fbpx

“Moderni Auschwitz”: Priznali da su prodavali srca koja su kucala i potpuno netaknute dječje glave, “pokupljene” nakon pobačaja

Beba

Često donosimo vijesti o stvarima koja se događaju u SAD-u. Također se često dotičemo teme pobačaja, ali i aktivnosti koje radi Planirano roditeljstvo (Planned Parenthood). Iako je ova tema mučna, kada smo se susreli s njom morali smo je prenijeti, upravo kako bi vam pokazali što se događa iza zatvorenih vrata, kako klinika u kojima se odvija pobačaj, tako ureda koji dogovaraju preprodaju organa beba te na kraju onih laboratorijskih koji na “fetusima” vrše pobačaj.

Nemojte se zavarati izrazom “fetus”, oni ga koriste kako bi prikrili činjenicu da je to beba, ljudsko biće. Već smo pisali članak u kojoj smo govorili kako djeca koja se rode nakon pobačaja nemaju prava i nisu priznati kao ljudska bića, barem ne u Američkim zakonima. Kao što možete vidjeti sve je to jedan veliki uvezan sustav, a takvi zakoni nisu doneseni bez razloga. Kada se mačka okoti na svijet donese mačiće. Kada se žena porodi na svijet nekad donese bebu/ dijete, a nekad fetus. Ovisno o žargonu koji je prihvatljiviji kako bi se lakše objasnili ovi zločini.

Pobačaj u 21. stoljeću ima malo veze s ženama koje donose odluku. Pobačaj je racionalizirana industrija koja prisiljava žene na užasne medicinske postupke koji iskorištavaju njihovo blagostanje i dugoročno mentalno zdravlje. Pobačajna industrija postala je moderni Auschwitz gdje se sakupljaju dječji organi, krajnici, mozak i srce i koriste za znanstvena istraživanja i eksperimentiranje.

Biotehničke kompanije uvjeravaju žene kako je pobačaj osnažujuća odluka jer biotehničke tvrtke koriste dijelove tijela njihovih živih beba kako bi na njima provodili istraživanja. U New Yorku i Illinoisu, zakonodavci su nedavno utvrdili da bebe nemaju prava do rođenja, u osnovi, što olakšava biotehnološkim kompanijama prikupljanje zrelih organa od beba koje su došle do termina za porod.

Biotehničke tvrtke žele “sirovo tkivo fetusa”, uključujući cijele bebine glave

Na sudskim ročištima, izvršni direktor biotehničke tvrtke StemExpress priznao je da ta tvrtka traži kucajuća srca beba i njihove netaknute glave. StemExpress surađuje s Planiranim roditeljstvom na opskrbi dijelovima tijela fetusa medicinskim istraživačima. Na preliminarnom saslušanju, izvršni direktor StemExpress-a rekao je kako su bebina glave ponekad pričvršćene na torzo, a ponekad su otrgnute od ostatka tijela. U videozapisima, osobe koje su obavljale pobačaj otkrivaju da postoji velika potražnja za “sirovim fetalnim tkivom”. Krhko moždano tkivo često se isporučuje u “cijeloj lubanji” gdje se drži netaknuto.

U sudskim ročištima StemExpress je također bio uključen u uporabu Langendorffove perfuzije, koja opisuje tehniku koja se koristi za dobivanje srca koje kuca. StemExpress je priznao da su opskrbili istraživače, sa Sveučilišta Stanford, ovakvim tkivima srca. Ova bezobrazna priznanja ukazuju na to da se dječji organi vade tijekom ilegalnih djelomičnih pobačaja. Žene zlostavljaju osobe koje provode takve pobačaje i oduzimaju im njihovo dostojanstvo, jer se njihove bebe prisilno rađaju žive kako bi im se organi mogli skupiti za potrebe odabranih istraživanja.

Ova otkrića ne bi izašla u javnost da nije bilo hrabrog tajnog rada novinara, Davida Daleidena i Sandre Merritt iz Centra za medicinski napredak. Ovi hrabri novinari u tajnosti su snimali razgovore između korumpiranih kalifornijskih rukovodilaca Planiranog roditeljstva i biotehničara koji su tražili organe, tijekom razgovara o trgovini i prodaji dijelova tijela fetusa. Nakon što su razotkrili tu mračnu operaciju, ovi novinari suočili su se s progonom. Trenutačno ih se tereti za 15 krivičnih djela nezakonitog snimanja povjerljivih podataka. Iako su otkrili nasilna, jeziva i krivična djela trgovine dijelovima tijela fetusa, oni su optuženi!

Dok se sudska ročišta nastavljaju protiv Daleiden-a i Merritta, oni koji su uključeni u jezivu ilegalnu trgovinu dijelovima tijela fetusa dodatno su izloženi. Tajni videozapisi otkrivaju ne samo motive trgovca organima, već i njihove ilegalne, zastrašujuće radnje i manipulativno ponašanje. Industrija pobačaja izložena je onome što jest – jezivom modernom Auschwitzu.

Povezan članak:

LUDILO: U SAD-u ubijaju tek rođene žive bebe koje su preživjele pobačaj

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
19 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Niks
Gost
Niks
1 godina prije

U bivsoj yugi a tako i Hr pobacaj je moguc to odredjene tjedna trudnoce kada jos fetus nije ozivio,bas zbog toga da nema zloporabe. Vecina ih se radi u 3-4 tjednu vakumom, to jos ni ne podsjeca a niti je zivo bice jos, ono se tek pocinje razvijat, Stoga ovo nema veze s nama i to treba ostat legalno, Mnogi su se borili za to pravo izbora. To sto se zloupotrebljava u USA to je njihov problem oni ionako svasta rade i po svijetu, nista me ne cudi

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije

@ Niks

Kada fetus oživi?

hogar strašni
Gost
hogar strašni
1 godina prije

Vjerojatno kad poslije kemijski odgođenog puberteta odluči jel muško ili žensko.

Preziveli zivot
Gost
Preziveli zivot
1 godina prije

Ako nije zivo od samog zacetka onda je mrtvo. Kako se mrtvo telo samo sobom razvija do trenutka kada ozivi?!
Jos jedna laz modernih humanitaraca koji bi da ubiju nekog ko je ziv a nije dovoljno razvijen da se brani zarad licne slobode od odgovornosti.

Mini
Gost
Mini
1 godina prije

I što sad? Treba li ženama uskratiti pravo na odluku o vlastitom tijelu zbog mogućnosti zloporabe abortiranih fetusa?

Carlosan
Gost
Carlosan
1 godina prije

“o vlastiom tijelu” je već nivo akademske rasprave. Naime ako je živo, pitanje je čije tijelo. Ne bih se dalje upuštao u to jer za i protiv ima argumenata napretek.
Pitam se trebaju li muškarci odlučivati o abortusu?
Naime, ako se beba rodi muškarac mora plaćati alimentaciju, a ako se ne rodi – ne mora. Znači žena odlučuje o svom tijelu i nečijem džepu?

Pa valjda su se sexali zajedničkom voljom (isključujem silovanje, to je posebna tema)

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 godina prije

“O vlastitom tijelu”, to mi je oduvijek grozno zvučalo – zar se ljudsko biće svodi samo na tijelo?
Ne samo to – muškarac ako hoće dijete, a žena neće, on nema nikakvo pravo u odluci hoće li žena abortirati ili ne.
I ovo što forsira Hollywood i mediji zadnjih godina – da se poznate žene odluče prijaviti silovanje nakon 30 godina – nije slučajno. Želi se generalno uplašiti muškarce da uopće priđu ženi.
Čitav konstrukt današnjeg razvijenijeg dijela svijeta je napravljen da se rađa što manje djece – forsira se sebičnost, hedonizam, materijalizam..

Mini
Gost
Mini
1 godina prije

trebaju li muškarac odlučivati o abortusu?
naravno da ne.
muškarci ni o čemu što se tiče žane ne trebaju odlučivati.
jedino što mogu je da se trude da budu dobri, najbolji što mogu biti, pristojni, srdačni, ljubazni, ljubavni…
jer djete nije nikakvo njihovno prirodno pravo (kao ni seks) i nitko im nije dužan to omogućiti
oni se ostvaruju kao očevi, roditelji, ljubavnici jedino preko žena
i potreban je ženin pristanak, privola, dobra volja, povjerenje, odluka da se bilo što od toga dogodi

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije

@ Mini

Tko kaže da nam treba žena za ovo što si navela?

Da li žene trebaju odlučivati o stvarima koje se tiču muškaraca?

Ne postoji nikakvo “prirodno pravo” muškaraca niti žena. Znaš kako evolucija tretira one koji ne žele nastaviti svoje gene… Postoji samo ono što ti je evolucija podarila. Manje feminizma, više realnosti i objektivnosti za vlastito dobro.

Dete
Gost
Dete
1 godina prije

Tragicno je kad fetus prezivi i rodi se kao zenska osoba koja kad odraste hoce da nekaznjivo ubija dete koje se zacelo jer hoce da ima vitko telo 🙁

Alanis
Gost
Alanis
1 godina prije

Ako su neodgovorne krave koje abortus koriste kao kontracepciju – u 21-om stoljeću, onda da.
Jer to nisu žene, nego debili.

octopus
Member
Famed Member
octopus
1 godina prije

Molim pripaziti malo sa uporabom termina “Auschwitz” i povezivanjem pobačaja sa tim. Uostalom, “bebe, djeca, moždano tkivo u lubanji” su termini koji ne idu sa terminom “pobačaj” – barem ne s ovim službenim. Malo manje gledajte hororce sa tim temama. Nije sve što se iskopa na googleu i prevede istina.

hogar strašni
Gost
hogar strašni
1 godina prije

Teška tema. Ima pristaša jedne i druge strane. A sve je na muškarcu i ženi ako oni odluče UBITI svoje vlastito dijete onda tu nema pomoći, i normalno je da će netko u njihovoj odluci vidjeti svoj interes. A posljedice? Nek snose sami. Teško mi je kad čistimo piliće, a ne znam koliko me u mozgu mora prekopčati da ubijem svoje dijete. Jadna djeca a i njihovi roditelji ubojice.

Lovac Luka
Gost
Lovac Luka
1 godina prije

Eto zahvaljujući dvoje pravih ljudi i novinara jeza koju svak osjetljiv ćuti sad je i profesionalno zabilježena, snimljena. Autentičnih i krajnje komprimitirajućih materijala, eto ima dovoljno da se zamislimo što se tek događa po ostalim dijelovima svijeta. Iz fuckn USA dolazi najoštrija kritika sistemu i nade ima jer unatoč svom zlu ZNA SE, OTKRIVA SE !

nekoime
Gost
nekoime
1 godina prije

Prema ovima je dr. Mengele čisti humanitarac alltruist.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

sto je covjek, sto odredjuje da je nesto covjek i od kojeg trenutka?
ja mislim da nije covjek ni prvih dana, tjedana po rodjenju ali ne slusajte mene. slusajte krscanske, islamske i zidovske teologe koji tvrde da dusa ulazi u tijelo 40-tog dana po zacecu.
vi u medjuvremenu primjetite da je 10 godina stara krava po kvalifikacijama vise covjek nego 10 dana staro djete. ne po obliku, tijelu, nego po znanju i osjecajima.

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije

@ Brainstorm

Stvar uopće nije komplicirana. Priča ima 2 aspekta:
1.) Znanstvenu stranu gdje znanstvenici kažu da postoji 7 karakteristika živih bića i prema tome je fetus živo biće.
2.) Moralna/filozofska/zakonska strana priče, a onda se odnosi na definiciju ljudskog bića. Živo biće u ljudsko biće prelazi temeljem zakonskih propisa. To su zakoni vezani uz pobačaj. Danas ljudsko biće osuđujemo prema moralnim standardima. Primjerice, ljudi nisu voljeli da im se kradu stvari pa je to onda zakonski regulirano.

Ove rasprave će trajati dovijeka jer su obje strane u pravu. Fetus je živo biće, ali ljudi određuju kada živo biće (nije zakonski regulirano) postaje ljudsko biće (zakonski regulirano).

Kokolo
Gost
Kokolo
1 godina prije

Ludnica bez doktora i medicine je taj kontinent.

puki
Gost
puki
1 godina prije

ropaganda i financiranje pobačaja spada u plan smanjenja stanovništva, a to spada u širu ideologiju fašističke eugenike. Koja nije bila originalni izum Hitlera i nacista, već anglosaksonske elite još u 19. stoljeću, kada su osnovane elitne organizacije “Maltuzijanska liga” i “Fabijansko društvo”. Pojam “rasna higijena”, postojao je u anglosaksonskoj eliti, davno prije pojave nacista. Elitna duštva za rasnu higijenu postojala su u SAD-u, Britaniji i NJemačkoj, još početkom 20. stoljeća.
Organizacija “Planned Parenthood” osnovana je 1920. pod imenom “Američka liga za kontrolu rađanja” (engleska kratica: ABCL). ABCL su od početka finacirali Rockefeller i Ford, a danas i Soros, Bill Gates i svi mogući “dobročnitelji”, kao i američka vlada prije Trumpa. Osnivačica organizacije Margaret Sanger, koju Hillary Clinton i ostala elita danas slave kao veliku zaslužnu osobu, kao borca za ženska prava, ustvari bila je teška eugeničarka i rasistkinja. Koja je 1924. govorila na skupu Ku Klux Klana, da broj crnčuga u SAD treba smanjiti. PP i Sangerica su 30 godina surađivali sa nacističkim eugeničarima u nacističkoj Njemačkoj. Eugenički institiut “Kaiser Wilhelm” u Berlinu sufinancirali su i Rockefeller, Ford , i Carnegie. Na tom institutu tada je radio dr. Josef Mengele.
Početkom 1942. ABCL se preimenovala u Planned Parenthood. I to baš nakon što su SAD u prosincu 1941. ušle u rat protiv NJemačke i Japana i nakon što se doznalo za nacističku eugeniku i eutanaziju u Njenmačkoj. Organizacija se baš zbog tiga preimenovala da bi se zataškala suradnja sa nacistima. “Planirano roditeljstvo” zvuči ljepše i humanije nego “Američka liga za kontrolu rađanja”.
Njemačka podružnica PP-a, zove se “Pro Familia” i osnovana je 1952., a njen prvi predsjednik bio je Hans Harmsen, koji je za vrijeme nacizma 30-ih godina , bio eugeničar u Hitlerovim institutima.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
19
0
()
x