“Bacite nuklearnu bombu u njih” –  Trumpova  ideja za obranu od uragana

Donald Trump
31 komentar

Uragani redovito devastiraju američku domovinu, pa bismo možda trebali baciti nuklearnu bombu na njih prije nego što dođu do obale? Ovo je pronicljiv prijedlog kojeg je navodno iznio američki predsjednik Donald Trump.

Prema Axiosu, Trump je više puta sugerirao visokim dužnosnicima Nacionalne sigurnosti da istraže mogućnost korištenja nuklearnog oružja kako bi zaustavili uragane od udara na Sjedinjene Države

Trump je, navodno nakon sastanka, u kojem se raspravljalo o uraganima, izjavio: “Zašto ne bacimo nuklearnu bombu na njih?”

Potom je detaljnije opisao svoj genijalni prijedlog: “Oni se formiraju uz obalu Afrike, dok se kreću preko Atlantika, mi ubacujemo bombu u srce uragana i to će ih uništiti. Zašto to ne možemo učiniti? “

Službenici su na brifingu navodno rekli Trumpu da će “razmotriti” njegovu ideju. Vjeruje se kako je predsjednik preporučio bombardiranje uragana i u nekoliko prijašnjih slučajeva, iako je u nekim slučajevima sugerirao korištenje konvencionalnog, ne-nuklearnog oružja.

Prijedlog nikada nije ušao u politički formalni proces, rekao je Axios pozivajući se na izvore. Bijela kuća odbila je komentirati priču, ali neimenovani visoki dužnosnik branio je Trumpa, tvrdeći kako istraživanje načina za sprječavanje smrtonosnih uragana od haranja američkim kopnom nije “loše”.

Zabrinjavajuće, Trump zapravo nije prva osoba koja je predložila bacanje nuklearnih bombi na uragane koji se približavaju. Ideja datira nekoliko djesetljeća unatrag, a njena prividna široka popularnost čak je natjerala Nacionalnu upravu za oceane i atmosferu da na svojoj web stranici objasne zašto puštanje nuklearnih bombi u uragane “nije dobra ideja.”

Procurjele informacije u kojima su opisani Trumpovi živopisni prijedlozi o politici često su tema medijskih podviga.

No Trump je već reagirao na ove natpise opisujući čitavu priču oko nuklearnih bombi na uragane lažnim vijestima.

“Nikad to nisam rekao. Samo još Lažnih vijesti!”, objavio je na Twitteru u ponedjeljak.

Predsjednik se već neko vrijeme bori s onim što on naziva “Lažnim vijestima” u Americi. U moru tih “lažnih vijesti” , koje se sve pozivaju na procurjele informacije, moramo se zapitati što je od toga istina, a što laž.

Nuklearna bombauragan
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
4 godine prije

Ne moze bacati nuklearne bombe po Africi. To bi neko mogao shvatiti kao objavu rata pa mu odgovoriti.
Najbolje bi bilo da naci nuklearku kad uragan dodje na americku teritoriju. To mu ne moze niko zabraniti.

Z.A.
4 godine prije

Ne sumnjam da je ova imformacija tacna da je Tramp predlozio da se obracuna sa prirodnom silom upotrebom nuklearne bombe. Posto se uragani formiraju uz obalu Afrike kako je u tekstu navedeno bojim se da Donaldu ne padne na pamet da rokne jednu i na samu obalu Afrike da se nebi imali gdje ti uragani formirati. Inace covjeku svasta pada na pamet pogotovo u zadnje vrijeme.Tacna je ona narodna; sto stariji to ludji.

onaj najgl.......veći Dalton
4 godine prije

Dovoljno je da se sjetim da je na njegovom mjestu mogla biti Hillary Clinton.
A da njena državna tajnica Victoria Nuland dijeli krafne po svijetu.
Trump nije započeo ni jedan novi oružani sukob, a intezitet nekih postojećih je smanjio…..
To što uredno postrojava vazale i pokazuje im da su njihove predstave o vlastitoj važnosti samo puste tlapnje i postavlja ih na pravo mjesto, tamo gdje u stvari i pripadaju….. uopće nije loše.
Sa Rusima i Kinezima igra hrkljuš i …… mene ne sikira što su invenstitori u panici.
P.S.
Ljetu mome se bliži kraj.
Za one kojima se moji komentari ne sviđaju, mogu reći samo:
”Hakiralo me”.

nije bitno tko
4 godine prije

Ovaj je totalno pošizio.

Perun
4 godine prije

Nije zvaka za seljaka ni politika za ludaka …Za Donalda Trumpa slobodno mozemo reci da nije dorastao funkciji koju obavlja u ime Americkog naroda …..Gura Americku naciju u beznadje i bespuce vlastitih zabluda ….Ja da sam umjesto Melanije odvalio bih takvu samarcinu da bi je pamtio do kraja mandata … Bivsa mu se(Ivanka ) emancipira sa puno mladjim muskarcima …Lik je debil ja ga ne bih pustio ni da koze cuva …a kamoli sta drugo …Stoka nevaspitana …

Tbilisi
4 godine prije

Nema bedastih prijedloga na sprječavanje kataklizmi. Postoje samo ili bedasti ili suvišni komentari Ovaj je suvišan.

nije bitno tko
4 godine prije

Može slobodno da počne bacati po američkom teritoriju, punom tornada i uragana.

Ivan
4 godine prije

Gle sad ti vesti…”Prema Axiosu, Trump je više puta sugerirao visokim dužnosnicima Nacionalne sigurnosti da istraže mogućnost korištenja nuklearnog oružja kako bi zaustavili uragane od udara na Sjedinjene Države” Dalje: “Trump je, navodno nakon sastanka, u kojem se raspravljalo o uraganima, izjavio…”, ” Službenici su na brifingu navodno rekli Trumpu da će “razmotriti” njegovu ideju”, zatim: “Vjeruje se kako je predsjednik preporučio bombardiranje uragana i u nekoliko prijašnjih slučajeva”, nadalje; neimenovani visoki dužnosnik branio je Trumpa”,….. Ovo vise lici na torokanje na pijaci, najcesce reci su navodno, veruje se, onda neki neimenovani “brani” Trumpa. Na cega ovo lici, zar je ovo tekst nekog ozbiljnog portala? Hajde jos da naklapamo i izmisljamo ne bi li USA presednika ucinili sto glupljim. I samo se pogledajte koliko je vas naselo na ovu “vest” bez ikakvih tacnih informacija. Onda se cudite kad vas uvale u rat pa kukate da vam je neko drugi kriv,… Čitaj više »

Trubadur
4 godine prije

Svrha stabilnog genija je sasvim druga, no što večina misli ali kod ovih svojih “Koufefeja”, je nadmašio i legendu Busha mlađeg….Pa i kad sam mislio, da to nije moguče….

alfa33
4 godine prije

Neka baci,ali tek kad uragan bude u američkim teritorijalnim vodama ili na njihovom kopnu…..

slagerpjevac
4 godine prije

Medijski spin. Pazite se ljudi. Ide Trump. “lud, nekontroliran, baca bombe na uragan”

stella artois
4 godine prije

Imbeciluk i bankarski bezobrazluk nikako da se sjete da prestanu sa izgradjom kokosinjaca

shumadinac
4 godine prije

Samo da ne počne da kopa rupe u koje će uragan da upada…

samo tako
4 godine prije

I da netko objavi da svakom zorom Trump snese jaje, eksplozivno ili ne, našlo bi se budala u velikom broju, spremnih povjerovati. I takvima je Trump budala 😆😆, najbudalasijima

Kajzer Soze
4 godine prije

Ono što mene više zanima je to koliki je IQ osobe koja može da povjeruje u ovakvu nebulozu !

don
4 godine prije

Protugradne rakete (protiv tuče) koriste se na balkanu desetljećima, otuda ideja. a Trump ih je samo podigao na višu razinu. Meteorolozi u zadnje vrijeme tvrde da nisu učinkovite, ali zbog razloga jer proizvođač laže u specifikacijama, i ne dosežu oblake kako bi trebale. ameri mogu ispucati jače i više (visinski).

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI