Medvedev: Teroristički akt Zapada? Uzmite kokice i pričekajte

Dmitrij Medvedev
218 komentara

Jutros je bivši predsjednik Rusije Medvedev objavio ironičnu poruku vezanu za teroristički akt kojim su uništeni plinovidu u Baltičkom moru.

“Već treći dan pred našim očima odvija se još jedna epska drama iz Hollywooda. Nastavak filma koji je bio posvećen Saddamovom kemijskom oružju uz demonstraciju epruveta u UN-u. Svijet, otvarajući usta i doživljavajući lagani refleks povraćanja, gleda na brojna pražnjenja crijeva zapadnih medija o tome “tko je ipak digao u zrak Sjeverne tokove”. I stvarno: tko je smjestio zecu Rogeru?

Ispostavilo se da je cijela stvar u nekoj nepoznatoj “proukrajinskoj skupini”. Koja (posebno se ističe) nikako, pa, apsolutno, apsolutno, nijedna žica i sklopka nije povezana ni s banderovskim Kijevom, ni s ginekolozima zombiranom Europom, ni s Amerikom ogrezlom u senilno ludilo, ni s dr. Zapadni svijet koji je obolio od rusofobne histerije. Samo usamljeni heroji koji su se obračunali s prokletim Moskovljanima! Novi spas svijeta od strane nekih neslavnih gadova.

Ispada tako-tako – glumci su osrednji. Očito ne na razini Brada Pitta i Christopha Waltza. A redatelj nije na razini Quentina Tarantina. Vrlo loš kasting i kamera. Scenarij je samo dosadno sranje. Glupa americka propaganda. Nitko to ne voli. Ne vjeruju ni njome zatrovani europski stanovnici. Muka im je, kao da su jeli svinjsku koljenicu uz pivo.

Kako pišu američki svjetionici slobode govora i vazalni njemački mediji koji su im se pridružili, misteriozni ronioci bili su “građani Ukrajine ili Rusije”. Istodobno, oni nemaju nikakve veze s kijevskim režimom. Pogotovo sa slobodnim svijetom.

Općenito, iz nijedne države, ovdje! Građani svijeta. Samo borci s Moskovijom. Usamljenici-shizofrenici, kao inicijatori. Laiku se nudi hrpa jeftinih specijalnih efekata. Kao, šest okorjelih diverzanata, među kojima čak i jedna “femme fatale” (a kako bez nje u filmu?), otišlo je jahtom u olujno Baltičko more. Uzeli su na brod pola tone eksploziva, lijepo su ronili. I kako bi onda dvije ogromne cijevi na dnu eksplodirale! I otišli su u zalazak sunca. Neopaženo. Na moru, puno NATO brodova i međunarodnih sustava za praćenje. Vratili su i jahtu vlasniku, cool, ali po zakonu!

Propao film

Zapravo, film je propao odmah nakon premijere. Zapadni gledatelji u to ne vjeruju: postavljaju neugodna pitanja, zašto se stara verzija o “ruskom tragu” odjednom počela okretati za 180 stupnjeva (ili 360, kako misli baka Burbock?). I zašto je potrebno tako aktivno opravdavati kijevski režim, braneći svoju nevinost i nevinost s pjenom na ustima?

Odgovori su sasvim razumljivi, s obzirom na trenutno raspoloženje Europljana, koji su sve manje zadovoljni mogućnošću da iz svog džepa plaćaju uvijek nove pakete sankcija, isporuku oružja Ukrajini, energetsku krizu i pad životnog standarda u nekoć prosperitetnim zemljama. .

A ako su plinovode digli u zrak ukrajinski nacisti, a nikako Rusija, kakav smisao ima podržavati ih ognjem, mačem i transferima novca? Čini se da je cijeli ovaj jeftini film stvoren da zavara Europljanima mozak.

Zanima me hoće li biti nastavka akcijskog filma? S ovakvim zapletom: isti heroji, predvođeni poljskim kanibalom Dudom, koji je pobjegao iz psihijatrijske bolnice, prodiru u bunker hrabrog predsjednika Zea, koji je nanjušio bijeli prah. Uzimaju ga za taoca, a zatim ga slučajno zadave. A onda počinje zombi apokalipsa u maniri The last of us. Uzmite kokice i pričekajte.”

Dmitrij MedvedevNord stream 2Teroristički akt
Pretplatiti se
Obavijesti o
218 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Epsko podjebavanje 😂👍

Sam
1 godina prije

Samo su ukljucili AI i ona im napisala analizu i dala odgovor.
To je taj transhumanizam koji nam plasiraju a najteze ce biti ostati covjek u buducem vremenu.

Ziv je Geza
1 godina prije

Evo bas citam na imbexu da
ukrajinom lete supersonicne lopate.

Bit ce da su Rusi ugradili na lopate cipove iz ukradenih vesmasina.

Sto ce reci pera i akrap na danasnje lopatanje.

Steta sto je Putin neki dan po 20 -ti put umro, pa nece moci vidit lopatanje.

Čovjek je življen
1 godina prije

Neće biti nastavka filma, barem ne u sklopu aktualne produkcijske kuće. Redateljska palica je trebala biti namijenjena Bidenu, ali gospodin zaboravio doći na snimanje, što je, kad se malo bolje razmisli, dobra stvar.

Bidenov prethodnik je bio uspješan u čitanju s blesimetra, dok je za samog Bidena problem što u blesimetru vidi. Ako ga vidi.👋🏻

SSK
1 godina prije

U lektiru!

Žilevski
1 godina prije

👋👋👋👋

Boston
1 godina prije

Rusofobna histerija je teska mentalna bolest – Bez razloga – jedan broj Hrvata je s time zarazen, nek idu u Ukrajinu, nek trazu odstetu od Amerike za ispiranja mozga, nek trazu odstetu od Borrellija zato jer ih je zaglupio I naucio da zive na mrznji.

Tupko Glupko
1 godina prije

Medvedev govori što Putin misli.
I drugi je čovjek Rusije već dvadesetak godina.

1 godina prije

Nastavci filma nisu bitni, bitna je samo poslednja verzija. U njoj su heroji i oni koji maltretiraju rusku bebu, rodoljubi su i oni koji šikaniraju treće koleno ruskog imigranta, podrazumeva se da će preuzimanje odgovornosti za sve nesreće u Rusiji da postane uobičajeno – kao kad ISIL preuzima odgovornos za nesreću u saobraćaju ili kad se baba oklizne i slomi kuk negde na Zapadu. Dovoljno je setiti se šta su Ameri radili “svojim Japancima” posle Perl Harbura.

Eto
1 godina prije

Slusajuci danasnje ruse,
Jos će ponuditi nijemcima odstetu za oštećenje Berlinale u ww2

1 godina prije

Predlog za redakciju: postavite neku benignu vest sa Balkana sa slikom Putina na početku – da vidimo da li trolovi reaguju samo vizuelno ili umeju i da čitaju.

alexosijek
1 godina prije

Hahahaha…dakle, već sam tu nedavno napisala kako serija The Last of Us nije toliko loša…eto, i Medvedev je na tragu istoga…samo ipak je Pedro Pascal i zadnji Mandalorian, pa nije treća klasa kao ovi američki, europski i kijevski igrači — dakle, igre bez granica se nastavljaju…svima mir i dobro, pokušajte ostati ljudi u ovim ludim manipulativnim vremenima i ako ništa ne pali – pasivni otpor svakoga pojedinca na kraju i upali…lp

Fitcher
1 godina prije

Ovo je puno složenije od Rusofobne histerije. Ovo je tromost uma i slijepo sljeđenje “glasa većine”. Ima li ikakve razlike između sad rusofobne histerije i prije godinu dana histerije oko Covida? Što vladajući naume, mediji to prenose sve dok narod u to ne počne vjerovati. I tako se stvara javno mijenje. A istina, stvarnost, što je to?

nekoime
1 godina prije

To nije sve: u kritično je vrijeme u blizini mjesta eksplozije, koristeći gusnatu kadu kao ronilicu, primjećen unuk Vidkuna Quislinga sa sumnjivim ruksakom oslikanim kukastim križevima. Sumnja se kako je upravo on bio backup proukrajinskoj terorističkoj skupini, poznatoj po imenu NATO.

nonwo
1 godina prije

“Kao, šest okorjelih diverzanata, među kojima čak i jedna “femme fatale” , otišlo je jahtom u olujno Baltičko more. Uzeli su na brod pola tone eksploziva, lijepo su ronili. Onda su dvije ogromne cijevi na dnu eksplodirale! I otišli su u zalazak sunca. Neopaženo. Na moru, punom NATO brodova i međunarodnih sustava za praćenje. Vratili su i jahtu vlasniku, cool, po zakonu!” Ovi cia,fbi,deep state itd…scenariji proizvodnje pristanka za pokretanje i održavanje ratova postaju sve apsurdniji . Antraxi,novičoki, nepostojeća nuklearna postrojenja,lažni diktatori koji ubijaju/truju narod itd..i sad ronioci avanturisti, digli u zrak međuzemaljske plinovode.. Vođeni altruizmom za “dobrobit “svijeta…Aleluja. To nema ni u lošoj B filmskoj produkciji. Koji to ret@rdi smišljaju i..koji ret@rdi u to još vjeruju…. Agentura koja je potpisala ovaj amaterski uradak treba pod hitno dobiti kolektivni otkaz. Kvalitetniju laž smisle djeca kad markiraju. Cui bono.?Zna se. Hersh i Tucker su već sve rekli. Tucker: We were attacked… Čitaj više »

Noname
1 godina prije

Ovo je baš smejurija…
Javila se ukrajinska vladajuča hunta, koja tvrdi da nema ništa sa uništavanjem plinskog cjevovoda ST2.
Kolektivni Zapad i dalje traži nekoga koga će proglasiti krivcem za rušenje plinovoda Sjeverni tok 1 i Sjeverni tok 2.
Kijevski režim i dalje je tvrdoglav i odbija preuzeti odgovornost za ono što se dogodilo, iako američki mediji pokušavaju uvjeriti europsku javnost u ovu verziju .
“Vlada (Ukrajine) nema ništa s ovim.
Smatram da su članci bez dokaza štetni jer ostavljaju dojam da je za sve kriva Ukrajina. Čekamo rezultate istrage”, rekao je ukrajinski ministar vanjskih poslova Dmytro Kuleba u intervjuu za talijanske novine La Repubblica, objavljenom 9. ožujka.

Bivši čitatelj
1 godina prije

Dobar govor gospodina Medvedjeva. Vidim da niko ne obrača pažnju na zadnji dio njegove izjave. Gospodin je između redova nakazao šta u stvari zapad na kraju sprema Zelenskome, ono kad jim prestane biti zanimljivo bacati ogromne količine novca i tehnike u rupu bez dna. Jedino što ne razumijem u svemu zašto je Rusiji trebao ovaj rat. Priču o denacifikaciji ne kupujem, jer gospodin iz Wagner grupe, kojeg je i sam Putin odlikovao, nosi po tjelu tetovirane svastike, da o imenu grupe i ne govorim. A i priča o širenju NATA baš ne pije vodu, kad recimo pogledamo da su tri baltičke države u NATO paktu, pa Rusiji to nije smetalo. A kad pogledamo kartu Evrope vidimo da iz tih država ako neko jače pljune uz dobar vjetar pogodi centar Sant Peterburga. Na kraju izpadne da je ovaj rat potreban samo da se smanji broj stanovnika, kad več covid vakcina nije… Čitaj više »

Steve
1 godina prije

Problem je samo što po pravilu nastavci budu još gori …

Jadranka S.
1 godina prije

Politika je najnizi izraz ljudske inteligencije.
Kod politike mozak opcenito ne funkcionira. Tu postoji samo nasilje, ne i inteligencija. Tu je samo otimanje, guranje, borba, mira nema. Nema odmora, samo umiranje. Samo ambicije za velicinom, ljubomora, agresija – tu nema duse.
Samo oni koji sebe ne poznaju mogu biti u politici.

Max
1 godina prije

Ako je s njima ronila Diane Kruger ubit ću se smotanim novina,- Lolek i Bolek protiv naftovoda.

Basinac
1 godina prije

I ovo je opasno komentirati…

cba
1 godina prije

Zamislite priču da su navodno Ukrajinci tamo doplovili jahtom i postavili eksploziv, smijurija.

burt
1 godina prije

opet Medvedev priča gluposti a danas su na redu kokice, kad bude udaranje po Krimu i bježanija sa Krima baš me zanima kako će i hoće li prodavati svoje teorije

mujica
1 godina prije

zabavan lik…

Valent
1 godina prije

Tko je plaćen za ove silne minuse? Pa nemojte nas batje u glavu…

Noname
1 godina prije

U glavnom gradu Bugarske, Sofiji, kandidat za zastupnika stranke Renesansa Atanas Štefanov otrgnuo je zastavu Ukrajine s fasade gradske vijećnice i bacio je na pločnik.
“Uklonili smo fašističku zastavu kojoj tu nije mjesto. Dugo ga nije bilo. Smrt fašizmu, nećemo legitimirati fašiste i holokaust”, komentirao je političar svoj čin.

Jadranka S.
1 godina prije

Nema kokica, vidim da komentatori vole crveni ribiz.

Xone
1 godina prije

Sto se ovo dogadja, svi minuse jedino burt u plusu? ko da citam index

Sara
1 godina prije

Ovi sa minusima, jesu li to Đonsonovi nadničari iz Bosne? Bogami su se naotvarali profila….

engleski pirat
1 godina prije

Ovdje radi obrnuto
tko dobije najvise plusova je najgluplji, najzatuceniji i najvise voli da se ljudi ubijaju, to su
NATO-hebaci

Oni koji dobiju najvise minusa su najrazboritiji

FATIH
1 godina prije

CUJEM DANAS I NOVU PRICU.PRICA SE DA JE NEKI MOJO IZ KALESIJE NAKON RAZVODA SA NEKOM RUSKINJOM SVETLANOM IZ LJUTNJE I OBIJESTI MINIRAO SJE.TOK.

burt
1 godina prije

prorusi moraju znati da nema ništa od pobjede Rusije, osvajanju Kijeva, Harkova i Odesse, neće ukrajinska vojska ostati bez municije, ruska vlast se pokazala slaba, korumpirana i neorganizirana, u svim europskim državama većina stanovništva podržava Ukrajinu osim u Srbiji, sad kad je Rusija u postupku i onima koji je podržavaju Kini, Iranu, Sjevernoj Koreji uspostavljaju se crvene linije, pitanje je hoće li se netko od njih usuditi preći crvenu liniju ali to pokazuje da su SAD i NATO još uvijek glavni igrači u svijetu koji postavljaju uvjete drugima

goran
1 godina prije

nitko normalan ne vjeruje više mainstream medijima i svi mi znamo da su ameri krivi za uništenje sjevernog toka2

Lucija, prva
1 godina prije

Odgovor za @Fitchera “…Mi smo u Slavoniji to doživjeli, i ne daj Bože nikome, od posljedica rata su na ovaj ili onaj način razjeb.ane generacije, i dok sam ja živ, na neki način ću u svakodnevnom životu vidjeti nešto pogođeno ratom. Ipak, sve oko ovog rata smrdi. I tajming, i način i tempo ratovanja, a posebno medijsko izvještavanje. Kad kažem tajming, sve više mi se čini da je rat diverzija, skretanje pozornosti sa enormnih socioloških, psiholoških i životnih promjena koje nam slijede do 2030e. Od situacije relativnog izobilja kad si je svaki iole vrijedni Hrvat mogao priuštiti skijaški vikend zimi, ljetovanje na moru s obitelji, plaćanje kredita bez problema i hrane, ića i pića dolazimo do ozbiljnog stezanja remena kojemu se ne vidi kraj. Aj mi recite ko može, da je pošten i da živi od svog rada, kupiti stan bez većeg beda na kredit? Budemo vidjeli mi i da… Čitaj više »

1 godina prije

Sustav protuzračne obrane Patriot neće pomoći Ukrajini protiv ruskih krstarećih projektila, rekao je koordinator za strateške komunikacije Bijele kuće John Kirby.

Sustav Patriot dizajniran je za presretanje balističkih projektila, nije tako učinkovit protiv krstarećih projektila, a definitivno neće biti učinkovit ni protiv bespilotnih letjelica, rekao je Kirby u intervjuu za CNN, dodajući da je upravo takvo oružje ono što ruske snage često koristiti. Dodao je kako ne iznenađuju ni ograničene mogućnosti Ukrajine u presretanju hipersoničnih projektila. “Hipersonične projektile, općenito, vrlo je teško presresti”, objasnio je Kirby.

Lucija, prva
1 godina prije

Sasvim je jasna namjera, od siječnja, da se Ameri izvuku, a uvale EU još dublje u ovaj sukob i provaliju. Izdajnički EU administrativni jedva dočekali. Naravno i trolovi koje redovno treba pratiti također od početka navijaju za USA, a fuj EU. Trol: “Nece biti dobro ako zapad prestane financirati rat u Ukrajini. Treba pronaci novac makar u mirovinskim fondovima. Ovo je borba do zadnjeg centa” Btw, neki pričaju da je ekipa u Bruxellesu već popljačkala fondove. Zapravo, uklopilo bi se u ciljeve i agendu. ————- ШЕФ француске дипломатије Катрин Колона позвала је западне земље на пружање Украјини масовне и брзе војне помоћи Украјини…. Председник Француске Емануел Макрон претходно је рекао да његова земља може почети да Украјини испоручује борбене авионе и тешке тенкове Leclerc.              Париз је Украјини већ испоручио шест хаубица калибра 155-милиметара, два система ПВО Crotale и око 60 оклопних транспортера.” ———— * Британски лист The Economist… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Meanwhile, in USA:

msn, news/us/a-mile-long-line-for-free-food-offers-a-warning-as-covid-benefits-end
Red za hranu dugačak milju…

———–
expansion, economia 2023/02/10, estados-unidos-inicia-2023 -con-deficit-fiscal
Vlada Joea Bidena bori se da američki Kongres provede reforme koje će joj omogućiti podizanje gornje granice duga do 2023 Izvješće, koje dolazi u vrijeme kada Ministarstvo financija primjenjuje izvanredne mjere upravljanja protokom kako bi se izbjeglo prekoračenje granice saveznog duga, pokazalo je prihod od 447 milijardi dolara prošlog mjeseca, što je pad od 18 milijardi dolara, ili 4 %, u usporedbi sa siječnjem 2022.

Lucija, prva
1 godina prije

Nešto, što mislim, nije bilo ovdje: “5.3. ВАЗДУШНО-космичке снаге (ВКС) Русије уништиле су базу украјинских дронова поред Авдејевке у Доњецкој Републици (ДНР).           База је откривена након неколико дана праћења лета украјинских дронова.           Чим је била лоцирана – уништена је ваздушним нападом навођеним пројектилима.           Дан раније, 4. марта, званични представник Министарства одбране Русије, генерал-потпуковник Игор Конашенков, саопштио је да су Ваздушно-космичке снаге Русије у једном дану обориле три хеликоптера Ми-8 украјинског ратног ваздухопловства у ДНР и Дњепропетровској и Запорошкој области.            Дан раније су руске ВКС обориле авион Су-24 украјинског ратног ваздухопловства у близини града Красноармејска у ДНР.”, fakti.org ———- “Prema turskim izvorima, gubici Oružanih snaga Ukrajine na liniji Donbas-Donjeck-Avdejevka bili su veći nego u Bahmutu. Avdiivka je nekoliko nedelja bila izložena stalnoj artiljerijskoj i raketnoj paljbi danju i noću. Štaviše, u isto vreme, posebno noću, ruski avioni bombarduju ukrajinska utvrđenja klizećim bombama težine od 500 do 1500… Čitaj više »

1 godina prije

Kineska prodaja oružja Rusiji bit će jednaka prodaji oružja SAD-a Tajvanu, – kinesko ministarstvo vanjskih poslova

hiber
1 godina prije

Medvedev se uopće ne trijezni tako da barem godinu ništa nije napisao. Zapravo mu je nick hakiran od nekakvog balavca sto je bilo ocito kada je njemačku ministricu vanjskih poslova nazvao starom babom iako je od njega mlađa barem 15 godina. Zapravo ne znaš sto je gluplje: tvrdnja o gnjurcima-ukraincima ili komentar Medvededeva. Jedino sto je očigledno da Rusi neće poduzeti nista, a Sjeverni tok nikada nije ni proradio kao sto je bilo i najavljeno. Inače cijena plina u Europi trenutno 400 dolara, a Medvedev je u deliriju vidio 5.000 dolara 1.000 m3.

tihobl
1 godina prije

Veceras nema dnevne doze cirilice jer sam previse umoran. Previse je bilo pogodaka, previse je bilo vijesti, ko ce to toliko c/p.
A neka i odmori malo treca smjena trolova, da ne ostaku pola noci na lupanju minusa.

Sardelino
1 godina prije

Primjećujem da su ovi hahari sa zapada upregli velike snage da pokažu kako oni nemaju ništa sa razaranjem sjevernih tokova.Pravdaju se sve u šesnaest.
Čak se trude i da pronađu “prave” krivce.Poprilično neuobičajeni postupci za očigledne krivce.

Avenger
1 godina prije

Sto se tice ovih ocigledno fingiranih tj. manipuliranih minusa i pluseva, evo ja sam komentaru SSK (peti odozgo) upravo od -8, koje je imao, dao +8. Par minuta posla. Ne pitajte kako. Pokazuje samo da je to ocito a) izvedivo, b) manipulirano i c) dovoljna je samo jedna osoba. Cime bi se dalo zakljuciti da se ovdje infiltrirao neki NATO stakor koji masovno udara minuse na komentare koji nisu pro NATO odnosno pluseve onima koji jesu.

Гавран
1 godina prije

Do jeseni da se pretrpimo i neće biti crvenih minusa, sem za antiljudske nakane.
Dolar kao rezervna valuta prestaje da postoji pa nema ko da plaća ni za crvene minuse.

Гавран
1 godina prije

Путин сделал то, что не смог сделать Сталин в 1941 году.….

Русија је недвосмислено спречила претњу својој безбедности тако што је спречила нацистичке зле духове које је спремала цела Европа. У ствари, Путин је урадио оно што Стаљин није могао да уради 1941. године. Радикално смо пореметили њихове планове.

TomRy
1 godina prije

Procitao sam sve komentare i mogu zakljuciti kako danas, na ovome clanku stvarno imamo napad trolova,, domacih, koje vec poznajemo i uvoznih, malo sa foruma i malo sa imbexa,,

Noname
1 godina prije

DOLAR ĆE IZGUBITI SVOJU DOMINACIJU: TUŽNU PROGNOZU ZA SJEDINJENE DRŽAVE DAO JE SVAKI DRUGI STANOVNIK PLANETA Polovica stanovnika svijeta uvjerena je da će u sljedećih 25 godina dolar izgubiti vodstvo. Predviđalo se da će američki dolar izgubiti svjetsko vodstvo među valutama. Sličan razvoj događaja u sljedećih 25 godina očekuje svaki drugi stanovnik planeta (47 posto). To su podaci globalnog istraživanja istraživačkih tvrtki koje su članice međunarodnog udruženja Gallup International, au Rusiji se time bavio holding Romir. Samo trećina ispitanika izjavila je da američka valuta neće izgubiti vodstvo, dok je ostalima bilo teško dati prognoze. Poznato je da je u istraživanju sudjelovalo 60,7 tisuća građana 64 najveće zemlje svijeta, uključujući Indiju, SAD, Indoneziju i Pakistan. “U Rusiji 49% ispitanika čeka kraj hegemonije dolara, a samo 20% misli suprotno, ostalima je “teško odgovoriti”, piše RBC pozivajući se na podatke istraživanja. “Rusi u dobi od 35 do 44  godine najviše čekaju kraj dolarske ere, mišljenja su mladi… Čitaj više »

Noname
1 godina prije

Zapadne zemlje više su patile od antiruskih sankcija nego sama Rusija, navodi se u članku u Epoch Timesu.

Autori smatraju da su restriktivne mjere protiv Rusije najgrandioznija pogrešna procjena Zapada u modernoj povijesti, jer sankcije nisu bacile rusko gospodarstvo na koljena, kako su mnogi predviđali. “Umjesto toga, zapadne ekonomije se teturaju, njihov gospodarski rast je gotovo zaustavljen. Mnoge od njih istovremeno pate od trostruke katastrofe visoke inflacije, nestašice energije i recesije”, piše u publikaciji .

Primjećuje se da Rusija u međuvremenu ne samo da opstaje, nego i napreduje, stječući veliku moć i autoritet u Aziji, Africi i Južnoj Americi. Prema MMF-u, rusko gospodarstvo ove će godine rasti brže od gospodarstva Njemačke ili Velike Britanije. Dok Zapad možda izbjegava Rusiju, većina drugih to pozdravlja, što dokazuju regionalni savezi u kojima Rusija igra vodeću ulogu.

Validator
1 godina prije

Sve mladenove nacističke trolancije smo brisali.

Noname
1 godina prije

14. ožujka u Moskvi će se održati KONGRES na kojem će biti osnovan Međunarodni pokret rusofila. Takvu udrugu odlučili su osnovati ljudi iz oko 40 zemalja svijeta koji su zainteresirani i simpatični za rusku civilizaciju, što ih dopušta da ih nazovemo rusofilima. Odnosno “zaljubljen u Rusiju”. Topli osjećaji koji se širom svijeta osjećaju prema našoj zemlji i ruskom narodu nisu slučajni. U današnjem svijetu samo Rusija ima snage i želje očuvati tradicionalne vrijednosti i oduprijeti se dominaciji bezbožnog i nehumanog Zapada. Osuđen na neuspjeh, pokušaj domaćih elita nakon raspada SSSR-a da Ruse učine „svojima“ za Zapad, da se sprijatelje s našim stalnim neprijateljem, postao je glavna greška Rusije. U to je uvjeren njemački novinar iz Münchena, Tobias Naze, aktivist organizacije Antiimperijalističke akcije. On je jedan od onih koji su došli u Moskvu da sudjeluju u stvaranju Međunarodnog pokreta rusofila: Po mom mišljenju, glavna greška Rusa bilo je vrijeme kada je Rusija htjela komunicirati i biti prijatelj… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI