Assange tvrdi: Amerika se priprema za rat s Iranom

Julian Assange - izjava
22 komentara

Osnivač stranice WikiLeaks objasnio je kako imenovanja novih šefova u State Departmentu i CIA, nagovještavaju nove sukobe.

Mogući planovi američke administracije, imenovanjem ravnatelja CIA-e, državnog tajnika Mike Pompea i senatora republikanske stranke Tom Cottona, nagovještavaju vjerojatne oružane sukobe koje Sjedinjene Države žele započeti protiv Irana, napisao je na svom Twitter računu osnivač WikiLeaks, Julian Assange.

“Tom Cotton mogao bi preuzeti čelništvo CIA-e, a Pompeo State Department, javlja New York Times. Takve promjene su pripreme za rat s Iranom.”

Prema Assangeu, “Cotton je vrlo agresivan prema Iranu, WikiLeaksu i Rusiji. Prima sredstva od neokonzervativaca i skupina povezanih s Izraelom”.

Ranije je New York Times izvijestio, navodeći izvore u američkoj administraciji, kako je šef kabineta Bijele kuće John Kelly razvio “plan tranzicije”, prema kojoj bi Poteo mogao zamijeniti Rex Tillersona.

Prema medijima, sve ove promjene će se desiti do kraja 2017. ili početka 2018. godine.

sukobi
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
6 godine prije

Čak se i Tillerson pokazao previše racionalnim. Pa ga treba zamijeniti jer ne podržava bezuvjetnu, bezpogovornu agresiju.

mmne
6 godine prije

prazna prica….mislim americka!

ohrana
6 godine prije

syria nema je vise silenzio stampa

Ivo
6 godine prije

Ništa od toga, napad na Iran znači termonuklearni ratr sa Rusijom, Mogu staviti i Dart Vadera umjesto tillersona, opet nula kuna.

rodoljub
6 godine prije

Americki milijarderi-pljackasi ne mogu bez ratova, kao sto vampiri ne mogu bez tudje krvi . Da li ce doci do napada na Iran ? To je moguce, ali prvo ce morati da provere misljenje Rusije .

Mate Jebach
6 godine prije

USA u ovakvom ekonomskom stanju pred kolaps kao plaćenička vojska koja ratuje za interese Saudijske Arabije a sad i Izraela. Logično, nema im druge, ništa više ne funkcionira osim vojske.

davor
6 godine prije

Nemože SAD napasti nijednu državu koja ima preko 50 milijuna stanovnika, te autonomnu jedinstvenu vojnu politiku i strukturu a samim time i ulaganje u ljudski potencijal. Nema šanse, može baciti 15 nuklearki ali to nije to, u Iranu već posluju brojne američke top firme, to bi bio čin samoizolacije trajne za SAD. A kad se oproste ovi luzeri Netanyahu i Trump, te ovi eshatolozi iz Pentagona nema toga fanatika koji će to više zagovarati.

davor
6 godine prije

Vrijeme je da nam Assange i Snowden počnu pričati o stvarnim problemima američke diplomacije, kao primjerice nemogućnost nadzora ljudi i utjecaja na ljude koji imaju dvojno izraelsko-američko državljanstvo. A ne ove baljezgarije o mailovima, panama papers i takve gluposti.

Zabac Kerry
6 godine prije

Kad se genijalci zazele sexa sa ježom.
Jez ce dignuti noge ili bodljike namestiti.
Dakle nije sigurno da jež želi sex.
Tako je kad diplomatija I mir nestane a sex postane opsesija.
Svako dobro Americi I Iranu u romantici.

basso
6 godine prije

Pripremali su se i za rat protiv Sjeverne Koreje pa nista.Amerikanci nece nikada napasti Iran jer ce onda moraju ratovati protiv Rusije,a znaju da ce taj rat lako izgubiti.

Đuro
6 godine prije

Iran nije Iraq.
Iran je zemlja koja ima resurse i kapacitete za uzvratit.

nikud nikam
6 godine prije

Dao Bog da se to nikad ne desi ali bi bilo interesantno vidjeti kako bi prošli nosači aviona protiv novih raketa. Mislim da bi im to bila jedna od žešćih katastrofa posle koje bi im se svi smijali.

anonimus
6 godine prije

ako.amerika.napadne.iran.toje.uvod.u.treci.svjeski.rat.ukijucice.rusija.i.kina.ondaje.mir.u.svjetu.pri.kraju

brzi.odgovor
6 godine prije

amerikanci.ratuju.radi.nafte.i.plina.i.izraela.tosu.saveznici.izraelci.ili.boijereceno.zidovi.oni.vladaju.amerikom.amerikancisu.izmislili.terorizam.u.svjetu.alkaidu.islamsku.drzavu.svejeto.americki.interes.akodode.do.rata.izmedu.irana.i.amerike.turskace.izic.iz.nato.saveza.izbacice.americke.baze.iz.indziluka.iranje.spreman.iran.posjeduje.nuklearno.oruzije

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI