Australska propaganda pokušava uvjeriti djecu da se trebaju cijepiti bez znanja roditelja

Covid propaganda - Cijepljenje djece
47 komentara

Ovaj gadljivi video dolazi nam iz Australije i radi se o propagandnom filmu koji treba uvjeriti djecu da se idu cijepiti bez znanja roditelja. Osim što je gadljiv po temi i manipulativan, obilno je začinjen gay propagandom, a k tome i izrazito loše napravljen produkcijski.

Omladinsko tijelo koje financira viktorijanska vlada stvorilo je TikTok video u kojem potiče tinejdžere da idu na “sastanke sa cjepivom” (dejt, čvenk, sudar op. prev.) kako bi dobili cjepivo protiv Covida-19 bez dopuštenja roditelja.

U videu Vijeća za pitanja mladih Viktorije (YACVIC) prikazane su dvije tinejdžerice koje idu na dejt nakon izolacije kako bi pogledale film – ali kada je zamoljena da pokaže svoju potvrdu o cijepljenju, jedna kaže: “Moji roditelji mi nisu dopustili da se cijepim još”.

“Mislim, imaš više od 14 godina. Zapravo ne trebaš dobiti njihovu dozvolu”, kaže druga djevojka. “Želiš li ići to učiniti sada – ići na spoj s vax?”

“Zvuči zabavno”, odgovara djevojka.

“Nakon guglanja ‘vaccine clinic finder’, pronašli su svoju najbližu kliniku”, stoji u videotekstu.

Djevojka tada dobiva cjepivo protiv Covida-19, a par iskoči iz klinike držeći se za ruke. “Živi, voli, udari za više slatkih spojeva u svom životu”, kaže se u videu.

Natpis glasi: “Profesionalni savjet: ako imate više od 14 godina, možete imati svoju Medicare karticu i pristati na vax’d.”

@yacvic

Pro tip: if you’re over 14, you can have your own Medicare card and consent to getting vax’d #LiveLoveJab #covidaustralia

♬ original sound – YACVic

Brojne države, uključujući Victoria i NSW, uklonile su zahtjeve roditeljskog pristanka za mlade u pokušaju da povećaju stopu cijepljenja među 12- do 15-godišnjacima.

U Viktoriji, djeca mlađa od 11 godina i dalje zahtijevaju pristanak roditelja za primanje cjepiva protiv Covida-19, ali “osobe u dobi od 12 do 17 godina mogu dati vlastiti pristanak, ako ih stariji i iskusni imunizator smatra zrelim maloljetnicima.

“To znači da zdravstveni djelatnik procjenjuje razumije li netko u ovoj dobnoj skupini informacije relevantne za odluku o cijepljenju i učinak te odluke”, stoji na web stranici Coronavirus Victoria.

Slično, NSW je ublažio smjernice kako bi omogućio mladim tinejdžerima da pristanu na ubod Covid-19 bez dopuštenja roditelja ili skrbnika u državnim centrima.

NSW Health rekao je za The Sydney Morning Herald prošli tjedan da je promjena dovela pravila cijepljenja u skladu sa smjernicama za pristanak na snazi ​​u drugim zdravstvenim ustanovama.

“To je kako bi se osiguralo da mali broj djece, u dobi od 14 i 15 godina, koja mogu imati poteškoća u dobivanju pristanka, može imati priliku cijepiti se”, rekao je glasnogovornik.

YACVIC sebe opisuje kao “vrhunsko tijelo i vodeći zagovornik politike za mlade i omladinski sektor u Victoriji”, koji svoje osnovno financiranje dobiva od Ureda za jednakost i mlade viktorijanske vlade.

Ured za ravnopravnost i mlade, koji je ranije bio pod Odjelom premijera i Vlade, u veljači prošle godine pripao je novoosnovanom Odjelu za obitelj, pravednost i stanovanje.

Nešto više od tri četvrtine djece u dobi od 12 do 15 godina u Australiji, ili 933.566 ljudi, sada je u potpunosti cijepljeno protiv Covida-19, prema podacima federalnog Ministarstva zdravlja objavljenim u nedjelju.

Više od milijun, ili gotovo 82 posto, primilo je prvu dozu.

australijacjepivoCovidDjecaPropagandavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
47 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
preseren3
2 godine prije

Ništa novo, za fašističku zajednicu.
Amerikanci ih več hvataju na lizaljku.
Kao što se lovi majmune.
Banana u rupi, gdje ima mesta samo za ruku, a ne ruku sa bananom.
Kad imaš ljudstvo sa usporedivom inteligencijom….

Joe
2 godine prije

Sotonisti. Glogov kolac jedino pomaže.

dobagan rogić
2 godine prije

Yebem ja takvui državu,koji drek od države.

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Ja te idiote nebih tužio,ali bih im da jednosmjernu expres kartu do sv. Petra ovjerenu sa 7:62.

Dokurčilomi
2 godine prije

Eno ga Goebels se digao iz groba i lupa glavom o drvo što je bio tako mekan.

Zoki
2 godine prije

Tko u ovome ne vidi obrazac pedofilije, treba da se zabrine. Piramida, oko, duga, homoseksualizam, islam daje cijepivo, pristak djeteta bez saglasnosti roditelja ranga pedofilije gdje iskusni imunolog procjenjuje zrelost kao makro. Uhhhhh, opasno oboljelo drustvo, opasno!

ivana
2 godine prije

Ovo je kraj

Kinez
2 godine prije

Ne da je bolesno, no tek bi bilo bolesno za onoga tko moje dijete cijepi na silu

ForSale
2 godine prije

Oh Yeah, Gomorra Here I Come!

Toni
2 godine prije

Australski Covid-nazzikomunisti najdosljednije provode masonski genocid koji su isplanirali Gates, Soroš, Schwab, Kissinger i ostale iluminatske sotonjare pomračenog uma.

Count
2 godine prije

Poludjela djeca Britanskih kurvi I lopva .Nije krv voda .

Realno
2 godine prije

S čim? Jer dupetom ovcalim se ne misli.

Incog
2 godine prije

GOEBBELS BI BIO PONOSAN!

tihobl
2 godine prije

Sta kazu australijskoj djeci: vakcinisi se ili ces poroci kao Novak.

Toxic_Zombie
2 godine prije

Jadni su. Volio bi vidjet da li bi se tako ljudi, djeca morali nagovarat u stvarnoj pandemiji ili bi svi potrčali na cjepljenje da se spase, od djeteta do starca

DEDA
2 godine prije

MODERNO ROBOVLASNIČKO DRUŠTVO UZ BLAGOSLOV 99,99% PISMENE SVIJETSKE POPULACIJE.DOBAR PRIMJER KAKO FAKULTET NESLUŽI NIČEM.

Malek
2 godine prije

Komentatori su ih izjebali u komentarima, pa su brže bolje isključili komentiranje, bili su masovni pozivi na prijave tih videa, koliko sam čuo, dižu se i tužbe. Retardirana smrdljiva woke lažna ljevica.

ledeno doba
2 godine prije

stari mokri snovi kabale su oduzimanje djece roditeljima, tojest da se djeca tretiraju kao punoljetne osobe, koje se navodno mogu brinuti same za sebe i da se roditeljima oduzme skrb nad njima. kabala preko raznih svojih plaćenika u pedofilnom lobiju, pokušava to desetljećima… da se dakle djeca tretiraju kao punoljetne osobe, tako da stričeki nekažnjeno mogu zlostavljati djecu… U raznim Kinseyevim pedofilnim pisanijama, kao i kasnije u pisanijama njeghovih pedo-sljedbenika, (“akademskih pedofila”, kako ih je nazvala pokojna Judith Reisman), pod lošom maskom kvazi znanosti i ljudskih prava za djecu, stalno se pokušavaju nekakve rupice u zakonu, koje bi pedo-kabalistima omogućili da nesmetano uzimaju sebi djecu, za zlostavljanja i adrenokrom, da ih ne moraju stalno tajno otimati, kao što sada rade.. Dakle, da se naprave takvi zakoni, koji proglase djecu da su punoljetne osobe i da sama odlučuju o sebi i da roditelji nemaju pravo odlučivati o njima.. A to je… Čitaj više »

brankica
2 godine prije

video savršen za trash film festival

Vele
2 godine prije

Australska mladež. Ma dajte molim vas, živim u ST pa sam ih sve ove godine prije korone gledao naročito kad je Ultra. Vidi se da to tamo živi u “okovima nekakvih besmislenih državnih normi” pa kad dođu ovamo kao da su pušteni iz kaveza. Vide da se kod nas pije na ulici, puši gotovo svugdje, ne ide u zatvor zbog krivo razvrstanog otpada, galami u javnom prijevozu, prodaje piće i duhan svima bez provjere…. hebiga, stvari nisu baš 100% pozitivne, ali su isto odraz nekih ljudskih sloboda. Uostalom prođite u vrijeme pauza ispred bilo koje srednje škole u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i što ćete vidjeti. Vidjet ćete gomilu mladeži koja je izišla ispred škole zapaliti cigarete, usprkos svim kampanjama o štetnosti, itd, itd. Kažem nije pohvalno, ali naša omladina je buntovna i nikakve kampanje ne prihvaća, a kamoli ovakve kakve u lobotomiranoj Australiji i može naići na koliko/toliko plodno tlo… Čitaj više »

Diego
2 godine prije

Jasno je da je prvi i osnovni cilj zlikovaca osakatiti decu i mlade.Osnova depopulacije nije pobiti starije i sredovečne.Oni će svakako otići,neko pre,neko malo kasnije.Njima je najvažnije da reprodukciju dovedu pod svoju kontrolu.Ako u tome uspeju,imaće ozbiljnu depopulaciju za nekoliko decenija ili još malo duže,za nekih 100-150 godina.Višedecenijska agonija sledi.Ne samo pandemije,idu ratovi,glad,nemaština…

Max
2 godine prije

Ogavna pedofilija.

Hagar
2 godine prije

Znam slucaj u HR gdje je doktor nagovorio i cijepio 18god staru djevojku kcerku stanovitog “poduzetnika”. Ono da moze putovati… Otac je , prica se, bio protiv i nije dozvoljavao iako je punoljetna. Nakon par dana dobila je miokarditis pa je lijecnik otisao u Njemacku s cijelom obitelji. Eto opet cemo imati bjezaniju Hrvata… Prica se da je popio kavu u ugodnom caskanju u Njemackoj u kaficu,a niko nije pokazao covid potvrde. Pa je sad u Austriji nada se da su tamo mjere tvrdje. Al ostaje mu Australija…zemlja po njegovoj mjeri.

pirat sa kariba
2 godine prije

i tu se drzava mjesa u odluke obitelji ,dobro nisu novorodence odmah proglasili odraslim

pirat sa kariba
2 godine prije

i ovaj video kao nije diskriminacija onih koji su drugacije seksualno orijentirani ,,,oni se ne osjecaju ” nenormalnima ” poslije ovog videa??? koja bizarnost kad ti homosekualci tumace sta je normalno i bioloski

ran
2 godine prije

sta drugo ocekivati od engleske kolonije,oni jos nisu ni genocid nad aboridžinima priznali

slobodan
2 godine prije

Meni se čini da su vaše ilustracije uz članak prešle svaku mjeru dobrog ukusa… Unaprijed hvala na razumijevanju,

Tim Kunić
2 godine prije

Mene su moji odgojili tako da bi na prisilno cijepljenje odgovorio olovkom u oko onome koji bi me probao bosti protiv moje volje. Isto tako bih odgovorio da me je ikada kakav pedofil probao silovati – izmjerio bi mu ulje čakijom i otišao spavati snom bebe. Pa ti prisilno bodi, ako imaš muda.

Vesna Šipuš
2 godine prije

Međunarodni sud zadao je udarac korporatokraciji COVID-a osudivši najviše dužnosnika Pfizera, GlaxoSmithKlinea, Kine i Vatikana za zločine protiv čovječnosti! Među osuđenim osobama su Albert Bourla i Emma Walmsley, izvršni direktori Pfizera i GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, Xi Jinping, predsjednik Kine, ‘papa’ Franjo (Jorge Bergoglio), Elizabeth (Windsor) i Justin Trudeau, premijer Kanade… Bruxelles i Vancouver: Presudom Suda sedamdeset i pet osoba osuđeno je na doživotni zatvor, oduzimajući se njihovoj imovini i razbijanju njihovih korporacija, a zakonito zabranjuje daljnju proizvodnju, prodaju ili njihova cjepiva protiv COVID-a kao “proizvoda medicinskog genocida i masovnog ubojstva”. Nakon četveromjesečnog suđenja sazvanog prema međunarodnom pravu, suci Međunarodnog suda pravde (ICLCJ) danas su donijeli svoju povijesnu presudu i kaznu, zajedno s nalozima za uhićenje i izvlačenje optuženih. Među osuđenim osobama su Albert Bourla i Emma Walmsley, izvršni direktori Pfizera i GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, Xi Jinping, predsjednik Kine, ‘papa’ Franjo (Jorge Bergoglio), ‘kraljica’ Elizabeth (Windsor) i Justin Trudeau, premijer Kanade … Prema Uredu… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI