Zahvaljujući bombastičnim e-porukama Burisme, Federalci otkrili veze između Huntera Bidena i tvrtke Blue Star

Hunter Biden
2 komentara

Lobistička tvrtka Blue Star bila je umiješana u skandal, jer je Hunter Biden bio u upravi ukrajinske plinske tvrtke Burisma 2019. godine. Blue Star bio je angažiran radi poboljšavanja ugleda vlasnika Burisme, Mykola Zlochevskog, koji je optužen za korupciju u Ukrajini, slučaj kojeg su istraživale i vlasti Ujedinjenog Kraljevstva.

Hunter Biden, sin američkog predsjednika Joea Bidena, mogao je biti duboko povezan s tvrtkom Blue Star Strategies; savjetodavnom tvrtkom za odnose s vladom iz Washingtona, koja je navodno pod istragom Ministarstva pravosuđa, sudeći prema e-porukama s njegovog laptopa.

Suosnivačica i izvršna direktorica Blue Star, Karen Tramontano rekla je Kongresu da, iako je njezinu tvrtku angažirala ukrajinska plinska tvrtka Burisma, ona nije pokušavala utjecati na američku politiku u njezino ime. Također je tvrdila da Hunter nije usmjeravao nijedan posao njezine tvrtke za Burismu te da u početku nije ni znala da je on u njezinoj upravi. Prema Tramontan, prije 2015. godine u dva je navrata upoznala Huntera Bidena i razgovarala s njim.

Međutim, e-poruke, koje je otkrio Daily Mail, pokazuju da su njih dvoje bili u kontaktu u nekoliko navrata. Također sugeriraju da je 03. studenoga 2015., nekoliko dana prije zapošljavanja Blue Stara, Hunter Biden, u razmjeni poruka s izvršnim direktorom Burisme Vadymom Pozharskyjem, spomenuo tvrtku povezanu s Washingtonom i njezinog izvršnog direktora.

“Dopustite mi da završim poziv s njima i da još jednom provjerim jesu li razumjeli opseg kako bismo svi mogli osjetiti da je partner u skladu s potrebnim poslom. Izuzetno vjerujem [suosnivačici Blue Star] Sally [Painter] i Karen. Vjerujem da smo svi usklađeni, ali želim s njima obaviti posljednji razgovor prije nego što nastavimo.”

Dva dana kasnije, Hunter je Pozharskyju potvrdio da se “[član uprave Burisme] Devon [Archer] i ja osjećamo ugodno s BS-om [Blue Star] i sposobnošću Sally & Karen u vezi s isporukom… Radujem se što ćemo započeti s tim”.

Prema izvještaju Politica od ovog mjeseca, Ministarstvo pravosuđa sada istražuje Blue Star zbog navodnog propusta podnošenja zakona, prema Zakonu o registraciji stranih agenata, a nova otkrića s Hunterovog prijenosnog računala čine Tramontanino zakleto svjedočenje više nego upitnim.

Blue StarHunter Bidenjoe biden
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Stara kuka
2 godine prije

Ma ne može bit. Po ovom i sličnim člancima ispada da je čestiti omladinac i”biznismen” Hunter lopina koji je iskorištava utjecaj tatica Joea da bi se obogatio na mutnim poslovima u kikiriki državama poput Ukrajine dok je ponosni čača Presidente to sve zataškavao. How dare you?

Scorpiorex
2 godine prije

Otac ti 42 godine u vrhu najjace drzave na svijetu I nisi u stanju da napravis lovu da se series od nje,nego moras pomocu preporuja I korupcije kao sin trecerazrednog komunistickog sluzbenika. Znaci na zalost da si toliki debil,da si iz normalne obitelji gladan bi bio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI