Čelni republikanski senator Mitch McConnell priznao Joea Bidena kao novoizabranog predsjednika

Mitch McConnell
45 komentara

Čelnik izabrane većine u Senatu Mitch McConnell priznao je pobjedu novoizabranog predsjednika Joea Bidena i novoizabrane potpredsjednice Kamale Harris nakon glasanja na Izbornom kolegiju, unatoč nadanju “drugačijem rezultatu”.

McConnell, Republikanac, priznao je da “od jutros naša zemlja ima novoizabranog predsjednika i izabranu potpredsjednicu”, što je izjavio u javnom obraćanju u utorak, priznajući “da naš sustav vlasti sadrži procese koji određuju tko će položiti zakletvu, iako su se mnogi od nas nadali da će predsjednički izbori donijeti drugačiji rezultat.”

Izborni kolegij potvrdio je Bidenovu pobjedu u ponedjeljak, navodeći uz to kako niz republikanskih zastupnika nisu bili voljni priznati očitu pobjedu Demokrata.

Predsjednik Donald Trump još uvijek mora javno priznati poraz. Iako je prethodno priznao da će napustiti Bijelu kuću ako Izborni kolegij formalno prizna pobjedu Bidena, on i dalje tvrdi da je razlog njegova poraza izborna prijevara.

Medijski je establišment svejedno je proglasio Bidena pobjednikom odmah nakon završetka glasanja prošlog mjeseca, unatoč tome što su Trump i njegovi odvjetnici inzistirali na mnogim tužbama, koje su iznijeli pred sudovima raznih država, kako bi zaustaviti navodnu krađu izbora od strane Demokrata. Međutim, ono malo uspjeha koje je Trumpova kampanja postigla u osporavanju izbornog rezultata na sudu, zasad nije bilo dovoljno za poništenje pobjede Bidena.

Američki izbori 2020joe bidenMitch McConnell
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Chen
3 godine prije

Pisao sam ja prije par mjeseci da će Biden dobiti izbore makar sa jednim glasom i dobio je,

Trump je izgubio izbore jer nije vodio ratove i time usporio Usa ekspanzionizam za 4 godine.

U međuvremenu su malo trenirali u siriji i obnavljali flote nosača, U prvi mjesec počimlju

ratovi. Sve je spremno i uvježbano za nove konflikte u Rimladu, od medija, pandemije do

vojne sile. Čeka nas vruća zima proljeće i ljeto. Bit će rata ko u priči, crta se novi zemljopis,

neke države će neststati a druge će se pojaviti ili preoblikovati uglavnom: tuga čemer i jad

enkol
3 godine prije

Izbori su se poceli manipulirati i krasti Trumpu prije nego sto je postao predsjednik. Trebalo bi napraviti cijelu listu i to kronoloskim redom kako mu je deep state podmetao nogu i falsificirao optuzbe. Kako je tek malom covjeku. S Bidenom ce manipulirati bez njegovog otpora, on ce biti lutak na koncu Deep State i vojno-industrijskog kompleksa. Da bi Amerikanci spasili sebe, da bi Amerika bila ono sto je nekad bila, recimo prije nekih 100 godina, Amerika se mora okrenuti sebi, svom narodu i svojoj radnickoj klasi. U Americi ima dovoljno za svakog ali nema dovoljno za one koji zelu biti miljarderi i koji zivu od pohlepe. Kako je mogucno da Amerika koja ima 800 vojnih baza sirom svijeta i svatko se boji nje ima i sirotinje? To samo znaci da biti imperijalna sila ne znaci istovremeno progres i bogastvo doma. Americki narod bi puno bolje zivo bez ove agresivne vanjske… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio enkol
vetmaniac
3 godine prije

obojica su iz istog legla…biraju samo šekelbergeri hehe

Trump 2024
3 godine prije

Republikanci bice spremni za 4 godine

Žvuž
3 godine prije

Jedna stvar je prilično izvjesna: kakogod se ovo rasplelo, Republikanska stranka je završila svoju priču. Samo što se bojim da je to sitnica za druge stvari koje slijede.

Herc
3 godine prije

Biden je egoistični pokvareni starac koji umjesto da uživa u zadnjim mjesecima života
hoće da ostane u historiji kao predsjednik USA,pokvarenjak koji je pristao na prevaru
jer su mu obečali da će pogurati gdje treba .Samo je pitanje koliko će još živjeti jer kraj mandata neće doživjeti a koliko je to bolesno u glavu vjerojatno posljedice operacije na mozgu on već najavljuje da će biti spreman za drugi mandat.
Ovi izbori su jedna nevjerojatna krađa sa zavjerom i sramota za USA, i valjda ćemo za koju godinu gledati film iz holivudske fabrike laži po istinitom događaju na ovu temu.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Izdajnika je uvijek kroz povijest bilo i bit će.
Ovo je, čini mi se, samo jedan manevar, taktički potez u svemu što slijedi.
Ništa nije gotovo.

3 godine prije

Licno mislim da je ovo jos jedna u nizu Cionistickih podvala… Cionisticki i tzv “drzavni” mediji (sve u vlasti cionista preko korumpirane/komprmitovane “politike” kao sto je i ovaj smrad na slici) – vec su odavno proglasili Bidena “pobjednikom”… Pa sta…? Nesto ne vidim da se senilni pedofil bilo sta pita – a jucer mu je “cijelih” 4008 ljudi – slusalo “pozdravmni govor” – elektorskom kolegiju koji je trebao glasati za njega… I sada neki idiot bi da kaze da je za pedofila glasalo 82 miliona ljudi…? https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/joe-biden-delivers-remarks-following-states-electoral-college-vote-day-gets-4000-views-cspan-page-joe-got-80-million-votes/ Dakle ovaj majmun “ceni republikanski senator”, sta god i koliko god on “renomiran” (korumpiran/kompromitovan na Epstein ostrvu) – bio u tim cinistickim krugovima – ne moze nista sam da odluci… Odluka dolazi tek 14 januara – i to kada se budu brojali glasivi “elektora”… A dotle ima jos vremena… Svi smo svjedoci – (naravno ne oni koji se “informiraju” sa TV i “renomiranih”… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Mucke
3 godine prije

Izgleda da je i jednoj i drugoj strani ( u ovom slucaju ” duboka drzava vs narod”) jasno da sljedecih izbora,u slucaju ulaska Biden- Harris u Bijelu Kucu , biti nece .
Barem ne onakvih kakve su imali zadnjih
200 godina ( pazljivo poslusati izjavu H.Clinton od prekjucer) ,birat ce ( kao i mi) namjesnika koji ce poslusno klimati glavom i izvrsavati naredbe nekakvog komiteta.
Svrstavanje vamo- tamo traje vec par godina i M.McConnel nije nikakva iznimka ,njegov primjer samo pokazuje da je korumpirano sve od vrha do dna i da likovi kao sto je on ,na kraju nepogresivo izabiru vlastiti interes ispred opceg .

Zvrk
3 godine prije

što kaže mile? evo je duboka država uzvratila i tramp je poražen. po njegovim proročanstvima slijedi RAT.

TIKTAKTIKATAKATAK
3 godine prije

Kraj ili ne? Kategorično-NE. Ima još,ihahaj do kraja filma.

Herc
3 godine prije

Republikanci se čiste od izdajnika ,preletača i prikrivenih demokrata kako ih Trump službeno zove RINO,budale od guvernera Georgije,Arizone pa do državnih sekretara i korumpiranih sudija
Sad je najbitnije dobit u Georgiji 2 senatora i sačuvat većinu u senatu a time spasiti USA i Evropu od invazije iz Afrike i Azije iako je možda već kasno zbog milona već došlih uz dozvolu poluđele babe,ali ratovi će uskoro započeti jer vojnu industriju treba zaposliti nakon 4 godine mirovanja .

hiber
3 godine prije

Dakle medijski establišment je bio u pravu da je Biden izabran, a Trump nije. Možda bi im Logično moralo uputiti nekakvu ispriku.

davor3
3 godine prije

Ruski dobavljači ugljena mogli bi pojačati svoj izvoz u Kinu, jer najveći svjetski kupac ugljena ograničava isporuke robe iz Australije usred eskalirajućih napetosti između dviju zemalja. Programer najvećeg ruskog ležišta ugljena, Elga, objavio je u utorak da je stvorio zajedničko ulaganje s kineskom brodskom kompanijom za promicanje ruskog ugljena na masivnom kineskom tržištu. Projekt između Elgaugola i GH-Shippinga trebao bi zadovoljiti rastuću potražnju Kine za visokokvalitetnim koksnim ugljenom. Dogovor bi trebao pomoći u povećanju zaliha ruskog ugljena u Kinu s jednog milijuna tona ove godine na 30 milijuna tona 2023. godine, a programer bi potencijalno mogao dodatno povećati godišnji uvoz na 50 milijuna tona. Očekuje se da će zajedničko ulaganje također pridonijeti ambicioznom cilju ruske i kineske vlade da značajno poveća bilateralni trgovinski promet, jer bi povećao opseg trgovine između dvije zemlje za 5 milijardi dolara godišnje. “Opskrba koksnog ugljena s Elge zamijenit će značajnu količinu australskog i američkog ugljena slične kvalitete”,… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Čini se da je gotovo.

mQstar
3 godine prije

Što kaže Zmaj o “napuštanju Bijele kuće”…

https://twitter.com/Blackbird_Mix/status/1338480321914839041?s=19

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI