Joe Biden rekao je Hunteru da se bojao njegove ovisnosti o cracku prije predsjedničkog kandidiranja

Hunter i Joe Biden
11 komentara

Hunter Biden našao se u središtu pozornosti tijekom posljednje dvije godine zbog imenovanja na visoko plaćene pozicije u kineskim i ukrajinskim tvrtkama, dok je njegov otac bio potpredsjednik.

Hunter, sin američkog predsjednika Joea Bidena, detaljno je opisao kako je njegova obitelj izvela intervenciju kada je bio ovisan o drogama u svojoj nadolazećoj knjizi “Lijepe stvari”.

Dugo-očekivani memoari Bidena mlađeg trebali bi biti objavljeni 06. travnja; Hunter je trenutno uhvaćen u nekoliko skandala i nalazi se pod nekoliko istraga.

“Jednog dana kao iz vedra neba nazvala je moja majka,” napisao je Hunter opisujući kako je bio u sobi motela kad mu je majka rekla da će u kući biti “obiteljska večera u koju bih trebao doći i da bih čak trebao ostati u Delawareu nekoliko dana.

Knjiga zatim detaljno opisuje kako je ušao u kuću, primijetio svoje kćeri i “tada znao da se nešto događa”.

„Naomi je došla iz New Yorka, gdje je bila na pravnom fakultetu u Columbiji; Finnegan je ušla iz Philadelphije, gdje je bila u Pennu; a Maisy, tada maturantica, došla je iz Kathleenine kuće u Washingtonu,“ piše on.

Njegov otac, sada predsjednik Joe Biden, koji je tada bio na rubu objave kandidature za predsjednika, rekao je sinu kako kaže da ne zna “što drugo učiniti”. “Tako se bojim. Reci mi što da radim,” rekao je Biden stariji, dodajući da je tada odgovorio: ”Nemoj ovo zabrljati.”

Hunter je tada situaciju opisao kao “mučni debakl”, dodajući da je rekao ocu da mu više nikada ne postavlja ovakvu zasjedu, nakon čega je napustio dom.

Kćeri su mu tada spriječile da uđe u automobil, stoji u knjizi, a otac ga je zgrabio u zagrljaju i “plakao dugo vremena.”

Tijekom intervjua za CBS, Hunter je rekao da je “jedino što je mogao pomisliti bilo da” moram smisliti način da mu kažem da ću nešto poduzeti kako bih mogao otići primiti još jednu dozu.”

Predsjednikov sin tada je pristao da ga bratova udovica Hallie Biden odvede u lokalni centar za odvikavanje, ali umjesto da se prijavi nakon što ga je ostavila, pronašao je hotel u blizini zračne luke BWI i popušio crack. Zatim se ukrcao na avion za Kaliforniju, stoji u knjizi, i “trčao i trčao i trčao”.

U svojoj knjizi koja će uskoro izaći, Biden mlađi priznaje da je novac koji je zaradio dok je služio u upravi ukrajinske plinske tvrtke Burisma koristio za kupnju droge i alkohola.

Hunter je rekao da je postao ovisan nakon Dana sjećanja 2016. godine kada mu je netko ponudio drogu i na kraju došao do točke kada je od beskućnice kupovao crack kokain. Njegova je ovisnost eskalirala, jer opisuje da je “pušio crack svakih 15 minuta” prije nego što je njegova obitelj reagirala.

Hunter Bidenjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Boba Lazarević
3 godine prije

Sinovljeva ovisnost o drogama je napuhana kao nešto što je moglo ugroziti kampanju Joea Bidena. Mislim da nije, ali ispala je korisna za nekoliko stvari.

Pokazuje u kolikoj mjeri su MSM i Big Tech svrstani uz jednu stranu u Americi. Pokazuje i da izbori najvjerojatnije nisu bili namješteni, jer ako su se bojali da bi ta informacija naštetila kampanji, pa su je cenzurirali prije izbora, onda kampanja nije bila 100% osigurana drugim sredstvima.

Najkorisnije od svega je da je putem neodgovornog Huntera možda otvoren prozor u makinacije starog Kickback Joea i stvarnu razinu šurovanja s Kinom.

Tek---
3 godine prije

Koje su to k* americke vrijednosti.

zdrava pamet
3 godine prije

Krek je dugo uzimao i tata…..posljedice su mu vidne i očite….Snifa cjela američka poltička i korporacijska elita…..Sve sami drogeraši, lopovčine i pedofilčine….

kardinal mit motika
3 godine prije

nek mu kupi heroina mjesto plinovoda pa će ga se prije riješit

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI