”Bomba” Boltonovog memoara – Trump vjeruje kako sve ono što Macron dotakne postane govno

Trump
12 komentara

Donald Trump sumnjičavo gleda prema svom francuskom kolegi, što je napisao u memoarima bivši savjetnik američke nacionalne sigurnosti, John Bolton.

Trump navodno vjeruje da se “sve što francuski predsjednik Emmanue lMacron dotakne” pretvori u govno”, objavio je Bolton, što su citirale novine Guardian.

O bombastičnoj izjavi izvijestio je u petak britanski list, koji je dobio pregled Boltonove knjige, koja bi trebala biti objavljena sljedeći tjedan. Američki predsjednik ranije je rekao da je Boltonov memoar pun laži i da je njegov bivši savjetnik samo tražio povrat sredstava svojim klevetama, nakon što su ga otpustili.

Izvještaj Guardiana također se dotiče odnosa SAD-a s Velikom Britanijom i njezinim premijerom Borisom Johnsonom. Prema Boltonu, Trump svrstava Johnsona kao bliskog partnera, paralelno s japanskim premijerom ShinzomAbeom.

Dijelove knjige, koji se tek trebaju objaviti, prethodno su opisali vodeći američki mediji. Bolton, ratni veteran, očito je bio ljut zbog toga što Trumpova administracija nije uspjela ispuniti njegova očekivanja o krutoj vanjskoj politici.

Na primjer, nazvao je predsjednikovo odbijanje davanja odgovora na iransko rušenje američkog vojnog bespilotnog zrakoplova s kompletnim bombaškim napadom na iransku vojsku, “najneracionalnijom stvari” koju je ikada vidio kod američkog vođe.

Trump je na otkrivanje knjige reagirao rekavši da su dijelovi Boltonove knjige “čista fikcija” i da je autor “bolesno štene”, nezadovoljno svojim otpuštanjem. Knjiga također govori o oslanjanju Velike Britanije na kinesku tehnologiju za raspoređivanje 5G mreža, stavu Washingtona prema Brexitu i neuspjehu Velike Britanije da se povuče iz nuklearnog sporazuma s Iranom, te međusobnom neslaganju Trumpa i Therese May, Johnsonove prethodnice na mjestu premijera.

Veći dio tvrdnji bivšeg savjetnika Donalda Trumpa nije moguće dokazati, jer za to ne postoje nikakvi materijalni dokazi, osim riječi samog Boltona.

Američki izbori 2020
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cibo
3 godine prije

Ta Boltonova knjiga je puna lazi i falsifikata. Pogledajmo samo ovaj paragraf koji su prenili americka medija bez komentara Xi Jinping, kineski predsjednik je rekao Trumpu, najboljem americkom predsjedniku kome demokrati i mnogi americki kapitalisti podmecu nogu cijelo vrijeme, ovako. * “Kina gradi koncentracione logore za masovni smjestaj Ujgura i ostalih muslimana” * Tako nesto nije rekao Xi Jinping zato jer tako nesto ne postoji. U Kini postoje centri u kojima ljudi uce vjestine kako otvoriti mali biznis, kako se baviti zanastvom, kako se baviti poljoprivredom i sto znaci drzava i koje su prednosti drzave i sto znaci vanjsko uplitanje i financiranje separatizma i sto bude ako terorizam uhvati maha i jos mnoge druge korisne stvari za ove zaostale ljude. Ne zaboravite da je do prije 30 godina cijela Kina bila zaostala. Ima grupa Ujgura koja zivi u Americi i dobro ih placa CIA i svaku njihovu izjavu zapad prenosi… Čitaj više »

Istrazuj
3 godine prije

“… Trump vjeruje kako sve ono što Macron dotakne postane govno …”

Haha….
Pa mozda i nije sve iz tih “memoara” bas tolika laz 🤣

Ana
3 godine prije

Do sada mu nisu nista mogli. Dinastija se nastavlja…

Sarmat
3 godine prije

A najveće od svih govana je upravo ratni huškač Bolton

onaj najgl.....veći Dalton
3 godine prije

Donald Trump…… američki predsjednik čije će ime, za utjehu, dati nekom atomskom nosaču zrakoplova. Možda već klase Gerald R. Ford. Složio je priču da Sunce izlazi na Zapadu. Koja je dobro prošla kod publike. A loše kod kritike. Koja misli da Sunce noću spava iza susjednog brda. Capitol Hilla. Uspio je da za njegovog mandata dođe do rijetko viđenog oduševljenja američke nacije. Koja je svoj indeks sreće iskazala na ulicama i trgovima. Narodnim veseljem sa šenlučenjem. I paljenjem Ivanjskih krijesova. Radi rastjerivanja zlih sila, kojekakvih boleština i tako toga… Mjesec, dva prije Ivandana. Al’ žurilo im se. Priša, više se nije moglo disat. Njanci ni minute. Pa im možda sad pomogne slavenski svetac. Kad već Sveti Patrik nije. Pokazao se kao veći zaštitnik Irske nego Nigerije. Bit će da su Irci malo…. zeleniji. Pritužilo im, bokcima, pa su Kolumbu počeli rušit spomenike. Onom tipu što se u društvu volio praviti… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Bolton je klewetnik da je Trupi objawio rat Iranu to bi za SAD bila katastrofa jer bi ga izgubili

Mickey
3 godine prije

To je jedini fakat u celoj knjizi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI