, a ono što i izađe, prvo se ismijava i etiketira “teorijama urote” (diskreditiranje izvora i “onoga tko u to vjeruje”).
Primjer je ovo, ali najvolim kada to objave njihovi vlastiti mediji. Sve mi srce treperi od veselja.
https://www.haaretz.com/1.5101511
Na YT ima i video sa tečaja za editiranje, gdje obrazlažu kako editiraju članke u wikipedii i određuju narativ situacije u i oko Palestine. Na YT je pod ovim nazivom – Wikipedia Editing Courses Launched by Zionist Propaganda Machine

http://newobserveronline.com/philip-cross-affair-reveals-jewish-lobbys-editing-of-wikipedia/
https://electronicintifada.net/content/ei-exclusive-pro-israel-groups-plan-rewrite-history-wikipedia/7472 (za E.Intifadu piše i Max Blumenthal, pa je ista po mom skromnom mišljenju, poprilično relevantna)

Ana
4 godine prije

To je samo pitanje odnosa snaga. Vjerojatno je netko trenutno jaci malo ljut na Epsteina pa mu pravi probleme. Npr monstrum koji je harao 50 godina i upropastio barem 500 malih zrtava , a imenom Jimmy Savile-crkao je a nitko mu za to nije ni put preprijecio.

puki
4 godine prije

Epstein je šestokraki… A ovo o njegovim zlodjelima, čitao sam još prije 5 godina. Tada su o tome izvještavali i neki mainstream mediji u Britaniji, Njemačkoji SAD-u. Povod je bio što su tada dvije djevojke bile opet tužile, ili uložile žalbu na smješnu presudu iz 2008. godine, gdje je Epstein dobio samo 13 mjeseci i to “otvorenog zatvora”. To znači, da je cijeli dan mogao biti vani gdje hoće, samo je noću morao doći u zatvor da prenoći. Sprdnja. Te 2 djevojke su bile nekadašnje maloljetne prisilne prostitutke u Epsteinovoj vili. Epstein je imao svoj privatni otočić u Karibima i na njemu vilu u kojoj je organizrao orgije za anglosakonsku elitu. Njegovi klijenti su bili Clinton. Kissinger, mlađi kraljičin sin princ Andrew (Charlesov brat), Tony Blair, Ehud Barak (bivši izraelski premjer),.. holivudski glumci Kevin Spacey i Chris Tucker i mnogi mnogi drugi, preko 100 imena… Glavni Epsteinov odvjetnik koji je… Čitaj više »

nessy
4 godine prije

Je, i te jadne curice su dobile dobru dnevnicu. I to sto im se dogodilo, nije im se dopalo, bilo im je toliko gnjusno i grozomorno, da su ponovo dosle 20-30 puta. I sada, kada je politicka klima takva, kakva je, sjetile su se, dogadjaja od prije 20-30 godina. Ja se sjecam svoje seksualne zrelosti sa 15-16 god., nema sanse, da bi me netko zloupotrebio na taj nacin, bez reakcije, dva dana, a ne !!!30!!! godina. Kako kazu naucnici, a i cinjenica je, curice su u istoj dobi zrelije od djecaka. Ovo sve slici na klasicno americko sisanje love, pokapanje nekoga, zbog tko zna cega. Ako pricamo o prirodnim zakonima, prije su se zene (i to ne tako davno) udavale sa 15-16 godina, zena stara 20 i vise godina, bila je, najcesce, usidjelica. Tko kaze, da djevojka od 15-16 godina ne zna sto hoce, pardon, ali sere. Ako joj se… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI