Europska komisija ne može jamčiti bezvizni režim Kijevu

Viza za Ukrajinu - EU
8 komentara

Europska unija ne može dati apsolutnu garanciju za davanje bezviznog režima Ukrajini. To je izjavila zamjenica čelnika ravnateljstva Europske komisije za politiku susjedstva i proširenje Katarina Mathernova.

“Ništa ne bi smjelo spriječiti uvođenje bezviznog režima, ali ja ne mogu dati apsolutnu garanciju u tom smislu. Sve se mijenja. Prije godinu dana nitko nije vjerovao u pobjedu Donalda Trumpa i malo ih je mislilo da će Velika Britanija izaći iz EU. Nesigurnost je obilježje današnjice”, rekla je Katarina Mathernova.

Također je dodala kako se EU veseli uvođenju bezviznog režima s Ukrajinom, ali se to može i ne dogoditi, jer se ove godine u nekoliko ključnih zemalja EU održavaju izbori.

Viza
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Osoba C
7 godine prije

Ravnateljstvo Europske komisije za politiku susjedstva i proširenje???? EU se veseli uvođenju bezviznog režima s Ukrajinom, ali ……..
Bez komentara.

fenix
7 godine prije

Kao sto sam rekao ranije EU dize ruke od Ukrajine nemaju oni sredstava i snage za odrzavanje Ukrajine vec su sada je skoro u potpunosti napustili. Mnogi su kritikovali Rusku valadu sto nije poslije Krima nastavila dalje medjutim ovdje se pokazalo da je ogranicena intervencija u Donbassu bila najbolje rjesenje Ukrajina je potpuno blokirana za ulazak u Nato kao drzava potpuno nefunkcionise sami Ukrajinci nakon opijenosti Majdanom postaju sve vise proruski vise nego za vrijeme Janukovica ili postaju potpuno latentni. Pokazuje se da je Majdanska vlast u Ukr kao vihor koji brzo prolazi a o ekonomskoj katastrofi necu da govorim. Lagani pritisci RF daju rezultate prvo ekonomska blokada pa priznavanje svih dokumenata Dnr i Lnr a najbolje je sto ta dokumenta mogu uzeti skoro pa svi Ukrajinci.

Sarajevo
7 godine prije
Neko ime
7 godine prije

Bezvizni režim za bezvezni režim

subaru
7 godine prije

Pa da oni će dati arapima i crncima da ulaze bez viza tamo gdje oni vode ratove i na taj način smanjuju vojno spsobno stanovništvo da se brani od okupacije ciozapada. Hoholi su tu da čekaju strpljivo ko gmazovi da kad pukne budu glavni rov prema Moskvi a u međuvremenu mogu neki raditi robovski po istočnim obrnoncima dične jewrope.

Zvrk
7 godine prije

na što će ovo reći ekipa iz višegradske grupe? oni se dosta okorištavaju jeftinom radnom snagom iz ukrajine.

Antonio
7 godine prije

Brisel moze garantirati Kijevu da ce da se raspadne, ako produzi da ih slusa.
Brisel moze garantirati Kijevu, da njihove garancije nista ne znace.
ALI Brisel trazi garancije od Kijeva, da ce da zarati sa Moskvom.
Brisel trazi garancije da ce Kijev da kupuje samo njihovu robu – onu treceklasnu – koja je namenjena i nama na Balkanu.

Hr ---------
7 godine prije

Kakva propast,bože sačuvaj! Uništili su državu za obećanje o bezviznom režimu,a neće ga ni dobiti.Stara istina – Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI