Obitelj preminulog “doktora” za abortuse, otkrila je posmrtne ostatke 2.246 nerođenih beba u njegovoj kući

Fetus
12 komentara

Doktor je nedavno preminuo u Ilinoisu, a skrivao je malu tajnu od svijeta: volio je skladištiti ostatke nerođenih ljudskih beba koje je ubio. Prema izvještajima, dr. Ulrich Klopfer držao je leševe, ili ono što je ostalo od njih, od oko 2.246 nerođene djece.  Njegova je obitelj, nakon što je preminuo, otkrila njegovu jezivu tajnu.

Dr Klopfer se već prije toga bavio sumnjivim radnjama, jer mu je liječnička dozvola suspendirana još 2015. godine nakon što nije prijavio abortus koji je izvršio na 13-godišnjoj djevojčici.

Sada je postalo jasno da je Klopfer možda bio lud čitavo vrijeme, jer je potajno skupljao ostatke fetusa preostale od pobačaja koji je izveo u svojoj praksi “Ženski paviljon” u South Bendu, Indiana.

Odvjetnik obitelji Klopfer izjavio je kako je obitelj otkrila ostatke nakon što su pregledavali njegove stvari, nakon što je preminuo. S lokalnim mrtvozornikom dogovorili su se što će dalje napraviti s pronađenim bebama.

Izvješća pokazuju kako je 2.246 mrtvih beba u Klopferovoj kući “medicinski sačuvano”, što znači da je Klopfer znao što čini kako bi ih zadržao kao “primjerke” iz razloga koji do danas ostaje nepoznat.

Vlasti okruga Will trenutno istražuju slučaj kako bi otkrili zašto je Klopfer „skupljao“ mrtve bebe i što je radio s njima. A Klopferova obitelj pristala je u potpunosti surađivati s njima tijekom cijelog postupka.

Vlasti su već dali izjavu medijima kako nisu pronašli nikakve dokaze da je Klopfer u svojoj kući obavljao pobačaje ili bilo koje druge medicinske zahvate.

Je li dr. Klopfer sakupljao mrtve bebe i prodavao njihove dijelove tijela baš poput Planiranog roditeljstva? Ovo pitanje ostaje bez odgovora.

Budući da je doktor držao mrtve bebe u svom domu poput nekakve jezive mrtvačnice, postoje li dokazi da se može zaključiti kako je možda profitirao od prodaje njihovih tjelesnih organa i drugih “resursa”?

Istraga je u tijeku, tako da još nema jasnih odgovora na to pitanje, ali vrlo je sumnjivo da je liječnik za pobačaj imao tisuće mrtvih beba u svojoj kući, koje su “medicinski sačuvane”.

To sugerira da je Klopfer možda iz svog doma vodio „posao“ na crnom tržištu. U Americi je već otkriven jedan slučaj Planiranog roditeljstva gdje su zarađivali ilegalnom prodajom biotehničkim kompanijama.

Više je nego vjerojatno kako nitko u Planiranom roditeljstvu neće odgovarati za svoje zločine. A budući da je Klopfer sada mrtav, ni on neće biti priveden pred lice pravde.

Nadamo se da će ova groteskna vijest još jednom skrenuti pozornost na zlo u industriji pobačaja i na činjenicu da su pobačeni “fetusi” zapravo ljudi koji se rutinski ubijaju radi praktičnosti i zbog profita – iako čini se kao da se nikad ništa ne zaustavi tako zlo.

“Kad je novinar otkrio činjenicu da je PP (Planirano roditeljstvo) prodavalo dijelove tijela bebe, umjesto da ih istražuje, glavni državna odvjetnica Kamala Harris imala je ovlasti u Kaliforniji i otišla je u kuću novinara i oduzela mu sve zapise”, napisao je jedan komentator Breitbart News.

“Nakon što se novinar prije nekoliko tjedana pojavio u emisiji Tuckera Carlsona, aktualni državna odvjetnica u Kaliforniji pokušala je ishoditi zabranu govora za novinara, no sud je taj zahtjev oborio. Ovako izgleda tiranija! “

Pobačaj
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tedi
4 godine prije

Koliko je SF filmova snimljeno u Hoolivudu o ljudskm resursima,teme su neiscrpne,ovo ne iznenaduje.
Zizek bi ima nesto reci o tome.

Davor
4 godine prije

Sad će se reći čuvati fetuse u kući je morbidno,ali činiti abortuse nije morbidno…najmanje 60 milijuna djece pobiju svake godine ,pa pomnožiti to s zadnjih 45-50 godina…cca.2,5 milijarde djece…to se zove genocid…kost od svoje kosti,meso od svog mesa čupaju,svoju krv prolijevaju. U što se to čovjek pretvorio? A u Bibliji jasno piše: Zametak moj vidješe oči tvoje,dane moje dok nijednog nije bilo…(Psalam 139) Ova generacija na Zemlji će vrlo brzo snositi odgovornost za svo zlo i prolivenu krv na Zemlji,jer nije prepoznala Znakove Vremena,već uživa prkositi jasnim upozorenjima da su ovo Posljednji Dani sotoninog sustava stvari.(otkrivenje 11:18)(otkrivenje 12:9,12)

Brainstorm
4 godine prije

izraz ljudska beba navodi na protivljenje praksi pobacaja. bolje je koristiti izraz fetus.

Bruno
4 godine prije

Šta se sve u Americi radi sa fetusima, ovo je ništa prema tome. Koristi ih se za proizvodnju kreme za njegu tijela, ostatke se iskoristi kao biomasu za proizvodnju energije…

Bruno
4 godine prije

Organizacija planned parenthood je glavni provoditelj abortusa u Americi. To se provodi na način da bi se fetus što bolje ekonomski iskoristio. Ima i jedan video gdje visoka predstavnica te organizacije govori o ekonomskoj iskoristivosti sirovine fetusa. Kad se fetus iskoristi za proizvodnju kreme protiv bora na koži ostatke fetusa dobiva toplana koja spaljuje abortirane fetuse i proizvodi toplinsku energiju. Danas je abortus postao temeljno ljudsko pravo i potpuno je trivijaliziran. Nekada je to bilo smatrano barem nužnim zlom.

kgordana452 gmail. com
4 godine prije

Boze sacuvaj koja bezakonja sve protiv Boga

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI