Opet Biden nema sreće…

„Tužbi Texasa protiv Georgije, Michigana, Pennsylvanije i Wisconsina pridružuju se i: Alabama, Arkanzas, Florida, Kentucky, Louisianna, Mississippi, Južna Carolina, Južna Dakota. Tko je sljedeći!“, napisao je na svom Twiter profilu John Mappin. https://phibetaiota.net/2020/12/jim-willie-supreme-court-election-2020-bottom-line/

Dobro je pitanje postavio John Mappin, jer se ubrzo broj Texasu pridruženih s osam povećao na sedamnaest država: Missouri, Alabama, Arkansas, Florida, Indiana, Kansas, Louisiana, Mississippi, Montana, Nebraska, Sjeverna Dakota, Oklahoma, Južna Carolina, Južna Dakota, Tennessee, Utah i Zapadna Virginia.

Predvođene državnim odvjetnikom iz Missourija Ericom Schmidtom, države su uputile pismo Vrhovnome sudu SAD-a u kojemu su naglasile da je tužba Texasa od velike važnosti za javnost koja zahtijeva pozornost najvišeg nacionalnog suda. U pismu se također izražava zabrinutost za integritet izbora i povjerenje građana u organizaciju izbora. Prema Ustavu SAD-a, kaže se dalje u pismu, „vrijeme, mjesta i način održavanja izbora može biti propisano samo od strane Državnog zakonodavstva i Kongresa“. Texas se nada da će dobiti deklaraciju od Vrhovnoga suda da su 4 države tijekom izbora kršile Ustav. Također se traži da se 4 sporne države spriječe u u certificiranju izbornih rezultata.

https://www.theepochtimes.com/17-states-urge-supreme-court-to-review-texas-bid-to-challenge-election-in-battleground-states_3610837.html

Tužba Teksasa protiv četiri države zbog kršenja Ustava izmjenom Izbornoga zakona znači da Vrhovni sud ima pravo spriječiti države da službeno proglase Bidena predsjednikom i da će se Izborni koledž (Electoral College) umjesto 14. prosinca vjerojatno sastati 5. ili 6. siječnja.

https://www.youtube.com/watch?v=VbQZ-MH5Ea8

Inauguracijski komitet (Inauguration Committee) odbio je prihvatiti odluku o priznavanju Joea Bidena kao izbornog predsjednika (president-elect). Inauguracijski komitet čine tri Republikanca i tri Demokrata. Republikanci su izjavili da su donijeli takvu odluku jer su u tijeku procesi vezani za izbore i dok se to ne riješi ne može se donijeti odluka o izbornome predsjedniku. Odbijanje Republikanaca da prihvate rezultate izbora i priznaju Joea Bidena i Kamalu Harris za budućeg predsjednika i potpredsjednika Steny Hoyer, predstavnik demokrata u Zastupničkom domu (House), nazvao je „zaprepašćujućim“. https://www.theepochtimes.com/inauguration-committee-votes-down-resolution-acknowledging-biden-as-president-elect_3610031.html

Američki izbori 2020joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
54 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
max
3 godine prije

E sad je to jedna sasvim druga priča od one početne “nema dokaza o izbornoj prevari”…17 država je uprlo prst u 4 gdje su muljali..sad to ni MSM ne mogu ignorirati i zataškavati.Sad cijela amerika zna.

Penzija
3 godine prije

Otpadat ce zvjedice sa zastave

eu koloniija
3 godine prije

ovi oko bidena su ubili I svoga stranačkog kolegu kenedija koji je počeo pričati o izmještenim centrima moći. ova afera, krađe izbora, je nadvisila I votergejt. ovdje nema povlačenja niti jednog amerikanca jer se ovdje ratuje za slobodu. “MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”

Joe
3 godine prije

Istina je ono što imbex kaže.

shumadinac
3 godine prije

Ajoj kakva igra.
Razmislite o sledećem: da li su pravnici koji sada reaguju sa više od mesec dana zakašnjenja odjednom “progledali” ili su u međuvremenu naučili zakon jer je sve ovo na čemu insistiraju bilo očigledno od samog početka (pazite – očigledno nama koji nismo pravnici).

Ili je u pitanju vrlo pažljivo tempiranje kako bi se postigao maksimalan učinak na konfrontaciji unutar američkog društva?
Naravno da je pozitivno insistirati na istini ali mi se čini da ovaj put to insistiranje ima malignu pozadinu.

Skandalmajstor
3 godine prije

Najbolji su mi prijatelji koji nisu shvatali celu igranku i bili su spremni na defetističko prihvatanje proklamovanja Bajdena kao pobednika od strane medija. Ništa ovo nije novo, sve je već bilo najavljeno još u martu od strane dobro obaveštenih ljudi. Još su mi bili bolji prijatelji novoamerikanci, emigranti, koji su listom bili za Bajdena i demokrate… Takva srčanost, zaprepaščujuće… Pa tako se ni za svoje nisu borili dok su na ovom našem Balkanu bili. Ali, hrkljuš… A sada vreme otrežnjenja. Biće sve kako je rečeno. Rasformiranje globalista kao centara moći, oduzimanje imovine, moći, uticaja… Svet će zaista biti bolje mesto za život za koji mesec. Kao najvažniji efekat neće biti Amerika i dešavanja tamo, već padovi marionetskih režima po zemljama satelitima (u koje listom svi na ovim prostorima, ali baš svi, pripadamo). Lokalni samodršci mogu da se nadaju da će izbeći gnev narodnih masa na ulicama bivših nam republika, očajno… Čitaj više »

za saku rubalja
3 godine prije

Je li vam Ivancov poslala ovaj teks prepisan iz moskovske uprave ?

Istražuj
3 godine prije

Mislim da je ovo dobra stvar – ali iskren da budem, mora covjek veoma pazljivo promatrati sta se desava… Dakle o onom zlocincu Schwabu i WEF (World Economic Forum) tj kamatarskom-satanistickom Kultu koji se svake godine sastaje u Davosu – ovdje je dosta toga receno, cak i nekoliko clanaka je islo sa onim zlocinackim PLANOM “Velikog reseta”… Dakle Planom, a ne “teorijom zavjere” – kako su idioti sa CNN pokusali objasniti enormno gadjenje i bukvalno pozar po Internetu (iskljucivsi cionisticko smece poput YT, Twtr, FB…) – dok je istog tog dana predsjednik Kanade javno objavio postojanje “Velikog reseta” i njegovu apsolutnu privrzenost tom (satanistickom) Planu… Mozes mislit kakav covjet stvarno treba biti idiot – pa da vjeruje sta CNN laprda… Naprosto, ljudi su poceli shvacati da postoji dugorocni Plan unistenja ljudske rase – tj njenog pretvaranja u kiborge. I to je sve crno na bijelo opisano u papirima ovog zlocinackog-satanistickog… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
mQstar
3 godine prije

Sreća je fikcija – događaji se manifestiraju Quantnom preciznošću kroz proces očitovanja univerzuma…

Max
3 godine prije

Priča više nije teorija urote nego dobiva i pravni obris.

Taugo
3 godine prije

Počelo je .. deep state usprkos svoj mašineriji iza sebe više nije siguran u pobjedu ,republikanci se ujedinili i uvidjeli da nemaju izbora jer rat je počeo

Bluetooth
3 godine prije

Zanimljivo.Sve bivše ‘Confederation States’.
Jednom si izgubili, izgubiti će opet.

Boba Lazarević
3 godine prije

Samo da prokomentiram naslov: Biden ima jako puno sreće zadnjih 30 godina.

Ima sreće da nije potonuo zajedno sa svojim lažima još u predizborima 1988-e, kad su mu svi predviđali brzu političku smrt.

Sve što je nakon toga dobio je bonus.

istina boli
3 godine prije

ode Trump tvojoj mami u krevet, pa pa

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI