Afera vjetroelektrane Krš-Pađene – Hrvati opljačkani za dvije milijarde kuna

Karolina Vidović Krišto
66 komentara

Afere vlasti ne prestaju izlaziti na svjetlo dana. Prestali smo ih brojati. Politička vlast je u velikom problemu i zato ne čudi što ljudima žele staviti maske, ukinuti socijalni kontakt i spriječiti okupljanja. Vlast je boji naroda, a to nije dobro. Svi su izgledi da Plenkovićeva vlada neće dočekati sljedeći izbore. U ime Kluba Domovinskog pokreta, medijima se obratila Karolina Vidović-Krišto.

Klub Domovinskog pokreta podnio je interpelaciju o radu Vlade glede projekta vjetroelektrane Krš-Pađene.

“Naprosto visina iznosa koji će hrvatski porezni obveznici izgubiti nepodnošljiva je. Naime, prema izračunu stručnjaka koje smo angažirali, hrvatski će potrošači u 14 godina isplatiti 2 milijarde i 200 milijuna kuna više nego što bi prema zakonom predviđenoj cijeni trebali platiti. Ponavljam – u 14 godina, 2 milijarde i 200 milijuna kuna! Razlog zašto ćemo toliko više morati platiti leži u besramnom pogodovanju i korupciji u režiji HNS-a, SDP-a i HDZ-a”, poručila je u ime Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto u izjavi za medije.

Vidović Krišto ističe kako ova interpelacija nema veze s onim što nazivamo aferom Josipa Rimac.

“Ta je afera kikiriki u odnosu na ovu aferu zbog koje tražimo interpelaciju. Ali, i da jest povezana s bilo kojim segmentom oko kojeg se vodi istraga ili postupak, Sabor uvijek ima pravo interpelacijom raspravljati o bilo kojem segmentu rada hrvatske Vlade”, misli Vidović Krišto koja je uvjerena da je ovdje, pak, riječ o nizu protuzakonitih radnji – od samog prvotnog sklapanja ugovora s HROTE-om do dobivanja povlaštenog kredita HBOR-a.

Vidović Krišto je podsjetila kako je u nedavnom intervjuu strateg prošle kampanje HDZ-a ustvrdio da su brzo zatvorili aferu vjetroelektrana.

“Svi znamo da se u civiliziranim i funkcionirajućim državama afere ne zatvaraju medijskim spinovima, već utvrđivanjem činjenica. Zbog toga pokrećemo ovu interpelaciju, jer Hrvatsku moramo spašavati iz korupcijske močvare. Zbog ove brutalne korupcije, od koje korist ima jedna uska skupina ljudi, nama nedostaju novci za medicinske sestre, liječnike, policajce, profesore u školama, i s time se mora prestati”, zaključila je zastupnica Kluba Domovinskog pokreta.

Domovinski pokretKarolina Vidović KrištoKrš-Pađene
Pretplatiti se
Obavijesti o
66 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Meštar
3 godine prije

Stvarno si hrabra žena. Ovu hrabrost sam još samo u ratu vidio

Tvrtko
3 godine prije

A koga briga za za medicinske sestre, liječnike, policajce, profesore u školama ?
Medicinske sestre i liječnici će postati nepotrebni jer samo COVID-19 postoji a to može liječiti i moja baba sa čejevima i juhicama, policajci će postati nepotrebni jer nema više okupljanja zabranjeno, virus ubija ako vas je više od dvoje na jednom mjestu, šta će nam profesori, nastava ide onlajn, CGI klonira svalo lice i evo profesora Baltazara kako drži predavanja. A novce budalama (ljudima-narodu) treba uzeti a kad uzmemo onada to između nas podjelimo, mislite da je Slavonski klub jedini ?

Suzy
3 godine prije

Kapa do poda ovoj Dami u pravo smislu te rijeci
Nema tu puno rada a ni filozofije
Duopol HDZ i SDP.. odgovarni
S tim da se da zlom i izdajnikom ove nacije Plenkovićem ne može mjeriti nijedan tirarim kroz burnu povijest nade drzave

maky
3 godine prije

A za koliko afera mi ne znamo niti ćemo ikada saznati. Žao mi je jedino Hrvata koji su stoljećima branili ovu zemlju od Turaka, te novijih generacija u Domovinskom ratu. Da bi ovi pokvarenjaci, uhljebi, zločinci i kriminalci za vlastitu korist prodali sve, da su mogli i mamu svoju prodati, prodali bi ju. Imamo more, imamo pitku vodu, planine, ravnice, oduvijek su dolazili genijalci iz naših krajeva. Monaco bi bio goli K za nas da nam je mentalitet drugačiji. Ustani Bane, hrvatska te treba više nego ikad. Šta nije ljepše imati miran san i čistu savjest? Ponekad je stvarno frustrirajuće znati da ima takve gamadi i da se ta gamad smješi na TV-u i novinama, rugaju nam se iza zavjesa. Ali na kraju dana, karma ipak sve vrati.

piždro
3 godine prije

Ova hrabra i ponosna dama je stala na “stranu naroda” a to matrix sistem lako ne oprašta.. daj Bože ako te ima čuvaj je.

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Bosanac
3 godine prije

O Karolajna, sad bi ovi tvoji sugrađani i sudržavljani trebali stat iza tebe (da ti čuvaju leđa) i što glasnije vikat: sve ove dosad što su nas pokrali minimalno na doživotnu a pare ukradene potražit gdje su se pogubile usput (i to bez maski).

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
šeronja
3 godine prije

Heroina

Kogabriga
3 godine prije

Bravo desni ! Samo oštro ! Dok lijeve glupace izvode performanse, desničarske dame pravo u sridu! Bravo Karolina, Skoru za predsjednika !!!!! Ko ovo more platit ?! Bravo za Logično, ko ne konta -kazat će mu se!

Deno
3 godine prije

Obavezno pogledati Michael Moore Presents: Planet of the Humans laži o vjetroelektranama solarnim elektranama i ekologiji
https://www.youtube.com/watch?v=Zk11vI-7czE&t=665s

Max
3 godine prije

Bravo KVK.

mario
3 godine prije

zivi-covjek org: šejtan, sotona ahriman:
Tepati samome sebi kao o božanskom biću je lijepo, ali da li se doista osjećamo tako ili se više osjećamo kao krave muzare iz kojih se svakodnevno uzima mlijeko? Sistem koji nas prožima nas drži ovcama za šišanje i kravama muzarama u doslovnom smislu. Tko to ne zna i tko ne zna kako to sistem/Ahriman radi teško da će uspjeti u svojoj duhovnoj avanturi! Stoga danas govorim o Šeitanu, Ahrimanu, Sotoni i kako mu mi svojim životima služimo, postajemo njegovi agenti!
Po meni svaki duhovno orijentiran čovjek mora ovo znati! Ako ne slaže sa ovim što ja govorim neka napravi vlastio istraživanje, ali definitivno dokle god je đavo skriven on je moćan. Saznajte što je to i onda njegova moć nestaje. To je po meni preduslov za ikakav duhovni rad!

Antonio Cagapulito
3 godine prije

Ona je najbolji komad u saboru. Ima li kakva njezina slika sa plaže?

Ivana
3 godine prije

Ostat ce starci i starice, ja sam iz BiH, ko god ima mozga ide sa Balkana. Prokletstvo se rodit ovdje.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Postovana redakcijo, nevalja Vam naslov!

Nisu Hrvati opljackani jer je novac i dalje kod hrvatskog politicara u dzepu…

To da pisete koliko placamo EU clanstvo ili koliko isisavaju iz zemlje banke, tcom i da ne nabrajam, onda bi bio naslov ok, ovako ne..

duki
3 godine prije

Nešto se događa !💪💪
Kad političari počinju pričati o vlastitoj(-tim) pljačkama ! Yess💪🙊🙈🙈

Babage
3 godine prije

Meni je ona baš seksi

dulebg
3 godine prije

Vetrogeneratori se najviše isplate proizvođaču. A nešto dobiju i oni koji odlučuju da se kupi.

Mario
3 godine prije

Svaka čast Karolina, jedina si koja predstavlja 42% onih koji su podržali festival slobode. Zelena energija je isključivo za vrlo bogate zemlje, prenapučene i klimatski nepogodne. Priča koja se provlači, kojom se umanjuje CO2, a tim i klimatske promjene također je laž.

bauštelac
3 godine prije

oš da vam pustim muziku

Julijana Mjertan
3 godine prije

Vi i zaslužujete Pernara za premijera i Krišto za predsjednicu.
RH bi nestala u 6 mjeseci, zadrigle neznalice, totalni diletanti!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI