Plan Hillary Clinton, koji uključuje objavu političkog trilera, naišao na gromoglasno protivljenje na internetu.

Hillary Clinton
7 komentara

Najava da bivša predsjednička kandidatkinja i bivša državna tajnica Hillary Clinton planira napisati “politički triler” s autoricom Louise Penny naišla je na protivljenja i prozivke na društvenim mrežama.

Axios je u utorak izvijestio da će knjigu, pod nazivom “State of Terror” (ili Stanje straha), u listopadu objaviti Simon&Schuster i St. Martin’s Press.

Priča će slijediti “državnog tajnika-pripravnika,” koji se “pridružuje administraciji svog protivnika,” predsjednika koji je inauguriran, “nakon četiri godine američkog vodstva, nakon čega se povukao sa svjetske pozornice.” Jasno je da se ovdje radi o popriličnom opisu Trumpovog mandata, kako je on izgledao u očima Demokrata.

Niz terorističkih napada izbacit će “svjetski poredak u nered”, a tajnik će imati zadatak “okupiti tim za razotkrivanje smrtonosne zavjere,” osmišljene za iskorištavanje američke vlade na najgori mogući način”, kako je opisano u sažetku radnje.

Dok su neki odani simpatizeri Clinton slavili vijest o objavi knjige, s obožavateljima Pennynog drugog djela, drugi su bili manje uzbuđeni.

“Javnost se zalaže za triler Hillary Clinton”, reagirao je jedan korisnik Twittera dodajući emotikone koji okreću očima, dok se drugi našalio: “Kladim se da će svaki agitator u knjizi biti ruski špijun.”

“Radije bih vidio objavu njezine e-pošte, koju je misteriozno izgubila”, napisala je druga osoba, pozivajući se na skandal s e-poštom Hillary Clinton, do kojeg je došlo nakon što su izbrisane tisuće e-adresa pohranjenih na privatnom poslužitelju.

Drugi se našalio kako će možda knjiga sadržavati “golemu desničarsku zavjeru”, izraz kojeg je Clinton neslavno koristila za opisivanje kasnije dokazanih optužbi protiv Billa Clintona o seksualnoj vezi s Monicom Lewinsky.

Clinton je već objavila brojne knjige i memoare, od dječje knjige o svojim kućnim ljubimcima, napisane za vrijeme dok je bila prva dama, do svojih postizbornih poraza pod naslovom “Što se dogodilo”,  a odnedavno i knjigu za djecu u suautorstvu s kćerkom Chelsea.

Još jedan od planiranih njezinih projekata, produkcija TV serije o ženskim kurdskim borcima u Siriji, naišla je na sličnu reakciju prošlog mjeseca.

hillary clintonLouise Penny
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
3 godine prije

Besposlen pop i jarice krsti. Njoj je zao sto nije pobjedila 2016 i napravila cisti horor, pa sad smislja trilere.

Ришона Вилон
3 godine prije

хиль м.р.=страх, ужас
ари м.р.=лев (лав, цар животиња, символ колена Јуда)

MATIJA EMANOVIĆ
3 godine prije

Neka objavi snimku Billa i Monike. Taj snimak bi bio interesantan i gledan.

Covjek iz sume
3 godine prije

Noc vjestica

Max
3 godine prije

Njoj bi bolje pristajao Roman strave ili erotski s lezbijskom tematikom “50 nijansi moje May.

Lucija, prva
3 godine prije

Ja se ove babe – užasavam.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI