Schumer: ”Ni Rusi, ni Comey nisu krivi za poraz H. Clinton, nego mi demokrati”

Chuck Schumer
4 komentara

Senator američke Demokratske stranke i čelnik stranke u Senatu, Chuck Schumer, rekao je kako Amerikanci ne razumiju izbore i još uvijek se bore za predsjedničku kandidatkinju Hillary Clinton, koja je već poražena, prenosi The Washington Post.

Senator Schumer je siguran da američki građani još uvijek ne razumiju čije je interese branila Hillary Clinton.

“Kada izgubite od nekoga tko ima 40 posto popularnosti, za poraz nemojte kriviti druge, nego sebe”, rekao je Schumer u intervjuu za The Washington Post.

“Što smo to pogriješili? Ljudi nisu ni znali za što se zalažemo. Znali su samo da smo bili protiv Trumpa. Oni i dalje vjeruju u to”, naglasio je.

Schumer je siguran kako za vlastiti neuspjeh nema smisla kriviti Moskvu i bivše šefa FBI-a, Jamesa Comeya, jer su demokrati glavni krivci za poraz na izborima.

Osim toga, nova anketa objavljena prošlog tjedna je da je rejting Hillary Clinton još uvijek manji od onog kojeg uživa američki predsjednik Donald Trump .

Chuck SchumerDemokratiporaz
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cdcdcd
6 godine prije

pricati o killary je gubitak vremena, otisla zena u ropotarnicu povijesti

zvone
6 godine prije

Last year, Russia produced 579.4 billion cubic meters of gas, of which 204.8 billion cubic meters were exported, including 14 billion cubic meters of LNG. For comparison, the U.S. exported 186.8 billion cubic feet of natural gas last year, as recorded by the Energy Information Administration. That comes out to about 5.2 billion cubic meters.

Source: Forbes

Bill Clinton
6 godine prije

Potpuno nevažan tekst, kao i tema… Ovaj Schumer je po mome skromnom mnijenju bedak, znam da šuruje sa Rusima… Bolje je da pišete o mojim doživljajima sa Monicom, ili primjerice radi o chemtrailsima, kako je ovaj ogavni Trump uskratio evropskim NATO vazalima petrodolarske injekcije, pa je nebo opet često vedro & plavo nad vazalskim američkim kolonijama (Njemačka, Francuska, Litvanija, Poljska, Slovenija, Bugarska, Rumunija, Hrvatska…)

Perun
6 godine prije

Ta je žena luda, inače teška frigiduša ali pale je prizori okrutnih likvidacija. Sjećam se kad je u histeričnoj ekstazi vrištala gledajući snimku kako njeni džihadisti ubijaju pukovnika Gadafija. Koliko lud moraš biti da te pale takve stvari, da li je to neki oblik sado-mazo nekrofilije? Nije ni čudo što Billy Boy skače na sve što je žensko kraj takve ludače. Njihov brak je samo interes. I šta si oni umišljaju da je institucija US Presidenta obiteljski zanat? Bio joj je muž pa bi sad ona malo bila. Bushevi su bili George Senior i George Junior pa se i brat Jeb htio ugurati. Ali neka da se malo vidi koja je to sprdačina. Trump je bio manje zlo i građani su to prepoznali jer da je Killary prošla možda bi sad bili usred Trećeg Svjetskog Rata.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI