Iza zavjese: Kultura koja zagovara pobačaje zapravo je transhumanistički kult smrti

Kult

Što se tiče njegove zakonitosti u odnosu na nedavnu kontroverzu oko SCOTUS-a, pitanje nije je li pobačaj moralno ispravan ili čak dvosmislen. Iz perspektive sudske prakse, vladini mehanizmi provedbe bi nužno bili invazivni i drakonski.

Mehanizmi društvene prisile nude učinkovitiju alternativu pravnim, što uključuje stigmatiziranje kulture pobačaja zbog onoga što jest: kult smrti.

Bez obzira na to kako različite interesne skupine raščlanjuju jezik, pobačaj je nedvojbeno namjerno gušenje bilo trenutnog oblika života; bilo tek nastalog ili oblika u nastajanju, koje god okvire netko odabrao.

Ono što pobačaj nije je “zdravstvena skrb”, u rangu s korijenskim kanalom. Niti je to trijumfalna proslava ženskih prava.

Naravno, ljevičari će uskočiti u svaku raspravu o pobačaju s argumentom da je “pobačaj samo traumatičan životni događaj jer ga se žene srame”, na isti način kao što se “transrodne osobe ubijaju samo zato što su izopćene iz društva, a ne zato što su doslovno vjeruju da su zarobljeni u izvanzemaljskom tijelu i nakon toga razvijaju tjelesnu dismorfiju.”

Ali na stranu društvena stigma, koliko je sam čin pobačaja inherentno traumatičan?

Pogledajmo postupak kliničkog pobačaja korak po korak za trudnoće starije od 16 tjedana (naziva se D&E za “dilataciju i evakuaciju”)

Dolje je izravan citat najvećeg institucionalnog navijača pobačaja, Planiranog roditeljstva, s poticajem da se umanji njegov šok, radi maksimalne objektivnosti. Čak i uz pokušaj udruge Planned Parenthood u vezi korigiranja jezika u kliničkom smislu, možete odlučiti koliko je pobačaj zapravo inherentno traumatičan, neovisno o percipiranoj društvenoj stigmi:

“Tijekom D&E pobačaja, liječnik ili medicinska sestra će:

  • pregledajti vašu maternicu
  • staviti spekulum kako bi gledali u vašu vaginu
  • ubrizgati pripravak za umrtvljenje u ili blizu grlića maternice
  • rastegnuti otvor cerviksa nizom šipki za širenje
  • umetnuti tanku cjevčicu kroz vrat maternice u maternicu
  • upotrijebiti kombinaciju medicinskih alata i uređaja za usisavanje kako bi nježno izvadili trudničko tkivo iz vaše maternice”

Jednostavnim jezikom, liječnik otvara vaginu medicinskim kliještima, rasteže grlić maternice, gura podmazanu metalnu šipku u maternicu kako bi pomiješao dijelove djeteta, zgnječio djetetovu lubanju kako bi olakšao vađenje, a zatim sve biološko tkivo isisao s medicinskim usisivačem.

Potreban ili ne, etički ili ne, u kojem je to zdravom svijetu ovakav postupak razlog za zdravlje?

Što točno pokreće kulturu pobačaja?

Dvije glavne sile forsiraju agendu pobačaja, jedna manje vidljiva od druge:

  1. Feministička ideologija trećeg vala. Moderna ljevičarska kultura pobačaja ne zagovara samo žensku tjelesnu autonomiju; slave čin pobačaja kao moralnu pobjedu nad opresivnim patrijarhatom ili kako već. Pobačaj je, više od svega, vjerski obred vjernika neoliberalne Crkve, žrtva neoliberalnim bogovima. Zaštita “ženskih prava” samo je izmišljotina za pobacivanje, budući da je druga sila koja pokreće njegovo društveno prihvaćanje puno mračnija.
  2. Transhumanistički pokret.

Potonja i njezina povezanost s kulturom pobačaja, mračnija je od prve.

Pobačaj na zahtjev, po službenoj dužnosti dio je šireg kulturnog nihilizma društva koje je izgubilo dodir s Bogom; ne s Bogom u smislu bradatog djeda nalik Abrahamu, već s božanskim koje životu daje smisao. Ljudski život, potencijalni ili ostvareni, besmislen je, a samim time i bezvrijedan, da bi ga se neozbiljno odbacio ili čak slučajno uništio na isti način na koji zgnječite žohara bez razmišljanja.

Zašto ubijanje mrava nije moralna grozota? Jer se vjeruje da su njihovi životi beznačajni.

Antihumani etos zadire u srž transhumanističke agende. Ljudsko tijelo, čak i sam život, toliko je inherentno manjkavo da poziva, samom svojom prosječnošću, na tehnološku manipulaciju. Transrodnost, spajanje čovjeka i stroja, medikalizirano i industrijalizirano ubojstvo putem potpomognutog samoubojstva i pobačaja itd., sve su to različite glave iste zvijeri.

Kako se dnevni red razotkriva i postaje jasniji, sva ova naizgled odvojena pitanja spajaju se u jednu nit: manipulirati životom tehnologijom i u tom procesu, pretvoriti tehnokrate u zemaljske bogove.

Društveni inženjeri postupno mijenjaju norme, tkivo društva. Oni igraju dugu igru.

Konačni cilj je normalizirati ubojstvo medicinom, bez obzira pod okriljem koje korporativna država može opravdati. Ali, kao što su svjesni, u ovom trenutku, još uvijek ukorijenjeni zapadni, kršćanski etos sprječava bezobzirno državno ubijanje po volji.

Kada bi država podivljala i odmah krenula u agresivno istrebljenje svojih politički nepoželjnih podanika po volji, vjerojatno bi naišla na značajan otpor i cijeli bi se projekt raspao.

Razmotrite način na koji Bill Gates, na primjer, oblikuje svoju podršku “tribinama smrti”.

“Trošiti milijun dolara na ta posljednja tri mjeseca života za tog pacijenta… ne bi li bilo bolje ne otpustiti tih deset učitelja… ali to se zove ‘tribina smrti’ i ne biste trebali imati tu raspravu.” Za njega to nije moralno razmatranje. Radi se o onome što on misli da može, ili bolje rečeno ne može (još uvijek). Nije slučajno, da Zaklada Billa i Melinde Gates obasipa vrhunsku nevladinu organizaciju koja se bavi pobačajem Planned Parenthood (”Planirano roditeljstvo”) s milijunima dolara donacija. Njegov otac, OG američki eugeničar, služio je u nacionalnom odboru za planirano roditeljstvo i pomno je usmjeravao njegov razvoj u međunarodnu silu za depopulaciju.

U viziji Billa Gatesa, dovršena biomedicinska država (koju će on i njegovi prijatelji kontrolirati iza pseudo-demokratske fasade) bit će ovlaštena donositi odluke o životu ili smrti za građane; u biti, ubiti ili dati pomilovanje i opravdati to u smislu uštede troškova ili bilo kojeg od brojnih drugih potencijalnih moralnih razloga.

Pothvat sakaćenja i uništavanja života na razini stanovništva, inače poznat kao “igranje Boga”, u ime znanosti i medicine, opravdan raznim sumnjivim moralnim tvrdnjama, postaje industrijaliziran i institucionaliziran; sustavan, kako bi ”probuđeni ljevičar” rekao.

Sustavno ubijanje političkih nepoćudnih jest ono što u konačnici dobijete od državne medicine, kada sociopati vode državu.

Možda je najmračnija istina ovdje da kada dođete do samog dna, iza namjernog uništavanja zapadne civilizacije potkopavanjem njezinog središnjeg zakupca svetosti ljudskog života i transhumanizma, dolazi do depopulacije.

Uzmite u obzir Billa Gatesa 2010. godine, na Ted Talku pod nazivom “Inovacija do nule!”:

“Svake godine ispuštamo mnogo ugljičnog dioksida, preko 26 milijardi tona… I nekako, moramo napraviti promjene koje će to svesti na nulu… Ova jednadžba ima četiri faktora, malo množenja…

Dakle, imate nešto na lijevoj strani, CO2, koji želite svesti na nulu, a to će se temeljiti na broju ljudi, uslugama koje svaka osoba koristi u prosjeku, energiji, u prosjeku, za svakog uslugu i CO2 koji se ispušta po jedinici energije. Pa pogledajmo svaki od njih i vidimo kako ovo možemo svesti na nulu. Vjerojatno će se jedan od ovih brojeva morati približiti nuli.”

Ako nije očito, “nula” ste vi i vaša obitelj; ljudski život na planeti. Taj sočan zaključak izmamio je smijeh ulizičke publike. Pametno naslovljen naslov “inovacija do nule” navodno se odnosio na ugljični dioksid, ali jasno je njegovo dvostruko značenje.

Tehnokrati prvo pojeftinjuju život, zatim si daju dozvolu da se poigravaju s njim i konačno, pravo na uništenje života kako bi zadovoljili svoje sadističke porive, poput mačke koja kandžama hvata kukca prije nego što ga konačno pusti da umre.

Tako pravi cilj agende pobačaja, samo jedan aspekt šireg biomedicinskog kulta smrti u svojoj srži, postaje jasniji. Samo trebate sastaviti slagalicu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
33 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
iiiistina

nedavno sam dao sugestiju da ko nije malo iznaviri o sekti Chabad-Lubavich osim nijhova sajta pogledati što drugi nude o tome koja nema dobre namjere za ostali svit i u tu svrhu piramida moći je u njihovim šapama kao i predpostavka da imaju spomen iz povijesti…”Kovčeg Saveza”(sjetimo se Jerihona) a… Pročitaj više »

iiiistina

zviždači su posijani posvuda jer zlu bez odgovornosti treba stati na rep pa tako i ovaj info je osvanuo na netu: Svemoćni Krlll Jedan od prvih vanzemaljaca u orijentaciji Služeći sebi koji je kontaktirao vladu Sjedinjenih Država bio je pripadnik izvanzemaljske rase s Oriona, koji je sebe nazivao Svemoćnim Krlllom.… Pročitaj više »

Mahatma

Zanimljivo je da su najveći feministi i zagovaratelji abortusa svi redom članovi plemena velikih noseva.

łedeno doba

osobno ne želim nikomu ništa zabranjivati, – ali uvijek sam rekao, da svi trebaju znati da je pobačaj tojest ta velika svjetska kampanja za pobačaj– dio iste eugeničke agende za depopulaciju, i da iza kampanje za pobačaj, stoje iste osobe, koje stoje i iza ove plandemije, velikog reseta, cjepljenja..itd. kao… Pročitaj više »

łedeno doba

II dio..   Planirano roditeljstvo-što zvuči ljepše i humanije. I da bi se zataškala suradnja ABCL-a sa nacistima. William Gates Senior, otac Billa Gatesa, je dugo godina 60-ioh i 70-ih godina bio predsjednik PP-a. Mary Stopes Interenational, druga najveća eugenička organizacija nakon PP-a, sa sjedištem u Londonu, naziva se po… Pročitaj više »

Lenko

Ako nije beba, zašto se onda svađamo? Ako nije beba, ako nije čovjek, nemojte ništa raditi. Ništa se neće roditi i neće se dogoditi.
Pastora Allena McNaira

łedeno doba

Peter Singer, khazarski filozof iz Australije, poznat je po tome, što otvoreno zahtjeva da se djecu ima pravo ubiti i nakon što su rođena, ako roditelji nisu željeli to dijete. Dakle, ako roditelji nisu na vrijeme izvršili pobačaj, i dijete je već rođeno, i ako roditelji ne žele to dijete,… Pročitaj više »

ihhhhhh

da nisu sve ove pobacile, bilo bi sad puno vise regruta za ginut u ukrajini. ako majka ne zeli to dijete, sve i da joj zabrane pobacit, to dijete nece bit energetski cjelovito jer je nezeljeno i nevoljeno, to bi bio samo jos jedan iz mase mcdonalds konzumenata, bez ikakvog… Pročitaj više »

Malimali

Najveći ludaci vjeruju da im brdo love daje pravo na oblikovanje svijeta: ugljične i dušikove substance su nužne za rast bez obzira koliko to neko pokušava izbrisati. A abortus je krajnja mjera kada žena više ne zna kuda, a prije toga su sve druge društvene instance otkazale. Planiranje obitelji je… Pročitaj više »

Max

Kultura smrti uništava život.

Probuđeni

Predbračni Sex kaznjavati sa 5 godina zatvora za žene
10 god za muške
Problem riješen

Makedonac

Slaba analiza. Kako je bilo pred 100-150 godina, rad, respekt, štap, dobijaš psihičku zrelost na 14 godina, kada seksualno sazreš na 13-16 i se žene i imaju dece. Taj projekt, da žena treba da radi, obrazovanje do 20-30 godina, je od 20-g veka i na zapad i kod SSSR. Posledica… Pročitaj više »

Pobačaj je genocid

Pobačaji su najgori genocid protiv svakog naroda.

Zbog masovnih pobačaja broj novorođene djece u Hrvatskoj smanjen je 3 puta tijekom zadnjih nekoliko desetljeća.

To je pravi kult smrti zapadne “medicine”.

Shumadinac

Da, trebalo bi da se vretimo na tradicionalne vrednosti ali to treba učiniti željeno a ne prisilno kao u ovom slučaju. Jer nekada devojka nije mogla da mrdne od kuće pre udaje, ako mora onda samo uz pratnju roditelja – u pasivnim krajevima u pratnji naoružanog oca ili brata! Kakva… Pročitaj više »

čudila se aman ja

…i protivnike i zagovaratelje, mislim naravno, njihove čelnike i glasonoše, finansira isti onaj koji nam je upriličio plandemiju. Što se samog PITANJA tiče, pa normalan čovjek i normalna žena znaju što im je činiti, i znaju što im nije za činiti.

DobrotaJeIzbor

Fetus nije život, ali bakterija sa Venere ili Marsa itekako je!

NetkoRealan

Tako je, pravo žena na svoje tijelo je zlo, kad kreće lomača ????

DEDA

GENERAL U RATU POTROŠI RECIMO 10 000 ŽIVOTA A ŽENA SE NESME PREDOMISLIT ILI ODLUČIT PO SVOME.NEMA DEMOKRACIJE KOJE NIKAD I NIJE BILO.MUŠKARCI NEMAJU KAJ KOMENTIRAT NITI ZNAT O POBAČAJU JER NEMAJU PIPICU I KRAJ PRIČE.U DOMOVINI PENZIĆI SMIJU BIT GLADNI I LAGANO UMIRATI ALI ŽENA NESME POBACIT.SMIJEM SVE ŠTO… Pročitaj više »

Kit

U svijetu godišnje 40 milijuna ljudi bude ubijeno na taj nacin –abortusom/pobacajem
Jedan dobar preokret se dogodio prosli mjesec u USA, kad je sud zabranio abortus.

Kad mi kao covjecanstvo prestanemo prvo sa ovim unistavanjem medjusobno bice nam bolje, drugi korak su ratovi, i drugi cinovi s ciljem unistavanja covjeka

POVEZANE VIJESTI