“Nije moguće znati spolni identitet osobe pri rođenju”, tvrdi novinar CNN-a – Pitamo se imaju li oči?

Embrion
24 komentara

Liječnici širom svijeta golim okom mogu prepoznati spol novorođene bebe, ali čini se da CNN ne vjeruje u to. U članku, kojem je tema rasprava treba li zabraniti transrodnim ženama sudjelovanje u športskim disciplinama u kojem sudjeluju žene, liberalni medij zapucao je iz svih oružja.

Guvernerka Južne Dakote Kristi Noem u utorak je izdala dvije izvršne zapovjedi, kojima je zabranila transrodnim ženama natjecanje u srednjoškolskim i fakultetskim športovima sa ženama, izjavljujući da bi “samo djevojke trebale sudjelovati u športskim disciplinama za žene.” Njezina izvršna zapovijed je uslijedila nakon što je odbila potpisati zakon o tom pitanju iz straha od sudske tužbe; što je potez koji je naljutio njezine konzervativne glasače.

CNN je na njezine zapovjedi gledao s kritikom, nazivajući ih “trans-fobnima”. U istom članku izvjestitelj Devan Cole rekao je zapravo da “nije moguće znati spolni identitet osobe pri rođenju i da ne postoje konsenzusni kriteriji za dodjeljivanje spola pri rođenju.”

Molim? Iako je rodni identitet nešto što je upitno i premda ne možemo znati kako će ta osoba sebe gledati kada odraste, određivanje spola pri rođenju nije složen proces; potrebno je samo provjeriti spolne organe djeteta. Iako neki ”super-slobodni” aktivisti to žele promijeniti i potpuno ukinuti mogućnost određivanja spola prilikom rođenja djeteta, kada se određuje je li dijete djevojčica ili dječačić, velika većina zdravstvenih stručnjaka spol ipak određuje na ovaj način, osim u 0,018 posto porođaja djece koja imaju obilježja oba spola.

Komentatori na internetu brzo su napali CNN-ove izjave. “Ovo je izvan svake mjere,” tweetao je konzervativni voditelj talk showa Jason Rantz. “Ovo je CNN.”

“Prije 10 godina nikada vam ne bi bilo dopušteno da na CNN-u napišete nešto tako ludo,” oglasio se drugi korisnik Twittera, optužujući novinsku mrežu za negiranje stvarnosti.

CNN nije jedini medij koji prihvaća ovakve teorije aktivista koji žele promijeniti poimanje spola, ali je zato otišao u krajnost. Za srijedu, kada se obilježava Međunarodni dan vidljivosti transrodnih osoba, stranica je objavila članke koji savjetuju čitatelje o tome kako da budu “dobar saveznik,”kao i koje knjige trebaju pročitati kako bi prkosili ”zastarjelim” podjelama spolova.

S druge strane prolaza, Noem nije jedina Republikanka koja je zabranila sudjelovanje transrodnim ženama u ženskim športskim disciplinama. Guverneri Tennesseeja, Mississippija i Arkansasa potpisali su slične zakone ovog mjeseca. Zakonodavno tijelo pod kontrolom Republikanaca u Arkansasu također je donijelo zakon koji će zabraniti maloljetnicima poduzimanje postupaka takozvane ”rodne tranzicije.” CNN je opisao te postupke kao “zdravstvenu njegu koja spašava život”, ignorirajući pritom rezultate istraživanja koji pokazuju kako velika većina djece izađe iz svog takozvanog transrodnog identiteta, kao i neka istraživanja koja pokazuju da djeca koja obave ”rodnu tranziciju” imaju veći postotak samoubojstava.

CNNPromjena spola
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kile
2 godine prije

Ošlo sve u 3pm, hrpa bolesnika, dok normalni šute

tuf
2 godine prije

Sve ove gluposti promovira glasna manjina. Da većina nije tako pasivna i submisivna – ne bi se ovi psihopatski ekstremisti tako bez straha kočoperili u medijima. Sakrili bi se u mišju rupu ili završili na terapiji u kakvoj veseloj klinici.

Metabaron
2 godine prije

Pa ovi stvarno napadaju na svaki nacin , na svim poljima i iz svih oruzja !

Драгогост
2 godine prije

Sa takvom pameti, ne možeš preći ulicu a da ne pogineš.

Max
2 godine prije

Bože zašto dopuštaš ovo! Toliko su glupi da će propasti.

Mikojan
2 godine prije

Novinar CNNa, mislim ono, novinar CNNa ??? ma šalite se, novinar?
CNN nikad nije imao novinare !

mmne
2 godine prije

u julu se pusta u pogon “Zirkon” (cirkon?)….verovatno resenje za mnogr probleme….

2 godine prije zadnji put uredio mmne
FATIH
2 godine prije

CNN GLAS SOTONE!

Stara kuka
2 godine prije

Bit će da je stvar u tome što taj “novinar” odnosno “izvjestitelj” CNN-a po imenu Devan Cole nikako nije u stanju utvrditi svoj vlastiti spolni identitet. U svakom slučaju sudeći po fotografiji iako tehnički muško baš ne pati od viška testosterona, a sudeći po tome što piše ni od viška neurona.
comment image

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Dokurčilomi
2 godine prije

Ma spol djeteta ne treba uopće upisivati do 18 godina. Onda neka se izjasni što je.

Boba Lazarević
2 godine prije

Američka woke kultura je degenerična i zaslužuje sve loše što će joj se dogoditi. A dogodit će se brutalne stvari.

Linda
2 godine prije

Ovo je vrijeme kada se takmiče novinari,ljecnici i politicari tko će vise gluposti naprovaljivat,svi znamo da se već u četvrtom mjesecu trudnoće zna spol djeteta a CNN je pokazao pravo lice kada je na tenkovima americke vojske poslao novinare da prate rat u Iraku

2 godine prije zadnji put uredio Linda
duki
2 godine prije

Izbezumljena horda besprizornih spodoba potpuno ovisnih o teškim drogama koje isti takvi likovi tjeraju da izvlače ovakve idiotarije .sramota od nekad najpriznatijie novinarske kuće .Vjerojatno su u svom ludilu zaista izgubili obilježja muškosti(jaja +wurst) i ženstvenosti (grupi + capi) a ako to ne vide onda su zaista nitko i ništa !
Grupa gadova i idiota !🖕🖕🖕

Blaza
2 godine prije

Crno je bijelo, sloboda je ropstvo…

Ana
2 godine prije

Tako je!! Bravo za CNN! Trebalo bi početi uvoziti iz Kine i PRC-testove za utvrđivanje spola i inzistirati na ponavljanju istog bar triput godišnje. Jer se spol može spontano, reverzibilno preko noći promijeniti! Pojačajmo ludilo još malo! Kad nas već prc.ju u zdrav mozak!

Miro
2 godine prije

Latinska riječ testis znači mudo, muško mudo. Ta riječ istovremeno znači svjedok, zato što su se neki muški kriminalci odjevali kao žene, a ženski kriminalci su se odjevali kao muškarci, kako bi sakrili svoj identitet i tvrdili kako oni nisu počinitelji kaznenih djela, za koja ih se tereti.
Zato je Sud naređivao skidanje gaća i utvrđivanje, ima li osumnjičena osoba muda testis, koja su dokazivala, je li osoba muškoga spola, ili ako nema muda testis, onda se utvrđivalo kako je osoba ženskoga spola.
Tako su muda služila kao svjedok testis za muškost, a ne imanje muda testis kao dokaz za ženskost.
Zaključak:
Svaki onaj, tko ima muda testis i kaže da je žensko, on želi prikriti kriminal, koji je počinio.
Svaka ona osoba, koja nema muda testis i kaže da je muško, ona želi prikriti kriminal, kojega je počinila.

tedi
2 godine prije

Tko to djubre o CNN uopste cita,tamo rade novinari pusteni iz ludare,koji piju adrenohrom..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI