Guverner Andrew Cuomo pokazuje živčani osmijeh u trenucima navodnog seksualnog uznemiravanja

Andrew Cuomo
6 komentara

Prema vanjskoj istrazi, guverner New Yorka, Andrew Cuomo, seksualno je uznemiravao više državnih službenika. Državna odvjetnica Letitia James rekla je da je istraga pokazala da je administracija Cuoma “prepuna straha i zastrašivanja”.

Pojavila se fotografija na kojoj se guverner New Yorka Andrew Cuomo smiješi sa zaposlenicom u trenutku kada ju je navodno neprimjereno dirao.

Slika je objavljena u sklopu osuđujućeg izvještaja Letitie James protiv Cuoma, koji je ranije ove godine porekao niz optužbi da je seksualni predator.

Prema izvješću, žena sa slike, koja je identificirana samo kao izvršna pomoćnica #1, rekla je istražnom timu da ju je maltretirao nakon što je zatražio da napravi selfie dok je par radio u njegovom uredu u guvernerovoj vili, u glavnom gradu države, Albany na Silvestrovo 2019.

Izvršna pomoćnica br. 1 tvrdio je da je “pomaknuo ruku da je uhvati za dio stražnjice i da ga je počeo trljati” oko pet sekundi.

Rekla je da se “toliko tresla tijekom ove interakcije”, a slika je izašla zamagljena.

Cuomo joj je navodno rekao da sliku pošalje pomoćnici, AlyssiMcGrath, koja je također iznijela optužbe protiv guvernera.

Navodno joj je rekao “da fotografiju ne dijeli ni s kim drugim”.

Izvršna pomoćnica #1 rekla je da vjeruje da je svrha slanja slike gospođi McGrath bila da je učini “ljubomornom”.

“Način na koji je bio toliko prisan sa mnom da nikome nisam mogla pokazati tu fotografiju, jednostavno sam bila prestravljena da će to nekako proći ispod radara ako podijelim što se događa”, rekla je Izvršna pomoćnica#1.

Tvrdi da joj je također dirao grudi u guvernerovoj palači u studenom 2020.

Preko noći predsjednik Joe Biden i predsjednica Kongresa, Nancy Pelosi, oboje su pozvali gospodina Cuomaneka da podnese ostavku, ali on je nepokolebljiv u svojim tvrdnjama da je nevin.

Cuomo je u televizijskoj izjavi rekao: “Nikada nikoga nisam neprikladno dodirivao niti napravio neprikladan seksualni potez. Imam 63 godine. Već se dugo vremena bavim ovim poslom. To jednostavno nisam ja. I to nisam nikada bio.”

Andrew Cuomonew york
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sven
2 godine prije

Predlazem novo radno mjesto po tim uredima. Zanimanje pajser. A trazene vjestine i znanja su …masa od barem 130 kila, osjecaj za ćudoredno ponasanje ponekih muzjaka pored zenki, i zelja za pravdom kao kod suca dredda uz onaj prazni pogled u ocima .Pa da vidim tko bi se drznuo ovlas baciti pogled na sticenicu , pajser odmah skace 😁.

nessy
2 godine prije

Da mu je ‘izvršna pomoćnica #1’ odgurnula ruku, i rekla da to ne radi vise, to bi vjerojatno bio kraj tog stravicnog zlostavljanja. Ali ne, ona je, jadnica, bila prestravljena i tresla se. To stravicno zlostavljane, njegova ruka na njenoj straznjici je trajalo, citavih pet sekundi! Kako je jadna zena to prezivjela, nepoznanica je za modernu nauku. Vjerojatno i danas odlazi na redovite terapije kod psihijatra, jer ovakve uzasne stvari ostavljaju traume. Da joj je u javnom prometu, u busu ili tramvaju netko stavio ruku na straznjcu, vjerojatno bi mu opalila samar, i to bi bio kraj. Ali neznanac iz busa nema miljune, za koje se moze tuziti, pa je ona bila prestravljena i tresla se. Eto, srecom je ‘izvršna pomoćnica #1’ sacuvala zdrav razum, sto nije bilo lako, i sada moze pokusati tuzbom izbiti neki skroman iznos, od 500.000-700.000 $, ne zbog novca naravno, novac ne moze zalijeciti njene… Čitaj više »

dulebg
2 godine prije

Sve bi ovo bilo mngo jendostavije da slučajno žene nisu slabe na moć. Ali jesu, ja sam cenio 1/3 žena, a jedan dugogodišnji direktor mi kaže: 2/3! Njima krene da popušta lastiš na čarapi u prisustvu moćnika, tako da je intima češće njegova obaveza, nego namera.
Direktodi u principu vole kafanu, dobra jela, tračeve, lov.. a ovo sa ženama im dođe kao socijalni rad.

Scorpiorex
2 godine prije

90% zena ovlazi u orisustvu mocnika. Nije dzaba jos Andreotti rekao davno” il ootere logora,chi non ce l ha” i megkiocomandare che fottere. Power je najveci afrodiziak za zene. Za muskarce je alat.

Demc
2 godine prije

Seksualno uznemiravanje i napadi su vredni osude. Ali zanima me koliko transrodnih osoba je prijavilo te vrste napada na radnim mjestima? Zar ti starci napadaju samo ženski pol ili…? samo se pitam.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI