Treće prebrojavanje glasačkih listića u Georgiji potvrdilo je da je Biden pobijedio na izborima u državi bojnog polja

Joe Biden
27 komentara

Dužnosnici iz Georgije potvrdili su u trećem prebrojavanju glasova da je predviđeni izabrani predsjednik Joe Biden pobijedio na predsjedničkim izborima u državi bojišta, rekao je državni tajnik Brad Raffensperger tijekom konferencije za novinare u ponedjeljak.

“Sada smo prebrojali legalno izglasane glasačke listiće tri puta, a rezultati ostaju nepromijenjeni”, rekao je Raffensperger.

Konačni rezultati iz države prikazuju da je Bidenodnio prednost u odnosu na Donalda Trumpa za 11.784 glasa.

U petak je Trumpov tim objavio da je podnio prijedlog za poništavanje izbornih rezultata u državi Georgia, rekavši da je bilo “desetaka tisuća” nelegalno izglasanih glasačkih listića koje je tim dokumentirao u toj državi.

Ranije u ponedjeljak, američki savezni sudac odbacio je tužbu Trumpove kampanje koja je htjela pobiti valjanost predsjedničkih izbora u toj državi.

Georgia će ostati u središtu pozornosti dok država održava izbore za drugi krug koji se spremaju 05. siječnja, u kojem će se republikanski senatori David Perdue i Kelly Loeffler suočiti s Demokratima Jonom Ossoffom i Raphaelom Warnockom. Demokrati će trebati osvojiti oba mjesta u Senatu kako bi osigurali 50 mjesta, što će značiti učinkovitu većinu, s obzirom na to da će uskoro potpredsjednica Kamala Harris glasati neodlučno. Republikanci trenutno kontroliraju 53 mjesta.

Američki izbori 2020joe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vlado Banja Luka
3 godine prije

Stalno se broje i prebrojavaju SVI glasački listići!? I oni koji su ubačeni i oni koji su stigli poštom ko zna od kuda… Normalno je da će po tome “pobjediti” Bajden. I to vrlo tijesno za samo 11 000 glasova. Ode ovo na kraju na Vrhovni sud, a tamo će odlučivati Trampovi ljudi. Ništa još nije gotovo!

3 godine prije

Sinoc je Tucker Carlson izbacio poprilicno zanimljiv (eksplozivan) video:
https://jubitu.com/videos/watch/44c4c6cf-ddf9-4785-93c3-6d3ffe814bd5

Dakle – vjerujem da ce obozavatelji “druga Xija” i satanista oko njega – biti razocarani sadrzajem, medjutim ovaj (momentalno skinuti video u Kini) puno toga govori i o pLandemiji i o “izborima” u SAD.

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Ringo10a
3 godine prije

Ma nek jebu mater i oni i njihova lakrdija od izbora.

Karikatura od drzave

Ivan Sever
3 godine prije

Problem u Georgiji je da je glasalo 200 % (pa čak i više) birača upisanih u birački spisak. Da li je to istina ? A ako jeste da li su to onda legalni glasovi ? U medijima i Americi je svašta moguće.

Istranko
3 godine prije

Saša. F. molim te mi objasni što znači država bojnog polja???

“Treće prebrojavanje glasačkih listića u Georgiji potvrdilo je da je Biden pobijedio na izborima u državi bojnog polja
Zar ne možete napisati:
“Treće prebrojavanje glasačkih listića u Georgiji potvrdilo je da je Biden pobijedio na izborima u državi”
Bojno polje je fraza koju koriste Ameri i nama ona ne znači baš ništa osim da vi svoje članke prenosite s nekih portala, onda ih stavite u Google prevoditelj i eto novinara koji se svojski potrudio oko ničega…

3 godine prije zadnji put uredio Istranko
BanOvan
3 godine prije

Ostaje da se vidi da li su se kitajci previse zaigrali GLEDE jeBidena. MoRe bidne da Kamila bude ebenija od StrumPFa. Sami pali sami se ubili.

Lobos
3 godine prije

Tramp je sigurno pobijedio ove izbore, u to ne treba sumnjati, ali tu prevaru skrivaju upravo republikanski governeri u ovim, za 2020 izbore, “prelomnim drzavama”, jer i oni a ne samo Demokrate žele da se otaratse Trampa i da nastave po starom. Tramp je “otpadnik”. Tramp mora van jer to ne odgovara ni “dubokoj državi” ni ostalim karijeristima u politici.

hfhzii
3 godine prije

naravno da nema sumnje da su izbori pokradeni ali ako pažljivo pratite objave potusa na tweeteru narativ se polako prebacuje na izbore 2024 i “spasonosno” cjepivo.znači isto sranje drugo pakovanje.

Max
3 godine prije

I službeno potvrđeno.

Helena
3 godine prije

Kad se ide preuzimat tekst iz stranih izvira, treba bit svjestan težine engleskog. I sve provjeravat u rječnicima. Kakav je to prijevod “države bojnog polja”? To ne znači doslovno ništa. Battleground states – to je bilo u originalu. Iako su sve riječi poznate, ne smije se olako zaključit o značenju ovoga. Već ići u rječnik. Tada se doznaje da su to one odlučujuće države koje u konačnici odlučuju o rezultatu. Nikakve države bojnog polja. Prijateljski savjet. I moramo bit svjesni da je engleski pun zamki

Zorule
3 godine prije

Tko je kontrolirao ispravnost glasackih listica? Mogu oni brojati milion puta ali ako rade posao jednako traljavo rezultat ce uvijek biti isti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI