Australija uvodi sistem identifikacijskih bodova za pristup društvenim mrežama

Australija - Identifikacijski bodovi drustvene mreze
45 komentara

Već smo navikli na lude vijesti iz Australije, i na sve snažnije uvođenje totalitarističke kontrole vlasti. Ovaj najnoviji potez samo je nastavak takve politike, i predstavlja ostvarenje teorija zavjere koje su upozoravale upravo na ovakve stvari.

Tamošnje vlasti uvode sistem „identifikacijskih bodova“ za pristup društvenim mrežama kao što su Facebook ili Instagram. Svi korisnici će morati dati 100 bodova pomoću vozačke dozvole ili putovnice i identificirati se na svojem mrežnom profilu.

Policija će imati potpuni pristup svim njihovim aktivnostima, i znati će tko se krije iza svakog profila, čime će anonimnost biti potpuno uklonjena. Naravno, kao i sve drugo, ovo se provodi pod krinkom borbe protiv „govora mržnje“ što je jadno opravdanje za koje smo sigurni da će mnogi naivni nasjesti na njega.

Ovakav potez vlasti nije ništa drugo nego uvođenje orwellovskog sistem potpunog nadzora, a prateći teorije zavjera koje se sve većom brzinom ostvaruju, jasno je da je ovo tek početak i da slične poteze možemo uskoro očekivati i u „(EU)Ropskoj Uniji“.

Pogledajte izvještaj Australske TV 9News:

australijaDruštvene mrežeIdentifikacijski PoeniKontrolapraćenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ide
1 godina prije

To tako treba i biti. Osobna iskaznica sa obje strane i autoportret. Kad se zna koji stoji iza profila treba mu dozvoliti da objavljuje apsolutno sve što hoće. Ukoliko bi nešto bilo protuzakonito to nebi trebala biti stvar platforme i i njene procjene istinitosti te zakonitosti nego represivnog državnog aparata. Pun mi je k ovih ratnika na tastaturi, a kad ga pozoveš na megdan da vidiš koliko će tada biti bezobrazan, onda ga nema nigdje.
Svako bi trebao stajati iza svog mišljenja i postupaka te snositi eventualnu odgovornost za isto.

MKD
1 godina prije

Hebao vas fb i ostalo devilovo smece

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ovim tempom ce i prije 2030te imati cipirane po kavezima one koji im trebaju za organe i zabavu dok ce svi ostali davno pasti pod giljotine…

Selena
1 godina prije

Pogledati kratak film na youtubu – EctoLife: The World’s First Artificial Womb Facility

Bosanac
1 godina prije

Mi smo svoj dio vremena peovedenog u “komunizmu” odradili u vrijeme dok nije bilo interneta, mobitela i sl., a ovi sad zapadnjaci što ulaze u “moderni komunizam” na ovom tehnološkom levelu ….. ne bi im bgm-i bio u koži.

Željko
1 godina prije

Kada sam završavao srednju školu “Fric Pavlik” u Bosanskom Brodu moji roditelji su stalno slušali “narodnjak” jednog “kupusara”(naziv za osobe iz Bijeljine) koji u pravom smislu odslikava “politiku” Australije, samo neka nastave jer koliko vidim “ovcoidi” se ne bune !
“Tako, tako, tako, tako to srce želi
Tako, tako, tako, tako to me veseli
Samo tako, samo tako sve ću da ti dam
Ostani kraj mene da ne budem sam…”

držnedaj
1 godina prije

Neka tako i treba ovcoidina…
dobiju šta žele. većina misli da facebook, instagram i co su vlasništvo službeni gazda – malo morgen

Selena
1 godina prije

Mask najavio “farme beba” (VIDEO)

Vojni analitičar
1 godina prije

Ništa novo. I tu Kina prednjači. Kinezi su već počeli s uvođenjem sustava za prepoznavanje lice preko ugrađene kamere koji bi bio neophodan da bi se uopće dobio pristup internetu u cjelini, a ne samo pojedinim segmentima kao što su društvene mreže. Ukratko zamisao je da morate uključiti kameru, uslikati se i tek onda, kada vas sustav za prepoznavanje lica prepozna i registrira dobivate mogućnost povezivanja na međumrežje. Naravno sve vaše internetske aktivnosti se onda mogu bez problema pratiti, evidentirati i arhivirati za kasniju upotrebu od strane “organa vlasti”.

Vojni analitičar
1 godina prije

I ne bi u tome bilo ničeg lošeg kad bi zakoni bili jasni i nedvosmisleni i vrijedili za sve jednako, kada bi pravosuđe bilo nepristrano i nekorumpirano i kad bi postojao određen slučaj normalnosti pri određivanju kriterija što jeste, a što nije zloupotreba interneta. Ali tako dugo dok se koriste fluidni i ničim definirani pojmovi poput “govora mržnje” koje svatko tumači kako mu je volja ovo nije ništa drugo nego još jedan oblik totalitarne kontrole. Ja jesam za to da svatko treba stajati iza svojh riječi (i djela) i odgovarati za njih, ali ako dugo dok možeš zbog svakakve pizdarije biti sudski gonjen, kažnjavan, dok ti život može biti uništen samo zato što se ne slažeš s trenutno vladajućim narativom moćnika anonimnost je neophodna. Iako, budimo realni, anonimnost na internetu ne postoji.

tihobl
1 godina prije

Ono sto je Plenkovic zamislio o uvodjenju digitalnog pasosa slabo ce mu uspjeti.
Ne isplati se vaditi digitalni pasos da bi otisao u BiH na cevape.
Ali kad bu uveo da ne mozes se ulogovati na FB bez digitalnog pasosa za dan prijavilo bi se bar 80% stanovnistva.

Mate
1 godina prije

Kad bi sva mladost odbacila drustvene mreze, to bi bia pocetak revolucije

hogar strašni
1 godina prije

Mogu i bez mreže a nitko me ne može uvjeriti da mi vlada i vladajući žele dobro.
A kroz život nađeš svoje istomišljenike. Sad već znaju sve o nama po našim komentarima ip adresama, gmail računima…… Što gledamo, komentiramo i …. E sad oni na osnovu toga nas žele kažnjavati jer ne bi smjeli ni to i biti slijepi poslušnici. a to se u povijesti nikad nije dogodilo. Mislim da bi bilo čudno da hrpa ljudi počinje odlaziti s društvenih mreža, prekinu sve oblike komunikacije na internetu, a poraste promet poštom u obliku pisma. A ako je nešto za izgubit glavu to može i kurir prenesti kao i prije.

Ivan
1 godina prije

Na taj nacin ce samo tacnije i preciznije da odrede metu na koju ce delovati jonizujuce zracenje 5G uredjaja, i svi koji budu pisali protiv Velikog reseta i satanista bice naciljani i po svoj prilici doziveti “iznenadnu smrt”. Oni ce prvi da nastradaju jer treba i onako smanjiti na zlatnu milijardu.
Naravno da se ovce ne brinu, zadovoljne su i sa milijardom, jer to ce biti zlatne ovce…

ANTIFASISTA
1 godina prije

Australsko i ne samo Australsko vec cijelokupno tzv zapadno drustvo se postepeno ali vrlo intenzivno pretvara u drustvo ravnopravnih i onih ravnopravnijih, ili fasisticko nacisticku tvorevinu sto ce zavrsiti otprilike kao sto je zavrsila nacisticka Njemacka.

Ante
1 godina prije

Tko god gleda yutub zna da ne može vidjeti neke videozapise jer yotub traži da korinski potvrdi da je punoljetan. Znači svaki korisnik mora dati osobnu ispravu googlu da bi potvrdio svoju dob.

Donje Kolibe
1 godina prije

Uvijek će se naći rupa u zakonu

Max
1 godina prije

Klokanija postal fašistički karcinom.

goran
1 godina prije

da to mogu radit u državama koje su bogu iza nogu,pokušali su uvesti scenario iz kine kad je covid krenuo,pa šta se desilo u eu,cijela eu se digla na noge,pokušavaju uvesti zelenu agendu u eu pa šta rade europski seljaci u nizozemskoj francuskoj i sad u njemačkoj,a kad krene ovo šta stvarno mislite da če europljani šutke to promatrati?
neće jer su osvješteniji nego neki mamlazi iz australije koji nemaju trunke mozga u glavi.
australci nemaju u glavama da se moraju tuči sa jebenom policijom i da moraju radit prosvjede takvog rizika da se onoj bandi u njihovoj vladi da do znanja da narod ne pristaje na njihovu igru,i ako država želi ići do kraja onda i narod mora biti spreman na to.

Zok
1 godina prije

Jebem ja njima mater njihovu. Potpuno normalna reakcija, ali govor mržnje?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI