Bivši školski kolega Huntera Bidena govori o ”poremećenom” ponašanju sina predsjednika SAD-a

Hunter Biden
15 komentara

Hunter Biden, 51-godišnji sin američkog predsjednika Joea Bidena, postao je popularna tema na društvenim mrežama ranije ovog tjedna nakon što je Daily Mail objavio video koji prikazuje golog muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je Hunter, koji govori ženi da je laptop napunjen s inkriminirajućim dokazima vrlo vjerojatno ukraden. 51-godišnjak je ustvrdio da “nema što skrivati”.

Tyler Nixon, vojni veteran i pravni savjetnik, pridružio se u petak voditeljima “Fault Lines” Radija Sputnik Jamarlu Thomasu i Shaneu Stranahanu kako bi pružio svoje razumijevanje o Hunteru Bidenu i o tome kakav je ugled Huntera bio još u Delawareu.

Iako su se mnogi upoznali s Hunterom tijekom posljednjeg izbornog ciklusa u SAD-u, Nixon je tvrdio da ima desetljeća poznanstva sa sada 51-godišnjakom jer nije samo pohađao istu školu i crkvu, već je njegova obitelj posjedovala i nekretnine u blizini onoga što se koristilo biti prebivalište Bidenovih.

Budući da je bio samo godinu dana mlađi od Huntera, Nixon je s njim razvio odnos.

Prepričavajući Hunterovo ponašanje tijekom godina, Nixon je opisao političarevog sina kao nekoga za koga je izgledalo da ga “muči” ozloglašenost da je sin Joea Bidena, čak i prije nego što je Joe Biden postao predsjednik SAD-a.

Iako se činilo da je zbog svoje obitelji u Delawareu ometen, “Hunter je uvijek bio iskren u pogledu toga tko je”, prema Nixonu. “Nikada nije bio lažan.”

Tijekom njihovih godina međusobnog poznavanja vodio se jedan poseban razgovor s Hunterom koji je uznemirio Nixona i uvjerio ga da se Hunter “pokušavao ubiti”.

Ne iznoseći previše detalja, rekao je da je Hunter ispričao opsežnu priču ili ”Festival ludosti”, o svom iskustvu s prostitutkama i dilerima droge u Las Vegasu, Nevadi.

Dok je Hunter bio “mučen”, kako je opisao Nixon, neko vrijeme ova je priča ostavila dojam na vojnog veterana kao da Hunteru jednostavno više nije stalo do života, osobito nakon smrti njegovog starijeg brata, pokojnog Beaua Bidena.

Iako neki vjeruju da je 51-godišnjak povratio svoj život i pobijedio svoju ovisnost, Nixon je ustvrdio da je vjerojatno da Hunter “nikada neće pronaći pravu sreću i to se odražava na njegovo ponašanje”.

Hunter Bidenjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudan lik
2 godine prije

Hunter Biden je klasična priča djeteta odraslog okruženog bogatstvom ali bez roditeljske ljubavi. Takva djeca odrastaju u razmažene i arogantne slabiće, baš poput Huntera. Ovisnost o narkoticima i alkoholu je sasvim očekivana kod ovakvih osoba kao i činjenje zločina jer takve osobe nikada u životu nisu odgovarale za svoje postupke. Za rješavanje svih “problema” koje sinčić napravi je zadužen tatica koji na taj način kompenzira uskraćenu ljubav i pažnju.

2 godine prije

Pa kako će mu na 40 godina mature pogledati u oči? Otraća ga ko posljednjeg kera. Matura… Ja sam žrtva onog sistema. Nisu mi dali ni na exkurziju ni na matursko koje se slavilo, kako je to uobičajeno u totalitarizmu, u Jajcu. Da danas ne živimo u totalitarizmu govori činjenica da maturanti ne slave maturu u Medjugorju, Blagaju i Palama. Zašto mi nisu dali? Kao kritičar svih sistema tako sam odbijao i članstvo u SKJ. Vjerujem da je to bio razlog tih zabrana, a ne to što sam nosio poderane farmerke, imao dugu kosu i provlačio se sa dvicama, tricama i peticom iz muzičkog. Vladanje mi je bilo uzorno zbog činjenice da sam pametno rasporedjivao broj opravdanih i neopravdanih čadova. Dobro…ruku na srce, niko me nije ni želio u toj organizaciji, a ja se nisam batrgao da se sam prijavim. Kao vamo jedna. I još javno, na kafi u obližnjem… Čitaj više »

NeBudiOvca
2 godine prije

Joe Biden: “Hunter je najpametniji čovjek kojeg poznajem”
Hunter Biden: “pušio sam parmezan jer sam mislio da je crack”
O.K. ako zbilja ne poznaje nikog pametnijeg od Huntera to donekle objašnjava zašto mu je u kabinetu hrpa degenerika

Max
2 godine prije

Lud je

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI