5G tornjevi na korak od porodičnog doma

5G mreza
74 komentara

Sve više Njujorčana počinje primjećivati ​​zlokobne, visoke 5G tornjeve koji napadaju njihove četvrti i emitiraju zračenje ispred prozora njihovih spavaćih soba.

Još u siječnju 2020. čelnici grada New Yorka odobrili su “pravično širenje 5G mobilne usluge” na pet općina. Jessica Tisch, bivša povjerenica za Odsjek za informacijsku tehnologiju i telekomunikacije, objavila je da je grad postigao ugovor o franšizi s deset tvrtki za postavljanje 5G antena na ulične stupove diljem grada.

“Zbogom spora preuzimanja s visokom latencijom i zdravo velikoj brzini s niskom latencijom uz ultrapouzdane veze”, rekao je član vijeća Upper East Sidea Ben Kallos. “New York City je grad s najbržim tempom kretanja na svijetu i ako želimo zadržati tu titulu, trebamo najbržu bežičnu mrežu s 5G, a trebamo je sada”, rekao je.

Sada stanovnici mogu iskusiti pravu vrijednost ovog 5G interneta velike brzine. Oprema za 5G prijenos donosi se u susjedstva i postavlja se točno na vrh ulične rasvjete, sve unutar tri metra od mjesta gdje ljudi rade i igraju se.
Oprema ne samo da bode oči, već je i opasna po zdravlje. Nova oprema uključuje upozorenje na radiofrekvencijsko zračenje, a to muči mnoge Njujorčane, koji mogu spavati ili raditi unutar deset stopa od ovih novih odašiljača. 5G odašiljači postavljaju se unutar 10 stopa od domova ljudi! Stanovnici jedne njujorške četvrti žale se na novu instalaciju u istočnoj 90. ulici. Prijenosna oprema postavljena je na vrhu ulične rasvjete pored zgrade zadruge koja uključuje više od 300 jedinica.

Neki stanovnici žive i spavaju unutar deset stopa od zlokobnog tornja. “Jedina obavijest koju smo primili bila je da se ulična rasvjeta popravlja”, rekla je Chelsea, stanovnica zadruge Gracie Gardens. “U našoj zgradi ima preko 300 jedinica i svi smo protiv ove antene”, dodala je. Hardver za prijenos nedavno je instaliran 1. listopada 2022. Uključuje veliki sivi cilindar i zasebnu sivu kutiju pričvršćenu na uličnu rasvjetu. Oprema za prijenos je samo devet stopa od najbliže zgrade.

“Udaljen je manje od 3 metra od dječje sobe mog petomjesečnog sina i manje od 3 metra od stanara naše zgrade koji ima srčani stimulator”, kaže Chelsea. “Kontaktirala je tvrtku za medicinske uređaje i savjetovali su mu da se cijelo vrijeme drži dalje od stupa”, dodala je.

5G oprema je točno ispred prozora dnevne sobe Virginie Glaenzer. Živi na trećem katu zadruge. Dovoljno je visoko da može pročitati naljepnicu na vrhu kutije odašiljača. Na naljepnici piše “oprezno” i upozorava na radiofrekvencijsko zračenje. Ona kaže da je naljepnica na vrhu kutije uklonjena kada su stanovnici skrenuli pozornost na to.

“Smješno je to što je na vrhu te kutije bila naljepnica koja kaže oprezno”, rekao je Glaenzer za Upper East Site. “Kada smo se pobunili, netko je došao i skinuo naljepnicu.”

“Stanovnicima je rečeno da su tehničari tu samo da skinu naljepnicu”, objasnila je Chelsea, “pa su došli i skinuli naljepnicu, i to je to.” Nije bilo upozorenja o instalaciji 5G, a sada su sve informacije o rizicima uklonjene.

Stanovnici Gracie Gardensa razgovarali su s članicom Gradskog vijeća Julie Menin o preseljenju antene u vlasništvu ExteNeta. Julie Menin je  iznijela zabrinutost stanovnika kod odgovorne agencije – Ureda za tehnologiju i inovacije. Do sada nema dogovora. Upravo sada, stanovnici Virginie Glaenzer i Chelsea Formica traže od drugih da pošalju pismo gradskim dužnosnicima, s dokazima koji podupiru uklanjanje opreme odašiljača.

U SAD-u su propisi vezani uz eksperimentalne 5G antene oskudni. Do sada je potražnja za brzim internetom nadjačala svu znanost i upozorenja o riziku izloženosti zračenju.

5GZdravljezračenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
74 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravednik
1 godina prije

Tražili ste ,dobili ste.
Želite uživati u toplini svojega dome(umjesto boraviti u prirodi), želite igrati video igrice (umjesto igre sa loptama, vježbanje itd), želite biti komotni.
Većina ljudi, samo što se ne dopelja autom unutar dućana, postali smo komotni, lijeni itd, e pa, oni su napravili rješenje za nas.
Nema više odlazaka na služenje vojnog roka-zapitajte se zašto.Oni ubijaju sve domoljubno u nama, ubijaju nam dušu, osjećaj pripadnosti, oni žele da samo oni vladaju, da im budemo robovi u jednome svijetu, pod jednom vlašću.

Valdemar
1 godina prije

Za kog vraga trebamo 5g? Da pornhub radi brže?

Finn
1 godina prije

Big apple 🤭 Neka se za prvu ruku maknu iz koncentracijskog logora. A dalje nek vide šta će. Negdje treba povući crtu.

hogar strašni
1 godina prije

pa oni bar imaju oružja . pucaj u sivu kutiju i kraj priče. kad onesu drugu opet…..

Gogo
1 godina prije

Svaki stap ima dva kraja, mi koji smo shvatili makli smo se u prirodu a sad gledamo kako kuvaju zabe …….

Гавран
1 godina prije

Knauf i Rigips prave zidne ploče za zaštitu od zračenja. Koliko sam video imaju i uzemljenje. Alu folija štiti ali i reflektuje zračenje. Alu roletne su bolje od plastičnih. Zračenje koje sami formiramo u svome domu, telefoni, antene, trafoi, naponski kablovi, je u principu opasnije od spoljašnjeg, pošto nema nikakve batijere između. Najopasnije mesto je krevet na kome spavamo pošto smo nepokretni a zračenje je pozicionirano uvek u isto mesto tela. Mogući je izvor raka dojke (ispupčene antene kod žene ) i raka pluća kod muškaraca. Sve uređaje pakla gasiti noću.

baltik (BTK)
1 godina prije

na nperf provjerite 5g pokrivenost vašeg područja. nisam siguran, ali mislim da je u nas to još uvijek 4g+.

baltik (BTK)
1 godina prije

može za stan ili sobu uradit faradeyev kavez. ili selidba. ne znam ima li drugog rješenja, nekakav uređaj da anulira zračenje. opet, zašto bi čovjek trošio, neka zamota to sr.. u foliju.

giovani
1 godina prije

Pile u ruke i reži.

Osam Šezdeset
1 godina prije

Nekako slutim da je i ova priprama kod nas (u ZG) za “optičke kabele” sa zlokobnim bijelim kutijama omotanim kablovima na svakom stupu javne rasvjete, u svakom kvartu, od Kozari boka do Gornje kustošije, zapravo priprema za roštiljanje mikrovalnim frekvencijama, najprije bockanih, a bogami i nas ostalih…

rdfgjkuioll
1 godina prije

faradejev kavez je jwftino rješenje….problem je što većina jeftinih mobitela nema otg,pa ste prisiljeni koristiti kućni wifi

Lucija, prva
1 godina prije

“našoj zgradi ima preko 300 jedinica i svi smo protiv ove antene”

Pa? Jeste što poduzeli?

Max
1 godina prije

Dio zle agende.

Miško
1 godina prije

To nije istina. WiFi odasilje izmedju 2,4 i 5 GHz, 5G u rasponu 28 GHz i 39 GHz.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Koga ne ubodu, sprzit ce! Koga ni to, na giljotine ce!

Keki
1 godina prije

Sve bu to u zrak odletelo, ne brinem se ja. Prije ili kasnije.

nepoželjni
1 godina prije

“Energija koju mikroval posjeduje može u biološkome tkivu pokrenuti slobodne elektrizirane čestice (elektrone i ione) i polarizirane čestice, ali ne može sam (!?) izvršiti ionizaciju, niti razbiti molekule i time promijeniti kemijski sastav sredine kroz koju prolazi. Zbog toga mikrovalovi se svrstavaju u neionizirajuće elektromagnetsko zračenje….” (https://repozitorij.fizika.unios.hr/islandora/object/fizos%3A34/datastream/PDF/view) Koliko sam shvatio (i prema tome što ti želiš reći), proizlazi da od mikrovalova koji ne prelaze u ionizirajuće frekvencije nema štete ?? ((kaže da SAM mikroval ne šteti ……ali to podrazumijeva da – u sinergiji sa još nečim , može štetiti?? (moja opaska)) Glej, ako o tome znaš (sigurno) nešto više, jako bi volio da objasniš gdje je u toj priči 5G i da li na današnjim frekvencijama šteti, jer koliko sam upratio na internetu, namjera je da se u bliskoj budućnosti te frekvencije podignu i do nekoliko puta viših frekvencija !? …i interferencija sa još kojim valom ili – je li… Čitaj više »

nepoželjni
1 godina prije

PS. ako tvrdiš da je 5G na istoj frekvenciji, objasni kao mikrovalna u kuhinji zašto ako staviš nešto živo u pećnicu umre, ili ako staviš nešto mokro ili hranu jako brzo provrije?

…molim bilo kakav odgovor, jer inače vodiš zaključku da si nevjerodostojan!

goran
1 godina prije

neka stavi to ispred moje zgrade,da vidiš kad se polije malo benzina kako gori sve hahahaha

Slow motion
1 godina prije

Zelim vjerovati da nitko od citatelja logicnog ne koristi 5g..ali ipak bih postavio pitanje..ima li kakve razlike u odnosu na 4g? Sumnjam..meni osobno signal vise kiksa nego ikad (kombiniram 4g i 3g)..i cesto pada mreza. Od nikog nisam jos cuo suprotno..dapace.
Hm..kao sto je Mišak znao reci..’5g nije tu zbog nasih mobitela, vec zbog nas ljudi..’

nessy
1 godina prije

Eto, kako moderna nauka rjesava opasnu opremu. Skinu naljepnicu, i vise nije opasna. Tko kaze da je bila naljepnica sa “WARNING”? Taj laze, i to je nazadnjak koji koci napredak. U zatvor, odmah. Ili, barem mu blokirati racun, pa neka crkne, govno sabotersko.

Gnostik
1 godina prije

60 G Hz izlazne snage 100 Milovana po kvadratnom centimetru..UBIJA.Nema resorpcije Lidija i liči na koronu..dobro došli i mašinu.

Buničar
1 godina prije

tak je dole 5G, dole 4G, dole 3G, dole svi kucanski el. aparati, dole el. struje (sve to zraci). hocu vrijeme bez struje, da me zraci sam sunce i ostali prirodni izvori. Zivel nam srednji vek….

Buničar
1 godina prije

zakaj korisnici modernih tehnologija (SVI komentatori) ne koriste golube pismonose? Zakaj imaju mobitelje (koji zrace)? zakaj ne ruse 4G antene, zakaj ne pocupaju kablove iz zidove (sve to zraci)? moze li mi netko odgovoriti?

Ivan
1 godina prije

Ekspert u toj oblasti je pred komisijom iznosio podatke da je 5G razvijeno za potrebe vojske kao oruzje protiv zive sile (ljudi), i da se jonizujuce zracenje sa 5G antena moze usmeriti i naciljati na biranog pojedinca itd. Zastupnica 5G tehnologije je navodila prednosti – povecanje brzine prenosa podataka i sl, medjutim NI JEDNOM JEDINOM RECJU NIJE OPOVRGLA NAVODE EKSPERTA DA JE 5G TEHNOLOGIJA RAZVIJENA ZA POTREBE VOJSKE I POGUBNOG DELOVANJA NA LJUDE! Tako da je tuzno videti ovde komentare gomile botova koji rade za globaliste, i koji navode da je ta tehnologija neminovna i da se trebamo pomiriti sa tim da je tu i sl. Predhodne G tehnologije, mada stetne, nisu oruzja pogodna za ubijanje ljudi, i treba praviti razliku. Naravno, i vecina mobitela danas je 5G, ali tolike brzine nisu neophodne. Zar nam zaista nije dovoljno da cujemo sagovornika vec moramo i da ga gledamo? Globalisti se koriste… Čitaj više »

Buničar
1 godina prije

kada je trebalo pokrenuti prvi (parni) vlak strucnjaci su tvrdili da takav prijevoz nece imati prakticnu primjenu jer ce se svi putnici pogusiti zbog “brzine” kojom je “jurila” ta “neman”. O baznim stanicama 5G mreze se pise mnogo nebuloza. Nama je daleko veca prijetnja sam mobitel nego bazna stanica. Najveca prijetnja su bili oni prvi mobitelji jer su oni zracili daleko vise nego danasnji. Sa razvojem tehnologije frekvencija i snaga zracenja kako mobitela tako i baznih stanica opada. Daleko veci problem su nam UKUPAN broj baznih stanica. Naravno da izgradnja 5G mreze povecava broj baznih stanica ali se ocekuje da ce doci do gasenja 3/4G mreze sa cime bi se ukupno zracenje drasticno smanjilo. Pored tog 5G zracenje ima vise frekvencije i plice prodire u organizme

Samuraj
1 godina prije

Dan danas koristim 3g i video mi leti. Ovo su takve gluposti što ljudi rade i dopuštaju. 🤦🏻‍♂️

Halflife
1 godina prije

Zasto ne ustanemo i ne rijesimo problem jednom za sva vremena!?dva su razloga,prvi jer su svi postali pickice.Drugi sve se gleda kroj jebeni materijalizam tu pomoci nema

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI