Kijev je pokušao ubiti načelnika ruskog Glavnog stožera Gerasimova

Valerij Gerasimov
10 komentara

Ukrajinske vlasti navodno su pokušale ubiti generala Valerija Gerasimova, načelnika Glavnog stožera ruskih oružanih snaga, izvijestio je u subotu The New York Times.

Prema dnevniku, Kijev je navodno izveo napad kada je Gerasimov bio na prvoj crti. Novine ne navode ni datum niti bilo kakve druge informacije o napadu o kojem je riječ.

Međutim, piše dnevnik, Washington je bio protiv planova Kijeva da ubije Gerasimova zbog zabrinutosti da bi pokušaj njegovog ubojstva mogao dovesti do eskalacije. Amerikanci su Ukrajincima prešutjeli informaciju o generalovom kretanju, a zatim su tražili od “Ukrajine da odustane od napada — samo da bi im rekli da su ga Ukrajinci već izveli”.

Pokušaj ubojstvarusijaSADukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 godina prije

Koja blamaza. Ameri su pokusali ubiti Gerasimova, a kad nisu uspjeli onda su izasli sa pricom da su mu spasili zivot.
Tipican anglosaksonski spin.

giovani
1 godina prije

Kaubojština, gangsteri.

1 godina prije

uz odabir vijesti po L.R. ========================== ima veze sa svime što pratimo i nađemo ….klikom Julian Asange,GaryMcKinnon i ovdje spomenuti obavili su veliki posao u razotkrivanju….prilog-dio iz opširna istupa o stanju na Zemlji jednogsudionika skupa za razotkrivanje 2001…. ….Godine 2014., na temelju dokumenata koje su procurili iz Agencija za nacionalnu sigurnost (NSA), zviždač Edward Snowden otkrio je kako se tajni agenti infiltriraju na internet kako bi manipulirali, prevarili i uništili reputaciju . Američka vojska razvila je softver koji joj omogućuje tajno manipuliranje stranicama društvenih medija korištenjem lažnih internetskih osoba za utjecaj na internetske razgovore i stvaranje lažnog konsenzusa u online razgovorima, istiskivanje nepoželjnih mišljenja i gušenje komentara ili izvješća koji ne odgovaraju njezinim vlastitim ciljevima. Ove prikrivene obmanjujuće metodologije koriste se očito kako bi se suprotstavilo onome što je Brzezinski nazvao “Globalnim buđenjem” stanovništva. ………..Važno je znati da su CIA i NSA izvorno financirale, njegovale i inkubirale tvrtke kao što su… Čitaj više »

Max
1 godina prije

Ne smiju oni Gerasimovu ništa.

tihobl
1 godina prije

Poljski traktor, rumunski mig, Zagreb …

nessy
1 godina prije

Nakon napada na Most, kad je pocelo brutalno raketiranje, navodno je Zelenski dobio raketu pod prozor, kao upozorenje. Nakon ovog atentata, mogao bi dobiti jednu kroz prozor, valjda je rusima ostao jos jedan precizan projektil, kojih inace nemaju jos od petog mjeseca. Postoji presutni dogovor medju svim vojskama da se ne napadaju najvisi oficiri i funkcioneri drzave.

Džudžan
1 godina prije

Lik je potpuno ne bitan. Čak i Rusima.

Klica
1 godina prije

Znaci ni to nisu sposobni, a pobjedjivali bi rusku vojsku..pih

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI