Korisnici interneta uzrujani saznanjem da Hillary Clinton stvara dokumentarac o ženskim borcima u Siriji

Hillary Clinton-dokumentarac o zenskim borcima Kurda
30 komentara

Nedavno postavljeni produkcijski studio mogao bi uskoro iznijeti seriju ili igrane filmove posvećene ženskim borcima iz redova Kurda, kao ne samo zasebnu borbenu silu na terenu, već i skupinu koja nastoji promovirati svoje jasne političke ciljeve. Međutim, potencijalni gledatelji sliježu ramenima u sumnjičavosti i prividnoj nevjerici.

Hidden Light Productions, novo produkcijsko poduzeće koje su pokrenule bivša državna tajnica Hillary Clinton, njezina kći Chelsea, Roma Khanna, kao i Sam Branson te Johnny Webb iz britanske producentske kuće Sundog, stekli su prava na adaptaciju serije trenutno najprodavanije priče “Kćeri Kobanija” autorice Gayle Tzemach Lemmon.

“Kćeri Kobanija izvanredan je prikaz hrabrih, prkosnih žena koje se bore za pravdu i jednakost. Stvorili smo Hidden Light kako bismo proslavili junake; kako opjevane, tako i neopjevane, čija se hrabrost prečesto zanemari, zbog čega smo jako oduševljeni time što ćemo ove priče pokazati gledateljima širom svijeta”, komentirala je suosnivačica Hillary Rodham Clinton.

Međutim, bilo je puno skepticizma na mreži otkad su vijesti prvi put objavljene.

“Hej @HillaryClinton. Zaista se nadam da početni pomak naslova vaše nove TV emisije o Kurdima uključuje zdravu dozu kontekstualnih informacija! Možda uključuje i vrijeme u kojem smo podržavali Irak u njihovom genocidu 1988.!” Stoji u jednoj od objava. U drugoj stoji:

”Hoće li uključiti dijelove o tome kako je njezin State Department naoružavao i obučavao džihadističke skupine koje teroriziraju te žene i njihove zajednice, ili podršku njezinog supruga turskim zločinima nad Kurdima iz devedesetih?”

Neki čak sugeriraju da je kurdsko pitanje sada dobro poznato, a Clintonovi su na tome spremni dobro zaraditi:

“Mislim da ona samo iskorištava Kurde, jer smo tijekom posljednjih godina postali izuzetno popularni i voljeni. Pa koja tema može biti bolja od Kurda za emisiju?”

Na temelju stotina sati razgovora i izvještavanja na terenu, “Kćeri Kobanija” prikazuje veličanstveni napredak kurdskih ženskih boraca koji su zauzeli Daeš na sjeveru Sirije, u pokušaju, ne samo kako bi pobijedili svoje protivnike na bojnom polju, već i kako bi širile vlastitu političku viziju, borile se za spolnu ravnopravnost i osvećuju se “muškarcima koji su kupovali i prodavali žene” boreći se protiv njih, “kuću po kuću, ulicu po ulicu, grad po grad”, izjavio je Penguin Random House opisujući izvorni materijal.

Putem su prikazane kurdske žene uspjele zadobiti poštovanje i ogromnu vojnu potporu američkih Snaga za specijalne operacije.

Knjigu će objaviti Penguin Press 16. veljače. Pokrenut u prosincu prošle godine, Hidden Light Productions svjetski je studio namijenjen stvaranju dokumentarnog, scenskog i zabavnog materijala.

Njegov se prvi projekt zove “Hrabre žene” i riječ je o serijskoj narudžbi za Apple TV+ nadahnutom “The Bookof Gutsy Women: Favorite Storiesof Courageand Resilience”, koju su napisali Hillary i Chelsea Clinton.

HiddenLightProductionshillary clintonkurdi
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tucker carlson
3 godine prije

Malo financiras njihove progonitelje,malo financiras njihovo slavljenje..bitno da se para i ideologija vrti.ovo hodajuce zlo treba zapamtiti.tko nije vidio snimku njezina osmijeha na ubojstvo gadaffija ne zna Sha je ljudski sljam.ne dao ti bog da ti killary bude prijatelj.hvala.

Stara kuka
3 godine prije

Hrabre, prkosne žene, bla, bla, truć, bore se za “spolnu ravnopravnost”, truć, bla, osvećuju se muškarcima, bla, bla, bla… Otrcano feminističko masturbiranje i vlažni snovi. Viđeno več milijun puta. Nije vrijedno pažnje.

Inače ti “izuzetno popularni i voljeni Kurdi” su u prošlosti bili glavni krvnici kršćana u službi Osmanlija a kasnije i Ataturkove republike. Upravo su oni, a ne etnički Turci s velikim žarom vršili klanja i genocid nad Armencima i kršćanskim Asiricima na području današnje Turske, Sirije i Iraka. Većina danas pretežno kurdskih podrućja su prije 120 godina većinski bila naseljena kršćanskim Armencima i Asircima.

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Tuck
3 godine prije

Matora sponzoruša. Nije Bili zabadava trčao sa suknjama.

JumpingJackFlash
3 godine prije

To me podsjeća na onaj vic o obljetnici AFŽ-a (tzv. “Antifašističkog fronta žena” u bivšo j državi). Drugarica govornica ushićeno viče:
“Drugarice, mi smo sve činile da pomognemo drugovima borcima!
Mi smo im hranu nosile i davale! Mi smo im municiju nosile i davale!
I kad je bila najveća zima mi smo i gaće sa sebe skidale i drugovima borcima davale…”

Ella
3 godine prije

Killari vjestica klinton zena koja je imala orgazam kad su klali Gaddafija u direktnom TV prijenosu. Zena zlo zla. Bolesnica.

Bepo
3 godine prije

90 posto tih kučketina su bile na HEROINU, zato su bile tako hrabre i neustrašive….
Kurdi su se pokazali kao psi rata, teški izdajnici i pravi zločinci, odma iza isilovaca

maSSa
3 godine prije

Sta zar je ona jos ziva?

jablan u žitu
3 godine prije

Ooo , da , Hillary Clinton , neustrašivi i predani borac za ljudska prava …

Vidimanemogunista
3 godine prije

Killary👹

Max
3 godine prije

To je smislila da se bogati.

FATIH
3 godine prije

DIJETE SOTONE!
GORI CE U PAKLU ZAJEDNO SA SVOJIM PEDOFILOM PINOKIJOM.

Ive
3 godine prije

Pitam se samo kako je Bill izdrzao toliko dugo sa ovo?m alapacom

Ankica
3 godine prije

Ova žena više ne postoji !!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI