Događaj bez presedana – tijela vanzemaljaca pokazana u Meksičkom parlamentu

NLO-Vanzemaljac
167 komentara

U dosad nezabilježenom događaju, Parlament Meksika u utorak je ugostio prilično neobičan događaj u glavnom gradu, potaknuvši rasprave o postojanju izvanzemaljskih bića. Tijekom kongresnog saslušanja o neidentificiranim anomalnim fenomenima koje se prenosilo uživo na internetu, dva navodna ‘leša vanzemaljaca’ izvučena iz Cusca u Peruu otkrivena su u Mexico Cityju, izvijestio je Independent.

“Ne-ljudska” tijela izvanzemaljaca, za koja se tvrdi da su 1000 godina stari fosilizirani ostaci izvanzemaljskih jedinki, predstavio je u kutijama s prozorima novinar i ufolog Jaime Maussan. Ryan Graves, izvršni direktor Amerikanaca za siguran zrakoplov i bivši pilot američke mornarice, također je bio nazočan.

G. Maussan je, govoreći pod prisegom u zakonodavnoj palači San Lazaro, rekao: ”Ovi primjerci nisu dio naše zemaljske evolucije… Ovo nisu bića koja su pronađena nakon olupine NLO-a. Pronađeni su u rudnicima dijatomeja [algi], a kasnije su fosilizirani.”

Nekoliko videa koji prikazuju “NLO-e i neidentificirane anomalne fenomene” također je emitirano tijekom događaja.

Gospodin Maussan rekao je Kongresu da su uzorci DNK s dva leša testirani i uspoređeni s drugim uzorcima DNK i da je otkriveno da je više od 30 posto DNK uzorka bilo “nepoznato”. Nadalje, prikazane su i rendgenske snimke leševa koje su pokazale “jaja” prisutna u jednom od tijela zajedno s rijetkim metalnim implantatima.

”Javnost ima pravo znati o neljudskoj tehnologiji i neljudskim entitetima. Govorimo o temi koja spaja čovječanstvo, a ne razdvaja. Nismo sami u ovom ogromnom svemiru, trebali bismo prihvatiti ovu stvarnost, rekao je gospodin Maussan, a prenosi Metro.

Videozapisi s događaja postali su viralni, zapanjujući ljude i izazivajući strah, uzbuđenje i znatiželju među NLO entuzijastima.

Predstavnici Kongresa rekli su da su ih informacije ostavile “razmišljanja” i “zabrinutosti” te s ciljem da “nastave razgovarati o ovome”.

Evo videa cijele konferencije:

Meksikovanzemaljci
Pretplatiti se
Obavijesti o
167 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Keki
7 mjeseci prije

Priznajem da je moje iznenađenje veliko. Dobih jučer video, međutim tad mi je bio predugačak za pogledati, sat vremena. Znam da postoje, naravno, međutim ovakvu prezentaciju zaista ne očekivah. Odlično i inspirativno zapravo.

Ziv je Geza
7 mjeseci prije

Malo mi lici na radmana grlica, sefa vanjskih poslova rvacke pri vladi A.P.

Osim sto je vrhunski diplomat grlic je i vrhunski grobar za svinje te kao takav nije moga proci ispod istancanog radara A.P predsjednika vlade rvacke.

Dakle, svi cemo se sloziti da je dp ssds svaka hdz vlada,u svojoj sustini bila skup izvanzemaljskih bica nadnaravnih sposobnosti.

Jer kako drugacije objasniti sposobnost ministara, koji u isto vrijeme zakapaju mrtve svinje i rijesavaju ukrajinsku krizu.

Iskopat ce tebe Billy.

Umpah Pah
7 mjeseci prije

Nismo sami !

Zajedno smo skupa !

eks
7 mjeseci prije

Holivudska predstava u režiji američkih psihopata .

Ian
7 mjeseci prije

Imam dva pitanja.

  1. Šta znači ova rečenica: Pronađeni su u rudnicima dijatomeja [algi], a kasnije su fosilizirani.
  2. Odakle uzorci DNK u fosiliziranim ostatcima?
Rimtutituki
7 mjeseci prije

Majku li im jebem,Korona nije uspijela,rat ukrajini nije uspio,sad ono sto rece Ronald Reagan 1986 u Kongress. ” mogli bi nas ujediniti izvanzemaljci,ali samo kao prijetnja”. Sad bi da se ujedine svi,radi dalje pljacke u africa. Ksko bih ja ovo vjesao

eks
7 mjeseci prije

Juce sam malo odmarao ali jutros vidim 2 ruska broda unistena i luka gori pa je li moguce da to mogu Ukrajinci a i to da Rusi sebi dozvoljavaju.

Mrčikola
7 mjeseci prije

Evo još jedan “razlog” više da se ujedinimo pod jednom svezemaljskom vladom…kako milenijska banda, nevjerojatno, vješto manipulira…i naravno da su oni “star trekovi”, “star worovi”, “dani nezavisnosti” snimani samo za zabavu nam i razonodu.😁

Ivan
7 mjeseci prije

Dobar gipsarski rad

M.r H.F
7 mjeseci prije

To je onaj iz Independence Day a gdje je Will Smith!?!?🫵🫵🤣🤣🫵🫵

Daleko Zôr
7 mjeseci prije

Malo detaljnije pogledati. rubove kostiju, oblik glave, kosti i oblike. Ili imaju 3 vrste ili nešto nije kako bi trebalo biti.

Dux
7 mjeseci prije

Svemir je beskonačan, i ko zna čega sve gore ima…….ogroman je to prostor da bi bio prazan🙈🙉🙊

Гавран
7 mjeseci prije

Sajentološki putujući kongresni cirkus. Prvo u USA kongresu, sada kod saveznika u Mehiku.
Priznajem, ipak je humanije šokirati pojavom izvanzemaljaca nego rušiti bliznakinje.
U drugom koraku slede dokazi genetske veze sa vladajućim “samodabranim” elitama.

Inače su tela pronađena u rudniku. Verovatno izvanzemaljski rudari.
Pre par godina je isti novinar priložio neka druga tela, za koja je kasnije ipak ispostavilo da su deca zemaljaca.
Možda tada nije sazrelo vreme, dolar je bio svetska valuta, a nosači aviona validna pretnja dolarskim skepticima.

Sara
7 mjeseci prije

Replike Spilbergovog filma E.T. od prije 40 godina.

onaj najglu...Dalton
7 mjeseci prije

Baba, eno sad u Meksiku počeli brstiti o vanzemaljcima…
Biće da je kriza, pa im prodaja ponča i sombrera slabo iđe.

Darko
7 mjeseci prije

A stoljećima nas lažu da smo sami u svemiru dok nas daleko naprednije civilizacije posjećuju svakodnevno. Pitanje je uopće tko upravlja sa Zemljom i nije li ovo sve što vodi ka uništenju ljudske vrste za pravo zasluženo i dirigirano izvan Zemlje?

Biti-ili-ne-biti
7 mjeseci prije

Izgleda da je portal Logično zadnjih dana bio pod hakerskim napadom – uopće se nije moglo komentirati članke, stalno je javljao nekakvu grešku.

Gorki šećer
7 mjeseci prije

Duša mala, slatka, kako je samo smiješan. Stomak me zabolio od smijeha. Majko mila, koje ludilo. :)))))

Dragačevac
7 mjeseci prije

U rudniku iskopali 2 vanzemaljca koji su fosilizovani i iz kamena izvadili dnk koji je 30% nepoznat.
Neće da može što bi rekao šojić…

Noppo
7 mjeseci prije

Posao za Indiana Jonesa. 😆

Trt
7 mjeseci prije

Fora lutkice. Ali vjerovat će ekipa najozbiljnije da su to mali vanzemaljci ljudskog skeleta sa drugačijom glavom. Psiha je čudo.

Ringo10.
7 mjeseci prije

Oni daju ove ostatke svima na ispitivanje. Navodno su ih mnogi renomirani instituti vec ispitali. Nisam uvjeren Ali ovako javno to prezentirati bilo bi vrlo neodgovirno Ako je u pitanju prevara …I vrlo rizicno za prezentatore

Trta
7 mjeseci prije

Izaziva strah? Uopće me nije strah

Roccos
7 mjeseci prije

Kako to lijepo prvo Holywood najavi,pogledati četvrti”Indiana Jones”.

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Tacos for free 😁 !!!

Zsphere
7 mjeseci prije

Vanzemaljce gledamo svaki put kada pogledamo ogledalo..

gojko
7 mjeseci prije

Samo čekam da jave kako su očitali kretanje u tim jajima pa da se izlegne ružno pače i kaže nam kako i šta dalje u životu….

hiber
7 mjeseci prije

Nakon pandemije 20% svjetskog BDP ide korporacijama za borbu protiv pandemija, zaslugom Putina sada 20% ide za “zaštitu” i naoružanje vojno industrijskom kompleksu, pa 20 % za borbu protiv gladi i migranata. Sada ce NASA i svemirsko zracnom kompleksu ici 20% za osmatranje i pripreme protiv vanzemaljaca. 20% ce ici za borbu protiv umjetne inteligencije, 20% za borbu protiv klimatskih promjena, 20% protiv tko zna koga.🤣🤣🤣

Ivan Bgd
7 mjeseci prije

Kao sto su mnogi primetili, ovde je bitan tajming!
Ako im nije uspelo sa pandemijom ili ekonomskim krahom, moraju naci neki razlog za uspostavljanje jedne svetske vlade, jer Klaus Svab je nestrpljiv, zeli sto pre da pocne da sprovodi svoju strahovladu, pardon vladu pravednosti, jednakosti, odrzivosti i javnog dobra. Ma sve je to zasecerio do bljutavosti, a zna se sta se krije iza svega – digitalna tortura i ropstvo cipovanih jedinki.

Pero
7 mjeseci prije

Gluposti,da fosiliziraju Alemku Markotić isto bi tako izgledalo.

MladenSt
7 mjeseci prije

Ovaj gori sa naslovne slike Tihobl@ nakon pete doze Sputnjika .

MladenSt
7 mjeseci prije

Nije to nama nikakva ekskluzivna vijest ,mi gledamo tijela vanzemaljaca u HR Saboru već dugi niz godina .

Jadranka S.
7 mjeseci prije

Insajder koji je radio od prvog desetljeca ovog stoljeca do sredine 2010-ih kao molekularni biolog za jednog dobavljaca opreme u sferi nacionalne sigurnosti, u programu proucavanja egzo- biosfernih organizama (EBO-a). Cilj tog programa bio je razjasniti genomsku i proteomsku bazu ovih organizama. Otkrili su da je genom EBO – a himera genoma iz nase te iz neke nepoznate bisfere. Labaratorij je smjesten u Fort Detricku, u drzavi Maryland, u zgradi koristenoj za legitimna biomedicinska istrazivanja. Tajne operacije provode se u jednom zatvorenom djelu podruma, daleko od pogleda obicnih radnika. Labaratorij koji sadrzi uzorke EBO-a ili izvedenih stanicnih kultura ima sigurnosnu razinu BSL3, dok labaratorij gdje se vrse testiranja ima samo razinu BSL2. Podrucje BSL3 ukljucuje prostoriju sa zamrzivacem i labaratorij za uzgoj stanica, a do nje se moze doci jedino kroz predkmoru iz sektora BSL2. Trupla EBO-a cuvaju se u vodoravnim zamrzivacima na temperaturi od, minimalno-80%C.Da b se odrzala u… Čitaj više »

throne
7 mjeseci prije

Sada sljedi prema scenariju elita dubokih drzava u bliskoj buducnosti uz nove sojeve korona cirusa, jos izazivanje novih ratova, kriza zbog klimatskih promjena i co2 agende (gladi, proizvodnje umjetnog mesa, brasna od kukaca), uvodjenje digitalnog novca, stvaranja preduvjeta za cipiranje ljudi prvo u gornje ekstrmitete – podlaktice ruke, zatim mozga te stvaranje novoga oblika braininterneta, da ne kazem stvaranje umjetne inteligencije AI-ja, a vrhunac je stvaranje straha od invazije vanzemaljaca (stvaranje zajednicke odbrane zapadnih clanica) ufffff sta normalan i intilegentan covjek svjesan sebe mora vidjeti i slusati ovakve sizofrene i psihopatne izljeve teroriziranja od strane elita koje vladaju i koje po svaku cijenu zele zadrzati vlast u svim segmentima ljudske civilizacije. Opak je proces transhumanizma koji sada divlja. Sve ljevicarsko – burzoaziske struje ga prihvacaju (tu ne spadaju one stranke koje su iznikle iz radnicke mase to nisu komunisti, niti sociodemokrati niti laburisti),i provode te planove glavnih lidera sjene.

lp.

Max
7 mjeseci prije

Sad više nisu teorije urote a mislim da nisu ni lažnjak.

Yuxel
7 mjeseci prije

Naravno da su vanzemaljci.
Nekada, kada skočim vanzemaljac sam a kada dotaknem zemlju tada sa zemljanin (zemaljac).
-Skočim, hoop-vanzemaljac
-Padnem-zemaljac
-Skočim-vanzemaljac
-Padnem-zemaljac
-Skočim…..
……
……
…..

Marko
7 mjeseci prije

Ko ovo popusi taj je gluplji od pusaca kovid krepiva…

Гавран
7 mjeseci prije

Kod vladajućih elita nema besplatnog ručka!
Svaka spoznaja koju nam doziraju, ima neki benefit za njih proporcionalan našem gubitku i šteti.

Yugo 45 neregistrovan
7 mjeseci prije

Edo Maajkara Branko Đurić Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje. Zalje-zaljevao sam pesticidima polje iznad-iznad Bukovice, uh, kad se iznenada na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki objekat, uh, nepoznat, koji je bio blještav. Ustvari, mijenjo je boju. Us-ustvari, bio je žut. Ah. Zelenkaste boje. Povremeno. Onda sam, uh, iznenada začudio sam se jer sam prim-primjetio da je avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne-ne okreće. A ja sam, ovaj, znao da se avion mora kretat jer sam ga upalio i sve. Međutim, motor je mirovao, sve je stajalo. Taj ob-objekat je proletio par puta pred mene. Pogled’o sam dole, pesticidi su, oh Nisu padali po njivi nego su na moje, na moje, o-o-opšte iznenađenje stajali u zraku. Onda sam s ovaj, nisam gubio pribranost ni jednog momenta. Pokušao sam da pokrenem avion — nije mi polazilo za rukom. Kad-kad mi se taj objekat izgubio,… Čitaj više »

pero
7 mjeseci prije

hoće li tako i kod nas i kada? 😁

damir c
7 mjeseci prije

Koji panj moraš biti da u tako nešto povjeruješ!

Jadranka S.
7 mjeseci prije

Nitko jos ne razumije misterioznu inteligenciju u biljkama, kao ni sto podrazumijeva ideja da priroda komunicira osnovnim kemijskim jezikom koji je nesvjestan, ali dubok.
Tiho i izvan povjesti samanizam je nastavio voditi svoj dijalog s nevidljivim svijetom. Ostavstina samanizma moze djelovati kao sila ravnoteze koja ce preusmjeriti ljudsku svijest prema kolektivnoj sudbini biosfere. Samani vjeruju da covjecanstvo nije bez saveznika. Postoje sile koje prijateljski gledaju na nasu borbu da postanemo inteligentna vrsta. One su, medutim, tihe i sramezljive, njih ne treba traziti u dolasku izvanzemaljskih zvjezdanih flota na nebu iznad Zemlje, vec u blizini, u osami divljine, uz vodopade, i da, na travi i pasnjacima koji su ljudima danas prerijetko pod nogama.

Darko
7 mjeseci prije

Lažu nas Ameri najmanje 70 godina dok istovremeno koristi zarobljenu izvanzemaljsku tehnologiju. Znadete li da su efekte tranzistora i time integriranih chipova otkrili upravo iz te strane tehnologije reinženjeringom koja je izbacila vakumske elektronske cijevi iz uporabe. A ima toga još puno što su im pokrali i skrivaju od ostatka svijeta.

zoki
7 mjeseci prije

Priprema za Four Beam projekat.

BlueZg
7 mjeseci prije

A joj kak mene ovo puno zanima…. Zbljuv, zbljuv. Kaj bumo mi jeli? Ajmo malo o tome.

Don Ante
7 mjeseci prije

Nikakvi ovo vanzemaljci nisu. Obicna prevara i navlacenje na teorije koje nas udaljavaju od Stvoritelja, svetih knjiga i religije.

Zoro
7 mjeseci prije

paradigma se mijenja, sa starom sve je čudo i nemoguće,
u pitanju je stanje svijesti, sposobnost percepcije, tzv vanzemaljci i postoje i nepostoje zavisno od nivoa naše svijesti, kao i mnogo što drugo, planeta zemlja je i okrugla i ravna ploča istovremeno zavisi o našoj percepciji, mi smo ist tako ti vanzemaljci, oni su mi,
nema objektivne realnosti, to se zna na zapadu oko 130 godina, za razliku od Istoka i starih civilizacija koji to znaju oduvijek, ali eto ova civilizacija koje smo dio, mlada i glupa ponešto počinje naslučivati,
dok to dođe do puka trebače još vremena, to je prelazni period ka višem nivou svega,
tako nekako bi ja opisa ove pojave, brz obzira na kompleksnost materije i jednostavnost objašnjenja sa ograničenim riječnikom, mislim da je to dobar put razmišljanja

7 mjeseci prije

politicarima dosadno a mogu si priustiti ocigledno cirkusiranje. pokazuju narodu svoju moc.

meksiko, poznate acambaro figurice. prethodni pokusaj prijevare, isti nacin.
ovi su slike su predobro okamenjeni, sacuvani kapci i obrve. fuj.

ne bi nas trebalo iznenaditi kakva se cudovista i pokusi proizvode u tajnim labsima. samo masta je granica. himere, frankestajni, kiborzi … . svega toga ima u tajnim labsima.

vanzemaljaca na planetu zemlji nema, u najboljem slucaju tisucinka bakterije, tisucinka virusa. vecih nema. jednostavno, razlog je putovanje. biokemijske evolucije ima svugdje, i na marsu, titanu, laki dio. uvjeti da evolucija potraje milijardu godina, to jako tesko. u sirokom svemiru ima zivota i civilizacija samo ne mogu putovati do nas.
ako trazite vanzemaljce onda bolje kvantnoelktromagnetne (da izmislim rijec), nekad zvani duhovi.

7 mjeseci prije

Ja sam uveren da su vanzemaljci odavno prisutni na Zemlji, ne vidim kakva sila bi inače mogla napraviti manipulaciju ovakvih razmera uzimajući u obzir već dostupne informacije.

Ali da vanzemaljci budu ovako slični ljudima??? Zašto ljudi bar malo ne razmisle kolika je verovatnoća spontanog nastanka takvog organizma (dakle evolucijom) i još da bude inteligentan.
Onda ćemo početi da razmišljamo o rečenici “…i načini čoveka po svom liku”. Još samo da shvatimo zašto su bogovi završili u rudnicima algi…

Ruža
7 mjeseci prije

Tko vjeruje u Boga i Bibliju, ne može da vjeruje u postojanje izvanzemaljaca jer se to kosi s Biblijom.
Ovo su čiste izmišljotine i mislim da se iza toga krije nešto sasvim drugo…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI