Giuliani tvrdi da je policiji proslijedio eksplicitne slike maloljetnih djevojaka s laptopa Huntera Bidena

Rudy Giuliani
4 komentara

Ranije je FOX News izvijestio da je prijenosno računalo, za koje se tvrdi da pripada Hunteru Bidenu i da sadrži e-mailove koji navodno bacaju svjetlo na njegovo inozemno poslovanje i navodni sastanak njegovog oca Joea Bidena i predstavnika ukrajinske plinske tvrtke Burisma Holdings, bio u posjedu Saveznog ureda za istragu (FBI).

Osobni odvjetnik Donalda Trumpa Rudy Giuliani otkrio je u utorak da je policiji u Delawareu podijelio navodno seksualno eksplicitne materijale, poput tekstualnih poruka i fotografija u kojima su sudjelovale malodobne djevojke, s HunteromBidenom, sinom demokratskog kandidata za predsjednika, Joea Bidena, piše Washington Examiner.

 

Materijali na koje se pozivao bivši gradonačelnik New Yorka navodno su pronađeni na tvrdom disku prijenosnog računala za koje se tvrdi da je pripadao 50-godišnjem sinu bivšeg potpredsjednika.

Također je potvrđeno da je računalni materijal već u posjedu Saveznog istražnog ureda (FBI).

”Seksualno neprikladan”

Rudy Giuliani je pročitao izvatke nekih tekstualnih poruka tijekom intervjua na Newsmaxu, jer su se pojavili na ekranu, dok su određeni dijelovi bili zamračeni.

Iako se nije spomenuo točan datum kada su poruke možda poslane, u jednom se trenutku natuknulo da je to moglo biti prije tri godine.

“Postoji SMS poruka Hunterovom ocu u kojoj on raspravlja o svojoj šogorici, koja mu je već neko vrijeme bila ljubavnica Kaže:”Rekla je mom terapeutu da sam seksualno neprikladan”. To bi se odnosilo na neimenovanu 14-godišnjakinju”, rekao je Giuliani.

Trumpov odvjetnik nastavio je pokazivati materijale, u kojima su dijelovi bili cenzurirani: ”Šogorica Huntera Bidena rekla je da je on seksualno neprikladan s… kada obavljam razgovore s njom dok sam gol…a razlog zbog kojeg me ona ne smije vidjeti kako hodamo gol jest zato što pušim crack… dok sam u društvu djevojaka. Na upit, rekla je da ništa takvo nije rekla… no u stvari poanta je bila u tome što sam svojim ponašanjem stvarao okoliš koji nije bio siguran za djecu“.

Publikacija sugerira da se činilo da je “šogorica”, koju je Giuliani spomenuo, Hallie Biden, udovica Hunterovog starijeg brata Beaua.

Vjeruje se da je mlađi sin trenutnog demokratskog kandidata za predsjednika imao romantičnu vezu s Hallie Biden, koja je navodno završila u proljeće 2019. godine.

Prema Giulianiju, eksplicitni tekstovi, od kojih je pročitao dijelove, bili su “potkrijepljeni brojnim slikama maloljetnih djevojaka”.

Bivši gradonačelnik New Yorka prestao je otkrivati kad su se pokazali vizualni materijali.

Giuliani je također rekao da se u materijalima nalazi dopis navodno s prijenosnog računala Huntera Bidena, u kojem se opisuje kako “trojica kineskih komunista” šalju novac “velikom tipu”, za kojeg Trumpov odvjetnik tvrdi da je referenca na Joea Bidena.

Nije bilo službenog komentara na nove tvrdnje Rudyja Giulianija iz kampanje Joea Bidena ili odvjetnika Huntera Bidena.

Giuliani je na Newsmaxu tvrdio da su on i bivši povjerenik policijske uprave New Yorka, Bernard Kerik, prije spomenute materijale predali predstavniku državne policije države Delaware, međutim, prema informacijama iz ureda, potonji nije niti potvrdio niti opovrgnuo činjenicu.

Prema izvješću News Journala, koje je nastalo kasno u utorak, koje je citirala poslovnica, Giuliani je dostavio SMS-ove i fotografije policijskoj upravi okruga New Castle.

„Imaju tvrdi disk, prijenosno računalo ili nešto slično. Pokušavaju je predati policiji okruga New Castle. Zove nas policija iz okruga New Castle”, rekao je Mat Marshall, glasnogovornik državne odvjetnice u Delawareu, Kathy Jennings.

Marshall je citiran kako je dodao da je Jenningsov ured nakon toga predao uređaj FBI-u.

FOX News je izvijestio u utorak da je FBI posjedovao prijenosno računalo koje navodno pripada Hunteru Bidenu, za koje se sugerira da sadrži kontroverznu e-poštu u vezi s njegovim inozemnim poslovima.

Također je dodano da se agencija navodno složila s Johnom Ratcliffeom, američkim direktorom Nacionalne obavještajne službe, da e-adrese nisu povezane s navodnom ruskom kampanjom dezinformacija.

“Da budem jasan: obavještajna zajednica to ne vjeruje, jer ne postoji informacija koja to podržava, a mi nismo podijelili obavještajne podatke s Adamom Schiffom ili bilo kojim članom Kongresa”, rekao je Ratcliffe u ponedjeljak.

”Eksplozivna” e-pošta

Materijali koje je citirao Rudy Giuliani navodno je on nabavio ranije ovog mjeseca iz informatičke trgovine u Delawareu, a New York Post prošlu se srijedu dokopao te priče.

Prodajna kuća objavila je članak u kojem se nalaze dvije e-adrese koje je navodno Hunter Biden primio od visokog dužnosnika ukrajinske tvrtke Burisma, dok je bio u upravi energetske tvrtke.

U e-poruci iz svibnja 2014. predloženo je da savjetnik odbora Burisme Vadym Pozharskyi zatraži od Huntera Bidena kako bi on “koristio svoj utjecaj za političku podršku te ukrajinske tvrtke. U drugoj e-poruci, koja je poslana u travnju 2015. godine, mlađem Bidenu poslana je zahvala za to što je dogovorio sastanak sa svojim ocem.

Navodne su e-adrese oporavljene s tvrdog diska oštećenog prijenosnog računala, za koje se vjeruje da je pripadao Hunteru Bidenu. Tvrdi se da je računalo predano na popravak u trgovini u matičnoj državi Delaware.

 

 

Iako autentičnost e-adresa još nije dokazana, ako bi se pokazale  takvima, to bi osporilo ranije tvrdnje iz kampanje Joea Bidena o tome da demokratska predsjednička uzdanica nikada nije imala nikakve veze s poslovima njegovog sina. Joe Biden i njegov predizborni tim žestoko su negirali navode.

Hunter Bidenjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagor
3 godine prije

Naši stari bi rekli:
“Rugao se lonac loncu”

Max
3 godine prije

Pedofili i monstrumi.

semso
3 godine prije

ovde se vise ne zna ko koga hebe

bauštelac
3 godine prije

kriv si

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI