fbpx

Globalistička elita više nema scenarija za Rusiju 

Globalistička elita vrši pritisak na Rusiju

Možda se neki neće složiti ovom tvrdnjom, ali brojni dokazi, vidljivi i nevidljivi, potvrđuju da svjedočimo kraju jedne ere i sumraku oligarhije koja je pokušala uspostaviti jednu vlast i jedan centar moći na planeti. Cilj je bio cijeli svijet staviti po nadzor vlade multinacionalnih korporacija i globalističke elite. Sada tome dolazi kraj, iako su vidljivi pokušaji da se barem očuva status quo i u budućnosti, kada bude pogodan trenutak, nastavi gdje se stalo.

U pokušaju ostvarivanja ovog cilja su njihovi alati uvijek bili nemilosrdni i učinkoviti, ali su odjednom prestali funkcionirati.

Svi njihovi lukavi planovi su u početku izgledali učinkoviti i impresivni, ali su se ubrzo pokazali apsurdnima. Stvaranjem nezadovoljstva i destabilizacijom pojedinih zemalja su se uspjeli svrgnuti neki lideri, što je privremeno bio dokaz svemoći globalističke oligarhije, ali su ovi planovi na kraju su donijeli malo koristi. Štoviše, sve više naroda i pojedinaca u svijetu postaje svjesno djelovanje iz sjene i zakulisnih radnji stratega “vrlog novog svijeta”, zbog čega sve njihove aktivnosti nailaze na sve veći otpor.

Ovaj se proces odvija na globalnoj razini, ali postoje žarišta na koja treba posebno obratiti pozornost.

Prvo je pokušaj odvajanja Ukrajine od Rusije, koji se na kraju pretvorio u apsurd odvajanja Ukrajine od nje same. U početku se činilo da se plan provodi brzo i učinkovito, a onda je odjednom ušao u slijepu ulicu. Najvažniji cilj nije postignut. Iako se čini da se Ukrajina odvojila od Rusije, Moskva se ne želi odreći Ukrajine. Koliko god aktualne vlasti u Kijevu bile drske i neprijateljski nastrojene prema Rusiji, službena Moskva se nikada nije spustila na istu razinu i ne želi produbljivati razdor sa susjednim bratskim narodom. Za Rusiju je aktualna vlast u Kijevu “privremena nedaća” i ne odražava stav Ukrajinaca kao naroda, a stvari se vrlo lako mogu promijeniti.

Stotine tisuća Ukrajinaca u Rusiji su najbolji dokaz, a neraskidive veze između stanovnika dvije bivše sovjetske republike jednostrano, iako ne s velikim uspjehom, želi prekinuti režim u Kijevu. To je činjenica koje su svjesni u cijelom svijetu, unatoč svim lažima zapadnih lidera i medija.

Bez obzira na to koliko se kritizirao “Sporazum iz Minska“, oni je i dalje jedini međunarodnopravni dokument za rješenje sukoba u Ukrajini. Ovim je dokumentom elita Washingtona ostala bez alata da u jednom zauvijek i u krvi prekine rusko-ukrajinske odnose.  Političari Kremlja nikada nisu rekli da će na neodređeno vrijeme čuvati status Donjecke i Luganske Narodne Republike, ali je zamrznuti sukob u ovom trenutku najbolja opcija. Naime, dobro je poznato da sukob u Donbasu nikada i nije bio sam sebi svrha, nego je trebao biti okidač za otvoreni rat između Ukrajine i Rusije. Uspješnim diplomatskim manevrima i vojnom pomoći milicijama Donbasa je sukob ušao u latentnu fazu, iako uz povremene eskalacije nasilja na određenim dijelovima bojišta. No, temeljni dokument za rješavanje krize je “Sporazum iz Minska”, kojem su jamci Pariz, Berlin i Moskva, UN i EU, na terenu je OESS i sada samo treba čekati i dati vremenu da odradi svoj dio posla.

Isto tako je i sa slanjem ruskih snaga u Siriju, koje odlučuje ishod borbi još od 30. rujna 2015. To se odnosi i na sukob američke elite protiv Assada i na rat protiv “Islamske države” i ostalih terorističkih skupina koje su aktivne na području Sirijske Arapske Republike.

Bez obzira koliko je napredna, američka koalicija čini uzaludne korake i ostavila je pogrešan dojam na terenu. Posljednji čin je raspoređivanje američkih vojnika između Kurda i turske vojske, što zorno pokazuje da se vuku ad hoc potezi, samo kako bi se dobilo na vremenu. S druge strane, sirijska vojska i saveznici polako, ali sigurno, čiste teritorij i sve je više autohtonih sirijskih skupina kojima je dosta rata i koje polažu oružje. Assad odlično igra na kartu nacionalnog pomirenja, što bi moglo rezultirati činjenicom da će u Siriji u redovima terorista na kraju ostati samo nekolicina tvrdolinijaša i strani borci.

Amerika se s njima koristi u ratu protiv Assada, Irana i na kraju i Rusije, ali će podrška teroristima jednom morati prestati. Koliko god trajala ta pomoć, teroristi svijet sigurno ne mogu pobijediti, iako je sigurno da će do potpunog poraza učiniti još mnogo zla.

U ovom ratu je važan dio i unošenje raskola u ruskom društvu. Temeljni pristup je jasan. Naime, ako želite uništiti Rusiju, mora se uništiti Putin, a ako se želi uništiti Putina, onda treba potkopati Medvedeva. No, liberalna oporba nema snage da iznutra destabilizira zemlju, što se vidjelo po prosvjedima 29. travnja, na koje se u svim gradovima Rusije ukupno odazvalo jedva nekoliko tisuća ljudi.

Objavljen je i glupi film o tajnom bogatstvu Putina, koji ne dokazuje ništa. Nakon toga se u javnost izašlo s tajnim bogatstvo ruskog premijera, a kao dokaz su prikazani nekakvi vinogradi u Italiji i izjave pojedinaca koji uopće ne raspolažu vjerodostojnim dokazima. Ranije se slično pokušalo učiniti s hakiranim “Dokumentima iz Paname”, gdje Putinovi prijatelji drže milijune dolara. Prije dvije godine je bio pokušaj s filmom “Teret 200”, koji je navodno prikazivao tijela tisuća ubijenih ruskih vojnika u Donbasu, da bi se na kraju ispostavilo kako je sve izmišljotina, iako nitko ne krije da ima dragovoljaca koji su poginuli u sukobu u Ukrajini. Uvijek kad se slegne prašina, ovi se propagandni uraci pretvaraju u komediju.

Prosječan čovjek s IQ iznad 80 i malo umjetničkog dara bez problema može osmisliti i prirediti takve dokumente, fotografije i snimke na kućnom računalu i napraviti film koji će “dokazati” trulež, korupciju i laž u ruskom političkom vrhu.

Osim toga, ovaj set Photoshop uzoraka prati retorika u duhu perestrojke, a stanovnici Rusije koji su preživjeli post-sovjetsko doba, pa čak i oni mlađi, odlučno odbijaju povratak u ’90-te. Oni se izruguju takvom stilu “objektivnog izvještavanja” i on je beznadno zastario.

U Rusiji još uvijek postoji problem korupcije i sve do nedavno je u društvu postojao mit o nepobjedivosti ovog zla. S tvorcima ovog mita se može djelomično složiti. Ali mito i korupcija nisu odlika samo ruskog društva, iako se na Zapadu gotovo svakodnevno objavljuju imena i piše o lopovluku guvernera i gradonačelnika. No, ruske službe dobro odrađuju posao i pravosuđu ne trebaju Navalni i aktivisti da uđu u trag nezakonitom odljevu novca, a najbolji je dokaz uhićenje ministra gospodarstva i Putinovog prijatelja Alekseja Uljukajeva zbog protupravne dobiti od 2 milijuna dolara u okviru velike naftne privatizacije.

Ako bilo tko ima dokaze o krivnji dužnosnika, onda ih ne postavlja na  društvene mreže i You Tube, nego ih u Rusiji dostavi lokalnim ili saveznim agencijama za provedbu zakona, koje znaju koja je njihova svrha, a to je borba protiv korupcije. Prošla godina je bila gotovo rekordna po broju uhićenih visokih državnih dužnosnika, a gotovo nijedan se nije spasio s uvjetnom kaznom ili nekoliko mjeseci rada za opće dobro. No, srećom su uhićeni u Rusiji, koja je ukinula smrtnu kaznu, a ne u Kini.

Zašto se onda opsesivno želi diskreditirati vladu? Zašto se čak i centri za ispitivanje javnog mnijenja uključuju u popis “stranih agenata”?

Nije iznenađujuće, jer navode da ostavku premijera Medvedeva traži 45% stanovništva, a podaci dolaze iz institucija koje se financiraju iz Sjedinjenih Država, posebno, sa Sveučilišta Wisconsin u Madisonu, kojeg nadzire američko Ministarstvo obrane. Čak je i direktor poznatog Levada Centra, Lev Gudkov, objavio ove informacije 2014. godine, što je prepoznato kao suptilan psihološki izračun koji treba “protivničkoj strani”.

Vjerojatno su organizatori ankete vjerovali da će baciti bombu na Kremlj. Međutim, ovi brojevi izgledaju kao banalna osveta, koja se najčešće servira hladna. No, glad organizatora ankete je bila jača od argumenata i položaj Medvedeva, barem s ovom “aferom”, nije nimalo upitan.

Ali najznačajnije od svega je razina kompromisa, zbog kojeg ruske vlasti gube najviše. Moskva se odlučila na asimetrične odgovore, odnosno uvijek manje od sankcija koje joj se nametnu.

Trenutno situacija u gospodarstvu nije loša i predviđa se rast od najmanje 1,5% u 2017. No, sankcije, ograničen priljev kapitala i udar na najosjetljivije sektore će neminovno utjecati na proračun, a to može zahtijevati nepopularne mjere, što će bi moglo biti veliki izazov za politički vrh u Kremlju.

No, Vladimira Putina je još uvijek teško poraziti i čini se da je učinio dobro što se odlučio za slobodni tečaj i asimetrične odgovore. Bilo je zahtjeva da se odgovori istom mjerom, ako ne i strože, ali rezultati govore da je bio u pravu. Europa ne zna kud izvesti hranu nakon protu-sankcija od 7. kolovoza 2014., dok su ruski proizvođači doživjeli pravu renesansu. Tržište se otvorilo i za tradicionalne partnere Rusije, čak i za Siriju, koja izvozi sav višak naranči i drugih proizvoda koja je ranije izvozila u EU. Ako je Rusiji stalo do vlastitih poljoprivrednika i prijateljskih zemalja, onda bi bilo najbolje da embargo produži za sljedećih deset godina, da se ne mora svake godine zamarati “izračunom geopolitičkih okolnosti”.

Isto tako je zanimljivo znati zašto se godinama u Rusiji tvornice i tvrtke ne gase, broj radnika se ne smanjuje, a cijene ne rastu? Naime, to je ruska realnost, a ne ona koju šire nepoznati korisnici društvenih mreža i televizijski analitičari.

Međutim, ruski “zapadni partneri” su uporni. Ovdje je uobičajeno tvrditi kako rusko gospodarstvo možda i nije uništeno, ali  je na rubu kolapsa, te kako po ruskim gradovima hodaju vojske prosjaka. Ovo već spada u sferu psihopatologije i protivnicima Rusije treba ova fantazije, jer im je to jedino i preostalo. Sve ostale strategije, taktike i scenariji su propali, a gore su navedeni neki od najvažnijih.

Neuspjeli rusko-ukrajinski rat se zamrznuti, a nemoguće je započeti novi. Ni u Moldaviji, niti Bjelorusiji, ni u Kazahstanu, unatoč svim naporima i utrošenom novcu. Ostali su samo skupovi nekoliko desetaka političkih marginalaca i terorizam.

SAD besmisleno pokušavaju preuzeti inicijativu u Siriji, iako je očito da je ona čvrsto u rukama Moskve, i neće je nikome prepustiti.

Ostala je samo navika i nepotrebna histerija da se vrišti o propasti ekonomije, ali te tvrdnje pobijaju UN, Svjetska banka, MFF, EU, čak i Forbes. Dakle, sasvim. Nema čak nikoga da zamijeni nepopularnog Navalnog, jer takve oporbene aktere Rusi općenito ne vole.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
84 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Podravec
Gost
Podravec
4 godine prije

Samo tako nastavite!

Ivan1
Gost
Ivan1
4 godine prije
Reply to  Podravec

Zapad ne podržava teroriste, oni jesu teroristi. Priča o ISIL-u je samo mazanje očiju.
Izbori u svijetu se svode između globalista i suverenista. Nije to više Nacistička Njemačka, svjedoci smo tome diljem svijeta.

jorgen
Gost
jorgen
4 godine prije

Eh, da barem. Ali vidimo po vojnom okruživanju Rusije iz svih smjerova, kao i kondicioniranju naroda zapadne hemisfere na prihvaćanje vojne opcije protiv Rusije, da se sprema novo veliko prolijevanje krvi. Jer ne zaboravimo da se radi o istim strukturama koje su započinjale i prošle velike ratove. Oni se ničega… Pročitaj više »

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
4 godine prije
Reply to  jorgen

Nije to tako lako. Za totalni konvencionalni rat treba puno puno više priprema i eskalacija od ovoga. Treba skupiti toliku vojsku motiviranu za takvu agresiju na globalnoj razini. Ljudi na zapadu su skroz u materijalizmu i komforu.. uglavnom žive dobro i ne ostavljaju im se kosti po bespućima Rusije. Termonuklearni… Pročitaj više »

rodoljub
Gost
rodoljub
4 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

@Slagerpjevac . Korisnih idiota ima mnogo . U armiji korporativne mafije, na celu sa globalistima USA , nema motiviranosti, niti je potrebna . Nekima od njih mozgovi su programirani, a svi dobiju nekakve inekcije, koje podsticu agresivnost i potiskuju strah . Tako su radili prilikom invazije na Irak . Nakon… Pročitaj više »

Michael Collins
Gost
Michael Collins
4 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

Baš zbog toga još je veća vjerojatnost izbijanja nuklearne “holokauštike”. Gore sam već napisao da Kosher Nostra neće odustajati, a bojim se da će na kraju Rusija biti primorana koristiti nuklearno oružje kako bi se obranila.

lisac
Gost
lisac
4 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

Ne radi se nužno o izravnom napadu na Rusiju – pokušava se destabilizirati okruženje Rusije, Kine i one same. Ako bi i došlo do izravnog napada zapad uspješno stvara strah vazala od ruske prijetnje pa bi napad uslijedio s njihovog teritorija. U tom slučaju zapadu bi dobro došao ruski nuklearni… Pročitaj više »

Ive iz Pecalbe
Gost
Ive iz Pecalbe
2 godine prije
Reply to  Slagerpjevac

Sijecam se Titovih rijeci: “Svaki vojnik pod oruzijem izvan svoje domovine je agresor i ne treba imati milosti rema njima.”

Podravec
Gost
Podravec
4 godine prije
Reply to  jorgen

@ Jorgen: da oni se ničega ne groze, ali narodi koji su iza njih se itekako groze! Putin i Šojgu su rekli:Rusija više nikad u povijesti neće voditi rat na svojem teritoriju! Treba malo čitati između redaka i shvatiti značenje te rečenice! Drugim riječima: ispalite li jednu jedinu atomsku raketu… Pročitaj više »

lisac
Gost
lisac
4 godine prije
Reply to  Podravec

Precjenjujete narod, narod su ovce – ako imaju sreće imaju dobrog pastira a ako ne situacija je upravo ovakva.

Osoba C
Gost
Osoba C
4 godine prije
Reply to  Podravec

Samo da se nadovežem na kolegu @Podraveca.
Britanski ministar obrane izjavi da Britanija zadržava pravo preventivnog nuklearnog udara. Isto ponovi i izraelski ministar obrane. Onda im ekspresno iz Rusije stigne odgovor da će u tom slučaju biti izbrisani sa lica zemlje. Poruku je čuo i njihov gazda.

Podravec
Gost
Podravec
4 godine prije
Reply to  Osoba C

Čitao sam te britanske nebuloze!

Ana
Gost
Ana
4 godine prije

Svakom cudovistu otkini glavu, i izrasti ce mu barem sedam novih. Prema tome, jos cemo se nauzivati iznenadjenja!

Pen
Gost
Pen
4 godine prije

Gospodine Babichu s duznim postivanjem zelim ispraviti ovu vasu recenicu. **** ….svjedočimo kraju jedne ere i sumraku oligarhije koja je pokušala uspostaviti jednu vlast i jedan centar moći na planeti. Cilj je bio cijeli svijet staviti po nadzor vlade multinacionalnih korporacija i globalističke elite…. ***** ….svjedočimo kraju jedne ere i… Pročitaj više »

Ive iz Pecalbe
Gost
Ive iz Pecalbe
2 godine prije
Reply to  Pen

Hrvatski narod ne zeli biti u nicijim rukama, ali kurvini sinovi i kceri od politicara IZDAJNIKA SVOJE DOMOVINE su se tim sotonistickim globalistima prodali za to da budu karijerni deiplomatski potrci, da guska glumi generalicu u NATO-u. Sve te nase Hrvatske politicke globaliste pohapsiti i preseliti na Goli otok neka… Pročitaj više »

rus
Gost
rus
4 godine prije

najveći trik koj je đavao izveo je taj da nepostoji

Fanta
Gost
Fanta
4 godine prije
Reply to  rus

Ne to je Udbin trik.
Sada tko je od koga to preuzeo, neznam.
Znam da igraju u istoj ligi.

HEKPCT
Gost
HEKPCT
4 godine prije

Vidjet ćemo još kako će im proći projekt velike Albanije.

Michael Collins
Gost
Michael Collins
4 godine prije
Reply to  HEKPCT

Kao i onaj Velike Srbije – mala velika Srbija (plus republika Šumska, minus Kosovo) Mala Velika Albanija – plus Kosovo (Ameri neće dopustiti formalno ujedinjenje jer im treba ova nakazna državica Kosovo kao nosač aviona, distributer ilegalnih materijala… )minus Preševska dolina, minus zapadna Makedonija. Uvjeren sam da je jedan od… Pročitaj više »

rodoljub
Gost
rodoljub
4 godine prije

Collins, opet imas napad srbofobije ?

zlatan
Gost
zlatan
4 godine prije

COLLINS, donekle točno. Ali ako je Milošević, i ne samo on u to doba, sanjao o promjenama avnojevskih granica između suverenih republika tadašnje SFRJ, moguće je da neki danas u našem dijelu Evrope sanjaju o promjeni granica. Mislim na tu “Veliku” Albaniju. Zaključak je jasan. Da je opstala Jugoslavija kao… Pročitaj više »

Savio
Gost
Savio
4 godine prije

Ti mora da si potomak nekog ustase.
Takva Srbofobija je dovela do monstruoznih demonskih zlocina u NDH.
Takvo stanje uma kod ustasa je dovelo do masovnog ubijanja, i do prihvatanja i odobravanja istog.
Ti treba da se ljecis.
Ti dises mrznjom prema Srbima, to je odvec ocigledno.

lisac
Gost
lisac
4 godine prije
Reply to  Savio

Savio, počisti prvo pred svojim pragom – ovako si jednostran. Takvi kao ti su pridonijeli

Fanta
Gost
Fanta
4 godine prije
Reply to  Savio

Cim imas anti-velikosrbsko misljenje odma si srbofob.
Cim si protiv komunistickih fasista odma si nacifasista.
Decki ne postoji samo crno i bjelo, ima i nesto izmedju.

davor
Gost
davor
4 godine prije

Čak i Oliver Stone radi novi film o Putinu.

Fanta
Gost
Fanta
4 godine prije
Reply to  davor

Pa to je vec argument.
Jos da i Njegos odobrava Putu… ma gdje bi bio kraj.

Szatlo
Gost
Szatlo
4 godine prije

Dobra reportaza. Super gospodine Babichu.

Georgij Žukov
Gost
Georgij Žukov
4 godine prije

Drugarice i drugovi , radni narode i postena inteligencijo : SRETAN VAM PRAZNIK RADA !

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

u mom gradu, nažalost nema prazničke atmosfere…sretan prvi maj….

Georgij Žukov
Gost
Georgij Žukov
4 godine prije

druze naser , niti u mom gradu ali u mojim sjecanjima i srcu da , nisam polozio sijecanja na oltar domovine ili otadjbine , nisam moja sjecanja prodao za porciju graha za razliku od velike vecine proletera.

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

da….da ( ja sam ostario, ali se sjećam lijeiph karanfila….i tisuće ljudi na šetnjicama mog osijeka..a danas tuga….ali da znaš i za uskrs je bila tuga… moj grad je imao 130.000 stanovnka…a danas ozbiljne procjene govore da u osijeku živi između 64.000 i 68.000 stanovnika…odumiremo, kao grad..poz.

zlatan
Gost
zlatan
4 godine prije

Ma ipak si pretjerao u svezi smanjenja broja stanovnika Osijeka, neće biti da je tako. Odrasli smo ljudi, nadam se!

Rabotnik
Gost
Rabotnik
4 godine prije

Ej nasere, di si lega 🙂 ja sam isto iz osijeka. 64-68,000 zvuci stvarno crno. Nadam se da bas nije toliko. ne znam koja si generacija, da li se u tvoje vrijeme jos islo na “korzo” 🙂 ili si poslije toga. Osijek je nekada bio pravi grad, ne prevelik a… Pročitaj više »

Rabotnik
Gost
Rabotnik
4 godine prije
Reply to  Rabotnik

@ naser….. imali smo 5 kina, Zaboravio sam na kino “zvecevo”. tragedija…

VladoGrozny
Gost
VladoGrozny
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

I Tebi i svim ostalim druze Zukov

SFSN

Fanta
Gost
Fanta
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

Zelim svima koji jos zive u revolucionarnoj proslosti i pozdravljaju sa sfsn, da sami sebe ne ozljede ili nedaj boze usmrte. Ako zelite smrt fasizmu onda biste se trebali sami smaknuti a to nije ljepo. Ko ce pocistit drek za vama, ionako zbog vas imamo dosta muke i odpada iz… Pročitaj više »

34545
Gost
34545
4 godine prije

U rukama Moskve jeset jedan dio, ali onaj drugi preko Lake Assad nije.

1 maj
Gost
1 maj
4 godine prije

logično je rusofilno subjektivni portal koji non-stop u svakom članku pljuje po zapadu i americi, a veliča neke kvazi moralne vrijednosti rusije i pravoslavlja. koje dno od portala. vidi se i po dislajkovima svih normalnih zapadnih vijednosti. jel vam plata u rubljama ili eurima? jadovi.

Georgij Žukov
Gost
Georgij Žukov
4 godine prije
Reply to  1 maj

A sto si ti izgubio na ovom portalu? jado jadni , cak i za 1. maj pod konspirativnim imenom j(a jesi kreativan)siris neoliberalno kapitalisticku smrdljivu propagandu , aj brisi na nacionalisticke portale pa tamo pljuj u porciju graha i tanjur koji te hranio .

mars
Gost
mars
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

@ Georgij Žukov – Žukove, ne nasjedaj i ne odgovaraj na prizemne i primitivne provokacije. Voditi konstruktivan razgovor sa nekim ko ima drugačija stajališta nije problem i poželjno je, ali voditi bilo kakav dijalog sa nekim čiji organ koji se nalazi između ušiju unutar lobanje u njihovom slučaju pogrešno nazivaju… Pročitaj više »

Georgij Žukov
Gost
Georgij Žukov
4 godine prije
Reply to  mars

hvala druze mars na savjetu, to sto si napisao u komnetaru meni je kristalno jasno , medjutim kada ti nacionalisticki gad , ili placenik , trol ili sto vec , sve samo ne covjek , dodje soliti pamet o rusofiliji , onda ga slobodno stjeram u tri p m na… Pročitaj više »

priceless
Gost
priceless
4 godine prije
Reply to  Georgij Žukov

Kolege,molim vas,ne nasjedajte,cisti ignore na ove nebuloze
Sretan 1.Maj…i prvom maju 😉

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije
Reply to  1 maj

a od čega ti živiš provokatoru…..ako ne živiš od rada…da li dilaš s nećime…informacijama ili sa makom..e onda ti ne treba ni praznik rada niti uskrs…

Michael Collins
Gost
Michael Collins
4 godine prije
Reply to  1 maj

Tvoj honorar je pretpostavljam u buzinskim Judinim škudama.
Ti si samo drugi ekstrem cijele priče. A nekakvu objektivnost i zlatnu sredinu je gotovo nemoguće naći.

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije

Michael Collins…bogati…ma da ti kažem ja dobivam lovu iz zaklade” NASER”…Kairo wall street 11…imam mercedes, volgu, itd…a što si se ti zapalio…pa tvoji komentari nisu u principu loši…pa znamo svi fulati …ajd odi na roštilj…poz.

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije

moj nick na portalu ne možeš skužiti moj mladac…za to treba čitati i učiti bar 30 do 40 godina….

rodoljub
Gost
rodoljub
4 godine prije
Reply to  1 maj

@ 1 maj . Koje to vrednosti ima zapad ? Svi zakoni na zapadu prozeti su brigom o seksualnim manjinama . Zakoni u korist seksualnih perverznjaka imaju primat u odnosu na druge zakone . Orban je rekao : ” ..njihove – liberalne – vrednosti su korupcija, nasilje i seks ”… Pročitaj više »

London
Gost
London
4 godine prije
Reply to  1 maj

@ 1 maj = sestokraki

Drljo
Gost
Drljo
4 godine prije
Reply to  1 maj

Ajde komentiraj na index. hr…Ode su dopusteni samo buzinski trolovi koji imaju zavrsena 3 razreda osnovne skole i vise!

e u
Gost
e u
4 godine prije
Reply to  1 maj

Dobro je prvomajski dobar komentar. Odi sutra u škrljićevu sedam dat će ti tamo malo kiselog kupusa. Ovih dana ce te posjetiti jedan povjerenik eu komisije. On ce ispitati mogucnost tvog daljneg napredovnja. Malo se plahni

Burzum
Gost
Burzum
4 godine prije
Reply to  1 maj

1 maj u ovome sumornom svijetu. Ovako volim više Ruse nego zapad. Još da mi plate. Uhhh 😀

Michael Collins
Gost
Michael Collins
4 godine prije

A što vam nije globalizacija npr. i prisustvo ruskih banaka, uz ove sa zapada, u Hrvatskoj? Ili rusko (btw. katastrofalno) upravljanje rafinerijom u Bosanskom Brodu? A kao u Rusiji i Kini ne vlada neoliberalni kapitalizam? Jedina je razlika što se bogate domaći tajkuni i oligarsi, a ne oni strani. Jake… Pročitaj više »

naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Gost
naser......amsterdam 1916....iiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
4 godine prije

borba oduvijek traje…nešto se urušava izvana…a bogati i nešto iz unutra…to je tako…..meci u leđa su stari izum…tko će kome treba biti mudar i strpljiv…i čekati…a ne uzalud zginiti…vremena se mijenjaju….zbog čega juriš u k…., kad možeš sačekati..i moraš sačekati….pa ameri su u ratove, velike ulazili na kraju….i sačuvali ljude,… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
4 godine prije

O čemu vi? Pa opće je poznato da je Putin igrač globalista u borbi protiv krvožedne elite.

Simbad
Gost
Simbad
4 godine prije
Reply to  Zvrk

Poznato je i ti da si rogonja.
Ajde mani se manipuliranja, otidji u djeciji vrtic.

holop
Gost
holop
4 godine prije

Heben vas svijuh sto ste se uhvatili globalista…kao da su svi globalisti ravnopravni. Prije smo imali kapitaliste, sad su najednom kapitalisti nestali, sad rabimo pojam globalista, sto ce biti sutra? Humanista s novcem? Najravnopravniji su anglo-saxonsko-zidovski globalisti …i ruskim globalistima uopce nema mjesta u ovom koritu, kineskim globalistima se za… Pročitaj više »

holop
Gost
holop
4 godine prije

Globalizam je bio od pamti vjeka, ponekad u manjoj a ponekad u vecom obimu. Nemoguce je zivjeti u protekcionizmu…eto ovi “globalisti” su otkrili toplu vodu !!! O tempora o mores, ljudskoj gluposti nema kraja. Nemoguce je zivijeti bez “globalizma” – bez globalizma idemo u kameno doba. Problem je sto se… Pročitaj više »

eee
Gost
eee
4 godine prije
Reply to  holop

bez globalizma idemo u kameno doba. kazes ti holope. a ja ti kazen mozes to zvat kameno doba. no to je bilo dobro doba. nežidovsko doba. kad su slaveni živili u skladu s prirodon bez ratova s bogovima ,vilama i ostalin čudima. a nestat ce opet sva sranja tehnike. šuma… Pročitaj više »

holop
Gost
holop
4 godine prije

Rusi nisu protiv globalizma – anglosaxoni i zidovi iz tih zemalja nedaju Rusima da profitiraju od globalizma. Nedaju im da kupuju strateske americke ili europske kompanije. Nedaju im da investiraju u tzv. zapadne strateske kompanije. Nedaju zapadnim strateskim kompanijama da otvaraju pogone po Rusiji…moze McDonalds i slicne kompanije a ne… Pročitaj više »

rodoljub
Gost
rodoljub
4 godine prije
Reply to  holop

Nije rec o globalizmu kao pojmu. Rec je o stvaranju monopola na globalno trziste . Zapadni “liberali” – korporatvna mafija – zele globalizam samo u svoju korist . To si ispravno rekao .

xyz
Gost
xyz
4 godine prije
Reply to  rodoljub

i kad drugi uhvatu korak onda ce reci sad ne moze globalizam…hihiii tko ih ne pozna…

lisac
Gost
lisac
4 godine prije
Reply to  holop

Odlično.

Weteran
Gost
Weteran
4 godine prije

Životinja pred smrt je najopasnija!

Georgij Žukov
Gost
Georgij Žukov
4 godine prije
Reply to  Weteran

Zvijer druze weteran , zvijer , zivotinja je pitoma i dostojanstvena cak i u smrti.

MilanCZ
Gost
MilanCZ
4 godine prije

Mislim da je novina rpogrijesio u naSLovu,trebalo je napisati drzavna američka parazitska elita nema vise scenarija za Rusiju.PokusALi su rusiti Rusiju preko Ukrajine,nije im proslo,probali su preko Bjelorusije nije im proslo,probali preko Sirije tu su skrahovali a sada im prijeti krah jer globalisti u AMerici i u sVIjetu moraju dovesti… Pročitaj više »

sardelino
Gost
sardelino
4 godine prije

Povijesna klackalica;
Amerika i engleška bit će zemlja proletersa.

MilanCZ
Gost
MilanCZ
4 godine prije

Ako urednistvo Logično zanima,mogu poslati putem emaila par fotografija iz Moskve sa proslave 1.maja i par fotografija sa jučerasnje setnje po Moskvi,temperatura je ovih dana oko 28 stupnjeva..pa da ide globalisti kako se zivi u Moskvi truloj Rusiji..

grung
Gost
grung
4 godine prije
Reply to  MilanCZ

napravi blog na wordpresu i stavi link

MilanCZ
Gost
MilanCZ
4 godine prije
Reply to  grung

Ok

zlatan
Gost
zlatan
4 godine prije
Reply to  MilanCZ

MILANE, redovito pratim meteonovosti.ru, čak im ponekad pišem, i na tim stranicama se uvijek može vidjeti kakvo je trenutno vrijeme u Moskvi, Rusiji i diljem Svijeta. Nije istina da je bilo 28 celzija, ali je doseglo maximalno 24,8 na dan 1.5., a ovog trenutka je na centralnoj meteorološkoj stanici VDNH… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
4 godine prije
Reply to  MilanCZ

Poštovani Milane,

Pošaljite slobodno na desk@logicno.com

Hvala unaprijed,

Redakcija.

Jupiter
Gost
Jupiter
4 godine prije

Globalistička elito srećan vam poslednji 1 maj

Globalna Elita
Gost
Globalna Elita
4 godine prije
Reply to  Jupiter

Jel mi to nešto poričuješ izmedju redova??
Pripazi se ti Jupitere da te ne pogodi neka Saturn raketa.

Jupiter
Gost
Jupiter
4 godine prije
Reply to  Globalna Elita

Zašto raketa? Može li neka pametna, jaka argumentovana reč.

hiber
Gost
hiber
4 godine prije

Prvo, Putin je dio globalističke elite prvenstveno jer se kao i Kina okoristio globalizacijom. Globalizacija je kao i kod globalizacija koje su se odvijale ranije (npr.1850-1812) samo zadnji stadij krize u svrhu očuvanja graničnih stopa profita. Kada ta očajnička mjera utihne započinju ratovi ili kolapsi. Drugo, nema veće korporativne države… Pročitaj više »

zlatan
Gost
zlatan
4 godine prije
Reply to  hiber

HIBERE, nisam stručnjak, ali odakle ti podaci o 50-tak krjemljovskih oligarhov? Mislim da sada već lupetaš. Upravo obrnuto koliko mogu pratiti, Rusija je prvenstveno država u kojoj prevladava državni kapitalizam. Putin i ekipa su rastjerali one grozne kapitalističke despote koji su u svoju korist, iskoristli ekonomski kaos devedesetih. Jasno da… Pročitaj više »

Zdravko
Gost
Zdravko
4 godine prije

Istorija zna sta je Staljin uradio tamo I razlog za sto je Ukrajina podrzavala nacizam. Pisao si kako Ukrajina menja HISTORIJU priznaje nacionalne fasisticke idole, paralela kako je kod vas u Hrvatskojj ustasi su sad heroji, u Srbije cetnoci kod nas u makedonije VMRO bugari u Bosni Izetbegovict Daj resimo… Pročitaj više »

xyz
Gost
xyz
4 godine prije
Reply to  Zdravko

@ Zdravko – *********** – Amerikanci i ostali natovci su stegli uzhe Rusiji oko vrata…nije Rusija stegla uzhe oko vrata Amerikancima, Nijemcima…
Nijemce je cak i Rusija ujedinila, ne uslijed gluposti nego zato sto su je natovci napadali neprekidno u prvom Hladnom Ratu.

Tedi
Gost
Tedi
4 godine prije
Reply to  xyz

Tako je!

zlatan
Gost
zlatan
4 godine prije
Reply to  Zdravko

ZDRAVKO, a šta je to Staljin napravio u Ukrajini? Daj prosvijetli me. Nemoj samo o otrcanim pričama o gladomoru, jer to je besramna laž. Mislim to da je gladomor bio namjeran i da je imao onolike (lažne) razmjere. Ovako. Najprije upravo pod Staljinom Ukrajina se najviše raširila, kada je već… Pročitaj više »

Kris
Gost
Kris
4 godine prije

Hahahaha bio sam deset dana u dva ruska grada i nigde nisam video vojske prosjaka… A šta sam video polje da ne pričam kako se ne bismo kolektivno rastužili.

Ive iz Pecalbe
Gost
Ive iz Pecalbe
2 godine prije

Mozda Rusija ima scenario za sotoniste globalisticke ideje. Rusija se nakon raspada SSSR i dolaskom Putina na vlast pokazala i dokazala vise humanisticka, stiteci interese malih i od globalistice elite ugnejtavanih vise nego li je ta globalisticka sotonisticka elita ikada moga i zamisliti. Rusija je pruzila i pruza iskreno prijateljsku… Pročitaj više »

Ive iz Pecalbe
Gost
Ive iz Pecalbe
2 godine prije
Reply to  Ive iz Pecalbe

Ej Administartore hajdemo se mi dogovoriti nesto oko tvog permanentnog kontroliranja i odobravanja mojih komentara. Od tri moja komentara ti kontroliras i odobravas dva, a ja ne sirim mrznju, dapace postujem sve i svakoga bez obzira na etnitet ili filozofsko odnosno na regijsko oprijedeljenje, osim onih koji me napadaju.

Ive Oldtimer
Gost
Ive Oldtimer
2 godine prije

Svekolikom Hrvatskom puku zelim sve najboje za Dan Republike 29.11.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik