Rusija traži suđenje za Angelu Merkel i Francoisa Hollandea, zbog njihovog potkopavanja Sporazuma iz Minska iz 2015. godine

Merkel-sudjenje
145 komentara

“Takva priznanja predstavnika kijevskog režima i bivših čelnika Njemačke i Francuske trebaju se koristiti kao dokazna baza za međunarodni vojni sud”, rekao je Volodin.

Angela Merkel i Francois Hollande urotili su se kako bi potkopali Sporazum iz Minska iz 2015. godine. Francuska i Njemačka su na prijevaru pristale na dogovor iz Minska, koji je za cilj imao zaustavljanje progona etničkih Rusa u Donbasu i koji je također zahtijevao ukrajinsku neutralnost na tom teritoriju. Merkel i Hollande urotili su se s američkim vladama i NATO-om kako bi iskoristili sporazum. Mirovni sporazum je ignoriran kako bi se izgradila ukrajinska i otvorio put NATO-u, kako bi oružje NATO-a bilo bliže Moskvi. Na Zapadu, ova zavjera da se započne svjetski rat jedva da je dospjela u vijesti. Nisam iznenađen. Ovdje u Americi, glasne, uporne i manipulativne laži države inzistiraju na tome da Ukrajina dobiva rat, što je očito neistina. Informacije suprotne velikim lažima, koje USG i njegovi mediji za čitanje scenarija svakodnevno plasiraju, bit će ignorirane. Stvarnost je u suprotnosti s tim ratnim narativom.

Više nego ikada, riječi Georgea Orwella itekako su primjetne.

U svom romanu “1984.” Orwell je napisao “Rat je mir” i “Neznanje je snaga”. Obje su primjenjive kada se sociopatima kao što su Merkel i Hollande dopusti podrivanje mira i poticanje na etnički nadahnut animus, okrutnost, sadizam, mučenje, silovanje i masovna ubojstva. Volodin će biti ignoriran. Njegov zahtjev za pravdom neće biti ispoštovan, niti će ga priznati USG i njegov lažni korporativni, propagandni privjesak, koji je maskiran kao “slobodni tisak”.

Merkel je otkrila istinu o izdaji Sporazuma iz Minska. Ona neće biti pozvana na odgovornost, jer je većina zapadnih “lidera” iznad pravde i prava, čak i ako kršenje sporazuma i pravde rezultira ubojstvom nebrojenih nevinih žrtava.

Autor: Kurt Nimmo
HollandMerkelminski sporazumsuđenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
145 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Keki
1 godina prije

Wow. Idu Rusi jako. A moram reći, i pravedno.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ta hodi ???? A nije vam padalo na pamet , prvo proresetat , VLASTITO OKRUZENJE i sva ona GOVEDA , unutar Ruska ministarstva , inozemnih djela sto su DOBIJALA I PRENEBJEGAVALA , izvjesca da CE SLAGAT I DA SE SA NJIMA — NE PREGOVARA 😈 ! SUTJELI STE I PO SVOMU TJERALI 😈 . ISTA vam goveda I sada tamo sjede 😈 . !? Hej Rusi moji …. Sa starim se kurvama ne otvara novi kupplerei !

Kornel
1 godina prije

Rusi bi sudili po svojim zakonima koji su opet kao i američki i svi ostali samo knjige uroka odnosno grimoriji. A sad se vraćam na Vježbe iz predmeta Magija i MAGIJA I, Praktični dio Još prije oko 40-ak godina aktivan je bio poznati magician David Copperfield koji je nestao Lear Jeta 25, avion od oko 47 stopa dužine. Nestanak aviona je izveo tako da ga je okružio sa par desetaka svijedoka kojima je stavio crni povez preko očiju dok je sve to bilo ograđeno tendom u tlocrtu pravokutnika. Copperfield je ugasio i upalio svijetlo i aviona više nije bilo, svijedoci su skinili crne poveze s očiju i riknili, avion koji se nalazio između njih nestao je, nije ga bilo. Inače taj avion s istim registracijskim oznakama letio je još godinama poslije toga. Prije oko 3 i po mjeseca iz marine u Betini nestala je ruska jahta Sunseeker Predator od 115… Čitaj više »

LZN
1 godina prije

Kad su francuzi krenuli na Rusiju ruje došle u Pariz
Kad su švabe krenle na Rusiju ruje došle u Berlin
Sad ni francuzi ni švabe ne smiju više direktno na Moskvu nego ruju sa strane ko hijene.
Na redu je London…….neki nisu naučili ništa iz istorije pa moraju neke lekcije ponavljati….

Gnostic
1 godina prije

Objektivnzj Anđela i Oland su svojim izjavama nabacili vodu na ruski mlin.

Ps..
Svojevoljni monah , tačka kom

eukolonija
1 godina prije

Slušajte eukolonija. Rat u Ukrajini će se završiti 2023 godine ili najkasnije do studenog/novembra 2024. godine. Amerikanci su postali kooperativni. Morate će više surađivati s Rusijom i činiti joj ustupke jer ono što se jučer izdešavalo nas upućuje na to. Što znači da bi moglo biti i ovoga suđenja

1 godina prije

Hehehe… portal mi čita misli – već pravim kapu od alu folije 🙂 Svaki dan na po nekom primeru vidim da je Velika agenda dublja nego što sam predhodni dan mislio. Jasno je šta je Merkelova uradila po pitanju Minskog sporazuma i kako se to odrazilo na odnos Ukrajine prema pitanjima koji taj sporazum reguliše. Ali i dalje je neshvatljivo da političar tog kalibra na takav način ogoli prevaru, to se ne može pripisati grešci, očigledno je u pitanju namera! Da ali kakva namera?!? Da se Rusija ponizi, da se natera da se sama udalji od “civilizovanog sveta”? I to ali ne previše bitno za Veliku agendu, to su postigli na mnogo jednostavnije a efikasnije načine. ————————– Zamislite da ste Nemac i da ste optuženi za neku prevaru koja je počinjena još dok je Merkelova bila kancelar. Šta bi se desilo ako u svoju odbranu kažete: “Pa i moj kancelar… Čitaj više »

Jomla
1 godina prije

Francuska i Njemačka su na prijevaru pristale na dogovor iz Minska
Ispada da su Francuska i Njemačka prevarene! Jbt…
Ispravno je prijetvorno! Ili lažno, ili…

roberto
1 godina prije

Može rusija tražit šta god hoće,ali ništ od toga,dok se takozvani europljani ne probude,ali dobro doći će i to:)Lagano je stisak (jbnti ne znam više ni kako da ih nazovem)ološa sve jači,a zima sve hladnija i gladnija.

p.s:kak je ona meni zgodna,malo mi vuče na sestru od keruma..;)
Pa ako bi moglo sljedeći put,kad će se pisat o dotičnoj uzgojenoj osobi,jedna onak malo obnaženija slika,……

Mrki
1 godina prije

Ovaj Volodin je skrenuo. Otkada to vojni sudovi sude civilima ? Smiješno.

Rimtutituki
1 godina prije

Laz je istina,lose je dobro,musko je zensko.stari dobri Orwel nije posao knjige nego planove,koji bi se moglo primjeniti u budicnosti. Priznala Merkel sama,niko je nije ćero.

Kijev
1 godina prije

Minski sporazum je usao i u UN

držnedaj
1 godina prije

IM-erika je bila instalirana kaba marioneta (im-erika je stasi pseudonim…) Metapadia to jasnije i bolje objašnjava od fikipedie)…

Schroder
1 godina prije

Dobro sto to traze Ova zena je dobra prijateljica Davosa Klausa Schwaba, Bill Gates , a dobila je nekakvu nagradu od Obame skupa sa Klausom Schwabom i Bill Gates Postoji slika gdje ona sjedi u Bjeloj kuci izmedu Klausa Schwaba i Bill Gates Ona je stalno u zadnji 10 godina govorila o nekoj AGENDI KOJA SE TREBA DESITI 2030 Zadnji godina svoga mandata je samo putovala po svijetu i pripremala teren za ovo sto nam se sada desava Hodala je sa jednog G20 do drugi skupova i pripremala nam skupa sa njenim prijateljima AGENDU Jedan novinar je saznao da je ona bila prva ucenica Klausa Schwaba 1992 godine gdje je upoznala Bill Gates koji je takode bio ucenik Klausa Schwaba Tu su bili i svi primjeri Evrope Francuske Britanije a i Madarske i ostali zemalja koji su poslije postali primjeri u svojim zemljama Orban se jedini distancirao od Davosa a… Čitaj više »

Komplicirano
1 godina prije

Internet je chudo,,,utipkas biden,sjeverni tok,njemacka,rusija,ukrajina,,,preporucam godinu 2010,a moze i neka druga biti zanimljiva,,,,i eto ti odgovora na tvoju hipotezu,,,,,daklem,,,,iznenadit ces se,,,,haleluijah,

borjana
1 godina prije

Ne vezano uz temu Za ovdje nazočne logičare imam priopćenje da smo sa portala, ja bih to nazvala “nesretnim slučajem”, na žalost izgubili još dva lika. Jedan dosadan i nikada mi nije ništa predstavljao, međutim za ovoga drugoga mi je tako žao da vam ja to ne mogu reć. Stvarno mi je žao. Pao je na najgluplji mogući način, ono kao kad opljačkaš trafiku, a uz put ti ispadne takuin sa osobnom. I ja sam se izletila, možda to ne bi nitko ni primjetio. Ali šta je – tu je. To je bio jedan “srbijanac” koji je pisao hrvatski na ekavici 😀 , priprost i sitničav, pomalo bezobrazan, ali nikad vulagaran, kada je o sebi pisao – pisao je u trećem licu kao o nekom vanzemaljcu, svojim prostim upadima u kometare često izluđivao sve redom, ali i dobro nasmijao. Kako si @Mlata mogao takvu glupost napravit?!?! Aj k vragu koliko… Čitaj više »

Grdi
1 godina prije

Sve u skladu izreke Katarine zrinski iz srednjeg vijeka ……. *Vjeruj nijemcu kao zimskom sunce* …..

Kind
1 godina prije

Americke rezimske novine kazu da je onaj pogubljeni navy seal bio deserter. Tko vjeruje u to? Kako je mogao americki deserter putovati I uci u Ukrajinu I dobijati placu na svoj racun I zvati svoje na telefon u Ameriku

Kaki
1 godina prije

Kako se zvaše ona rasa pasa na koju liči ova Merkel?

tihobl
1 godina prije

“Русија је навикла да се бори до краја, победила је Наполеона и Хитлера. Било би апсурдно мислити да је Русија изгубила рат или да је њена војска неспособна. Стога, управо сада је неопходно наставити са наоружавањем Украјине“, – Жозеп Борел

Sardelino
1 godina prije

9 zemalja, saveznika Ukrajine, dalo je zakletvu u Talinu da neće odustati od već utabanog puta velikog ulaganja u Ukrajinu. Do konačne pobjede. Ma šta odustati. Neće ni malo skrenuti.
Zakletvu su dali u Odaji tajni pod budnom prismotrom oka velikog hazarskog maga, meštra od parade, čije se ime ne smije izgovoriti.
Sa sastanka su ipak procurile nekakve pikanterije kako naručilac radova usprkos velikom ulaganjima i unaprijed izdašno plaćenim radovima nije zadovoljan izvođačem. Te već gleda kako bi mu dodijelio pomoćnog radnika naročito za poslove štemanja koji sve više zapinju.

tihobl
1 godina prije

Константиновка је вечерас на удару. Погођен објекат у коме се налазила муниција. Цео град обасјала експлозија. Могуће да је у питању “Герањ”.

Jutros je bio jos jedan pogodak u Konstantinovki i to u jedinicu koja se spremala da krene u Bahmut. Procjenjuje se da je 100 stradalo na licu mjesta.

tihobl
1 godina prije

U Kijevu opet eksplozije izazvale paniku. Rijecne jedinice razbijale led na rijeci, a nisu obavjestile stanovnstvo. Klicko poziva narod da ne panici.

tihobl
1 godina prije

 У дубини украјинске територије појачане рације по ресторанима, кафићима, клубовима и другим објектима масовног окупљања у којима се врши потрага за ратно способним становништвом.

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Slaveni su nepopravljivo naivni,naša vječita želja da budemo u društvu zapadnih prodavača magle nije nimalo nestala čak šta više,međutim smatram da je ovaj put Rusija kupila sebi vrijeme potpisujući tko zna koji prevarantski sporazum sa “zapadnim partnerima” .
Koliko god ovdje pročitao RAZOČARENJA NAŠIH MUDRIH I ISKISNIH KOMENTATORA ostajem stava a vrijeme će pokazati da Ruska državna uprava zna šta radi,sad možemo navoditi do sutra”greške”ali to je samo ugao naše percepcije sa cca.1% informacija ,na žalost svijez klizi užurbano svome kraju a živimo u prekretnici dva doba pa otud toliko dešavanja ali i razočarenja,međutim sve je ovo odraz stanja ljudskog roda i njegovod odnosa spram Stvoritelju

gigi pinna
1 godina prije

Ova Merkeličina izjava je, slučajno jel’te, prošla ispod radara, kao i Ursulina, otprije više od mjesec dana, da je do tada poginulo više od 100 tisuća ukrajinskih vojnika.
Možda i trajno uništeni odnosi Rusije i Europe. I oni u Ukrajini koji nisu bili rusofobi, a imaju poginulog u obitelji, mrzit će Rusiju itekako.
Ipak su iluminatsko-zio-nazi Sotone uspjele u podosta stvari. Naravno, nisu u najvažnijoj – uništenje Rusije.
Ipak Zapad ima čime mamiti istok Europe, Rusija je ipak sa manje aduta u toj branši.

Gnostic
1 godina prije

Otvaranje jednog od tunela -San Gothard-helvecija.sve će ti reći zzzz

držnedaj
1 godina prije

Još jedan kabalac frontalno udar na bivšu nem. kancelarku, dok je služila bila je dobra… tipično: “Bivši ‘UN-ov inspektor” za oružje i američki vojni stručnjak Scott Ritter o Angeli Merkel i njemačkoj odgovornosti za rat Rusi su jedini bili ozbiljni za diplomatsko rješenje krize u Donbasu. … Merkel … je lagala, Njemačka je lagala. Mrlja na Njemačkoj. mrlja na Europi. … Merkel neće mira. Željela je rat. i dobila ga je… Ovo je njemački rat… Ovo je Merkelin rat. Oni su odgovorni za smrt i razaranja koja se danas događaju u Ukrajini (…) Zašto bi Rusija trebala pregovarati? Što Njemačka donosi za stol: laži, prijevare, rat… Isto vrijedi i za Francusku i SAD… Zapad nije pouzdan pregovarački partner… Tko bi ikada više htio vjerovati Europi? .. Angela Merkel bi trebala ući u povijest kao jedna od najpodlijih figura… ući će u povijest kao lažljivica i varalica. Netko tko je cijenio rat više od… Čitaj više »

Sam
1 godina prije

E moj Putine,pojeo si govno onomad kad su nacisti poceli pucati po narodu na Majdanu a ti nisi u dogovoru s Janukovicem poslao specijalce u Kijev kao prije nekoliko mjeseci u Kasahstan..
Sve je moglo biti oficijelno a ujedno se mogla blokirati i ona hurva Nuland pa neka kmeci fuck the EU.
Sada placaj s kamatom.

SIRIUS
1 godina prije

cilj je globalni CBDC. granice gube ikakav smisao, ko oće u sistemu biće digitaliziran. plandemija podbacila, ergo Ukrajina. Židovi se igraju lutke s Amerikom, a Rusiji se daju legalni razlozii da preuzme Europu, sad če se sve što su Rusiji konfiscirali podijeliti između vladajućih pol.stranaka koje če onda Rusi moći prozvati. Komunizam i CBDC za sve… hebite se multitude Slavena, a bome i svih ostalih

Rozu
1 godina prije

To je isto kao da se traži od Srbije da priznanje da je 90 tih izvršila agresiju na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te počinila genocid u Bosni i Hercegovini..

Max
1 godina prije

Toga neće biti.

JoeP
1 godina prije

Merkel i Hollande nisu slučajno izašli eksplicitno u javnost s priznanjem zašto su potpisali sporazum. Rusi su reagirali kako jesu. Nije tajna kako je na Putina 2015 godine, kad su tisuće Ukrajinskih vojnika bili okruženi u Debaltsevu, najviše uticala Merkelica kako bi se ostvarilo primirje i potpisani sporazumi iz Minska. Nitko nezna zašto se to dogodilo i da li je Rusija tada bila spremna na intervenciju. Priznanje Merkelice i Hollandea ništa ne znači jer su anglosaksonci opstruirali primirje. Porošenko je javno izjavio kako provedba mirovnih sporazuma nikad i nije bila plan. Prije nekoliko dana izašla je snimka iz drugog kuta jednog sastanka o provedbi mirovnih sporazuma iz 2019 godine na kojem su za stolom okrenuti novinarima s lijeva na desno sjedili Zelenski, Merkel, Macron i Putin koji je govorio, valjda je odgovarao na pitanja novinara, gdje su Merkel i Macron normalno slušali, dok se Zelenski smijuljio na trenutke pokrivajući usta… Čitaj više »

Crni Golf 4 vrata
1 godina prije

.. ove soroševe zvijeri ne zaslužuju nikakva ljudska prava ni trošenje bilo čijih financijskih sredstava na suđenja, već zaslužuju da im grupa Wagner “pokuca na vrata” s macolama i da ih kazni za zločine počinjene nad čovječanstvom…. bez milosti..

Schwarze Hunderte
1 godina prije

A ima svega i nist nije crno-bjelo ak je ikad i bilo . Sve to rascivijat vise nemre nit onaj tko ga zapetljo . Nego , znades li Stock kad ce onaj Shuttle za Mars – bem mu mater – ja bi kupio kartu pa neka kosta – sto kosta ionak , povratnu , kupovao ne bih .. Dost je bilo .. Hebi ga .

goran
1 godina prije

svi svj čelnici če dolijati prije ili poslije

Lucija, prva
1 godina prije

Ohoho.
Učimo od Shumadinca?

Tko je rekao da je Rusija trebala priznanje Merkelove? Zašto?
Po čemu su Nijemci onda bili “suprotstavljena sila”?
Imali su zajednički poslovni interes.
Naravno da su Rusi i Putin znali za te trikove.
Minsk1 je potpisan nakon 2 gadna poraza Ukrajinaca.

Već sam to pisala nedavno: to da je Putin znao za te njihove π*, vidljivo je po dvije stvari: jednom kad je u Sočiju pokazao Merkelici papir na kojem stoji njen potpis o podjeli Rusije.
I drugi put, kada je “slučajno”, u prostoriju u kojoj su Putin i Merkelica razgovarali, utrčao…pas. Običan, crni retriver, razigran.
Poznato je da se ona – boji pasa.

Lucija, prva
1 godina prije

Evo vam malo sudova i odvjetnika:

“Advokat iz Beograda i predsednik grupe građana „Oktobar“ Čedomir Stojković, kao i predstavnici ruskih i ukrajinskih antiratnih grupa podneli su juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu seriju krivičnih prijava zbog delovanja Vagner grupe u Srbiji, kao i „mobilisanja državljana Srbije za učestvovanje u ratu u Ukrajini“.

Među osobama navedenima u krivičnim prijavama su ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko i Aleksandar Vulin, direktor Državne bezbednosno-informativne agencije Srbije.”

Prigožin je rekao da ne pozna navedene i da odavno nema niti jednog Srbina kod sebe.
Te da tamo ne provodi regrutaciju.
Nebitno.
Bitno: ma vidi ti Čede… 😁

Karma
1 godina prije

Samo budaletine ratuju da s rusima. Reka je jedan americki general : ako zelis izgubit rat zapocni ga s Rusijom. Pametnome dosta. Kurcosvirac na pianu nije to citao.

Lucija, prva
1 godina prije

Iii….još malo sudova:

iz Konga u Hrvatskoj posvojeno 131 dijete. U srijedu je u saboru državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova Žarko Katić konkretizirao kako su posljednjih 10 godina za djecu iz Konga izdane 94 hrvatske putovnice.”

‘Đe su ostali??? 😠
E, za ovo: locirati i…

“od 68 međudržavnih posvojenja iz Konga tijekom zadnjih pet godina 23 posvojenja legalizirana na zlatarskom Općinskom sudu…”
Eto, SADA krenuli USKOK i policija…
Valjda da me bi neki prije njih pronašli posvojitelje… bez i sa navodnika.

Jovo Kjava
1 godina prije

Kravata

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI