Fašizam je živ i zdrav kao nekad – Austrijska policija upada u kuće i traži lažne Covid certifikate

Policijsko uhićenje
49 komentara

U više od 20 domova diljem Austrije policija je u srijedu izvršila pretres zbog sumnje na krivotvorenje potvrda o cjepivu.

Austrijska policija priopćila je da je zaplijenila telefone, računala i lažna certificirana cjepiva, stavljajući 22 osobe pod istragu u vezi sa sumnjama u krivotvorine. Napadi su se dogodili u sedam od devet austrijskih regija, a samo Burgenland i Vorarlberg nisu bili pogođeni.

“Organizirana trgovina i korištenje krivotvorenih potvrda o cjepivu nije beznačajna stvar, već kazneno djelo”, rekao je ministar unutarnjih poslova Gerhard Karner.

“Policija će stoga nastaviti poduzeti mjere protiv svih koji koriste krivotvorene potvrde o cijepljenju, ali prije svega protiv krivotvoritelja i trgovaca [krivotvorenim propusnicama].”

Policija je priopćila da je o osumnjičenima obaviještena putem objava na društvenim mrežama. U operaciji je sudjelovalo oko 100 policajaca, a austrijsku policiju pomagala je policijska agencija EU Europol.

Ljudi bez dokaza o potpunom cijepljenju ili oporavku od Covida-19 u Austriji su od sredine studenog u izolaciji, a od ožujka vlada planira početi kažnjavati ljude bez tog dokaza.

Austrija je do sada jedina zemlja u Europi koja je najavila planove za uvođenje obaveznog cjepiva protiv Covida-19, iako Vatikan ima slično pravilo. Druge su zemlje otežale sudjelovanje u društvu necijepljenim osobama zahtijevajući ili samo dokaz o cijepljenju, ili u nekim slučajevima redovito testiranje kao alternativu, jedini način za ulazak u prostore od restorana do događanja do radnih mjesta.

Krajem prosinca istražena je mreža zaposlenika Austrijskog centra, koji u glavnom gradu provodi cijepljenje protiv Covida, zbog prikupljanja novca za izdavanje lažnih putovnica za cijepljenje. Otkako je pojačano osiguranje u centru, otkriveno je oko jedan ili dva slučaja pokušaja prijevare dnevno.

Prema podacima Ministarstva zdravstva, od srijede je nešto više od 30 posto ukupnog stanovništva Austrije ostalo necijepljeno.

fašizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Perun
2 godine prije

Austrijski kozojebi i Fritzlova rodbina provode teror u Alpama …..P.S ima tu i adolfovih rodjaka …..Austrija macht frei……SFSN

čitalac
2 godine prije

Pa nisu te cenzurirali. Vidiš da je tvoj komentar tu.

preseren3
2 godine prije

Nije samo to….
Austrija je domovanje Fritzla, čak su i neki Afganistanci uhvatili 13-godišnju djevojku…
Možda još nekog nađu… U podrumu..
Čuje se crno, ali ova država postaje simbol ugnjetavanja vlastitih državljana.
Da Dolfija ne spominjemo uvijek…

Babaroga
2 godine prije

Samo pitam koliko ima laziranih izvjesca o ljudima pozitivnima na Koronu, koliko ima laznih izvjesca o financijama Hdz, Sdp, to su novci od Hrvatskog naroda,koliko ima netransparentnih transakcija? Kako moze neki tamo hdzovac imati 20000 kuna place, 3 vile, 5 auta, 2 stane, 2 kuce bolje se to pitaj odakle ? I tko ce to suzbiti?

ledeno doba
2 godine prije

ovo sve spada u psihološki rat za zastrašivanje… da se pokaže gojimima, što ih čeka, ako prave lažne kovid ausvajse…

međutim, sva kabalčad iz rotšidovog ostarjelog, sasušenog čmara,–koja sebe nazivaju austrijska vlada, svi oni imaju lažne kovid ausvajse–jer nitko od njih nije dobio nikakvu injekciju

propala prdezh država Esterajh..
sad kad nekako bolje promislim…ovako zločesto sarkastično, rekao bih, -, kamo sreće da su Turci tamo negdje 1600 i neke godine zauzeli Beč i cijelu prdezh državicu…

Legendarni Grk
2 godine prije

Vrlo zanimljvo – nameće se ili se falsificira nešto što je potpuno fiktivno, beskorisno i nepotrebno.
Virus službeno nije nedokazan, nije izoliran, niti postoji stvarna slika iz mikroskopa i samim tim je fiktivan – jedino što je stvarno je trovanje cjepivima i to je ono što pravi stvarne probleme.
U stvarnosti je jedino važno da se izbjegne trovanje njihovim injekcijama, a fiktivne stvari se slobodno mogu zanemariti.

Malek
2 godine prije

Jako su ažurni sad, je li? A migranti bez dokumenata šeću im glavnim gradovima, i ponekad pomalo teroriziraju, siluju i ubijaju, unija i FDA trebaju 155 godina da pokažu ugovore s Pfizerom, i dalje ne znamo zašto netko padne s krova ali umre od korone, odnosno s koronom, odnosno od jer nema razlike, ne znamo rezultate velebnog testa koji nam je stožer obećao, gdje će testiranjem bolničkog osoblja dokazat da krivovjerni šire virus 2345 puta više nego pravovjerni, ali cov potvrde su i dalje na snazi zato jer se stožer i banda pozivaju na ravnokoronaški australski časopis, a ne na znanstvene radove… nemaš problem s time, psihopatski sociopatski narcistični organizmu?

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Dali se razlikuje fašizam u Austriji od onoga u Hrvatskoj ili u cijeloj EU? Fašizam je fašizam ma gdije bio u svijetu i fašiste listom treba likvidirati jer oni su zločinci protiv ljudskih bića.

Plamičak
2 godine prije

Zaključak: Papirnate i digitalne potvrde se krivotvore.
Rješenje: Potvrde koje su ugrađene u biološki materijal svakog savjesnog građanina.
Komentar: Svi cijepljeni prihvatit će rješenje.

Sardelino
2 godine prije

Zarazom sa omikronovom šmrkavošću većina necijepljenih steći će, htjeli ne htjeli, pravo na kovid potvrdu.
Kad svi budu imali kovid potvrdu, kovid potvrda će biti nepotrebna.
Ili, vrlo moguće, necijepljeni će zahvaljujući šmrkavosti imati kovid potvrde i to za vrijeme kad će cjepiše ostati bez kovid potvrde jer im je istekao rok pa će se morati ponovo cijepiti.
Smijurija da ne može biti veća.

Cijepi si mamu
2 godine prije

Fašizam ljude lupa nogom u dupe već 2 godine. Većina neće znati prepoznati fašizam ni kad im stane čizmom na glupu glavu.

Armagedon
2 godine prije

Krivo izražavanje, nisu antivakseri većNE PRIMATELJI EKSPERIMENTALNE GENSKE TERAPIJE.

nekoime
2 godine prije

Dolfi je ipak bil bolji !

Benny
2 godine prije

Ako cemo realno i logicki, od tih “nešto više od 30 posto ukupnog stanovništva Austrije ostalo necijepljeno” umrijeti ce radi event oboljenja od Covida vjerojatno njih manje od 0,01% ALI zato ostalih 99,99% ne samo da ce postati prirodno otporni na Covid, nego nece imati NIKAKVIH negativnih posljedica cijepljenja, koje ce u cijelosti izaci na vidjelo tek tokom slijedecih 5-10 godina, a mozda i vise.

Mali zloco
2 godine prije

Ma cuj majke ti,Covid Gestapo upada u kuce.

BTK
2 godine prije

Javio se čovjek u emisiju i kaže da u Švicarskoj ima rođaka, tamo su odlučili da se može biti 3 put cijepljen, potom pozitivan i možeš odlaziti raditi.

Čistokrvni
2 godine prije

Fašizam je živ i zdrav kažete. Komunisti, odnosno njihove tajne policije nisu nikad ljudima upadale u kuće i odvodile ih u nepoznato da ih više nitko nikad ne vidi? Ni “demokratske”, zapadne službe poput FBI -ja nikad to nisu radile? Samo fašisti u svojih dvadesetak godina vlasti u Italiji i 12 u Njemačkoj su to radili, je li? Jer još nisam vidio da je itko ovakve pojave usporedio s komunizmom, staljinizmom, NKVD-om, udbom ili sa maoizmom. Eh što čine desetljeća sustavnog ispiranj mozga. Izdresirali su nam umove.

Boba Lazarević
2 godine prije

Novčanice su ustavne. Potvrde su protuustavne. Pa si odgovori sama na to “duboko” pitanje.

Max
2 godine prije

Austrija je postala Četvrti Reich.

Alex Keller
2 godine prije

Duh Hitlera ponovno leti nad domovinom.

Klosterman
2 godine prije

Da se Fritzl nije ubio sad bi bio slavljen kao veliki heroj, a što ti je ‘ebena sreća!

Naoružajmose!
2 godine prije

Fašizam koji u europu uvozi milione crnaca iz afrike, te afgansitana, indije, bangladeša itd? Milione latinos u USA i kanadu? Čudni neki fašisti. Ovdje se radi o uspostavi komunizma na razini čitave planete. Veze ovo nema sa fašizmom ili nacizmom.

Srba
2 godine prije

jedi govna

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI