fbpx

Transrodne klinike vrebaju autističnu djecu jer je s njima lako manipulirati, pokazuju uznemiravajući novi nalazi

transrodni lobij

Samo mali broj medijskih kuća bavi se činjenicom kako djecu s poremećajima iz autističnog spektra ciljaju transrodni lobiji za „tranzicijsku terapiju“, zbog njihova abnormalnog mentalnog stanja.

Nedavno je skupina stručnjaka iznijela oštro upozorenje javnosti o tome kako su djeca s autizmom u osnovi postala plijen izbora LGBTQ mafije zbog toga što mališani lako prihvaćaju transrodnu propagandu.

Svaka četvrta transrodna osoba, vjerovali ili ne, registrirana je kao osoba s poremećajem iz autističnog spektra. Prema radu objavljenom u časopisu “Journal of Autism and Development Disorders”, ova brojka je “veća od opće populacije”, a razlog je taj što se djeca koja imaju autizam, pod pritiskom odraslih, lakše nagovore na “prelazak”.

Studija iz Sjedinjenih Država koja je uključivala gotovo 300.000 djece, također je otkrila da su ona djeca kojima je dijagnosticiran poremećaj iz spektara autizma imale povećane šanse (čak četiri puta više) da im bude dijagnosticirana rodna distrofija, za razliku od njihovih neautističnih kolega. Ovo sugerira da su djeca s autizmom “ciljno tržište”, tako rečeno, za transrodne lijekove i operacije.

“Bojimo se da smo se našli u prvim redovima skandala”, izjavila je za Sky News ova skupina bivših psihologa iz Nacionalne zdravstvene službe (NHS) i vodeće službe za razvoj rodnog identiteta Ujedinjenog Kraljevstva (GIDS), dodajući da je današnjim mladim ljudima “postavljeno previše dijagnoza, a zatim su previše liječeni”.

Reklasifikacija spola, također poznata kao transrodno “preusmjeravanje”, je zlostavljanje djeteta

Na klinici GIDS u Londonu, poznatoj i kao Tavistock Clinic, oko 35 posto djece i tinejdžera, koji su tamo upućeni između 2011. i 2017., imali su “umjerene do teške osobine poremećaja iz autističnog spektra”, što opet sugerira da osobe s autizmom posebno ciljaju transrodni lobiji uništavajući tako njihova tijela kirurškim operacijama i lijekovima za promjenu spola.

To je ista stvar koja se događa s djecom s Downovim sindromom, koju LGBTQ mafija sustavno iskorištava kao zrele kandidate za prelazak u „drugi“ spol.

Prema nedavno objavljenom istraživanju u American Journal of Preventive Medicine, šokantnih 80 posto takozvanih učenika „rodnih manjina“  čine djeca koja su pokušala promijeniti svoje spolove lijekovima i operacijama, a koja pate od mentalnih problema, što je otprilike dvostruko veće od učestalosti u normalnih učenika.

Zbog svega toga, Američko udruženje pedijatara izdao je izjavu osuđujući tranzicijsku “terapiju” kod djece. Prema grupi, podučavanje djece da postanu transrodni oblik je zlostavljanja djece – a također tvrde da je to oblik seksualnog napada.

„Američko udruženje pedijatara traži odgajatelje i zakonodavce da odbace sve politike koje uvjetuju djeci da prihvate kemijsku i kiruršku lažnu kao normalan život,“ stoji u izjavi za ACP iz 2017. godine, osuđujući takozvanu „reklasifikaciju spolova” kod djece.

“Činjenice – a ne ideologija – određuju stvarnost”, dalje se izjavljuje u ovoj izjavi.

Ova izjava ACP-a ističe osam konkretnih argumenata protiv preklasifikacije spola, uključujući neosporivu činjenicu da ljudi dolaze u samo jednom od dva „oblika“, muškarac ili žena. A to neupitno diktira DNK i genetika neke osobe, a ako netko vjeruje u suprotno,  onda je njihovo uvjerenje “u najboljem slučaju rezultat zbunjenog razmišljanja.”

“Kad inače zdrav biološki dječak vjeruje da je djevojčica, ili ako drugačije zdrava biološka djevojka vjeruje da je dječak, postoji objektivni psihološki problem koji leži u umu, a ne u tijelu, i to bi trebalo tretirati kao takvo”, stoji u izjavi.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
12 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Lokativ
Gost
Lokativ
1 godina prije

Aj ne serite više

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  Lokativ

Aj priznaj da si se zahebo, odi ponovno na operaciju i šuti malo, može?

žrec
Gost
žrec
1 godina prije
Reply to  Lokativ

Bogu hvala da igdje imamo o tome raspravljati, pošto su vrata msm medija za tu temu zatvorena. I primjećujem kako se to polako uvodi u Hrvatsku baš putem medija.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije

Dakle, cijepis se generickim sranjem, postanes autistican i onda te jos uvjeravaju da si nesto sto nisi. Tu negdje cuci i pedofilija u prikrajku.
Doci ce svemu kraj…

mars
Gost
mars
1 godina prije

A da menadzment i ljekare ovih tranasrodnih klinika, prvo obavezno pregledaju njihove kolege ljekari sa psihijatrijskih klinika? Ah da, onda vjerovatno ne bi dobili dozvole za rad.

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  mars

“Children’s transgender clinic hit by 35 resignations in three years as psychologists warn of gender dysphoria ‘over-diagnoses”‘
“End the transgender ‘unregulated live experiment on children’ say whistleblowing workers who have quit clinic treating patients as young as THREE
Five staff from the Gender Identity Development Service (GIDS) clinic have quit
Clinicians concerned children are having unnecessary gender change treatment
One whistleblower only stayed in post to stop more children having treatment
Number of youngsters referred to service rose from 94 in 2010 to 2,519 last year
By CHRIS DYER ”

Osoblje koje ima savjest podnosi ostavke u “Mengele” klinikama.Razvojni servis za spolni identitet GIDS(kako to “napredno ” zvuči-sve što šteti ljudima je u celofanu ili jako šarenim omotima)je pružio “pomoć” za 94 djece s “problemom” 2010 godine,a 2018 ih je već 2519 uhvaćeno u mrežu NOVO NORMALNO…To je za samo osam godina porast od cc 2600 %.
Trag novca/tko će profitirati/biti sretan-Klinike za promjenu spola(u usa niču ko gljive poslije kiše),hormonalni pharma lobi,
neoliberalni “sotonisti” u izgradnji novog Babilona i ljudski “Jude” u potrazi za zlatnicima…

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  nonwo

“A woman who lost her job after saying that people cannot change their biological sex has lost an employment tribunal. Maya Forstater, 45…” ‘Not fair’: World cycling bronze medalist cries foul after transgender woman wins gold. The American bronze medalist who lost a world-championship cycling race to a transgender woman from Canada has criticized the results as unfair.McKinnon labeled critics as “transphobic bigots” and pointed out that Wagner could face sanctions for allegedly violating the USA Cycling’s policy against harassment for “creating hostile environments or disparaging remarks against people on the basis of gender identity.” Novo Normalno će se promovirati na način da izgubiš posao ako smatraš i govoriš drugačije. U sportu sankcije ženama koje ne žele izgubiti u srazu sa “superženama?”…Brončana biciklistica(usa) koja je na svjetskom prvenstvu izgubila od transgender biciklistice(koja je osvojila prvo mjesto-baš čudno??!) , twitala je kako NIJE fer da se PRAVA žena natječe protiv transgenderice(a koja je btw.JAČA od većine muškaraca-ima slika,da je se preplašiš).i suočena je s mogućim SANKCIJAMA jer krši usa biciklistička NOVA pravila. Ne mogu naći,ali ….međunarodnu nagradu za dječje crteže dobila je djevojčica s ovih prostora(balkan,ist.eu-ne mogu se sjetiti), a na slici je mnoštvo stiliziranih glava i u svakoj je znak… Pročitaj više »

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

Jebo vas oni više.

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  ANTINWO.HR

Prije će tebe ako mi utihnemo.

Patetika
Gost
Patetika
1 godina prije

Sto je sad? Zagustilo s onom prijavom pa lopatamo punom snagom prije no stigne racun?

Jel’ ovo jos jedna od onih analiza na osnovnoskolskom nivou?

DažBog
Gost
DažBog
1 godina prije

Bilo kuda trans(iz)rodnici svuda

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

‘Ajmo već jednom apsolvirati…svi vole sredstva zdravstvenih fondova.
Procjena je za jednu Njemačku da je 40% operacija – nepotrebno.
Ovo je – samo još malo operacija…😁 Koje će se naplatiti.
Moral?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik