Covid podjela između Sjeverne i Južne Koreje

Biden
21 komentar

Politički crtani film prikazuje predsjednike Sjeverne i Južne Koreje na povijesnom summitu 2018. godine. Viđena su dvojica šefova država, Kim Jong Un i Moon Jae-in, prvi s raketom u ruci, drugi s golubom mira u svojoj. To nam govori jedno i samo jedno. Crtić je nastao na Zapadu.

Nakon Drugog svjetskog rata kada su Sovjetski Savez i Sjedinjene Američke Države izgradile svoje sfere utjecaja, Koreja, koju je Japan kolonizirao 35 godina nakon rusko-japanskog rata, podijeljena je duž 38. paralele. Građanski rat uslijedio je nakon toga i trajao je od 1950. do 1953. godine u kojem je 2,5 milijuna ljudi poginulo, u kojem su SAD podržale Koreju, a Kinezi Sjevernu Koreju. Nije potpisan nikakav formalni mirovni ugovor, a rat se nastavio kao ideološka platforma za Istok i Zapad kako bi se pokazala njihova superiornost.

Nažalost, Južna Koreja nije tako dobro prošla. Točnije, došlo je do povećanja koje ostavlja dojam eksponencijalnog skoka i uskoro bi moglo biti okomita linija koja nadopunjuje horizontalnu liniju Sjevera.

Štoviše, povećanje slučajeva podudara se s južnim programom “cijepljenja” koji je započeo u veljači ove godine. Nije iznenađujuće da iscrpljeni radnici na jugu planiraju štrajk.

Pyongyang tvrdi da nije potvrdio niti jedan slučaj zaraze koronavirusom, unatoč raširenom skepticizmu. U svom posljednjem izvještaju Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji prošlog tjedna, Sjever je rekao da je od 19. kolovoza testirao 37.291 osobu na koronavirus i da su svi negativni.

South China Morning Post

Kina je pokušala ublažiti problem bez slučajeva Covida u Sjevernoj Koreji opskrbljujući zemlju s 3 milijuna uboda Sinovac. Naravno, ako nemate Covid, za što vam je potrebno cjepivo? Tako je velikodušno predsjednik Kim Jong Un ponudio ubode zemljama koje imaju slučajeve Covida.

Sjeverna Koreja izrazila je izvjesnu sumnju u djelotvornost cijepljenja protiv Covida-19, a državni mediji često izvještavaju o incidentima u SAD-u i Europi u kojima su pojedinci imali negativne reakcije na injekcije.

BBC

Možda bismo se mi na Zapadu, to jest oni koji još spavaju, mogli probuditi i vidjeti da je Kim u pravu i da nema problema s Covidom. Međutim, postoji problem cijepljenja. Osim što nas na zapadu kontroliraju oni s elitističkim planom, velike elitističke bankarske obitelji. To je razlika.

Ne postoji „Središnja banka u vlasništvu Rothschilda u Sjevernoj Koreji“

Možete li vidjeti gdje leži problem Covid-19?

Demokratska Narodna Rpublika KorejaJužna Koreja
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vendetta
2 godine prije

I Sjeverna i Južna Koreja su samo projekt. To da je Sjeverna Koreja neka nezavisna država samo zato jer eto kao nema centralni banku u vlanistvu kao varana. Pa predsjednik države, njegov otac i djed su sluge varane.

King jong Un i ovi prije njega su odlicni primjeri Americkog i Zapadnjackog ispiranje mozga kreiranje neprijatelja koji je negdje na kraju svijeta, lud je, i želi unisti cijeli svijet, ali nema sanse ipak jer ce nas zastiti Amerikanac marinac…
Gdje smo ovo sve vidjeli bezbrojeno puta?? u FILMOVIMA!!
Projekt za krađu para vlastitih poreznih obveznika..

Svi oni rade zajedno,smiju se nama ovcama kako nas uvijek navuku na isti fazon posebno trokut SAD-Rus-Kina. Dodao bi tu. i Iran jednu veliku prevaru. Obitelj Palavicini su vlasnici Irana..

onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Buco: ”Alisa, dođi vidjeti šta je zemlja čuda!”   
U Buce… to rad, to red, disciplina, prava Sparta!

P.S.
A ne u nas, ukrali bi iz oka, je*o nas ko nas izmisli.

Tako je govorio Iznogud, veliki vezir u Bagdadu

A jesam vas, a… 🙂

onaj najgl... Dalton
2 godine prije

Ovdje za sada ni 300 pregleda.
Moj frižider od jutros 402…

057
2 godine prije

0% kriminala
0% javnog duga
0% manjina tlače večinu

Alen
2 godine prije

Lik školovan i odgojen na zapadu , sluzi samo odredjenoj svrhi , kad za nju dodje trenutak… Moj novinaru…

2 godine prije

“… Pyongyang tvrdi da nije potvrdio niti jedan slučaj zaraze koronavirusom…”

🤣
Jedina naucna izjava neke drzave…
Bucko razbija Rockfelerove gnjide.
Ocito je samo da Sjeverna Koreja NIJE – koncentracioni logor – u Vlasnistvu satanistickih kamatara…

2 godine prije

“… Ne postoji „Središnja banka u vlasništvu Rothschilda u Sjevernoj Koreji“…”

Ispravno.
Ocito je da satanisticki kamatari i lazni “zidovi” – bez obzira sto su potpunosti saradsjuju sa satanistima iz koncentracionog logora KINA – nemaju veci uticajh na Bucka…
Cak i kad su “kineski” satanisti poslali injekcije Bucku – nema nista od cipovanja…🤣

promatrač
2 godine prije

Ispran mozak?
Kao u slučaju plandemije ponavljaš ono što MSM (propaganda) serviraju.
Bila si tamo i znaš? Nisi??
Smiju izači iz zemlje, zapošljavaju ih Kinezi i Rusi. Usput, u Rusiji je veliki manjak radne snage, tamo radi mnogo radnika iz SK. SAD su vršile i pritisak na Ruse, da ih sve odpuste i vrate u SK.

Emiliano Zapata
2 godine prije

To nije istina. Bio sam prilicno intiman s sjevernokoreankom koja bez problema putuje, isto tako poznam mnoge koji su ondije bili, blizak sam i s svecenikom koji nije koreanac ali putuje ondije i drzi mise u crkvi.

Max
2 godine prije

S Korreju neće tako lako kontrrolirati

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI