fbpx

Joe Biden rekao je Hunteru da se bojao njegove ovisnosti o cracku prije predsjedničkog kandidiranja

Hunter i Joe Biden

Hunter Biden našao se u središtu pozornosti tijekom posljednje dvije godine zbog imenovanja na visoko plaćene pozicije u kineskim i ukrajinskim tvrtkama, dok je njegov otac bio potpredsjednik.

Hunter, sin američkog predsjednika Joea Bidena, detaljno je opisao kako je njegova obitelj izvela intervenciju kada je bio ovisan o drogama u svojoj nadolazećoj knjizi “Lijepe stvari”.

Dugo-očekivani memoari Bidena mlađeg trebali bi biti objavljeni 06. travnja; Hunter je trenutno uhvaćen u nekoliko skandala i nalazi se pod nekoliko istraga.

“Jednog dana kao iz vedra neba nazvala je moja majka,” napisao je Hunter opisujući kako je bio u sobi motela kad mu je majka rekla da će u kući biti “obiteljska večera u koju bih trebao doći i da bih čak trebao ostati u Delawareu nekoliko dana.

Knjiga zatim detaljno opisuje kako je ušao u kuću, primijetio svoje kćeri i “tada znao da se nešto događa”.

„Naomi je došla iz New Yorka, gdje je bila na pravnom fakultetu u Columbiji; Finnegan je ušla iz Philadelphije, gdje je bila u Pennu; a Maisy, tada maturantica, došla je iz Kathleenine kuće u Washingtonu,“ piše on.

Njegov otac, sada predsjednik Joe Biden, koji je tada bio na rubu objave kandidature za predsjednika, rekao je sinu kako kaže da ne zna “što drugo učiniti”. “Tako se bojim. Reci mi što da radim,” rekao je Biden stariji, dodajući da je tada odgovorio: ”Nemoj ovo zabrljati.”

Hunter je tada situaciju opisao kao “mučni debakl”, dodajući da je rekao ocu da mu više nikada ne postavlja ovakvu zasjedu, nakon čega je napustio dom.

Kćeri su mu tada spriječile da uđe u automobil, stoji u knjizi, a otac ga je zgrabio u zagrljaju i “plakao dugo vremena.”

Tijekom intervjua za CBS, Hunter je rekao da je “jedino što je mogao pomisliti bilo da” moram smisliti način da mu kažem da ću nešto poduzeti kako bih mogao otići primiti još jednu dozu.”

Predsjednikov sin tada je pristao da ga bratova udovica Hallie Biden odvede u lokalni centar za odvikavanje, ali umjesto da se prijavi nakon što ga je ostavila, pronašao je hotel u blizini zračne luke BWI i popušio crack. Zatim se ukrcao na avion za Kaliforniju, stoji u knjizi, i “trčao i trčao i trčao”.

U svojoj knjizi koja će uskoro izaći, Biden mlađi priznaje da je novac koji je zaradio dok je služio u upravi ukrajinske plinske tvrtke Burisma koristio za kupnju droge i alkohola.

Hunter je rekao da je postao ovisan nakon Dana sjećanja 2016. godine kada mu je netko ponudio drogu i na kraju došao do točke kada je od beskućnice kupovao crack kokain. Njegova je ovisnost eskalirala, jer opisuje da je “pušio crack svakih 15 minuta” prije nego što je njegova obitelj reagirala.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
12 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
13 dana prije

Sinovljeva ovisnost o drogama je napuhana kao nešto što je moglo ugroziti kampanju Joea Bidena. Mislim da nije, ali ispala je korisna za nekoliko stvari.

Pokazuje u kolikoj mjeri su MSM i Big Tech svrstani uz jednu stranu u Americi. Pokazuje i da izbori najvjerojatnije nisu bili namješteni, jer ako su se bojali da bi ta informacija naštetila kampanji, pa su je cenzurirali prije izbora, onda kampanja nije bila 100% osigurana drugim sredstvima.

Najkorisnije od svega je da je putem neodgovornog Huntera možda otvoren prozor u makinacije starog Kickback Joea i stvarnu razinu šurovanja s Kinom.

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
13 dana prije

Kad malo razmislim, moguće je da izbori ipak jesu bili osiguravani i medijski i zakulisnim spletkarenjem s glasovima. Ništa nije nemoguće u politici.

rimtu
Member
Trusted Member
rimtu
13 dana prije

Sve je “igra”, sve ide po scenariju.
Uskoro Hollywood otkupljuje prava na tu “dramu”.

tihobl
Gost
tihobl
13 dana prije

Kaze: kad nisam imao kreka pusio sam sir.

Uzoran americki mladic.

Tek---
Gost
Tek---
13 dana prije

Koje su to k* americke vrijednosti.

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
13 dana prije
Reply to  Tek---

Pa zapravo postoje, ali nisu univerzalne niti u samoj Americi. Sloboda govora, sloboda poslovanja i princip “ne diraj se u mene, ja se ne diram u tebe” su nešto što je u punom obliku najprije zaživjelo upravo u Americi i čemu ona duguje svoj uspjeh. Sve države koje su makar i djelomično prihvatile te principe su također ekonomski procvale.

Naravno, to je sve u čistoj formi odavno iščezlo i tamo. Država je narasla preko svake mjere, javio se korporatizam, prava su sve manja i zapravo Amerika sada sve više liči na trulu Evropu.

Banovina
Gost
Banovina
13 dana prije

i sloboda na istrebljenje domorodaca i sloboda lincovanja crnaca i sloboda na ubijanje radnika i sloboda na FBI da kontrolira stanovnistvo, sloboda na lobije to jest lrgaliziranu korupciju. sloboda na pokrasti investitore i nema zakona za to, sloboda na vojni komplex, sloboda u vanjskoj politici : ratovi, vojne baze, sankcije, dravni udari, iza kulisa namjestanje pro americkih vlada…ajde budi malo mastovitiji

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
12 dana prije
Reply to  Banovina

U čemu je problem?

Čovjek je pitao za vrijednosti koje su karakteristične baš za Ameriku. I pretpostavljam da je mislio na pozitivne vrijednosti.

Sve ovo što si ti.nabrojao nema veze s njegovim pitanjem i nije uopće specifično za SAD. SAD nije ni prva ni zadnja supersila koja je zatrla svoje temeljne vrijednosti radi veće kontrole i dominacije.

BanOvan
Gost
BanOvan
13 dana prije

Tramp već piše memoare o slobodi mišljenja i govora. Eno Tviter i FejsBukvić se otimaju ko će to prvi objaviti.

Conan The Barbarian
Gost
Conan The Barbarian
13 dana prije

Huntiša nije kriv ni kad se drogira. Ovo ga je neko instruirao da se izazove empatija za jadnog, nesretnog i bijednog ovisnika kojeg su eto drugi uvalili u to ni krivog ni dužnog. A stari patetični Joe ga je zagrlio i plakao kao u lošem hollywoodskom filmu. Trebao je plakati prije dok je zakuhavao ratove po svijetu za što je bio masno plaćen dok Huntiša, raspušten od obijesti nije znao šta će pa da si skrati dan otišao u drogu jer život je tako dosadan kad si financijski osiguran i nemaš egzistencijalnih problema.

zdrava pamet
Gost
zdrava pamet
13 dana prije

Krek je dugo uzimao i tata…..posljedice su mu vidne i očite….Snifa cjela američka poltička i korporacijska elita…..Sve sami drogeraši, lopovčine i pedofilčine….

kardinal mit motika
Gost
kardinal mit motika
12 dana prije

nek mu kupi heroina mjesto plinovoda pa će ga se prije riješit

POVEZANE VIJESTI

Izbornik