Austrijska opozicija – “Imamo najgluplju, najlažljiviju i najsadističkiju vladu!”

Herbert Kickl
98 komentara

Nakon što je izašao iz karantene radi zaraze korona virusom, predsjednik FPÖ-a Herbert Kickl održao je konferenciju za medije te poručio: “Vratio sam se!”

Na početku je kritizirao činjenicu da su se o njegovom zdravlju širile brojne glasine. Ovim hejterima želim “sve najbolje”, rekao je Kickl.

Kickl je naglasio da je ova vlast podijelila društvo. To ga podsjeća na “najmračnija vremena” u austrijskoj povijesti. S obzirom na novu varijantu virusa Omikron, prema Kicklu, “jasno” je da je ona bezopasna.

Kickl je naglasio da se ne protivi cijepljenju, već da se protivi obveznom cijepljenju.

Predsjednik FPÖ-a je također kritizirao činjenicu da je FPÖ jedina parlamentarna stranka koja nije pozvana na okrugli stol ministra zdravstva. Što se tiče najavljenog obveznog cijepljenja, Kickl je rekao: “Imamo najgluplju, najlažljiviju i najsadističkiju vladu.”

Kickl je naglasio da se veseli novim demonstracijama te je rekao da bi se one trebale održati 11. prosinca. Također je napomenuo kako je Ustavnom sudu podnesena tužba zbog trenutačne karantene.

AustrijaHerbert KicklopozicijaSlobodarska stranka (FPÖ)
Pretplatiti se
Obavijesti o
98 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
2 godine prije

Kad smo vec kod raznih datuma bilo bi dobro da se molite jer 20.12. dolaze otrovi za nevinu i bespomocnu djecu koju ce ovce od roditelja nuditi satanistima na pladnju.
Nadajmo se da ce do tada Bog spasiti barem djecu ako vec ne gresne ljude jer nakon tog datuma moci ce samo jos Gatesovim potomcima da pomaze!
Osobno s nadam da cu konacno dozivjeti da pomogne u protivnom ce biti jasan znak da ne postoji…

Zoki
2 godine prije

Ne gospodine Kickl, nemate sve to sto kazete o Vladi. Imate potpisan ugovor sa Pfizerom i svi koraci koje Vlada sprovodi su u skladu sa tim ugovorom. Kada shvatite da su Vlade sirom svijeta potpisale “Kapitulaciju drzave” a ne ugovor sa Pfizerom, shvaticemo onda svi ova nelogicna desavanja. Ugovori sa Pfizerom su sustinski drzavni udari domacih izdajnika i stavljanje drzave i zakona blokadama u izolaciju kreirajuci novu Vladu a to su krizni stabovi koji upravljaju preko dnevnih odluka i uredbi iz jednog Centra moci. Trazite gospodine javni uvid i pristup ugovora bivse Vam drzave i Pfizera. Tu sve pise koji su koraci, kako i zasto i kako su domaci izdajnici bez ispaljenog metka predale drzavu farmaceutskoj kompaniji na upravljanje i zalog imovine. Svaka drzava koja je potpisala taj ugovor ili ti sporazum o predaji ili ti kapitulaciju ima istu obavezu i smjer djelovanja uvodjenja novih pravila. Ugovor sa Pfizerom na… Čitaj više »

Zagten
2 godine prije

Vlade se vise nista ne pitaju, pitajte se samo koja je sila natjerala sve drzave na onakvo cudo od ugovora s Pfitzerom. Pfitzer sam? Tesko

imeimeimeime
2 godine prije

tuziti za povredu copyrighta.
opisali plenkovicev rezim

Tomica
2 godine prije

Dragi istomisljenici moram podsjetiti da su dijelovi ugovora sa Pfizerom izasli u Logicnom.Imalismo priliku procitat sta su nasi idioti potpisali.Moram reci da im je naj veca zelja odvojit nas od boga,porodice i prijatelja.Sve dok razmisljamo,komuniciramo,kritiziramo imamo neke snse da se organiziramo i da pocnemo davat jaci otpor.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Dragi moji, jednom su slavnog grčkog filozofa Platona pitali zašto ne podržava demokratsko uređenje države, a on je osim što im je fino sve objasnio (to neću sad pisat) kažu i slikovno pokazao:
– vidite li ona 2 čovjeka na brdu?
– koja 2? Ona 2 čobana?
– da, ta 2 čobana. Sustav u kojemu ta 2 čobana nadglasaju slavnog Platona definitivno ne valja.

Rezime. Sve ‘demokratske’ države će popuš*it, a samo će opstat one koje to nisu. Ko bi reka(o)!?

Joe
2 godine prije

A vlada anemičnog dezertera?

Joe
2 godine prije

Imal kite?

Mölltaler
2 godine prije

Kad bi sad raspisali izbore dobili bi i više od 26%.

Joe
2 godine prije

Smrdo jel stigo sendvić?

Joe
2 godine prije

Doci ceš i ti na red.

Enfant Terrible
2 godine prije

Psihologija kaze da osobe koje sebe vole podcrtavati i opisivati sa malenkost su zapravo narcisi. Mozda ti i jesi skromna zapravo, jednog dana i sama to doznas.

Poznavalac prilika
2 godine prije

“Kickl je naglasio da se ne protivi cijepljenju, već da se protivi obveznom cijepljenju.” Ova rečenica koju redovno izgovaraju svi protivnici korona tiranije pokazuje da smo još uvijek u teškoj defanzivi i da u glavama još nismo sve posložili. Naime, svi se boje izgovoriti stav da su protiv cijepljenja uopće. Ja sad pitam zašto čovjek ne bi imao pravo na stav da je apsolutno protiv cijepljenja? Po čemu je taj stav manje legitiman od nekog drugog? Evo ja sam osobno apsolutno protiv cijepljenja bez informiranog pristanka. To znači da znamo što točno nam ubrizgavaju u tijelo, na koji način to cijepivo funkcionira i koje će posljedice, pozitivne i negativne izazvati i samo cjepivo, ali i kojekakvi adititvi koji se u njega stavljaju. I zašto ja ne bih imao pravo na takav stav nego se stalno moram opravdavati da “nisam protiv cjepiva nego protiv prisile”. O cjepivima su se vodile rasprave… Čitaj više »

Medo
2 godine prije

Dokle god se na ulice izlazi subotom nema promjena. Van se ide kad je gama u parlamentu, Saboru skupštini. I ide se direktno na njih s oružjem jer to sve rješava.

petar schroder
2 godine prije

COVJEK GOVORI ISTINU: MOMENTALNO TREBAMO VISE OVAKVI LJUDI Njegova stranka ima TV FPO GDJE DOLAZE DOKTORI KOJI HOCE DA POKAZU SVOJE LICE; I KOJI GOVORE ISTINU O PACIJENTIMA KOJI LEZE U BOLNICAMA

preseren3
2 godine prije

Čitam i ne mogu da vjerujem…
Bog? Bog če ikoga spasiti?
Nakon što je u drugom svjetskom izgubilo živote 70 milijuna ljudi?
A samo je jednog čovijeka trebao zaustaviti…
Sada i neznamo, tko sve nam je protivnik…
A največi protivnik, masovno, su gloopi ljudi…

Plavi
2 godine prije

Gatezbels.

petar schroder
2 godine prije

Momentalno gledam prese konferenciju na NEGOVOJ FPO TV GDJE GOSTUJU RAZNI DOKTORI To bi trebali da cuju hr BEROS I ALEMENKA A U STUDIJU JE POZVAO NAJBOLJE DOKTORE KOJI GOVORE CJELU ISTINU O OBOLJELIM OD KORONE:Kako jedan govori vecina pacijenata su oni koji su primili vakcinu i imaju velike nus pojave da leze u bolnicama i da su zarazili cjelu familiju misleci da su zasticeni vakcinom

apa khabar
2 godine prije

ne sudi prema sebi.

Goran
2 godine prije

Za te “naj” izjave o vladi je velika konkurencija

Hum
2 godine prije

Bla bla bla.. te jedno te isto… spremate li se vi.?.. podmazujete li ili čekate kao janjad i tipkate po internetu… samo pitam

Poznavalac prilika
2 godine prije

Ti stvarno imaš podjednak višak slobodnog vremena koliko i manjak mozga. Sjedi jedan.

Homer
2 godine prije

Novi prosvjedi nista ne vrijede. Trebalo se izaci na ulice cim su uveli zadnji lockdown i tu bi njihovoj prici bio kraj a ne postivat lockdown i onda kad prodje radit prosvjede od toga nema nista

ljeto64
2 godine prije

Da li mogu znati koja je poanta tvog komentarića ?

Igor
2 godine prije

Ja nisam u Grazu ili Beču,ali ovdje mi se čini da nitko to ne šljivi 5%. (U Austriji sam) policija prošli tjedan zaustavila kolegu i ništa nisu tražili osim vozačke. Ja stalno hodam na posao (sreća da radim za privatnika koji je istog stava ko ja) i nitko me nigdje nikad nije pitao za nikakvu potvrdu. Mislim da to Austrijanci neće dopustiti. Neće to proći. Pozdrav.

Hrast
2 godine prije

Koliko je on inteligentan ako je bio u “karanteni” nakon “zaraze”?

MKD
2 godine prije

I NajFašističku vladu, državi i sve ostalo osim koji je normalan

Daniel S
2 godine prije

Kickl je uredu, istina je da su bili u vladi ali tada je stranku vodio H-C Strache, koliko on sve stvarno misli to sto govori to nemoze nitko znati, ali ovo sto je u zadnje vrijeme izgovorio na svojim konferencijama za Medije, a pratio sam sve jednu, bilo je jako dobro i retoricki jedinstveno. Njegov glas za demokratske vrijednosti je jedini jos koji se cuje u javnosti pa eto ako nista barem to, svi drugi su Luzeri.

Max
2 godine prije

Točno.

Nene
2 godine prije

Srušite ove kovidaške plaćenike na bilo koji način!

Tim Kunić
2 godine prije

I mi isto.

bauštelac
2 godine prije

alo ne vrijeđaj hrvate

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI