Macron šokirao Francuze – Bez maske se pomiješao s populacijom koja je najviše pogođena koronavirusom

Macron Pantin
17 komentara

Francuska je šokirana posjetom predsjednika Emmanuela Macrona stanovnicima grada Pantin (Seine-Saint-Denis). Departman Seine-Saint-Denis, sjeverno pariško predgrađe, gusto je nastanjen populacijom stranog podrijetla i spada u zone visokog rizika od zaraze koronavirusom.

Francuska je pod karantenom koja očito ne vrijedi u ovom dijelu pariške regije, a direktan prijenos posjete, šokirao je Francuze u karanteni. Čak su i televizijski voditelji, koji danonoćno objašnjavaju važnost karantene u sprječavanju širenja zaraze, ostali zaprepašćeni slikom iz Pantina.

Sunčani dani su učinili svoje. Populacija se opušta, a vlada najavljuje još stože mjere kako bi to spriječila. Macronova posjeta šalje poruku koja vladine odluke dovodi u kontaradikciju razumljivu svima.

Komentari na internetu su sočni i raznovrsni.

“Živim na Pantinu. Već četiri tjedna sam izolirana u trosobnom stanu. Imam česte napade epilepsije i ne želim napuštati stan za moje dobro jer pripadam rizičnoj grupi…Hvala predsjedniku na posjeti i za sve što čini”, piše Aurélie.

“Nastavite od nas praviti idiote. Nastavite gušiti ekonomiju na čistom zraku dok radite svoj cirkus. Da, turneje Macrona po Francuskoj su cirkus… Organizira zabranjene skupove… I to mu je smiješno! Je li smiješno da obrtnici bankrotiraju? Mislite li da će Merkel pristati podijeliti svoj dug nakon takve slike? Jebem ti, ali ovo je stvarno velika lakrdija!”, oštrim riječima piše Artiom.

emmanuel macronPantinPosjeta
Pretplatiti se
Obavijesti o
17 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Alen
4 godine prije

Haha , mora da je vakcinisan na sve vrste epidemija..

banana
4 godine prije

posjetio hanumu za rupcem 🙂

Nekoime
4 godine prije

Upravo zato.

Angela
4 godine prije

Biće da je čovjek Upućen. JEDAN Virus, umjesto da pokosi tzv.znanost, prijeti da pokosi svijet? Odvažan neki svijet a i dobročinstva ~ zaduživanja su na pomolu uz Borbu protiv njega, valjda oružjem. Čula sam Aleksandra Lukašenko, čak i danas ima pametnih.

Toso
4 godine prije

Ha ha dobar…

Ana
4 godine prije

Macron i company uvijek su imali bolesnu potrebu za teatrom. Svaka rijec, svaki tonalitet kojim je izgovorena, svaki korak, svaka “debate” koja je u stvari, bas svaka bila jedan dugacki monolog pred kamerama, sa statistima (gradonacelnici, “pozvani na debatu”, zuti prsluci itd…)- sve izaziva jezu svojom supljinom, pripremljenoscu i rezijom od prvog do zadnjeg slova, svojom robotikom. Ona u Njemckoj- bog mi je svjedok da ono sto mislim o njoj nije za javnost) nakon kontakta sa pozitvnim na Covid ostala je kuci 15 dana. Ovaj sa svitom samo hoda okolo i trosi za nista dragocjene maske i zastitna odijela!

Bosanac
4 godine prije

…jebivjetri svi ovi politicari..i oni u vojnim uniformama (ovaj na snimku ko’ da je kondukter)…svuda isti ..ja mislio kod nas najveci..al kad vidim ove tamo, ..isti circus

Ana
4 godine prije

Jos nesto- na internetu se mogu naci video prikazi gdje “chance pour la France” urlaju i pljucaju- ovo je virus vas prljavih bijelih, mi smo muslimani, Alah je jaci od svega i od virusa .. itd
Sad im je smrtnost 63%. A takvi koji su se bacakali uzimaju krevet i ponekad kisik i respirator nekom tko je stariji, ili npr sa visokim tlakom pa ima pinkicu manje sanse da pezivi…
Svakako, Francuska je puna zlatnih ribica, da ne kazem ovaca- sve svijetle trenutke Macrona izbrisace novi izbori i potisnuti oni jos svjetliji tijekom drugog mandata!

Hattori Hanzo
4 godine prije

Odgovoran je,nije poveo gospođu,ipak je ona u rizicnoj skupini.

Max
4 godine prije

Zaista lakrdija.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI