Zagonetnu zmijoliku strukturu u Peruu primijetio korisnik na Google Earth

Nazca
12 komentara

Južni Peru je poznat po UNESCO zaštićenom mjestu svjetske baštine, linije Nazca, koje predstavljaju skup džinovskih i drevnih geoglifa. Međutim, nešto još misterioznije i neobjašnjivije sada je u blizini lokacije primijetio jedan znatiželjni korisnik Google Earth.

Neke zagonetne oblike i uzorke uočio je entuzijasta Google Earth 30-40 kilometara sjeveroistočno od poznatih linija Nazca u Peruu. Korisnik je objavio video svog misterioznog otkrića na YouTubeu, a slika je odmah privukla hiljade pregleda u samo nekoliko dana, pri čemu su posmatrači požurili da izraze svoje iznenađenje otkrićem.

Obrasci koje je primijetio korisnik Google Earth uključivali su neobične krugove veličine „fudbalskog terena“ u napuštenom planinskom grebenu u blizini Učumarke, kao i zagonetnu zmijoliku strukturu, koju je opisao kao „zmija“. Takođe je u video snimku napomenuo da je teško shvatiti da li se obrazac dešava prirodno ili je to konstruisao čovjek.

Uprkos nizu komentara i špekulacija o tome šta je moglo da prouzrokuje ovako egzotične oblike na jednom od najviših vrhova tog područja, istina koja stoji iza porijekla džinovskih uzoraka i dalje ostaje misterija.

Linije Nazce, koje se nalaze blizu analiziranog nalazišta, su grupa geoglifa za koje se vjeruje da su stvoreni prije oko 2000 godina. Oni se nalaze u južnom Peruu i označeni su kao Svjetska baština UNESCO.

„Zmija je upravo skočila na mene“, napisao je korisnik Google Earth na YouTube-u nakon što je objavljen njegov video. „To je ili veoma velika prirodna formacija ili vještačko mjesto poput nasipa u Ohaju. Osim toga – nemam ideju. Veoma zanimljivo ”.

„Super mi je ovo prijatelju. Definitivno mi liči na okamenjenu zmiju “, komentarisao je jedan od gledalaca video zapisa.

NazcaPeruUNESCO
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
crna guja
3 godine prije

bolje biti pali andjeo na zemlji nego pali vanzemaljac na zemlji

Riddick
3 godine prije

Južna Amerika je i dalje zagonetan kontinent i ima još dosta toga nepoznatog i sakrivenog u prašumama Amazona.

Stock
3 godine prije

Pa gdje je ta slika?

Ivo Lola
3 godine prije

Tamo su 2017. našli biće humanoidnog izgleda, 23 kromosoma, visine 168 cmm, u sjedećem položaju, ali to biće je umjesto pet imalo tri duga prsta. Nije imalo ušnu školjku, ni nos kakav imamo mi, umjesto toga ima male otvore, rupice. Datiran je na oko 450 godinu prije Krista, što znači da je paralelno živio s domorodcima. Poslije su našli još pet takvih, zatečeni su u uspravnom položaju. Googlajte “Mummy from Nazca”. Nisu reptiloidi živjeli tako daleko od nas, zato sada razumijem teoriju po kojoj neki vjeruju da su i danas među nama.

Maki
3 godine prije

Sve je to natenane opisao Erih fon Deniken još pre 50 godina.

Mali Mujo
3 godine prije

Ja gljeda sljika i ne vidi zmija, a vidi ljudsko lice, nos, usta, brada, oko sve u gornjoj ljevoj polovini

miroslav
3 godine prije

gde je nekapiram ?

Bosanac
3 godine prije

Poslat cemo Mister No-a s’ piperom tamo da to izvidi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI