Nogomet – Psihološki rat protiv Hrvata i drugih naroda Balkana nikada nije bio perfidniji

Dejan Lovren
117 komentara

Hrvatski nogometni reprezentativci, već treći put u povijesti čine čudo i osvajaju 3. mjesto na svijetu. Mala nacija koja broji samo 4 milijuna državljana u domovini i nešto manje u svijetu, stala je na postolje velikih i uz velike. Većina se raduje, ali perfidna manjina sikće kao zmija, nastojeći uništiti i ono malo elana što nam je ostalo u vremenu kada organizatori kaosa bacaju Zemlju na koljena.

Psihološka metoda rušenje elana i motivacije naroda i pojedinaca, odavno je poznata i koristi se već stoljećima. Sociolozi je nazivaju “Uzdigni ih, da bi se bolje razbili“. Ovu metodu zapadne službe uz pomoć svojih mainstream medija često koriste kod perspektivnih pojedinaca koji se otimaju sustavu.

Na samu pojavu osobe ili pokreta koji ugrožava svjetskog hegemona, kreće točno definirana akcija, s ciljem buduće diskreditacije i uništenja zdrave ideje.

Prvi korak je uzdizanje pojedinaca i grupa. Mainstream mediji, na signal obavještajnih zajednica i korporativnih lobija, pozivaju i hvale potencijalnu metu. Zovu ih u studio, pitaju ih za mišljenje i čine sve da ih predstave što bolje hipnotiziranoj masi.

Cilj je u startu detektirati snažan skriveni ego, ambiciju i pohlepu. Ako se usput kod pojedinca otkrije manjak empatije, radi se o pravoj osobi koja je u stanju izdati, prodati i uništiti. Većina političara pripada ovoj skupini, a to je jedini razlog što su miljenici medija, stranih obavještajnih službi i korporacija.

U drugom koraku stvari postaju ozbiljnije, gdje osobe ili grupe nije moguće kupiti. One se odupiru, jer su moralne vrijednosti tih osoba, snažno ugrađene u djetinjstvu, nepremostive klasičnim metodama. Ove osobe su emotivne i empatične.

Obavještajni i korporativni faktor kreće s drugom fazom uzdizanja. Osobu narodu predstavljaju kako spasitelja. Pretjeruju i stvaraju lažnu nadu masama, a time i očekivanja koja će kasnije splasnuti kako probušeni balon.

Treći korak je pad. Što ste više osobu ili grupu uzdizali, pad je bolniji. Sve izmišljotine korištenje kod uzdizanja, sada se okreću protiv žrtve. Javnost se konačno “ispravno” informira, a pojedinac ili grupa postaju najveće razočarenje koje hrani već raspamećenu i isfrustriranu rulju.

Pojedinac i ideja su uništeni, ne od sustava, nego od onih kojima su željeli pomoći. Perfidno zar ne?

Vratimo se na nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Hrvatski nogometaši se nisu ni vratili kući, već kreću razne psihološke metode, kako bi se u narodu širio defetizam. Prisjetimo se samo vijesti “Kako Srbi komentiraju golove”, “Ne navijam za Hrvate, već za Brazil”, “Ovo je pobjeda za sve muslimane (Maroko)”, “Čula se dalmatinska pjesma”… Slične psihološke konstrukcije služe za stvaranje međunacionalne mržnje, iako većina balkanskih naroda navija za svoje susjede. Sportisti svih zemalja Balkana su u kontaktu. Bodre jedne druge i vesele se pobjedama.

Sve ovo su trpjeli hrvatski reprezentativci koji nisu željeli klečati, participirati u LGBT propagandi, a mnogi ni cijepiti se. Na kraju utakmice s Marokom, ponosno su dočekali svoju djecu i složno zapjevali. Upravo tradicija, složnost i obitelj smetaju globalističkoj bagri.

Šlag na tortu je došao na kraju. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je postalo u “tri PM” novinare koji aktivno participiraju u stvaranju defetizma. Prenosimo Lovrenove riječi upućene “hrvatskim” novinarima: “Ne, vi niste ponosni! Jer ste jedni od rijetkih koji ste od početka pljuvali i niste vjerovali!;…Sad se podsmjehuješ! Smrade jedan, ti i ova gospođa“.

Za kraj pratite pažljivo. Nakon današnjeg dočeka hrvatskih reprezentativaca, slijedi stigmatizacija i pljuvanje. Zašto? Upravo da se uništi euforija napaćenog naroda koji masovno napušta jednu od najljepših zemalja svijeta. Napuštena sela će naseliti još jadniji stranci i totalno promijeniti demografsku strukturu, koja će u konačnici izazvati razne ideološke i društvene sukobe.

balkanhrvatskanogometPsihološki ratRat
Pretplatiti se
Obavijesti o
117 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
RoPe
1 godina prije

Trenutno uzdižu Zelenskog. 🤣

Markac
1 godina prije

Nekako me ovaj logo svjetskog prvenstva asocira na dvije zmije, pogotvo u maloj rezoluciji!

Cupo
1 godina prije

Dejan Lovren je iz mjesta Kraljeva Sutjeska odakle sam i saam i poznajem taj mentalitet osobe koja pamti i neda se zajeb…..,uglavnom bravo Hrvatska,bravo vatreni,hvala navijacima iz regije,hvala navijacima iz Srbije,Bosne,Makedonije,Slovenije i svima koji su navijali za susjede,zivjeli….

Mlata
1 godina prije

Zašto su reprez. Hr. na čelu sa istim tim Lovrenom pristali ukrcati se u avion baš u vreme finalne utakmice? Koliko znam sleću u Zg pred kraj utakmice, kada će verujem biti i najzanimljivije! Ima li ovo moje ikakve veze sa člankom?

NeBudiOvca
1 godina prije

Užasno je lako navući ljude. Čak i one pametnije i svjesnije od prosjeka, kakvih je većina na ovom portalu. Uvijek me iznova začudi kako će Srbi rado prihvatiti Hrvata koji pljuje po Hrvatima, govori o njima da su glupi, lijeni, genocidni i sl. kao sto cini najgori ljudski olos u Hrvatskoj npr. BD, AT, i slični. Naravno vrijedi i obrnuto, u odnosu Hrvata prema Srbima. Ej ljudi!!!! Ta ljudska smeća ne pljuvaju po svom narodu jer vole vas. Ne pljuju po svom narodu jer žele objektivno Suočavanje sa prošlošću niti bilo sto slično. Oni pljuju po svom narodu jer su odvratna lažljiva, zločinačka Soroseva banda, koja to radi jer je potrebno ljudima: – uništiti bilo kakav postojeći identitet – usaditi osjećaj krivnje za nešto za sto uopće nisu krivi, jer čovjek sa osjećajem krivnje pristaje na teror – poticati apatiju i beznađe I još puno toga sto je lijepo opisao… Čitaj više »

BordoDNK
1 godina prije

Mediji su zlo, cilj im je zakuhati, zavaditi, obezvrijediti. Omalovažiti bilo koga. Imaju djelimično uspjeha u toj namjeri kod zatucanih etno-šovinistčkih ovaca iz svih torova. Ali, ogromna većina naroda na ovim prostorima je zdrava. Daleko iznad niskih strasti. Svi oni se iskreno raduju uspjehu Hrvatske na SP-u. Danas će oni za koje je Hrvatska igrala, narod, veličanstveno dočekati svoje heroje. A to će pratiti i braća Slaveni diljem ex Yu, i šire. Zato što to ovi momci koji su bez i najmanjeg incidenta odigrali do kraja, zaslužuju.

Čupo
1 godina prije

I da ,sto se novinara tice ,pogotovo ovih iz Indexa ….pa i jesu supci ,sta sad?!!!!

Slow motion
1 godina prije

Sve prljavo i perfidno..i svo zlo zapakirano u prividno dobro..ima simbol zmije..

Makedonec
1 godina prije

Prizeljkivao sam finale Hrvatska – Maroko, ali………pozadina i politicka mafija ne daju da francuzi i argentinci gledaju finale sa tribina.

MKD
1 godina prije

Hajmo curiceee, hajmo djecaciii ….

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Ništa se nije promijenilo od nastanka prvih naroda ili što bi smo danas rekli “civilizacija”.
Nema razlike između koloseuma i stadiona,”kruha i igara” ,ovako kako mi danas polako nestajemo ,nestali su i svi dosadašnji narodi u mračnoj izopačenosti robovanja sotoni-šejtanu.
Ko se želi spasiti zna šta mu je činiti

Змај од Змијања
1 godina prije

Чланак написан како јесте. У Босни сва гласила надзиру УСАИД и Сорошеви слијепци.
Исто је у окружењу.
Надам се да ћемо се пробудити прије него скончати.

А Алах најбоље зна 🙏

Z ZZZZZ
1 godina prije

Mi slaveni ( Hrvati ) smo povjesno navijali za bilo koji slavenski narod ako mi sami nismo prvaci ili ako nam nije dobro. Tu je ili isti jezik ili slicni , ista ili slicna imena i prezimena…I to su nam unistili Germani I anglosaksi. Za nasom slavenskom tragedijom nesmimo ni plakati. …Ako govoris s Spanjolcom, on ce reci ako ja ne mogu biti prvak, nek onda barem bude Argentinac. Kod nas nije tako ali nekad je bilo.

baltik
1 godina prije

a ključnu zadaću je odradila agentica nula nula si*a.

Perun
1 godina prije

Novinarsko piskaralo je dobro proslo …Lovren mu je trebo razvezat jednu iza usiju …P.S.. Vjeruj u sebe i bori se do kraja…nema milosti udri do kosti….Slaven Bijelac Slobodan Strijelac….

Nemam Pojma
1 godina prije

Decki su bili savrseni , nema veze sto nisu prvaci svijeta , ali u dusi i srcu su na prvom mjestu, kod nas i kod svih drugih koji znaju cjenit karakter i vrijednost.

1 godina prije

Ja sam opisane psihološke napade pratio na Putinu: “navijači” su ga nekritički dizali u nebo, gotovo kanonizovali u sveca da bi ga bacali u blato prvom prilikom kad im se ne bi svidela njegova reakcija – i tako u krug.
Ovaj princip običnog čoveka obavezno baca u sumnju a kasnije u depresiju, defetizam…

Schroder
1 godina prije

Ovo sa ovim igracem nije bitno Mediji su jedno veliko zlo koji su se prodali vladama i farma mafiji.Trecu godinu pisu ili govore ono sto dobiju od vlada Nema vise pravi novinara .Svi su se prodali O coroni svi su ponavljali istu mantru Kada su dosla cjepiva stali su na strani farma Vrijedali su ljude koji nisu htjeli to da prime Kada je poceo rat u Ukraini samo se pise o jednoj strani Rat nije poceo 24 februara ove godine nego 2014 kada je izvrsen puc u Ukraini Soros se hvalio da ga je puc kostao 12 miliardi euro Ovdje se nitko ne usudi da kaze da se vodi rat izmedu Amerike Nato protiv Rusije preko Ukraine Zelenski je placen da glumi predsjednika za vrijeme rata .On i Amerika su se jedno obogatili Evropa je vec u teskoj stuaciji jer nemaju vise Ruskog jeftinog plina , pa moraju da kupuju… Čitaj više »

Zsphere
1 godina prije

Kad naselis neku zemlju strancima oni je nece braniti nego izdati prodati prvome koji ponudi bilo koju kintu. Jednako kao i ovi donaci izdajnici sa dna kace koje su na nacin kako je opisan u tekstu u tacki 1 vazdignuti u nebesa.
Porodicne vrijednosti, tradicija, slobodarski duh i zajednica su glavne vrijednosti koje smetaju multikulti korporacijma da ti opljackaju i porobe zemlju ili narod. Na zalost oni to tako dobro rade nezamislivo su snazni tako da su in se u prošlosti mogli odupreti samo najveci i najjaci. Sreća je pa su ti najveći i najjaci danas u situaciji da mogu aktivno pomoći i dosta manjima i slabijima od sebe.

Petar M.
1 godina prije

Odavno ne pročitah nešto tako aktualno i analitički perfektno! Bravo novinaru!

Pas Lutalica
1 godina prije

Onaj ko je očekivao finale Hrvatska-Maroko veći je utopista od Tomasa Mora, ne zato što ove dvije zemlje to ne mogu po kvalitetu već zato što ne smiju, kako su neki ovdje to već napisali. Od 98. u Francuskoj kada mi je mnogo toga postalo jasnije ja tvrdim da su sva SP namještena i naravno svi su mi se smijali kao teoretičaru zavjere. No pogledajte ako izuzmemo dvije titule Urugvaja od kojih je zadnja bila prije 72 godine sve titule se dijele između južnoameričkog lobija Brazil, Argentina i zapadnoevropskih kolonijalnih sila Njemačka, Italija, Francuska, Španija i Engleska. Ako uzmete u obzir da je ovo turnirski sistem takmičenja onda su iznenađenja gotovo pa obavezna, kao na EP (titule SSSR-a, ČSSR-a, Danske i Grčke) pa Kupu Amerike (najtrofejniji Urugvaj, prvaci bili i Bolivija, Peru) no gle čuda na SP uvijek prvaci jedni te isti i naravno sve titule popraćene nekim sumnjivim penalom,… Čitaj više »

Emiliano Zapata
1 godina prije

Ukrali su Hrvatakoj finale sudivsi penal Argentini koji nije bio! Naravno to smeta sve ljubitelje nogometa a posebno boli hrvatski narod. Ostaje jedino nejasno kako je moguce da ukradeno finale boli vise nego ukradene milijarde kroz INU i na sve ostale pljackaske metode, korupciju i nepravdu??
KAKO?

Max
1 godina prije

Zato jer ne želimo klečati i nositi dugine boje. Naši reprezentatiivci to nisu činili nikad.

ANTINAZY
1 godina prije

Jedno je bitno naglasiti, od nekadašnjih više od 4,5 miliona stanovnika, od kako je ZLOČINAČKI HDZ i sa njima povezana MAFIJA, Hrvatska je pala na oko 3,8 milijuna stanovnika. To je ono zašto su branitelji ginuli, zašto se narod žrtvovao. Vrijeme je stvar okrenuti i iz Hrvatske protijerati svu mafiju uz prethodno oduzimanje cjelokupne stečevine, a uz uz mafiju protijerati sve do posljednjeg člana ZLOČINAČKOG HDZ-a i ostaviti Hrvatsku časnim poštenim i radinim ljudima.

KISIK
1 godina prije

Tko želi znari više,doli u članku gore više,neal se slobodno pozabavi Jenson knight,koja ba osnovu desetljenih studija,nazca svijetlo na ” gušterski mozak psijopata “.
A.M.Lobaczewski,
politička ponerologija
Staro štivo,nikad aktualnije.

Dragan bumbar
1 godina prije

Da nije medija, ili da barem snose odgovornost za svoje lazi i posljedice svojih lazi, zivotom garantujem da bi svijet bio barem 10 puta bolje mjesto. Nedaj Boze da rade posao kako bi trebalo, nebo je granica. Iskreno vjerujem da sto duze giljotine ne rade nad ovakvima sve vise srljamo u nepovrat.
Lovrenu svaka cast ako razmislja onako kako bi se reklo da razmislja.

1 godina prije

Money makes miracles!!

1 godina prije

Argentina ne može pobijediti ni reprezentaciju Tunguzije bez pomoći suca.
Svaku utakmicu arg. počinje penalom.
Dembele nije ni dotakao DiMariu.

Herc
1 godina prije

Ovi Lovren ne izgleda previše pametan jer nije Hercegovac po prezimenu . čujem neđe je rodom od Zenice

goran
1 godina prije

potpuna istina

Otpornik
1 godina prije

Generalno ljudi ne mrze jedni druge, ali u ljudima je lako pobuditi nisku strast mržnje. Ono, neka susjedu crkne krava. To naši (i vaši) vlastodršci jako dobro znaju i samo to rade (osim što pljačkaju). Kada stalno narod bombardiraš s vrha mržnjom, narod mržnju shvati kao društveno poželjno ponašanje i većina počinje mrziti. Kada ljude spojiš, shvate da su i oni drugi praktički isti kao i mi. Imaju iste probleme, iste radosti. Naročito mi bivši Jugoslaveni, koji imamo jako puno toga zajedničkog, a najbitnije je da nam ne treba prevodioc za sporazumijevanje.

BordoDNK
1 godina prije

Gledam ovaj fenomenalni doček u Zagrebu… Spektakl koji se ne da riječima opisati… Ali za mene je kruna svega natpis na busu selekcije Hrvatske… #Obitelj… Ni svo zlato svijeta nije važnije od toga. Bravo, Hrvatska! 👍

Majk Majers
1 godina prije

Bravo za članak, bravo i za Lovrena. Nije se uboja, nije uteka iz Rusije a dnovinari mu to neće oprostit

Ingerman
1 godina prije

Mi se vraćamo. A kleptomane cemo gaziti.Nema predaje. Iznad svih Hrvatska

Gogo
1 godina prije

Tesko je vratit povjerenje koje je stradalo u ratu a sa druge strane oprostiti je najteze a isto i priznati gresku! Kad bi mi hrvati oprostili od srca i kad bi se srbi pokajali od srca isto vrijedi i za muslimane, Bog bi rjesio to u 5 min. Evo ovde ja izjavljujem javno da oprastam i isto i prihvacam dio kolektivne krivnje pa nek nam je Bog na pomoci!

zoran
1 godina prije

Tu vrstu sporta sam prestao da pratim, pa me nekosta nista imam vaznijih problema od tih tricarija.

Samuraj
1 godina prije

Hrvat, vjera, pobjeda, snaga, ljubav, čast, ratnik, Hrvat. Ljudi, sve ove riječi govore o onome tko smo i što smo mi. Sve ove riječi su utkane u naš genetski kod. One su dio naše povijesti, sadašnjosti, a i budućnosti. Ti to imaš u sebi. Od davnina, pa do danas, sve svjetske sile, a danas njihove prodane duše pobočnici infiltrirani među nama, od vrha vlasti, pa na niže, trude se svim snagama promjeniti naš genetski kod. Od pobjedničkog prema gubitničkom, od vjere prema nevjeri, od snage prema slabosti. Neće im uspjeti. Od davnina, svijet je imao čast, ponavljam čast, vidjeti tko je Hrvat. Gledati će to i dalje. La Grande Armée, velika vojska. 600 000 vojnika je krenulo na Rusiju. Znate li od tih 600 000 koji su vojnici ušli u Moskvu? Samo Hrvati. Toliko je bilo povjerenje Napoleona u Hrvate, da su kod ulaska u Moskvu, s Napoleonom ušli samo… Čitaj više »

Rimtutituki
1 godina prije

Svi oko mene vole Kroatien, Serbia, Spanien e Portugal zbog toga sto su odbili da nose satanismo obiljezje. Decki kapa do poda. Ko ih jebe. Oni bi najsretniji bili da imaju balkanski gen,znaju da su od njih napravili picice.

Janko
1 godina prije

Ajde ljudi uzdahnimo malo svježeg zraka ,da ova nogometna euforija prođe i da se dozovemo pameti.Ostavimo se teorija zavjere.Pogledajmo istinuu oči.Igru koju su prikazali Argentina i Francuzi u finalu je najviše što nogomet može dati u ovom trenutku.Nema reprezentacija u ovom trenutku koje mogu pružiti taj kvalite i nivo igre.Treba voljeti svoje ,all i biti realan i priznati kvalitete drugih i ne zaluđivati ljude ,iizmišljati teorije o namještenim ili nedosuđeni, jedanastercima.U Kataru je odigrano izvanredno nogometno finale sa dvojicom velikana Messi i Mbappe.Igra i dramaturški preokreti bili su za prave nogometne sladokusce

irina
1 godina prije

U pravu si, Mislave! Samo, brate, provjeri svoj finalni tekst prije objave i poispravljaj greške u pisanju, molim te! Nije prvi put! Novinari, pa i Logičnog, to stalno rade, manje više! Ne sviđa mi se taj nemar, stvarno!

I Sretan Ti Božić i Nova, nadamo se, bolje godina (u što sumnjam)! Ali, ‘ajmo se nadati!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI