Sirija: izraelski napad na “Hezbollah” blizu zračne luke Damas

Damas - zračni napad na zračnu luku
28 komentara

Nekoliko eksplozija se čulo i vidjelo blizu zračne luke u Damasu, koje su izazvale velika razaranja, tvrde sirijski mediji.

Podijeljene fotografije s društvenih mreža prikazuju eksplozije skladišta goriva. O incidentu je javila Al-Mayadeen televizija, kao i druge zapadne informativne agencije.

U isto vrijeme se javio i Hezbollah, koji potvrđuje da su uništena skladišta municije, a da je napad izvršen zrakoplovima.

Analiza napada i obrane na ovom linku

Damaszračni napad
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PeroDD
6 godine prije

S 400 opet spava?

rodoljub
6 godine prije

Izgleda da je Hitler imao pravo . Izrael mu konkurise . Znam da cu dobiti minuse za ovaj komentar, ali Izrael ne zasluzuju postovanje. Dok je Izraela, ISIL nije potreban . Teror je teror , nije vazno od koga je .

mario
6 godine prije

Hvala rusija.tako se brane saveznici.pa se onda neki pitaju zasto rusi nikad nisu imali pravog saveznika u povjesti.pa ko bi normalan s njima bio u saveza kad su picke zadnje,boje se neke jazbine sa par milijuna stanovnika,nisu sposobni prebazit isil a kamili neku ozbiljnu vojsku.ali zato propaganda radi 100na sat,sjetimo se samo prica o zatvaranju sirijskog neba,nemozemusica proc da je rusi nevide kad ono po siriji lete turci,ameri,zidovi i ostali kako kome padne na pamet

džeki
6 godine prije

veći kukavica od ovi rusa i njihovi saveznika neviđoh pokrite se da se nevidite

HEKPCT
6 godine prije

Nevjerojatno je da se nitko ne može obračunati s jednom državicom veličine Slovenije.

Tadmur
6 godine prije

Jebo te led…!!!!! Kao da čitam Dabiq magazin a ne Logično.

apolo
6 godine prije

Mozda bi Rusiji bilo bolje da se pokupi dok ima vremena. Sramote se i ne mogu zastititi svoje “saveznike”. Ako su znali da ne smiju odgovoriti na provokacije nisu trebali ni pocinjati intervenciju. Ovako ce samo izgubiti obraz. A i povukli su pola aviona iz Sirije. Bice da je u pravu @ subaru, svi koraci se cine da se nahrani zvijer.

PERO
6 godine prije

Vi koji kritizirate Rusiju ne zaboravite,više od trečine stanovnika Izraela znači prvenstveno Židova(Hazara)su porijeklom iz Rusije odnosno bivšeg Sovjetskog Saveza.Iako je to Putin malo smanjio i danas Židovi(Hazari) imaju jaki utjecaj u ruskoj politici podsjetite se malo povijesti i boljševičke revolucije gdje su bili dominantni.Njihova pradomovina Khazaria je bila djelomično na području današnje Rusije,odnosno u potpunosti na području nekadašnjeg Sovjetskog Saveza.

Michael Collins
6 godine prije

Nusra i ISIL su zio-nazi provyji, pa bi po toj logici (logično.com, hehe!) SAA i Hezbollah trebali biti ruski, ako već Rusi ne žele sa IzraHELLcima direktno raqtovati, što i ne trebaju. jer ako im je jedina svrha dolaska u Siriju bila uspostava baza i puko održavanje Assada na vlasti dok je više od polovice Sirije i dalje pod okupacijom razno-razne bagre (tu i ove ljigavce Kurde ubrajam) – nema tu kruha!

Michael Collins
6 godine prije

Sjetimo se kako ni Iranu nisu htjeli Rusi isporučiti već plaćene sustave S-200 ili koji već, jer je eto Iran bio pod sankcijama. Tako vjerojatno niti Sirija nema nikakav uporabljiv PZO sustav – ali ovako ključne točke treba braniti pod svaku cijenu.
Ne vidim niti jednog razloga da se Tursku i IzraHELL smatra dijelom rješenja sirijskog pakla, već su dijelom problem.
Čudim se i da Iran spava na sve ovo.
Jer IzraHELL najviše slini za mirnim snom, kojeg pravo naoružani Hezbollah im neće dati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI