STRAH OD NARODA – Francuska vlada tvrdi da policijski sat i dalje ostaje moguća mjera

Emmanuel Macron
36 komentara

Francuska vlada najavila je da će razmotriti sve moguće strategije koje, navodno, imaju za cilj zaustaviti nagli porast oboljelih od koronavirusa, uključujući policijski sat, dok kabinet predsjednika Emmanuela Macrona raspravlja o novim ograničenjima.

Francuski ministri trebali bi se sastati u utorak kako bi razgovarali o daljnjim mjerama, jer gradovi diljem zemlje bilježe rekordne razine novozaraženih od Covida-19. Očekuje se da će se Macron obratiti na televiziji i da će tada najaviti sve odluke koje će biti donesene tijekom sastanka, koji će se održati danas. Naciji će se obratiti i predsjednik Macron.

Na upit o tome bi li Pariz i druga žarišna mjesta mogli biti stavljeni pod policijski sat, Marlene Schiappa, zamjenica ministra, rekla je da se ne mogu isključiti ni takve mogućnosti.

“Sve je moguće. Ništa se ne može isključiti”, rekla je za francuski televizijski kanal LCI.

Njezini komentari odražavaju ranije izjave premijera Jeana Castexa, koji je rekao da se “ništa ne može isključiti”, zbog sve veće zabrinutosti koja je nastala usporedno s porastom broja oboljelih od koronavirusa. Castex je rekao da se razmatraju i mogućnosti nametanja boravka u domovima, te je rekao kako bi takvo nešto “trebalo biti moguće”, kako bi se izbjeglo zaključavanje cijele zemlje.

Osam francuskih gradova, uključujući Pariz, stavljeno je pod maksimalnu uzbunu, zbog porasta pozitivnih od Covida-19. Status visoke pripravnosti, između ostalog, znači da svi ugostiteljski objekti moraju zatvoriti vrata na dva tjedna.

Da malo razjasnimo. Francuski zakoni ne dozvoljavaju zabranu privatnih okupljanja, ali mogu uvoditi policijski sat. Statistike govore da je čak i broj pozitivnih u padu, a broj mrtvih pokazuje da je koronakriza završena. Vlast Francuske očito ne brine koronavirus, nego “događanje naroda” u agoniji. Priprema velikog reseta ulazi u završnu fazu koja će biti pogubna za sve.

Kako vidimo, hrvatska priča o mjerama nije temeljena na znanosti i brojkama, nego se bespogovorno prepisuje iz europskih država drugog reda. Hrvatska pripada državama trećeg reda, dok su idejni tvorci koronaludila, anglosaksonska financijska oligarhija, dolazi iz država prvog reda. Državnici-poslušnici svjesno uvode države i gospodarstvo u totalni krah, a čije ćemo posljedice osjetiti početkom sljedeće godine, kada će započeti druga faza velikog reseta.

O velikom resetu smo pisali još prije godinu dana i na početku koronakrize. Za mnoge je to bila “klasična teorija zavjere”, međutim danas veliki reset oslikava našu stvarnost. S velikom vjerojatnošću znamo kako će ova agonija završiti, što će biti predmet budućih analiza na portalu Logično.

COVID-19francuskaKoronavirusPolicijski sat
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nekoime
3 godine prije

Corona se širi žutim prslucima !

Milance
3 godine prije

Globalisti su uveli koronavirus kao instrument za reformovanja svjeta i stabilizacija ekonomike svjeta od inflacije koja se trebala dogoditi ove godine koju su trebali realizirati pojedinci iz dubokih država u Americi i svijetu.Nakon prvog tog vala stabilizacija ekonomike trebala je biti gotova za svim tim mjerama do kraja ljeta.Sto se dogodilo.Mediji koji su pod kontrolom cionista i duboke drzavne ili Američke drzavne elite počeli pisati o drugom valu koronavirusa.Americka elita uz pomoć svojih pindusa poveli su organizirati prosvjede,akcije kako bi proizveli haos i destabilizaciju svega toga.Pojedine vlade dizu brojeve oboljelih kako bi navodno bili učesnici tog plana a u stvari stabiliziraju situaciju u državi kako nebi doslo do nemira i majdana.Sjecate se kako je americká drzavna elita orije par mjeseci sa prosvjedima htjela u Srbiji i sire stvoriti haos oko mjera koronavirusa.Nidu uspjeli jer Vucic je pao pod kontrolu Globalista ili bolje rečeno Trumpa i Putina koji vode otvoreni rat… Čitaj više »

Istražuj
3 godine prije

“…dok kabinet predsjednika Emmanuela Macrona raspravlja o novim ograničenjima…”
Mislim da je savrseno jasno da “kabinet Emmanuela Macrona” – ne raspravlja niti o cemu!Taj kabinet dobija neredjenja.
Tacka.
Naredjenja dolaze on nekadasnjeg Makronovg – Velikog Gazde – sataniste i cioniste Rotschilada.
Uvijek se sjetim proslavljaja “pobjede” makrona u zlocinackom cionistickom CRIF!
(Conseil Représentatif des Institutions juives de France)
Pogledati kako je Makron “sretan” sto mu cionisticka zvjer “cestita”:
https://thesaker.is/sitrep-france-is-macron-a-puppet-and-if-yes-whose-puppet-is-he/

Jasno je i slijepcu, ko je Gospodar (cionisticka zvjer) a ko je pseto koje ponizno slusa (“predsjednik” Makaron)…

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
Milance
3 godine prije

Zuti prsluci nisu protiv vlade Francuske i nisu marionete Američke duboke drzavne kako ih nove prikazati mediji koji su pod kontrolom te duboke drzavne.

piždro
3 godine prije

Ovaj je niodkod iskočio iz magijskog abrakadabra šešira; (filionu su na brzake smjstili aferu.. ) ko i merkelica u svoje vrijeme… prije toga bio nepoznati mali sitni goldmansachs menađzer.. i preko noći odjednom france president.. tako je to kad ‘narod’ bira.. kad bi se zayeb..li

3 godine prije zadnji put uredio piždro
PlanetB
3 godine prije

Ovaj puta ne vjerujem da ce francuski narod biti po drugi puta glup i dozvoliti ekonomsko samoubojstvo zbog sada gotovo i nepostojece bolesti.
Svaki otpor ovim zlokovcima je herojski cin i svaki narod koji to odbaci spasava se ostale zemlje jer Globalisti se uvjek pozivaju na ovo: Pa i drugi to rade.
Na hilhade doktora podize optuznice, milioni su demonsrirali u Njemackoj, pa i Engleskoj, cak i u Spanjolskoj. Svako normalan vidi da se ne radi o ‘spasavnju zivota’. Ovo je financijski poduhvat podjarmljivanja nekada uspjesnih zemalja i kreiranje robova.

Covid Scam, Covid Terror, Pandemijski Fasizam.
Virus je trojanski konj za financijsko podjarmljivanje Zapada.

buga
3 godine prije

On ima više imena i on nije od ovoga svjeta, gospodar materjalnog svjeta Rex Mundi . Bog Hazara kojemu se oni klanjaju i žrtvuju nevinu djecu.

Davor drugi
3 godine prije

L.R.
“ S velikom vjerojatnošću znamo kako će ova agonija završiti, što će biti predmet budućih analiza na portalu Logično.”
Pa mogli ste već sad ta vjerojatna saznanja malo i sa nama podijeliti.

3 godine prije zadnji put uredio Davor drugi
Emiliano Zapata
3 godine prije

Nije to nikakva panika vec vrlo uspijesan plan Kabale da nas drzi razdvojene u citavu svijetu a ne samo u Fr.
Ne samo to, preko noci su oduzeli ljudima diljem svijeta osnovna ljudska prava kao sto su ona na rad ili slobodu kretanja i govora.
Teroriziraju djecu u skolama i doslovno odgajaju robove dok nam bake i djedovi sami umiru bez mogucnosti da se oprostimo!
Nikakvu paniku ja nevidim u njihovim redovima svi se cerekaju na tv-u od svih tih satanista! Pogotovo Kill Bill.

pozitivan pesimista
3 godine prije

hm, nemam pojma, mozda neko tko je dobar s kvantnim cesticama;)

jgrnbertgiuerntivrns
3 godine prije

Stvor, bio on materijalan svemirac ili nematerijalna zla energija svemira i njegova pretorijanska garda u vidu stovorove djece koja sve tatine zamisli operacionaliziraju, i tako milenijima u kontinuitetu……………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI