“Vagina” nije politički korektan termin – Ispravno je “rodno neutralna prednja rupa”

Feministi
75 komentara

Zapadna civilizacija je postala apsurdna karikatura. Ovo, nažalost, nije šala, napisao je na svojoj internetskoj stranici Paul Craig Roberts.

On se pismom obratio čitateljima i čitateljicama kako bi pojasnio o novom terminu za ženski spolni organ poznat kao “vagina”, termin koji je “pretjerano seksistički” i “geniji” američkih institucija su se složili da se od sada koristi termin “prednja rupa” (front hole).

“Dragi čitatelji, ako ste došli do zaključka da sitna šačica ludih idiota nameće riječi koje imamo pravo koristiti, pogodili ste. LGBT zajednica je odredila da je riječ “vagina” seksistička. Nova neutralna oznaka ovog ženskog organa je “prednja rupa”, piše Paul Craig Roberts.

“Internetska stranica Healthline, Nacionalni instituti za zdravstvo (National Institutes of Health), Kampanja za ljudska prava (Human Rights Campaign), časopis BMC Trudnoća i porođaj (BMC Pregnancy and Childbirth) i Fenway Health, u suradnji s Medicinskom fakultetom Sveučilišta Harvard, Nacionalnim LGBT zdravstvenim edukacijskim centrom (National LGBT Health Education Center) i Ligom zdravstvenih centara Massachusetts ( Massachusetts League of Community Health Centers) složili su se oko ideje korištenja neutralnog, općeg i suvremenog pojma “prednje rupe”, dodaje poznati američki stručnjak i politolog.

Pitam se kako je “prva rupa” nepristran neutralni rodni termi? Ako je neutralan, ima li muški spol “rupu”? Ovaj napor za neutralizaciju ženstvenosti ne funkcionira, ali ipak, to je novi “politički korektan” pojam”, nastavlja Craig Roberts.

Healthline navodi kako “to jednostavno nije istina” da “Healthline sada koristi izraz “prednja rupa” umjesto “vagine”, ali se tada ispravlja: “Koristimo i prednju rupu i vaginu.”

“Prednja rupa” jedan je od brojnih, prihvaćenih pojmova za genitalije koje se posebno upotrebljavaju za određene članove trans-zajednice koji se identificiraju s njom”, piše Healthline.

“Pitamo se posljedica upućivanja na korištenje termina “prednje rupe” za  pi*kicu (pussy). Hoće li svijet nestati? Na sreću, muškarci i žene moje generacije neće morati dugo trpjeti ovo ludilo. Zapravo bi se mogli beskrajno veseliti novim, politički korektnim terminima. Neću to učiniti ovdje, ali vi muškarci i žene, uz pretpostavku da muškarci i žene još uvijek postoje u oksimoronu zvanom “zapadna civilizacija“, koristite vašu maštu. Uživat ćete u smijehu. Za idiotluk našeg postojanja su šampanjac i smijeh jedini odgovori”, ovim riječima svoje pismo publici završava Paul Craig Roberts.

Podsjetimo, Paul Craig Roberts (79), koji s obzirom na dob s pravom kaže da neće dugo morati trpjeti ovo ludilo, bivši pomoćnik američkog ministra financija, stručnjak za političku ekonomiju, obnašao je brojne akademske dužnosti, bio je zamjenik urednika The Wall Street Journala, pisao je za Business Week, Scripps Howard News Service i Creators Syndicate, a autor je i brojnih knjiga, uključujući “Izgubljena Amerika – Od 11. rujna do kraja Obaminih iluzija”.

Paul Craig Roberts

LGBTPaul Craig Robertszapadna civilizacija
Pretplatiti se
Obavijesti o
75 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
fiveri
5 godine prije

U kojim sam se sve “rupama ” bio. Je..b sto je sljedece?

Neko ime
5 godine prije

Nek’ idu svi skupa u prednju rupu roditelja 1.

xbe
5 godine prije

Kao u priči od Puškina – o ribaru i ribici, na kraju će LGBT/feministkinje dobiti samo ono što su imali na početku, staro prepuklo korito. A tako i treba. Maksimalistički zahtjevi bolesnika se na kraju prelome preko leđa.

Hezbollah
5 godine prije

Od sada ću nekoga poslati u “prednju rupu” materinu. Ne bi se trebao uvrijediti?

igi
5 godine prije

ja imam rodno neutralnu prednju kitu….

Alen
5 godine prije

Rodno neutralan moze biti samo š.upak…

rodoljub
5 godine prije

Imali smo nekada “Igre bez granica” i svi smo uzivali i zabavljali se gledajuci razne vestine i trikove u savladavanju prepreka. Bilo je zadovoljstvo i uzivancija. Nakon toga dosli su “Lekari bez granica” , iza koje je perfidno stajala prikrivena polticko-subverzivno-spijunska aktivnost. Posao lekara obavljali suza kamere, a ono drugo “ispod zita” . Sada je doslo vreme “ludila bez granica” . To kreiraju “kreteni bez granica” , a cilj je poznat i necu govoriti o tome sto svi dobro znamo.

Majk Majers
5 godine prije

Bravo Brekalo!

Ampuh Puh (sa malignim tuborgom na mozgu)
5 godine prije

Donald J. Trump:
“Our jobs are fleeing the country, they are going to Mexico. They are going to Gina… uhm Front Hole”.

Nesto smrdi
5 godine prije

Ovdije se smijete ali bas se pitam koliko je citatelja ovog portala potpisalo protiv instambulske koja namece iste takve pizdarije…

Kolega 105
5 godine prije

Pardon, ako pazljivije razmotrimo to nije jedna rupa vec su dvije rupe i nisu predje vec su nekako u sredini i na njima pripadnice sijede. Dakle sa anatomskog i polozajnog aspekta termin predja rupa nije ispravan. Osim toga u blizini je i treca rupa koja eto moze biti zadnja jer je ipak za svega dva do tri cm u nazad od sredine. Dakle ukupnotamo su locirane tri rupe a samo dvije.

Kolega 105
5 godine prije

Pardon to nije prednja rupa, osim toga sa anatomskog aspekta tamu su dvije rupe a u blizini svega neka dva do tri centimatrea nalazi se i treca rupa za koju bi ipak mogli reci da je zadnja rupa jer je ipak malo unazad u odnosu na srednju rupu na kojoj pripadnice sijede. Dakle radi se o tri rupe na malom prostoru i zato se mom Stoju znalo dogoditi da bez kucanja udje na zadnju ili srednju rupu, a negdije sam citao da je bio jedan par koji je stalno koristio samo prednju rupu i onda su se cudili da nikako ona nije mogla ostati trudna.

Zaposleni Besposlicar
5 godine prije
Laki Topalović
5 godine prije

Ovo se čini zjbncija, ali će ubrzo doći do nas. Prije svega rod više nije rod, iako je kod nas rod “rodovska zajednica, rodbina, moj rod ili moj porod”, a ne nešto nedefinirano što u hrvatskom i drugim jezicima mijenja riječ spol. Ja sam iz povijesti učio “bile su rodovske zajednice…….”, čak je i moja obitelj oko 1900. živjela u toj “rodovskoj zajednici”, cijelo prezime (pleme) u jednom dvorištu. Sad je “rodovska zajednica” zajednica LGBTQIU zajednica. Moramo mijenjati rječnik ili ćemo zadržati naš, izvorni, autohtoni, onaj kojeg smo odabrali, čak i uz male devijacije s “novorijekom” ’90-ih.

davor
5 godine prije

Šta reći, koju posluku porati, kome 🙂

Zagor
5 godine prije

Jbg bog u pi*ku mile matere, pa kad to staje?

Potemkin
5 godine prije

Sto ce tek biti kad usvoje hrvatske zakone , hdz politicar iz gospica je kosarkasici gurnuo prst u dupe, zena ga tuzila a sud ga oslobodio uz obrazlozenje da je to staro hrvatski pozdrav ,sto hocu reci koju poruku poslati, pazite vi na svoje domace rupe , ne berite brigu za europske .

Miki
5 godine prije

LEFTARDI!

Pravopisni ovisnik
5 godine prije

Kako se kaže “vagina” na novohrvackom (HDZ dijalekt))

svenne
5 godine prije

Rupe k’o rupe sve su iste, zahtevaju kitove da se pročiste.

GlorFindel
5 godine prije

A znači sad će se i za: …u Pi*ku! dobijat koja godina. Znači drugovi doktori Bernard Drah i Slobodan Mihajlović sad moraju još više pazit kad psuju. Ko će pazit na sve to! 😉 😀

Nik
5 godine prije

Znaci tamo gdje su tektonske ploce i takozvani guzni zlib tu se nalazi ta rupa? Hm neko mi rekao na tom prknu da nema nikakvih rupa….

Fitcher
5 godine prije

Ok, ako je novi političko korektan naziv za vaginu prednja rupa koji je onda za penis? Hidraulična cjevčica? 😀 😀

Vrane
5 godine prije

To je ono kad imaš puno novaca od bogatih sponzora, a malo pameti da smisliš nešto korisno

cicos
5 godine prije

Tja,tja,tjaaa
Svijet je očiito krenuo u 3 rodne neutralne prednje rupe materine … i nikako da se odlučii u koju od njih če prvo.
PS
Kako li ce sada Serbedzija da recituje INES???

Vrane
5 godine prije

Teško će to kod nas zaživiti. Ko će normalan reći “odi u rodno neutralnu prednju rupu materinu” ?

Har Megiddo
5 godine prije

Ma koga više briga za tu zapadnu “civilizaciju”. Što se mene tiče, što prije krepa i ode u tu prednju rupu, to bolje za čovječanstvo.

Piretis
5 godine prije

A kad se samo sjetim kako sam se slatko smijao Tribusonu u “Ne dao bog većeg zla” kad legendarni Zumzo kaže: Nema nikakav knitoris (sa “n”), pizda je pizda. Eto ispalo je da nije. I još se povela oštra rasprava jeli prednja ili srednja, iako sa anatomskog stajališta je ipak srednja.

Zvrk
5 godine prije

podsjeti me na novohrvatske bljuzgarije.

Pixi
5 godine prije

Bude li netko moju pičku nazvao “prednjom rupom” odvalit ću ga nogom u jaja.

Bruno
5 godine prije

Paul Craig Roberts, ugledni ekonomski znanstvenik, tvorac Reaganove ekonomske politike, u međuvremenu pretvorio se u velikog kritičara američke ekonomije, društvenog modela i američkih ratova po svijetu. Usput, postao je i veliki zagovornik Kine i Rusije. Potpuno je promijenio stranu.
I ovaj primjer samo pokazuje ludilo u zapadnom svijetu, propast društva, dekadenciju…

apolo
5 godine prije

I kako sad dobiti p….

Pravda
5 godine prije

Sta fali picki

Jaran..
5 godine prije

Molimo doticne da pravilno imenuju rikverc rupu ..a to je oficijelno bulja.

OBICNOSAMOCITAM
5 godine prije

Kaže:“Vagina” nije politički korektan termin Kakav je to politicki korektan termin s obzirom da je politika izrazito nekorektna? Nek je oni zovu kako hoce ali ja ovoj koju koristim vec duze vrijeme sigurno necu mjenjati ime 🙂

Hezbollah
5 godine prije

G

Kajzer Soze
5 godine prije

Mi muškarci smo postali i prednje i zadnje rupe kada smo počeli dozvoljavati raznim feminiziran lezbačama i pederima da nam određuju šta je ispravno a šta ne ! Majke mi moje nekada mi dođe da pređem na islam i odem u one vehabije te da pobjegnem od ove zapadne civilizacije u neku islamsku zemlju gdje se primjenjuje najstrožiji šerijat i gdje ove novokomponovane branioce ljudskih prava riješavaju po kratkom postupku !

zoran
5 godine prije

pa ovo nema nigde.ne moze covek da zivi od lezbejki i njihovih gluposti!a sto kaze crkva na to?

Bruno
5 godine prije

Morati će ovi leftardi i feministice uskoro bušiti nove rupe na ženama. Tri im nisu više dovoljne i nazivi nisu politički korektni. I luđake koji nemaju drugog posla u životu već se time bave država plaća novcem poreznih obveznika.

svora
5 godine prije

Putine spasi nas od ovog ludila. Plasili me maloga sa rusima a sada vidim realnost. Par ludjaka siluje cijelu zap kvazi civilizaciju u mozak. Ovo je prestrasno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI