fbpx

Spektakularni napad na policijsku stanicu u predgrađu Pariza

Napad na policijsku postaju - Francuska

40-tak još nepoznatih napadača, napali su policijsku stanicu i upali u zgradu u subotu uveče u Francuskoj. Ministar unutrašnjih poslova povezao je incident sa aktivnostima protiv droge.

Stanica u Champigni-sur-Marne, predgrađu Pariza, bila je meta “nasilnog napada raznim projektilima”, tvitovao je glavni štab policije francuske prestonice, dodajući da nijedan policajac nije povređen.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se salva vatrometa usmerena na zgradu.

Nekoliko osoba sa kapuljačom u tamnoj odeći pojavljuje se na drugom video snimku, navodno snimljenom na istoj lokaciji. Viđeni su kako lansiraju vatrometske rakete, ciljajući direktno u policijsku stanicu.

Policijski izvori su rekli lokalnim medijima da je oko 40 ljudi naoružanih gvozdenim šipkama pokušalo da provali u stanicu razbivši staklena ulazna vrata. Prema izveštajima, dvojica policajaca koji su pušili ispred zgrade uspeli su brzo da utrče unutra i zaključaju vrata kada se dogodio napad. Zapaljene su dve kante za smeće i oštećeno pet policijskih automobila, rekao je Le Parisien. Za sada nije zabeleženo nijedno hapšenje.

Gradonačelnik Champigni-sur-Marne Laurent Jeanne rekao je za BFM TV da je napad “dobro pripremljen”.

Ministar unutrašnjih poslova Gerald Darmanin povezao je incident sa aktivnostima protiv droge. „Mali momci nikoga ne impresioniraju i neće obeshrabriti naš rad protiv droge“, tvitovao je, prenoseći „potpunu podršku“ policiji.

3.5 13
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
74 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
piždro
Gost
piždro
9 dana prije

Policija nema nikakve šanse sa drags kartelima a ujedmi I polisi vrhuška tamo ima svoje prstiće kai i uvjek u vjeke vjekova.. Jer to je najnosnija I najbrža zarada bez oporezivanja…

Waldau
Gost
Waldau
9 dana prije

Napad na policijsku stanicu 13, je američki akcijski triler,. Film je snimljen 1976. godine u režiji Jhona Carpentera.

piždro
Gost
piždro
9 dana prije

nisam gledao al čuo jesam..

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
9 dana prije

Da…
Ima i jedna parodija na taj film…
Isla je jedno vrijeme u bivsoj jugi 😉
Sledge Hammer: State Of Sledge

Ime Moje
Gost
Ime Moje
9 dana prije

…a znaci snimali film, aha sad je nesto jasnije.

Max
Member
Max
9 dana prije

Gledao ja. Carpenter ispao vidovit.

Ime Moje
Gost
Ime Moje
9 dana prije

oko “sansi” policije (s malom primjedbom da spinas jer policija je trenutno logistika narko-kartela) se moram sloziti, i tako ce biti sve dok su gazde policije i narko-kartela iste osobe!

piždro
Gost
piždro
9 dana prije

sve jasno kao dan..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
9 dana prije

U pravu si zato koriste vojsku i tajne sluzbe. Tako su npr. jedino uspjeli ubit Pablo Escobara.

piždro
Gost
piždro
9 dana prije

To je glavni izvor priroda za am. a ostale zapadne tajne družbe, tako autor amer kaže u svojoj knjizi koju iman…

piždro
Gost
piždro
9 dana prije

ovdje ovaj smartfon uvjek mi izokrene riječi. pa je trebalo da stoji ‘prihoda’ a ne prirode u gornjem tekstu

crodaemon1
Gost
crodaemon1
9 dana prije

Mirnoj demokratskoj oporbi poslati srestva za samoobranu

tihobl
Gost
tihobl
9 dana prije

Stvarno sramota da ove antife u Parizu nemaju ni rpg, a kamoli tow.

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Americká drzavna elita pokušava na sve moguće načine provesti u Francuskoj haos ali to im ne uspjeva.Macron je pod kontrolom globalista a ne Američke elite.Americka elita i svi oni koji su napojení na tu elitu shvacaju da su odpisani i sada jos uvijek pomoću svojih lutaka pokušavaju preko koronavirusa uvoditi sto ostrije mjere kako bi se narod počeo buniti , izlaziti na ulice i provoditi haos.Nece im to uspjeti a nakon pobjede Trumpa mnogi Ce u przun po kratkom postupku.Citate kako raste broj oboljelih od virusa, sve je to posao Američke elite i njihovih sionisti koji imaju medija pod kontrolom.Pojedini mediji i novinari su tupe i glupe ovce koji neshvacaju da Ce lose završiti.Pokusala je americká elita preko lutke Pašavina i Armenije stvoriti problem Rusiji,Putinu ali tu su popustili i sada je Azerbejdžan i Armenija pod kisobranom Rusije i bilo kakva veca intervencija bila bi katastrofa pro tu elitu.Znaci.americka elita je otpisana a Rusija je dobila zeleno svjetlo od globalista da rijesava sve te probleme a Putin je jedini sposoban sve to smiriti.Koronavirus je upotrebljen za preformaciju svjeta a měřická elita to koristi za haos ali nece dugo, dani su joj odbrojani.

Kris
Gost
Kris
9 dana prije

a ko su globalisti?

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Siroka je to tema da ti napišem,na blogu ću sve to tokom tjedna napisati da vidiš kako sve to funkcionira u globalnoj politici.

Ime Moje
Gost
Ime Moje
9 dana prije

….a odkud bi on to znao, hi, hi, hi…
globalisti antiglobalisti svi su ISTI, jer zapravo rade za isti centar moci, to je krupni kapital.
I jedne i druge placa taj kapital kako bi se ispunio drugi uvjet stare skole ‘daj narodu hlijba i igara i on ce biti zadovoljan’, u slobodno vreme taj isti narodec slijedi korona pretstavu i nikako da skuzi da se taj virus mora pobediti a ne zaobici, mora ga svako dobiti kad-tad, cila igra je da se smanji haos i izbjegne anarhija.

Ma sve je isto vec hiljadama godina, vec postaje dosadno za gledati istu pretstavu.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Mislim da nije baš tak. Francuzi su bolesnici i imperijalisti ko i Englezi naprimjer. I sve te nazovi elite su iovak ionak usko povezane nevidljivim kanalima pa se plebovi uvjeravaju da su se bogati spremni tuči međusobno….

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Ma kakvi imperijalisti..Oni su pod kontrolom kao sve države svjeta a koristili su ih radi različitih potreba u sistemu preformaciju Evrope i sistema upravljanja.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Znači ti nisi čuo da su Francuzi imali kolonije? Nije ti recimo čudno da sve te zemlje imaju 10puta veći standard življenja nego mi npr? A po glavi stanovnika imamo PUNO VIŠE resursa nego oni … Sve su ti to IMPERIJALISTI i PARAZITI sa pripadajučom karmom.

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Znaš kako funkcionira sistem upravljanja u državama.Moras znati da svaka država na svijetu ima klansko-kooperatiivne grupe koje imaju interes u upravljanja u pojedinim državama.Sve zavisi dali pojedini predsjednici i njihove države su pod kontrolom nandnaridnog upravljanja ili ne.Na osnovu toga provode svoje sisteme upravljanja u pojedinim državama.To se zove sveopća teorija upravljanja i koncept socijalne sigurnosti koji u sebi ima 6 ključnih točaka.Kada jedna država iscrpi 5tocaka, nije sposobna upravljati svojom državom,realizira se rat kako bi se mogao uništiti stari sistem a stvoriti novi its.utd..Aonda takva država je subjekt upravljanja ili dolazi pod kontrolu nadnárodním upravljanjem.Najbolji primjer bivša yuga koja je bila subjekt upravljanja a sadašnje države su pod kontrolom nadnarodnog upravljanja ili drugih država..sve jasno kao dan.Trebao bi pročitati knjigu što je u stvari država i kako funkcionira,sve jasno napisano.

tihobl
Gost
tihobl
9 dana prije

Vidim da si ucio od youtube.com/watch?v=IduMZFvxh28

dsfgvnerigtnierugteo
Gost
dsfgvnerigtnierugteo
9 dana prije

To za Petrova sam Moši rekao prije koju godinu.

Toni
Gost
Toni
9 dana prije

“Prema izveštajima, dvojica policajaca koji su pušili ispred zgrade uspeli su brzo da utrče unutra i zaključaju vrata kada se dogodio napad. Zapaljene su dve kante za smeće i oštećeno pet policijskih automobila…”
Šta reći, ili su policajci pi*kice, ili je sistem truo.

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Sve je to unaprijed organizirano a mediji sto pisu iz Francuske lazu, lazu jer su dobili naredjenje da lazu.Napisao sam u komentaru o sto ide,sve jasno kao dan.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Murija u francuskoj se može slikati! Afrikanci i muslimani su im oteli teritorij pod nosevima i nisu glupi pa se financiraju prodajom ilegalnih substanci ISTO KAO npr. CIA. Sve je to osveta za Scorched Earth policy koji su francuski paraziti imali u Alžiru. NEKA IH!

Kimi
Gost
Kimi
9 dana prije

I jedno i drugo.

Mister x
Gost
Mister x
9 dana prije

Napadači su prije trebali pogledati “Napad na policijsku stanicu’ od Carpetnera da dobiju inspiraciju…kultni.film u Yugi bio svako malo na tv.

piždro
Gost
piždro
9 dana prije

policija nema nikakve šanse sa drags kartelima. polisi vrhuška I sitni pozornici tako I tako imaju svoje dio kolača od dilera, kao u vjeke vjekova.. jer to je najunosnija I najbrža zarada bez pokrića savjesti. danas je zarada bez da se pitaš što, kako i na koji način, glavna peokupacija zemljana – cilj opravdava srestva, na zalots.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Bio sam u Parizu prije 7-8 godina i več tad je bilo kvartova u predgrađu u koji policija NIJE SMJELA/htjela/usudila se uči. A ja sa svojom ženom da! LOLZ!
I kod svih važnijih spomenika su bila po tri vojnika sa automatskim puškama.
Meni se sve nekako čini da zemlje, koje su u prošlosti bile kolonijalistićki paraziti, sada MORAJU suočiti svu tu silovateljsku karmu i PLATITI JU! Makes me happy!

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
9 dana prije

Je ali će one koji rade nerede poslati u nas.

CAN
Gost
CAN
9 dana prije

Ma klinci

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Danas je ubijen policajac ispred Sabora u Hrvatskoj.Ciji je to posao.Obavjestajnih službi.Te službe mogu biti pod utjecajem američke državne elite koja želi haos i proširiti strah.Ili službe koje su sve pod kontrolom Globalista kao upozorenje pojedincima u Hrvatskoj vladi ili pindusima da pocmu razmišljati ili čeka ista sudbina.To nije ništa slučajno.Istraga vam neće napisati pravu istinu,to budite vjereni.To je sistem upravljanja i upozorenje svima koji su povezani sa američkom državnom elitom oko projekta koronavirus koji ta elita koristi za haos.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Ubijen? Misliš ranjen LOLZ.. kaj je najsmješnije ovu vijest nađeš prvo na sajtu iz Srbije… Malo čudno a?

“Ispred zgrade hrvatske vlade na Markovom trgu u Zagrebu jutros je ranjen policajac iz vatrenog oružja, a za napadačem se traga.”

-Po policajca ranjenog blizu sedišta Vlade je došla Hitna pomoć. Prilaze Vladi čuvaju policajci u pancirima.
 Kako navodi ova televizija, jedan prolaznik se zatekao na trgu u vreme kada se dogodila pucnjava i on je otkrio da se sve odigralo oko 08:05 sati.
Nije poznato da li je osoba koja je pucala uhapšena ili je u begu.-

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Pišu novine da je napadač ubijen..lazu..jer to je posao nečijih obavještajnih službi radi odredjenog cilja..upozorenje nekom u Vladi u Hrvatskoj..oko sistema upravljanja sa koronavirusom..napisao sam svoje mišljenje..tako nešto nije slučajno..sve ima zašto i radi čega..još pred Saborom..

Vendetta
Gost
Vendetta
9 dana prije

To sam i ja prvo pomislio da je ovo obicni false flag.

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Misliš..já osobno nemislim..jer jako dobro znam kako i radi čega se provode slične akcije..to pojedinac ako nije pod sistemom upravljanja nikad ne bi napravio.Znaci posao obavještajnih službi..Ali istinu nikad nećete znati, jer stim malo jače face rukovode a ne Hrvatcka policija.

putnik
Gost
putnik
9 dana prije

“... to pojedinac ako nije pod sistemom upravljanja nikad ne bi napravio… “

Onda ne pratis dovoljno ovdasnje komentatore.
Ima barem nekoliko velikih revolucionara koji su spremni sebe zrtvovati za vise ciljeve. Npr. Stara kuka mi prvi pada na pamet 🙂
Ako on to nije napravio, ne znam tko jest.


Hornet 68
Gost
Hornet 68
9 dana prije

Lose rezirane predstave da se unese jos veci nemir i nesigurnost kod naroda.
I Pariz i Zagreb.
Premijer na mjestu dogadjaja , sat vremena nakon ranjavanja policajca vatrenim oruzjem ???
He,he,he !!!

Karlo
Gost
Karlo
9 dana prije

Ranjen, navodno se napadač samoubio.
To je predstava da trajno postave duge cijevi na Markov trg, jer znaju da mogu što hoće, ali ne dok god hoće

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Veli frend:
Nije došla hitna po policajca , već je SLUČAJNO NALETIO SANITET pa su ga pokupili :)) ??? Gdje su rupe na zidu iza policajca, razbijeni prozori, ili kako kažu puno izgubljene krvi, rupe na zidu sa druge strane ceste? Pucan je rafal na obadvije strane? VIgilante od 22 godine??? pa to je svijetski fenomen da imamo tako mlade VIgilante u Hrvatskoj!!! Na osnovu toga će potpuno zatvorit taj dio gornjeg grada i pojačat policijske snage i sigurnosnu pratnju političara,… pripremaju se za moguće nerede unaprijed, a ovo je samo trula priča kao i svjedoci koji su kofol pomogli policajcu, dovoljno je face pogledat… …sve to izgleda kao jedan jeftini scenarij, dakle tko zna dali je policajac uopće ozlijeđen, a zato su se sanitetska kola slučajno odma našla u blizini da ga pokupe, tako da nitko nebi vidio šta se dešava… općenito gledajući slike sa portala, video itd… jako jako slaba gluma i produkcija, uopće nema adrenalina, dernjave da se to uopće dogodilo, svi su nekako smireni i kao da je nekome sladoled ispao, a ne da je rafal ispaljen na dvije stranei sabora i vlade i ubijen još k tome policajac? ….baš lijepa predstava sa potpuno drugim ciljem 🙂 ….MOŽEMO OČEKIVATI DIZANJE OVLASTI POLICAJACA, TAKO DA MOGU POTEGNUT ORUŽJE NA BILO KAKVU SUMNJIVU PRIJETNJU NJIMA ILI POLITIČARIMA KOJE ŠTITE!…a eto prijetnja može biti čak i dečko od 22 godine…tako da nema granice ovlasti, ako treba i po djeci ćemo pucat u skoroj budućnosti!!!!

putnik
Gost
putnik
9 dana prije

Meni je zgodan detalj kako je objavljena navodno zadnja poruka tog mladica na facebooku.

“Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti”

Primjetite koliko nepismenosti u jednoj recenici.
Ako je sve izrezirano, sto nije iskljuceno, mislim da je ovo dosta bitan detalj, kako bi se bijes naroda usmjerio na nepismene ravnozemljase i opcenito teoreticare urote, a samim time i sve one koji se ne slazu sa sluzbenim narativom o Covidu.

Zato bi se vrlo lako mogle opravdati jako stroge mjere protiv svih koji sire dezinformacije o Covidu, zabranjivanje svih buducih prosvjeda, brisanje svih komentara online, a mozda cak i dolazak doma i uzimanje racunala i mobitela.
Zapravo, mozda vam mobitel ostave ali ste obavezni instalirati aplikaciju za pracenje.

Nadam se da nisam u pravu, vrijeme ce pokazati, i to vrlo skoro.

tihobl
Gost
tihobl
9 dana prije

Milance opet ti o americkoj eliti, a svi znamo da takve stvari organizuje Putin. Hajde popij kafu, dodji sebi, nisi jutros sabran.

rgbg875654jhgjgh6796
Gost
rgbg875654jhgjgh6796
8 dana prije

I kako ti to Milanče zamišljaš da CIA sprovede? Mandžurijski kandidat ? Pa naravno da im je došlo ko kec na 11 da potpuno blokiraju pristup saboru, a verovatno su ga roknuli da mali ne priča o svojim razlozima u medijima… To je tek početak…

Bosanac
Gost
Bosanac
9 dana prije

Zbog cega je spektakularan? Zbog toga sto su pucali vatromet?……ili?

Ico
Gost
Ico
9 dana prije

A ovo jutros u Zg na Markovu trgu? Biće neki logičar dobio inspiraciju iz komentara ?

Milance
Gost
Milance
9 dana prije

Nesmijete vjerovati sto mediji pišu Hrvatcki..lazu..čitajte im izmedju redova, složite mozaik i sve jasno

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
9 dana prije

Logičari se upravljaju logikom, ostali po inspiraciji i tuđim sugestijama.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Je kak ne… 22godišnji dećko čita logično i prima kalaš pa na markov trg i puca u prvog murjaka kojeg vidi…
TREBAŠ BIT DEBIL da vjeruješ u takve spike…

Bosanac
Gost
Bosanac
9 dana prije

Da je neki Logicar puc’o, ne bi fulo i pogodio policajca 🙂

Žvuž
Gost
Žvuž
9 dana prije

Evo u Hrvatskoj je počelo. Lik s kalašnjikovom došao pred vladu i upucao policajca koji je čuvao ulaz u zgradu, kasnije se ubio. Članovi vlade navodno prestravljeni.

Odavno tvrdim da je ovo realan scenarij u Hrvatskoj. Mi nismo za neko veliko prosvjedovanje, tu su recimo Srbi jači. Kod nas su najveća opasnost za režim i režimlije upravo naoružani pojedinci koji prolupaju jer su dovedeni u bezizlazan položaj. Pošto naoružanih automatskim oružjem ima vjerojatno 100 000 – 200 000 ljudi, od toga mnogi s dijagnosticiranim PTSP-om, sama logika govori da je vrlo velika vjerojatnost da dio takvih odlijepi i počne sipati rafale prema onima za koje oni procijene da im uništavaju živote.

Uglavnom – ušli smo u novu fazu u kojoj će konačno i “nedodirljivi” shvatiti da im je glava u torbi. Kakve će biti posljedice, vidjet ćemo.

Karlo
Gost
Karlo
9 dana prije

Napisah kao odgovor u prethodnom komentaru da je to predstava da trajno postave duge cijevi na Markov trg, jer znaju da mogu što hoće, ali ne dok god hoće.

Žvuž
Gost
Žvuž
9 dana prije

I šta će im pomoći duge cijevi na Markovom trgu pomoći ako krene stampedo? Pa kod nas kod stanovništva ima kaloša, ručnih bombi i raketnih bacača dovoljno za naoružati sirijsku umjerenu oporbu i ISIL zajedno. U slučaju pucanja filma policija je nemoćna pred dobro naoružanim, izluđenim i iznimno motiviranim likovima koji su odlučni ići do kraja.To bi bio najcrnji scenarij, ali sad stvarno više ništa nije isključeno.

Moja teza je da je Milanovićevo razvaljivanje soroščadi i prikupljanje simpatija desnice barem dijelom usmjereno k tome da ga vojska popuši (naravno da je vojska orijentirana desno) jer je svjestan kakva vremena dolaze i da kao vrhovni zapovjednik mora imati stvarnu kontrolu nad vojskom, a ne samo na papiru. Drugim riječima – preotima kontrolu nad vojskom soroščadi i okupacijskim namjesnicima (vladi), što je izvrsna vijest.

tihobl
Gost
tihobl
9 dana prije

Vidjecemo da li ce Plenki okriviti festival slobode ili srbe. Otprilike toliki mu je manevarski prostor. Ne smije reci cija je to poruka bila.

Žvuž
Gost
Žvuž
9 dana prije

Da, preko režimskih trolova po portalima već odašilju poruku da to nije vezano s plandemijom i da se radi o terorizmu, samo što ne-režimlije (ogromna većina) ne puši taj narativ. Ono što dolazi do mene – režimlije su se ozbiljno sasrale, svjesni su da se od danas igra drugačija igra.

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Čeka da zazvoni telefon…

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Biće sigurno jako zanimljivo.

Puž
Gost
Puž
9 dana prije

Šta je počelo? A ne sječamo se onog smiješnog podmetanja bombe na Vrapčanskoj autobusnoj stanici prije par godina? Kad god oče dič ovlasti sve lošijoj policiji onda za opciju imaju napraviti ovakvu spačku i oglasiti ju preko svojih marketinških kuća, iliti novinara koji pišu što im se NAREDI!

Max
Member
Max
9 dana prije

Ili kad su mladi hadezejci skoro digli banova konja.

9953
Gost
9953
9 dana prije

Ispada da su policije diljem svijeta nemoćne,da se možda ne stvaraju uvjeti za privatizacije domovinskih sigurnosti,koliko se para okrene u sigurnosnom sektoru ne bi me cudilo

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
9 dana prije

filmić….stiže produkcija i u hr

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Biće oružje skuplje od zlata.

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Ovo su samo počeci građanskog otpora. Biće tu svašta.

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Droga vele…isto kao i ono “psihički problemi” kad inženjeri sa bliskog istoka se zaigraju na europskim ulicama. Priča za malu dječicu. Dolaze jako zanimljiva vremena.

Sunseeker
Gost
Sunseeker
9 dana prije

Hm,a kako možemo biti sigurni da je u pitanju neka drogica ekipa? Samo zato što je netko to iz policije rekao ,mi trebamo to uzeti zdravo za gotovo.
🤔

Joe
Gost
Joe
9 dana prije

Naše je da stavimo brnjicu…

Sunseeker
Gost
Sunseeker
9 dana prije

Haha,pa to je normalno da se mora staviti brnjica. Pa godinama smo na uzici i vrijeme je za brnjicu🤷‍♂️

Vlastimir
Gost
Vlastimir
9 dana prije

Dosta su Francuzi terorisali muslimane.Kolo sreće se okreće.

Ante
Gost
Ante
9 dana prije

Da je policiju napao kartel onda bilo ishod bio mnogo gori za policiju. Ovaj napad su izveli ljudi koji su ljuti zbog brutalnosti policije. Policija zna vrlo dobro zašto su napadnuti, samo žele napad okarakterizirati gore nego je zaista bio.

Max
Member
Max
9 dana prije

Jaka policija ako dvadeset odrpanaca može napasti punu postaju ljudi pod oružjem.

Gordana
Gost
Gordana
9 dana prije

A šta mislite da je ovo nego opravdanje policije da zatraže dozvolu od naroda da se brane od kriminalaca povećavajući broj policajaca,a onda naglo,odjednom biti će protiv nas.A oni to rade po naredbi vlade.Jer danas u Francuskoj,a sutra već kod nas.
Ovo je sljedeća poruka glavnih igrača EU hrvatskoj vladi-malo ste nam u zaostatku.Morate ih početi zajebavati s nošenjem maski vani jer će se tako stvoriti podvojenost i nestabilnost nacije između odgovornih i neodgovornih,onih koji slijepo slijede propagandu i onih koji razumiju da je to propaganda,onih koji se neće željeti cijepiti i onih koji vjeruju da će ih cjepivo spasiti i da će se sve vratiti na staro..Ovo je novo i nije nimalo normalno.Sačuvajmo zdrav razum borimo se za opstanak humanosti

piždro
Gost
piždro
8 dana prije

vidiš daleko i naširoko

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
74
0
()
x