AgroFructus Grupa – samo najsvježije povrće i voće vrhunske kvalitete

agrofructus-group-naslovna
0

AgroFructus Grupa posluje od 2013. godine, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u susjednim zemljama, a glavna aktivnost ove grupe povezanih tvrtki je proizvodnja, otkup, skladištenje i prodaja svježeg prerađenog voća i povrća. Sama činjenica da AgroFructus Grupu čini više tvrtki koje su međusobno povezane znači i da je ona od vodećih kompanija, kako u Hrvatskoj tako i u ostalim zemljama u okružju.

U ovom članku reći ćemo nešto o tvrtkama koje posluju u Republici Hrvatskoj, a koje su dio AgroFructus Grupe. Prva tvrtka o kojoj ćemo nešto reći je Marinada d.o.o. sa sjedištem u Slatini.

Marinada d.o.o. proizvođač je pasteriziranog voća i povrća sa godišnjom preradom od 20 tisuća tona voća i povrća, čiji je najmoderniji pogon u susjedstvu otvoren 2014. godine. Ove impresivne brojke znak su da je slatinska Marinada d.o.o. jedan od najvećih proizvođača voća i povrća, kako u domovini tako i u susjednim zemljama. Od svog proizvodnog asortimana Marinada d.o.o. nudi svoje proizvode koji su podijeljeni u tri proizvodna programa:

Slatki (u ovu skupinu ulaze: džemovi, marmelade, pekmezi i voćni kompoti),

Kiseli (u ovu skupinu ulazi kiselo povrće poput: krastavaca, cikle, feferona, miješane salate kao i ajvara),

HORECA program koji je namijenjen kuhinjama u hotelima i restoranima.

Ono što jamči i osigurava vrhunsku kvalitetu proizvoda jest dinamizirana sirovina najviše kvalitete koju Marinada d.o.o. dobiva od kooperanata s kojima ima razvijenu izvrsnu suradnju i povjerenje. Kada povučemo crtu jedino što možemo zaključiti jest da se tvrtka Marinada d.o.o. razvila u jednog od najpouzdanijeg i najsigurnijeg partnera kojemu je zadovoljstvo kupca jezgra poslovanja. Iz tih razloga, radi još veće kvalitete i kakvoće proizvoda i usluga, Marinada d.o.o. uvela je certifikate IFS – FOOD V6 STANDARD te HALAL i KOSHER certifikate. Naravno da treba reći da osim što svoje proizvode plasira na domaće tržište, tvrtka Marinada d.o.o. svoje proizvode izvozi u prekooceanske zemlje kao što su: Australija, Kanada i Sjedinjene Američke Države; u europske zemlje kao što su: Švicarska, Njemačka, Češka, Slovenija, Bosna i Hercegovina te daleki Izrael.

Nakon što smo rekli nešto o tvrtki Marinada d.o.o. iz Slatine, recimo nešto više o samom načinu poslovanja AgroFructus Grupe.

Kao što smo već spomenuli, Grupa je formirana 2013. godine, ali ono što je važnije jest to da su članice AgroFructus Grupe tvrtke koje imaju dugogodišnju tradiciju što se tiče poslovanja, prodaje i proizvodnje proizvoda od voća i povrća. Sama Grupa danas broji desetak tvrtki, dok je sjedište AgroFructus Grupe u Donjem Miholjcu. Nadalje, stalnim unapređivanjem, uvođenjem i primjenom novijih i moderne tehnologije, jamči se daljnji napredak poslovanja AgroFructus Grupe, kao i stalni rast kvalitete proizvoda koje tvrtke AgroFructus Grupe proizvode. Sama AgroFructus Grupa broji više od 120 zaposlenika, dok se otkupni centri nalaze u Puli, Lozanu, Opuzenu i Donjem Miholjcu, sa logističko-dostributivnim centrom u Sesvetama.

Glavni i najvažniji cilj AgroFructus Grupe jest pružiti najbolje voće i povrće svakome kupcu i tako svakog kupca učiniti zadovoljnim. Osim u Republici Hrvatskoj tvrtke u sastavu AgroFructus Grupe nalaze se još u Bosni i Hercegovini (AgroFructus d.o.o. Čapljina i AgroFructus d.o.o. u Laktašima), Makedoniji (AgroFructus dooel iz Strumice) te u Srbiji (Eurovoće d.o.o.).

Ako želite domaće pasterizirano voće i povrće, odnosno proizvode koji se opravdano ponose vrhunskom kvalitetom, probajte i vi proizvode koje iz svog širokog asortimana nudi AgroFructus Grupa.

ajvardžemFOODHALALkvalitetpovrćerpreradaSlatinavoće
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI