fbpx

Velika zločinačka zavjera “nula CO2”

Bill Gates - Klaus Schwab

Svjetski ekonomski forum u Davosu proglašava potrebu postizanja globalnog cilja “ugljične neutralnosti” do 2050. Većini ljudi taj se cilj čini dalekim i stoga se u velikoj mjeri zanemaruje. Ipak, transformacije u tijeku, od Njemačke do Sjedinjenih Država i nebrojenih drugih ekonomija, utiru put stvaranju onoga što je u 1970-ima bilo nazvano Novim međunarodnim ekonomskim poretkom. U stvarnosti, ovo je nacrt globalnog tehnokratskog totalitarnog korporativizma, koji garantira masovnu nezaposlenost, deindustrijalizaciju i ekonomski kolaps. Pogledajmo kontekst.

Svjetski ekonomski forum (WEF) Klausa Schwaba trenutno promovira svoju omiljenu temu, Veliko resetiranje svjetske ekonomije. Ključ svega ovoga je razumjeti što globalisti podrazumijevaju pod ”ugljičnom neutralnošću” do 2050. EU prednjači, sa hrabrim planom da postane prvi ”ugljično neutralni” kontinent na svijetu do 2050. i smanji emisiju CO2 za najmanje 55 % do 2030. godine.

U kolovozu 2020., Bill Gates, samoprozvani svjetski car cjepiva, na svom blogu govorio je o nadolazećoj klimatskoj krizi:

“Koliko god je ova pandemija užasna, klimatske promjene mogle bi biti i gore … Relativno mali pad emisija ove godine jasno govori da ne možemo postići nula emisija jednostavno – ili čak prvenstveno – ako putujemo manje avionom i smanjimo vožnju autom”.

Uz gotovo monopol nad glavnim medijima i društvenim medijima, lobi globalnog zagrijavanja uspio je natjerati veći dio svijeta da pretpostavi da je za čovječanstvo najbolje postupno ukidati ugljikovodike, posebno naftu, prirodni plin, ugljen, pa čak i nuklearnu električnu energiju “bez ugljika“ do 2050. godine, što bi, nadamo se, moglo spriječiti porast globalne prosječne temperature za 1,5 do 2 Celzijeva stupnja. U tom je pogledu samo jedan problem. Ovo je naslovnica kasnijeg kriminalnog dnevnog reda.

Podrijetlo “globalnog zagrijavanja”

Mnogi su zaboravili izvornu znanstvenu tezu postavljenu kako bi opravdali radikalnu promjenu naših izvora energije. Nije se radilo o “klimatskim promjenama”. Zemljina klima se neprestano mijenja, korelirajući s promjenama u emisiji sunčevih bljeskova ili ciklusima sunčevih pjega koji utječu na Zemljinu klimu. Na prijelazu tisućljeća, kada prethodni ciklus zagrijavanja na solarnu energiju više nije bio očit, Al Gore i drugi, vještinom jezične obmane, premjestili su narativ o globalnom zagrijavanju na “klimatske promjene”. Danas je narativ o strahu postao toliko apsurdan da se svaki uznemirujući vremenski događaj tretira kao “klimatska kriza”. Svaki uragan ili zimska oluja predstavljeni su kao dokaz da nas klimatski bogovi kažnjavaju zbog grijeha ljudskih emisija CO2.

Ali čekajte. Cijeli razlog prijelaza na alternativne izvore energije poput sunca ili vjetra i napuštanja izvora energije ugljika je njihova tvrdnja da je CO2 staklenički plin koji se diže u atmosferu gdje stvori pokrivač za koji se vjeruje da zagrijava Zemlju ispod – globalno zatopljenje. Prema američkoj Agenciji za zaštitu okoliša, emisije stakleničkih plinova uglavnom proizlaze iz CO2. Stoga je naglasak na “ugljičnom otisku”.

Gotovo se nikad ne kaže da CO2 ne može odletjeti u atmosferu iz ispušnih plinova automobila ili elektrana na ugljen ili drugih antropogenih izvora. Ugljični dioksid nije ugljik ili čađa. To je nevidljivi plin bez mirisa neophodan za fotosintezu biljaka i cijelog života na zemlji, uključujući i naš vlastiti. CO2 ima molekulsku težinu nešto više od 44, dok zrak (uglavnom kisik i dušik) ima samo molekularnu težinu 29. Specifična težina CO2 je oko 1,5 puta veća od težine zraka. To sugerira da se ispušni plinovi iz vozila ili elektrana ne podižu u atmosferu više od 12 milja iznad zemlje kako bi stvorili strašni efekt staklenika.

Maurice Strong

Da bismo razumjeli zločinačku akciju koja se danas odvija oko Gatesa, Schwaba i pristaša takozvane “održive” globalne ekonomije, treba se vratiti u 1968. godinu, kada su David Rockefeller i njegovi prijatelji kreirali pokret oko ideje da ljudska potrošnja i rast stanovništva je glavni globalni problem. Rockefeller, čije se bogatstvo temeljilo na nafti, osnovao je Rimski neomaltuzijski klub u vili Rockefeller u Bellagio u Italiji. Njihov prvi projekt bio je financiranje smeća na MIT-u pod nazivom “Ograničenja rasta” 1972. godine.

Početkom 1970-ih jedan od glavnih organizatora Rockefellerovog programa “nultog rasta” bio je njegov dugogodišnji prijatelj, kanadski naftni industrijalac po imenu Maurice Strong, također član Rimskog kluba. 1971. Maurice Strong imenovan je podtajnikom Ujedinjenih naroda i generalnim tajnikom konferencije povodom Dana planeta Zemlje u Stockholmu u lipnju 1972. Također je bio povjerenik Rockefellerove zaklade.

Maurice Strong jedan je od glavnih propaganata znanstveno neutemeljene teorije da su antropogene emisije iz transportnih vozila, elektrana na ugljen i poljoprivrede uzrokovale dramatičan i ubrzani porast globalne temperature koja prijeti civilizaciji, nazvanu globalno zagrijavanje. Smislio je elastični izraz “održivi razvoj”.

Kao predsjedatelj konferencije Ujedinjenih naroda u Stockholmu na Dan planete Zemlje 1972., Strong je pozvao na smanjenje broja stanovnika i niži životni standard širom svijeta kako bi se “spasio okoliš”. Nekoliko godina kasnije, isti Strong rekao je:

“Nije li jedina nada za planet da će se industrijalizirane civilizacije srušiti? Nije li naša odgovornost da to ostvarimo? “

Ovo je program danas poznat pod nazivom Veliko resetiranje ili Program Ujedinjenih naroda 2030. Tada je Strong osnovao Međuvladin panel za klimatske promjene (IPCC), političko tijelo koje podupire nedokazanu tvrdnju da će umjetne emisije CO2 ubrzati naš svijet u nepovratnoj ekološkoj katastrofi.

Suosnivač Rimskog kluba, dr. Alexander King, prepoznao je bitnu prijevaru njihovog ekološkog programa nekoliko godina kasnije u svojoj knjizi “Prva svjetska revolucija”. Izjavio je:

„U potrazi za novim neprijateljem koji će nas ujediniti, došli smo do ideje da bi zagađenje, prijetnja globalnim zagrijavanjem, nestašica vode, glad i slično bili idealni … Sve ove opasnosti uzrokovane ljudskom intervencijom i samo kroz promjenu stava i ponašanja mogu se nadvladati. Pravi neprijatelj je stoga samo čovječanstvo”.

King je priznao da je “prijetnja globalnim zagrijavanjem” samo trik kojim se opravdava napad na “čovječanstvo”. To je danas poznato pod nazivom Veliki reset i varka s “neto nula ugljika”.

Katastrofa alternativne energije

2011. godine, po savjetu Joachima Schnellnhubera iz Potsdamskog instituta za istraživanje klimatskih utjecaja (PIK), Angela Merkel i njemačka vlada uvele su potpunu zabranu nuklearne električne energije do 2022. godine, u dijelu vladine strategije iz 2001. pod nazivom „Energiewende” ili „Energetska prekretnica“, oslanjanja na solarnu energiju, vjetar i druge „obnovljive energije“. Cilj je bio učiniti Njemačku prvom industrijskom državom koja je “ugljično neutralna”.

Ova je strategija bila ekonomska katastrofa. Od postojanja jedne od najstabilnijih, najpouzdanijih i najjeftinijih mreža za proizvodnju električne energije u industrijskom svijetu, Njemačka je danas postala najskuplji proizvođač električne energije na svijetu. Prema njemačkom udruženju energetske industrije BDEW, najkasnije do 2023. godine, kada se zatvara posljednja nuklearna elektrana, Njemačka će se suočiti s nestašicom električne energije. Istodobno se ugljen, najveći izvor električne energije, postupno ukida kako bi se postigao cilj “neto nula emisija ugljika”. Tradicionalne energetski intenzivne industrije, poput željeza i čelika, proizvodnje stakla, osnovnih kemikalija, proizvodnje papira i cementa, suočavaju se s rastućim troškovima i zatvaranjem ili preseljenjem te gubitkom milijuna kvalificiranih radnih mjesta. Energija vjetra i sunca, koja je neučinkovita, sada je 7 do 9 puta skuplja od plina.

Kako Njemačka ima malo sunca u usporedbi s tropskim zemljama, vjetar se smatra glavnim izvorom zelene energije. Za proizvodnju solarnih ili vjetroelektrana potreban je ogroman unos betona i aluminija. Za njegovu proizvodnju potrebna je jeftina energija – plin, ugljen ili nuklearna energija. Kako se ovaj izvor energije postupno ukida, trošak postaje prevelik, čak i bez dodanih “poreza na ugljik”.

Njemačka već ima oko 30 000 vjetroagregata, više nego bilo gdje drugdje u EU. Ove gigantske vjetroturbine predstavljaju ozbiljne probleme s bukom ili zdravstvene rizike povezane s infrazvukom za stanovnike okolice, kao i štetu koju uzrokuju vrijeme i ptice. Do 2025. godine procjenjuje se da će trebati zamijeniti 25% postojećih njemačkih vjetroagregata, a odlaganje otpada veliki je problem. Tvrtke su tužene jer građani shvaćaju katastrofu koju predstavljaju. Da bi ispunila ciljeve do 2030. godine, Deutsche Bank nedavno je priznala da će država trebati stvoriti “eko-diktaturu”.

Istodobno, njemački pritisak da zaustavi transport benzina ili dizela do 2035. godine u korist električnih vozila spreman je uništiti najveću i najprofitabilniju njemačku industriju, automobilski sektor i poništiti milijune radnih mjesta. Vozila koja se napajaju litij-ionskim baterijama imaju gori ukupan “ugljični otisak”, ako uzmete u obzir učinke rudarstva litija i proizvodnju svih dijelova, od dizelskih automobila. A količina dodatne električne energije potrebne za Njemačku bez ugljika do 2050. godine bila bi puno veća nego danas, jer će milijunima punjača baterija trebati pouzdana električna mreža. Danas Njemačka i EU počinju uvoditi nove “poreze na ugljik”, navodno za financiranje prijelaza na “nulti ugljik”. Ovi porezi samo će povećati cijenu električne energije i energije, osiguravajući brži kolaps njemačke industrije.

Depopulacija

Prema pristalicama programa “Nula ugljika”, to je upravo ono što oni žele: deindustrijalizaciju najnaprednijih ekonomija, strategiju izračunatu tijekom nekoliko desetljeća, kako je rekao Maurice Strong, da dovede do propasti industrijalizirane civilizacije.

Pretvaranje trenutne globalne industrijske ekonomije u distopiju na drva i vjetroelektrane, gdje nestanci struje postaju norma, kao što je to trenutno slučaj u Kaliforniji, ključni je dio Velikog reseta u svijetu. Okvir Agende 2030: Međunarodni Pakt Sjedinjenih Država za održivost.

Joachim Schnellnhuber, savjetnik Merkel za klimu, predstavio je 2015. radikalni zeleni program pape Franje, enciklično pismo Laudato Si, kao Franjin predstavnik u Papinskoj akademiji znanosti. I savjetovao je EU o zelenom dnevnom redu. U intervjuu iz 2015. godine, Schnellnhuber je rekao da je “znanost” sada utvrdila da je maksimalna nosivost “održive” ljudske populacije za oko šest milijardi ljudi niža:

“Na vrlo ciničan način ovo je trijumf za znanost jer smo napokon nešto stabilizirali, naime procjene nosivosti planeta, koja je manja od milijardu ljudi.”

Da bi se to učinilo, industrijalizirani svijet mora biti rastavljen. Christiana Figueres, suradnica na dnevnom redu Svjetskog ekonomskog foruma i bivša izvršna tajnica Okvirne konvencije Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama, otkrila je pravu svrhu programa Ujedinjenih naroda za klimu na tiskovnoj konferenciji održanoj u Bruxellesu u veljači 2015., gdje je izjavila : “Prvi put u povijesti čovječanstva postavili smo si zadatak da namjerno modificiramo model gospodarskog razvoja koji vlada od industrijske revolucije”.

Figueresove primjedbe za 2015. godinu danas ponavlja i francuski predsjednik Macron tijekom “Programa Davosa” Svjetskog ekonomskog foruma u siječnju 2021. godine, gdje je rekao da “u trenutnim okolnostima kapitalistički model i otvorena ekonomija više nisu izvedivi”. Macron, bivši bankar Rothschilda, tvrdio je da je “jedini izlaz iz ove epidemije stvaranje ekonomije koja se više usredotočuje na uništavanje jaza između bogatih i siromašnih”. Merkel, Macron, Gates, Schwab i njihovi prijatelji to će postići dovođenjem životnog standarda u Njemačkoj i OECD-u na razinu Etiopije ili Sudana. Ovo je njihova Zero Carbon distopija. Oštro ograničiti putovanja avionom, putovanja automobilom i osobna putovanja, zatvorite industriju koja „zagađuje”, a sve kako bi se smanjio CO2. Pandemija koronavirusa otvara put Velikom Resetu i Programu Ujedinjenih Naroda „Net Zero Carbon“ Agende 2030.

Author: F. William Engdahl – Prijevod: Logično portal

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
162 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije

Jaz izmedju bogatih i siromašnih Ce se definitivno smanjiti.istrebljenjem siromašnih.doslovno nam to govore,diplomatskim rijecnikom.i,posto nitko ozbiljno ne reagira na njihov program,ocekujem da Ce ga realizirati.21. stoljeće Ce obilježiti povratak u doba gladi i bolesti.hvala.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

“… istrebljenjem siromašnih …” Judaizeri se u opste i ne libe vise da na samoj bocici kazu – “nije za US, Canada and EU”… (Medjutim – to ce ovaj put tesko proci u Africi…Izgleda da su africki crnci puuuuuno inteligentniji nego ovi “demokratski crnci”…) https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/going-viral-africa-zambian-leader-dr-mumba-refuses-covid-vaccine-discovering-vaccine-bottles-marked-not-use-eu-usa/ Kao “kruna” cijele ove zlocinacke judaizerske Kurtona-obmane, samo je “bogati” JAR – koji je decenijama imao najtezi apartheid danas “najteze pogodjen pLandemijom“… Svaka slicnost tih crnackih “vodja” JAR sa nasim korumpiranim “zapadno-demokratskim vodjama” – jeste frapantno ocita. A ovo je kljucna recenica Engdahla, jer je ocito i kada pobiju SVE crnce u Africi – to… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Evo Istražuj kako u praksi sistem ubija : Pismo od Robert Valdec: mrtvom prijatelju. Ovo je pismo tebi i o tebi, mom prijatelju Juri. Pismo koje sad čitaš na nekom boljem mjestu. A nadam se da će ga pročitati i posjetitelji portala koji razni uporno nastoje ‘ubiti’. Jer, isto tako to bi mogao biti tekst o mnogim našim starijim sugrađanima prema kojima se društvo uglavnom odnosi kao prema ‘opterećenju mirovinskih fondova’, onima koji zauzimaju red u ambulanti, trgovini, sjedalice u tramvajima… Juraj Gašparović Jura, a zvali su te i Gašo, bio si, jesi zapravo još uvijek i uvijek ćeš i… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Volio bi da sam preskočio ovaj post.
Sloši me samo tako.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Nisam ni znao da još mogu producirati suze.
Platiće stari moj…i to kako.
A svak od nas je upoznao bar jednog Juru u životu.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

STRASNO.

Bondone
Gost
Bondone
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Procitao u dahu! Hvala ti Kisik! Obviously, we’re all fucked! Big time!

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Bondone

If all else fails play dead. brother

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Koliko ljudi su ubili jer su ih išli liječiti protiv gripe? Nikada nisu svakog šmrkavog sa prvim simpomima gripe trpali u bolnicu i krenuli sa nekakvim terapijama od kojih je rijetkima bilo bolje a većina je umrla. Zašto to rade? Tko će biti odgovoran za sve te smrti?
Nitko? Koja je razlika između ubijanja po ulicama i ubijanja u bolnicama? ove druge ubojice imaju dozvolu za ubijanje, tko im je dao?

tri p
Gost
tri p
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Strašno, kako čovjek skonča, nedostojno i u agoniji, da nije Valdeca ne bi se ništa ni čulo o tome, šteta što nije naveo ime doma ili neko osobno ime, pa ako se netko sretne sa tom institucijom ili osobom da može odreagirati…..očito zbog bojazni od tužbe. Malo smo se odmakli od teme, a to je Co2 i njegovo “pogubno” djelovanje na planetu, najprije treba utvrditi tko je najveći “proizvođač”, emiter Co2 na planeti, možda šokantno ali to je ocean koji pokriva cca. 70 % površine planete, točnije one sitne životinjice zvane plankton. Kada vidimo koliko čovjek proizvodi C02 to je… Pročitaj više »

isfnviwerfvnwerfvwue
Gost
isfnviwerfvnwerfvwue
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Koja tužna prića, koliko je Jura na planetu nad kojima se iživljavaju.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Poznato je da je glupost dar prirode.
Ali ne reebaš to dokazivati na dnevnoj bazi.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ne seri.

Azbest
Gost
Azbest
1 mjesec prije
Reply to  mirko

Japanci napravili meso od ljudskog i**eta

  •  21.06.2011.
AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  Azbest

Đurin recept?

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ima istine u vašem postu, u Tuzli ” strašnog virusa ” nema, danas mirni, za sada, prosvjedi jer su počeli od 20 sati da zatvaraju restorane, kafiće i ostalo a u ovom momentu je
Suspendovane čestice PM2.5***
104.9 µg/m³!

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Znači , brzo kod zavarivača , otvoriti bocu i duboko udisati , do kraja … I nećeš umreti od Covida , sigurno .

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… ako uzmete u obzir učinke rudarstva litija …” Od prijatelja koji je na poprilicno visokoj poziciji u jednoj njemackoj automobilskoj kompaniji – saznao sam da je nedostatak celika, polimera, a pogotovo silicijuma na trzistu – stvarvican… Uzrok…? Covid19 – te masovno zatvaranje ili ogranicavanje rada rudnika… Poglavito u Aziji… Dakle, stvar je koordinirana – i odavno se razvija… Covid19 “pLandemija” – jeste samo alat… Rezultat ovog gusenja rudnika – dolazi za koji mjesec… Na zalost (ili na srecu…?) – jos je nevjerovatno puno glupavih…a koliko vidim – takvi zasigurno nece doci do pameti…. Dakle sto se tice otreznjenja tih… Pročitaj više »

Ришона Вилон
Member
Ришона Вилон
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ротшилдов Рио Тинто купио лежишта руде Литијума око Лознице, и силни протести локалних мештана неће га спречити да измузе добит и притом уништи животну средину, ионако није његова.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ti,đuro,maloumnimorgen i slični glumite frajere na portalima i trolate a dobit će te napadaj panike kad vas budu cijepili.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Vidjet će mo kakvi ste frajeri kad dođete na cijepljenje.lako je biti frajer na tastaturi, za sendvič.Takve su nekad zvali čankolizima.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Moderni čankolizi danas rade za sendvič.Pitanje je do kad će biti potrebni.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Umjetno GMOjivo?

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Ne seri.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Prodavačica na kasi u dućanu. Dobije i račun kad plati. I ja isto tako. Ti ne?

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Stvaranje lažnih pandemija: Zašto je korupcija unutar Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) najveća prijetnja javnom zdravlju našeg vremena Vigor Colnar dokumentarac Pon, 28 Pro 2020 00:00 UTC Nakon skandala Svinjske gripe čini se da je farmaceutska industrija preuzela kontrolu nad upravljanjem Svjetske zdravstvene organizacije što je dovelo do krajnje pristranosti prema upotrebi, ne samo neučinkovitih i nepotrebnih, cjepiva i lijekova protiv gripe, već i prema upotrebi antipsihotika, antidepresiva, anksiolitika i drugih psihofarmakoloških lijekova, citotoksične kemoterapije protiv raka i niza drugih medicinskih terapija, za koje je neovisnim meta analizama i Cochraneovim pregledima utvrđeno da nemaju značajan blagotvoran učinak na bolesnike – a… Pročitaj više »

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Danes dobro poznate hrvaški jezik.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

“… Stvaranje lažnih pandemija…” Kada smo kod stvaranja laznih pandemija – evo jedne scene iz navodne tzv “kovid bolnice” u Izraelu… https://jubitu.com/videos/watch/f9c8beea-89c3-4b2d-ad9e-7660ff8c5e99 Naravno u Izraelu je bio “pomor novim sojem virusa” – pa su zato odlucili da “privole na vakcinu” – veliki dio populacije… Tzv “drzava” Izrael “objavljuje“, a sve najvece svjetske (cionisticke) mas-medije prenose da je u izraelu “vakcinisano” 50, 60, 70….% stanovnistva… Koliko ih je stvarno vakcinisano…? Koliko ih je vakcinisano otrovom judaizerske kompanije Pfizer…? Koliko ih je vakcinisano “secernom vodicom”…? E… gledajuci ovaj klip (a garant ce sad reci “snima se film u Cio-vudu pa pricaju na… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Faust

drugi tjedan dobivam prwu dozu…. da vidimo

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Pošto si poznati lažov, ne vjeruje ti se ali nadamo se da je dobiješ.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  promatrač

Odkad je uzeo 7 nick…cjepio se 16 puta…
Hehhe statistiku diže.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Ne seri.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Ne seri.

Drago
Gost
Drago
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Vrištat će ko Ćićolina

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Na jednom koncertu od iggy popa i stooges sam na bini pravio pivske gejzire …ono nalijes pa grgućeš i jako izdahneš prema nebu istovremeno…sam došao na ideju da iggiju pljunem istinu u facu…kao sada tebi.
P.S. dna mo”š zadržat.

Neznankako
Gost
Neznankako
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Djuro nije trol

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Je li ima ovdje netko tko stvarno vjeruje da ovakav svijet može doživjeti 2050 ? Je ne vjerujem! Ovo ne može ni do 2030 godine.
Uzmimo ovako: Svijet je jedna velika ljudska obitelj. Sad zamislimo jednu malu obitelj u kojoj su članovi: Ubojica, 2 lopova, lažov petljanac,kurva,mladić homoseksualac i jedan dobričina i dvoje djece koja gledaju njihov primjer.
Kako bi gledali na tu obitelj? Da li bi oni zajedno mogli do 2050-te?
Naravno da nemogu tako ne može ni ovaj svijet. Svatko razuman bi sažaljevao tu obitelj ,jer oni nemaju nikakvu budućnost…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Davor

E, Davore, isto sam pomislila čitajući plan do 2050+, a + sam dodala jer nisu iznijeli kraj ostvarenja plana šta znači da bi oni ovako razvlačili i dulje od te godine. Ma, niti do 2030. kako kažeš. Kad bi ih Bog pustio da rade to šta rade koliko oni žele, nitko ne bi preživio (zapisano u Bibliji) i zato je Bog taj koji će reći – dosta je! Zapisano je i ovo:
“Ne strahujte, doći ću, neću zakasniti.”

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Da, Habakuk 2:3 . Ovako kaže Bog proroku: Jer to će se viđenje ispuniti u vrijeme koje je za to određeno. Viđenje juri prema ispunjenju i neće se pokazati lažnim.
Ako i kasni,čekaj ga,jer sigurno će se ispuniti.
Neće zakasniti!

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Da… “Ako i kasni…” (a neće) ide onima koji sumnjaju, i onima kojima se već dugo vremena čini da kasni, i još će se više činiti da kasni, mnoge će, nažalost, pokolebati nerazumijevanje značenja čekati pa će reći: predugo smo čekali, neće ni doći. Doći će iznenada, kao lopov u noći. Ne moram ti navoditi oznake citata, znaš sve. Ljudi sve pokvare razmišljajući na razini ega, umjesto na razini duše. Ego je nestrpljiv, stalno se nešto buni, žali, zahtijeva, požuruje i petlja se u Božje poslove, onda okrivi Boga za produkt svog krivog viđenja, okrivi ga za stanje koje je… Pročitaj više »

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Sony

Bog nije sijedi strikan sa dugom bradom koji nas promatra i nagrađuje ili kažnjava, već prema zasluzi. Bog je duh.
Svaki čovjek ima slobodnu volju izabrati dobro ili loše, služiti Bogu ili služiti Sotoni.
To što piše u Bibliji, knjizi bajki koja služi narodu da ne bude u doticaju sa realnošću i da vjeruje u nadu koja se nikada ne ostvari ne bih nazvala božjom riječju već riječju onog drugog.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Gdje sam napisala da Boga doživljavam kao utjelovljenog starca, pa još i sa dugom bradom? Imam toliko duhovnih iskustava i doživljaja da bi mogla knjigu napisati o tome. Mnogi lupaju po Bibliji ali se ipak sve više hvataju za proročanstva iz Otkrivenja. Reci mi kako si stekao vjeru u Boga i kako znaš da je Bog duh. Jesi li kada imao bliski susret sa Božanskim? Jesi li doživio krštenje Svetim Duhom? Ja jesam. Kada to doživiš, onda možemo pričati o Bogu, Izvoru, Tvorcu ili kako ga tko naziva. Jesi li doživio Isusa iznutra? Je li ti se kada obratio riječima:… Pročitaj više »

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ne seri.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  mirko

 Special Section (1975)Ne seri.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  mirko

“Filmovi s Ruba PODCAST EP5: Ne seri, to je film iz dvije i 17-e!!”

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  mirko

Hawg Bledoliki…SKOČIO TLAK?
LULA MIRA ZAKURITi ?!

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Debeli, nisi još napunio stomak danas? Ili ti je rep na pogrešnoj strani, možda pogrešno cjepivo.

at0mik
Gost
at0mik
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

kako glup može sam shvatiti da je glup. nikako. ne može, jer je glup.
tužno… ali istinito

makks
Gost
makks
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Takav glupak je spreman – ubiti postara koji mu donosi vijesti da ima zivota i IZVAN pecine…” – vraška rečenica.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Sad je mlada majka podlegla vakcini zahvaljujuć ovim gadovima! Nakon druge injekcije Pfizera, “zdrava” 28-godišnja majka umire uncut-news 4. ožujka 2021 Sara nije imala apsolutno ništa što joj nije bilo u redu. Bila je tako zdrava! 28-godišnji zdravstveni radnica umrla je nedugo nakon primanja druge injekcije Pfizerovog eksperimentalnog cjepiva COVID-19. Sara Stickles, nutricionistica iz švedskoameričke bolnice (SAH) u Rockfordu, 2. je veljače stajala u redu za drugu štrcaljku eksperimentalnog sredstva kad je ocu svog malog sina poslala poruku: “Sad dobivam Covid – Cjepivo. Ako mi se išta dogodi, obećaj mi da ćeš uvijek biti uz mene … Na primjer, ako… Pročitaj više »

Zelinčanka
Trusted Member
Zelinčanka
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Neznam koliko. Slažem se sa vama, i čuvajte živce. Ovakvih slučajeva će biti sve više i više. Danas sam ostavila isti komentar na nekoliko mjesta na ovom forumu, ispod nedavnih članaka koji se u naslovu tiču cjepiva. Preporučam.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Zelinčanka

dobro čuvaću zivce.. idem potegnut sad jednu trešnjovaču al pravu. bistra ka suza

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro, majstori stavljaju i na vade i tko ima ulagačke afinitete treba razmisliti o ulaganju u proizvodnju vazelina.
Nego, odakle pribavljaš trešnjevaču.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

hehe je Mrči tužno al istinito… trešnjevka swiss ‘orignal uelis’ grb 37.5 gradi uvlačita ima i puno jača sa wiki: “Zuger Kirsch” je čuvena sorta koji se destilira u švicarskoj regiji Zug i zaštićen je AOP oznakom izvornosti (Appellation d’Origine Protégée)” ka narajcana dama hehe ovde imaju sorte male stabljika a veliki plodovi, bude promjer ploda nekad veći od 2,5 cm boje zagasito crvene ko rujno vino, budu ukusne i sočne. imam u hladnjaku dom. lozu vodku, dobru al ova trešnjevača bolja od ikakvih tableta za smirivanje.. na staroj boci od 1870 na tražilici fina grafika pise ‘voda od trešnje’… Pročitaj više »

Ришона Вилон
Member
Ришона Вилон
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Како каже нациста Клаус Шваб: Биг Ресет, или другим речима депопулација сувишних уста. Сара иако има жидовско име, исувише је наивна, и то је платила главом.

“The goyim are a flock of sheep, and we are their wolves. An d you know what happens when the wolves get hold of the flock?” Protocols of the Elders of Zion, 11 

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

hehe sve ko nisu orgin…:)

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  piždro

šta je tebi Đuro?? i u komunizmu su jako ucili hegela i njegovu logiku i kanta i kritiku čistog uma nije sistem pogotovo feudalni za sva vremena.. i čovjek je mjerilo svega a ne sistem

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Vjerojatnost preživljavanja “korone” je 99,98 %, a vjerojatnost dugoročnijeg preživljavanja “cjepiva” je 0,02 %.
Jako je teško napraviti izbor između ove dvije varijante.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

legendarni, ovo šta se nadvilo nad čovječanstvo i to ‘slobodno’, ovo ni jedna poznata civilizacija ne pamti.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ljube moja voli sve Cvijeće koje miriše I u njenom vrtu sade svi Mali kratki crveni I veliki, rumeni Svakom od njih pruži ljubavi Kara, kara, karanfili To se tebi draga mili Kita, kita, kita cvijeća To je bolja što je veća Kara, kara, karanfili To se tebi draga mili Kita, kita, kita cvijeća To je bolja što je veća Ljube moja, cijeli dan Pazim da je uredan Vrt u kojem rastu cvjetovi Volim kad se radi tu Pa radovi u njemu Nikad, nikad nisu gotovi Kara, kara, karanfili To se tebi draga mili Kita, kita, kita cvijeća To je… Pročitaj više »

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Profesore…..ni djeca u petom osnovne ne bi vam se smijala, a oni u sedmom bi vas gađali sa…papirnatim avionima.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Professor emeritus.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Neće ni Angela Merkel da se cijepi… K’o fol je godinu dana prestara za cjepivo Astra Zeneca!
Pametnome dosta!

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ne seri.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  mirko

Ne seri.

at0mik
Gost
at0mik
1 mjesec prije
Reply to  mirko

……jadna korisna budalo…..

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  mirko

škola sa tebi poznatim profesorima ?

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Ne seri.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Reci nam ti. Gde ga staviš?

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Znas gmazovima rep opet naraste kad se otkine. Rostiljada za ekipu….

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ne seri.

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  mirko

Ne seri.

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
1 mjesec prije
Reply to  mirko

Tebi samo kvantiteta međuušni prostor okupirala?

mirko
Gost
mirko
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ne seri.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Nećemo se cijepiti i živjeti ćemo vjećno, zdravi i sretni.

Suvi
Gost
Suvi
1 mjesec prije

Ovo što objavljujete sve mi više liči na pripremanje terena nego obavještavanje javnosti. Nigdje ne stoji da se ljudi trebaju sad suprotstaviti agendi.

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Suvi

Hmmmm

Suvi
Gost
Suvi
1 mjesec prije

Mene blokiraju kad objavi drugo mišljenje o koroni i maskama a vas nitko ne blokira. Slažem se i znamo dosta o tome i još prije godinu. Ali mi ovo o blokiranju jednostavno ne ide u glavu. Dali ste produžena ruka Globalista da ovo objavljujete ili ste stvarno za Narod. Uskoro ćemo saznati.

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Suvi

Pa i narod pari pogubljeno…kao da su odustali od vlastite dice. Polovina misli :fotovina je smisao života.Lupaj Billy Boy kad moš.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Death Rates Skyrocket in Israel Following Pfizer Experimental COVID “Vaccines””

Stopnje smrtnosti v Izraelu skokovito skočile po Pfizerjevem eksperimentalnem COVID “cepivu” “

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

healthimpactnews * com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/
Samo za fante…

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Kažun
Interesantno je tu kako “izabrani” bez problema potamaniše i svoje “zemljake” samo radi dobre zarade na vacinama.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Ovaj,njihov,traži još 36 mi,.doza ???

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

“Ako se pitate zašto naciji od 9 milijuna ljudi koja je polovici svog stanovništva već dala dvije doze cjepiva Pfizer treba 36 milijuna cjepiva, odgovor je poražavajući: masovna kampanja cijepljenja može Netanyahuu pomoći da osigura pobjedu na predstojećim izborima, ali dugoročni utjecaj na zdravlje nacije je u najmanju ruku “nepoznat”. Da budemo malo realniji, možda je katastrofalno. Tijekom tiskovne konferencije Netanyahu je priznao, „cjepiva koja imamo, nitko ne zna koliko traju … Moramo se pripremiti za najgori scenarij. Najgori je scenarij da moramo cijepiti (dva puta) svake pola godine. ” To bi značilo nabaviti čak 36 milijuna cjepiva, pod pretpostavkom… Pročitaj više »

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Pa eto čovjek je iskreno obavijestio narod da radi nešto o čemu pojma nema i da oni moraju sudjelovati u tome.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

🤣🤣🤣🤣

Zoran
Gost
Zoran
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Nema ih valjda toliko?

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Zoran

Ha,malo je to komplicirano.
Baci jedan pogled ovdje

geopolitika*news/analize/najnoviji-statisticki-podatci-izraelskom-stanovnistvu-ugrozavaju-li-arapi-izraelsku-vecinu/

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“… samo radi dobre zarade na vacinama….” Ne bih rekao. Upravo u onom objavljenom PLANU judaizera tzv “Protokoli cionskih mudraca” – jasno ta satanisticka banda (vlasnici institucije “dvorski zidov”…pardon…tzv “centralne banke”) – da ce “mnoga braca” – morati biti zrtvovana za Visi cilj… Oni su samo “zrtva za Visi cilj“… A to je judaizersku Svjetsku Nadvladu – i “odrzivu planetu” na kojoj su oni 1 promil, a onih milijadu (i manje) “goyima” – samo robovi, do ne pronadju adekvatnu zamjenu u robotima… Ne interesuje judaizere “filantrope” (i pripadnike Rotschildovog satanistickog kulta Chabad) – bas previse oni “zidovi” iz recimo Tel… Pročitaj više »

isfnviwerfvnwerfvwue
Gost
isfnviwerfvnwerfvwue
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da, Leviti najviše “levitiraju”.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Pratiti jednim okom.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Evo danas dobih ovaj klip, koji sam postavio u gornjem komentu Coca-Coroni…

https://www.logicno.com/politika/geopolitika/velika-zlocinacka-zavjera-nula-co2.html#comment-587673

Mislim da u svakom slucaju SVE tzv “informacije” a pogotovo iz Izraela – treba uzeti sa velikom skepsom

cika papa
Gost
cika papa
1 mjesec prije

bas

papa gates
Gost
papa gates
1 mjesec prije

Upravo objavljen video na tu temu : https://www.youtube.com/watch?v=drQbR97cijE

Peja Pojot
Gost
Peja Pojot
1 mjesec prije
Reply to  papa gates

Odlican video!

isfnviwerfvnwerfvwue
Gost
isfnviwerfvnwerfvwue
1 mjesec prije
Reply to  papa gates

Dobarrrrr, dobro je ubacio Karpenterovu glazbu iz njegovog filma Napad na policijsku stanicu br. 13.

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  papa gates

ovo da pokazes vjerskim fanaticima corone,samo bi te jos vise zamrzili.nema tu pomoci.hvala puno na linku.

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije

Nema ovakvog svijeta do 2050. Zato bez brige🙄

Osion
Gost
Osion
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Slažem se , jednostavno Božiji zakoni će uraditi svoje , kad zlo dostigne vrhunac , slijedi katastrofalno spuštanje za čitav svijet , čak i za one koji nisu aktivno učestvovali u zlu , ali su šutjeli na njega . Povećao se broj zemljotresa , klimatskih nepogoda , ne iz razloga klimatskih promjena , već su ljudski grijesi dosegnuli plafon . Prije samo 30 godina bilo je nezamislivo da postoje homoseksualni brakovi , a danas sve više zemalja učestvuje u tome . Pa Bog je uništio Sodomu i Gomoru zbog perverzija , a danas čitav svijet učestvuje u njima. Svijet je… Pročitaj više »

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije
Reply to  Osion

Osion
“Prije samo 30 godina bilo je nezamislivo da postoje homoseksualni brakovi.”
Pederluk je bio i ostao omiljena zanimacija britanske aristokracije, a sad su to samo legalizirali…
Kad je prije nekoliko godina ondašnji hrvatski ministar Arsen Bauk bio kum na prvom “pešovanskom” vjenčanju, komentari su bili u stilu: da li je Bauk možda odmah bio i “crnogorski kum”, tj. nategnuo “mladu” (ili možda mladoženju)…

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Osion

I ako bude jedan od sedam, da ne bude jedan od tisuće? Danas živimo u svijetu izvrnutih vrijednosti. Homoseksualci poludili da se protuprirodno vjenčavaju, a oni heteroseksualci koji bi po prirodi trebali sklapati brakove ,oni ne žele nego žive svakako…

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Davor

“Njih će biti kao pjeska u moru”

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Tko odredjuje što je prirodno a što protuprirodno?
Danas imam osjećaj kao da sam na portalu jehovinih svjedoka a ne na portalu Logično.
A opet, tko zna, čudna su vremena…

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Prirodno je vidjeti kokota i kokoš zajedno, tebi je očito draže vidjeti dvije kokoši kako plaze jedna po drugoj…

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Mislim da nije u redu stigmatizirati ljude zbog toga što su rodjeni kao homoseksualci. Ne samo da ja tako mislim, tako piše i u deklaraciji o ljudskim pravima. Tu ste se raspisali o tome da znate što Bog radi i kako On razmišlja a pljujete po njegovoj kreaciji. Licemjerno.
Oduvijek se radja oko 10% ljudi homoseksualne orijentacije. Zbog takvih kao vi morali su se skrivati, ulaziti u heteroseksualne brakove i biti nesretni zajedno sa njihovim obiteljima.
Čak i medju životinjama ima homoseksualnih jedinki i nisu zbog toga izbačene iz čopora, jedino ljudi smatraju da smiju prosuđivati i osuđivati druge ljude.

Davor
Gost
Davor
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Ajmo ovako postaviti stvari…zamislimo da smo svi na svijetu homoseksualno orijentirani. Što će se dogoditi s ljudskom rasom za 30 godina,kad ostare organi za reprodukciju? Za nekih 60 godina ljudi bi s Zemlje pomalo ali sigurno isčezli,jer za razmnožavanje je ipak potreban odnos muško/žensko. Dakle ,zar to ne bi bilo kronično bolesno stanje ljudske rase koja izumire? Dakle ,kad bi imali takvu situaciju,ljudi bi izumirali, to bi se nazvalo bolešću izumiranja, onda su ljudi koji imaju takve sklonosti među nama svojevrsni “virusi” opasnog trenda … Pa zar nije Bog spalio Sodomu i Gomoru zbog tih postupaka? Ako je Bog stvorio… Pročitaj više »

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Davor

Srica da nije tebi ostavia da ti drzis kucni red,koje spike stari moj….

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Blazo svaka cast!
Ljudi nemojte biti uskogrudni,Blaza pise iskreno i razumno. Znam da nekima smeta homoseksualnost jer je propagiraju EUGENICARI.
Ko hrpu drugih sranja ali morate razumjeti da to sigurno nitko ne bira. Barem vecina ne,znamo moc propagande u kombinaciji sa glup i izgubljen. U svakom slucaju manje konkurencije za mene,a nisu ni losi ko wingmen-i!
Pozdrav svim ljudima dobre volje!
P.s. i otvorenog uma.

magy
Gost
magy
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

Tko odredjuje što je prirodno a što protuprirodno?

Odredjuje Zakon prirode i to neumoljivo, po tom Zakonu nema jednakijih.

Puki
Gost
Puki
1 mjesec prije

Ne vjerujem da im je cilj istrijebiti sve osim milijarde. Jer da baš to žele mogli su odavno, na način da zaštite nekim cjepivom odabrane, a ostale pokose zbilja fatalnim virusom. Tako nekako, u mjesec dana planet srede. Smisla mi pak ima da žele pacijente od ljudi napraviti, psihičke bolesnike, bez morala, ovisnike o ljekovima, buduće kanceraše, patnje ljudi, samoubojstva, ubojstva, ulične ratove itd…zapravo sve ono što njihov vrhovni šef sotona želi, još malo utjelovljenja za svoje demone. Tako da eventualno buduće programiranje ljudi u neke hodajuće ljušture je idealka za te demone, u koje trebaju samo ušetati bez otpora… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Puki

“… Jer da baš to žele mogli su odavno, na način da zaštite nekim cjepivom odabrane, a ostale pokose zbilja fatalnim virusom…” Slazem se sa analizo, osim da to ne mogu masovno uraditi sa tzv “virusom”… Sa “virusom” – mogu jedino ako ti ga ubrizgaju injekciom. Sa druge strane, zasigurno bi nas kao stakore mogli pobiti nekim obicnim bojnim otrovom – koji bi rasprsivali oni Kill Billovi “filantropski” avioni, koji se bave geoinjezenjeringom… Medjutim .tu dvije stvari ne pasu, koliko se meni cini kod ovih judaizera-satanista… Tada nas ne bi pobili uz nas PRISTANAK… Time ni “Zakon slobodne volje” koji… Pročitaj više »

Blaza
Gost
Blaza
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Njima je bitan strah, jad, mizerija, pohlepa, nemoral, LAZ, kradja…da puni sistem (ljudsko informacijsko polje) negativnom energijom i da oni mogu imati koristi od toga.
Kada bi ljudi živjeli u miru, bili zadovoljni, zdravi i sretni tada ta skupina ne bi postojala jer se ne bi imala cime hraniti.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije
Reply to  Blaza

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Tako jednostavno i istinito,da mogu zagrlio bi te!

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
1 mjesec prije

Blazu🤣🤣🤣🤣

hiber
Gost
hiber
1 mjesec prije
Reply to  Puki

Imate pogrešan način izračuna ljudi, pa ne razumijete njihov izračun. Dakle, formula je broj ljudi x energetski otisak. Dakle, stvarni broj ljudi prije 2008. godine bio je broj ljudi x 15-20 ekvivalentnih barela, od tada brzo pada. Sada nakon lockdawna broj ljudi je 7 mld x najviše 5 barela, dakle energetski otisak je 2-3 puta manji nego prije pandemije. Natavno, recipročno se povećava broj siromašnih sa malim otiskom, dok pravila ne važe za 1% sa enormnim otiskom. Dakle, prava posljedica nije smrtnost od virusa, nego smanjenje rađanja od straha od krize. To je jedinstveno u povijesti, jer velike smrtonosne epidemije… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  Puki

Koliki je utjecaj MSM na vecinu vidi se iz komentara ispod ovog clanka. Clanak ne govori o cjepivima i plandemiji nego o jednoj dijabolicnoj ( u svojim osnovama prilicno sarlatanskom planu)zamisli da se uskracivanjem koristenja drva ,ugljena i nafte ljudima de fakto oduzme egzistencija . Osiromaseni ljudi kroz srozavanje zivotnog standarda ce vrlo brzo ostati bez medicinske zastite a onda odmah nakon toga odustati od najvece tekovine moderne civilizacije ,osobne higijene . Nakon toga slijedi pomor . D.Icke je u onom cuvenom intervjuu lijepo objasnio zasto ta kabala nije i nece krenuti sa jako smrtonosnim virusom i bakterijom koji kose… Pročitaj više »

magy
Gost
magy
1 mjesec prije
Reply to  Puki

Tako da eventualno buduće programiranje ljudi u neke hodajuće ljušture je idealka za te demone, u koje trebaju samo ušetati bez otpora osobe. Izgleda da su već sada oko 80% ljudi hodajuće ljušture u koje oni (demoni) ulaze kad hoće i koliko hoće. Sada te ljude nazivaju ljudima “otvorenog uma” kako su nam to objasnili u gore navedenim komentarima. Prema tome, nema ništa nelogično u ovom “nelogičnom cirkusu” kako ste naveli. Došlo je vrijeme razdvajanja vode i ulja. Shema je manje-više ovakva:krug od oko 2-5% s jedne strane, sa druge strane takođe krug od oko 2-5% stanovnika, a u sredini… Pročitaj više »

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

To je dio zločinačke agende zbog koje je ubijen Aldo Moro. Nulti rast.

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije

treba sjebat krave…one naprđuju co2 haha

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  vetmaniac

Volu 1

Breitbart
Gost
Breitbart
1 mjesec prije
Reply to  vetmaniac

Metan

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije
Reply to  Breitbart

ma znam stari,sprdam se sa sotonjarama,krave su mi svakodnevni pacijenti…i frendice

nula spacex
Gost
nula spacex
1 mjesec prije

bild.de/video/clip/wirtschaft/spacex-starship-erstmals-gelandet-dann-explodiert-reuters-75614582

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
1 mjesec prije

Ovi naši poput Plenkija i Banderasa su samo smradovi. Gates je supersmrad.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Ravnatelj glavne kineske državne organizacije za zaštitu od zaraznih bolesti (CCDC)- je član njemačke Lepoldine kao i naš Đikić he, he, he, kako se kockice svaki dan sve više slažu i kako se vidi koliko je banda umrežena.. ona kabalina Gatesova i ona kineska crvenih fašista na nekim hrvatskim portalima objavljen je prije nekoliko tjedana podatak da je Ivan Đikić član njemačkog znastvenog udruženja “Leopoldina”- njemačka akademija znanosti. O kojoj sam već nešto rekao ovdje. To je nasjtarije znastveno udruženje u Njemačkoj, sa sjedištem u Halleu. Čije se prostorije nalaze u zgradi bivše masonske lože. Nakon renoviranja zgrade 2011., zadržani su… Pročitaj više »

Nena
Gost
Nena
1 mjesec prije

0 (nula) CO2 znači smrt za sav živi svet. Biljke ne mogu da žive bez njega a životinje će umreti od trovanja kiseonikom. Trovanje kiseonikom će biti i za tvorce te ideje. Mrtvi su i oni.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Nena

nula vode znaci smrt.
100% vode znaci smrt isto.
mjera je vazna.

Krmak
Gost
Krmak
1 mjesec prije

Banksteri kabala nemaju vise koga usreciti svojom demokracijom i pljackom pa poslije covid pustosi dolazi co2 ludilo dok ne pometu novac iz vasih novcanika.
Ludilo eskalira ako se ekipa iz Davosa ne uhiti i u zatvor s njima.

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  Krmak

To je trebalo za vrijeme sastančenja u Davosu. Ko će ih sad pohvatati, trebalo ih je dok su bili na hrpi.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Rimski klub stoji iza debilnog robota Gretice i pokreta Fridays for Future. Još prije 3 godine, nezavisni mediji otkrili su da iza FFF-a, konce vuče organizacija Plant-for-the Planet. A to je podorganizacija Rimskog kluba. Njemačka pop zvijezda, (inače tamnoputi), Xavier Naidoo, koji je odavno faktički izopćen iz javnog života, zbog “teorija zavjere” (između ostaloga odavno je rekao da je Njemačka okupirana država i da elita vrši adrenokrom nad djecom), tvrdi da je ova kratica FFF ustvari simbolički 666. Jer je F, 6. slovo u engleskoj abecedi. Na sastanku europske podružnice RK-a u Berlinu, prije 5 godina, klubaši su rekli da… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Rimski klub je 1977. izdao knjigu “Ecoscience”, čiji su autori bili , John P. Holdren, bivši Glavni savjetnik Obame za znanost i poznati židovski eugeničar, Paul Ehrlich i njegova supruga Anne. U toj eugeničkoj knjizi Holdren i njegovih dvoje suatora zalagali su se za to da se broj stanovnika na Zemlji može i mora po svaku cijenu drastično smanjiti i tako se poboljšati životni kvalitet preostalih stanovnika. Oni su u kjnjizi predlagali faktički fašističke mjere za smanjenje stanovništva, kao naprimjer: -da se svim ženskim osobama ugrade hormonske kapsule i to već djevojčicama u pubertetu. Te kapsule bi trebale kontrolirati broj rađanja. Ako… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Hans-Joachim Schellenhuber je poznati fanatični eugeničar Schellehuber je zagovornik svjetske vlade. Evo što je rekao u jednom govoru prije 6 godina: “Dopustite mi sa da ovaj kratki govor završim sa snom o onim ključnim institucijama, koje možda, predstavljaju kompleksnu i zato prigodniju verziju uobičajenog izraza “svjetska vlada”. Globalna demokracija može se organizirati oko 3 glavne aktivnosti, naime, earth constitution (Zemaljski ustav), Global Council (globalno vijeće) i planetary court (planetarni sud). Ne mogu sada ulaziti u detalje o svakoj od ovih institucija posebno, samo želim ukazati na ovo, da: -zemaljski ustav treba imati viši značaj od Povelje UN-a i treba sadržati najglavnije principe,… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Australski židovski filozof i fanatični fašo-eugeničar Peter Singer , je najpoznatiji zastupnik ideje, da se djeca imaju pravo ubiti i nakon porođaja. Singer tvrdi da čovjek uopće nema veća prava od životinja. Singer jr prije 5 godine bio u Njemačkoj u Berlinu i tamo je trebao dobiti nagradu za zasluge za prava životinja, ali je zbog prosvjeda javnosti, ipak nije dobio. Tu nagradu trebao mu je osobno uručiti njegov prijatelj filozof Michael Schmidt-Solomon, glavni aktivist agresivnog religijskog humanističkog ateizma u Njemačkoj. Schmidt-Solomon je sljedbenik poznatog Richarda Dawkinsa “ateističkog pape”. Schmidt-Solomon je predsjednik ateističkog-humanističkog društva Zaklada Giordano Bruno, koja je već… Pročitaj više »

Nikol
Gost
Nikol
1 mjesec prije

Nije mi jasan članak pa molim pojašnjenje ako sam krivo shvatila, kaže se žele “nula CO2”.
Ako znamo da biljke trebaju CO2 za rast, zašto smanjivati CO2, malo mi je to nejasno.
To je kao da se kaže nula O, nula kisik, kako to? Tko je tu lud.

marty
Gost
marty
1 mjesec prije

Od 1968. do 2050., a niti spomena o Fredu Goldbergu.
Bolje da njegove neke tekstove ili predavanja prevedete i objavite, umjesto ovog Williama…

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije

CO2 pitanje, kako nešto teže od zraka može dospjeti u atmosferu? Greta, možda ti znaš odgovor…

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  A neg.

isto kao i avion

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Ima motor?

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije

ovih dana prica o golfskoj struji. da bi mogla da stane. razlog je da previse slatke vode dolazi radi otapanja ledenjaka. slatka voda ne ponire te bi se cijela cirkulacija mogla zaustaviti. u takvom scenariju europu bi okovao led, jer ne bi bilo morske struje koja donosi toplinu iz tropskih podrucja. ovdje nam je izbor kontrolirani kaos ili nekontrolirani. klimatski uvjeti sirom svijeta drasticno promijenjeni. ovaj sa zapadnom europom pod ledom, sibir mozda permafrost da se topi (emisija staklenickog plina metana), poplave priobalnih podrucja gdje je smjestena vecina svjetskog stanovnistva, rast razina mora, negdje suse, negdje poplave. ne zaboravimo tektonske… Pročitaj više »

Vljadimir
Gost
Vljadimir
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

malo si tmuran i mračan u svom tekstu, prolazila je zemlja i kroz gore stvari pa je opstala.
sve ovo šta si naveo stoji ali nisi napisao tko ej to uradio, tko ima HAARP, tko stoji iza svega to je bitno da pojasniš, kao znaš naravno.

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Vljadimir

Golfska struja koja „hrani“ sjevernu hemisferu toplom morskom vodom, izaziva cikle i anticiklone, povoljno utječe na klimatske prilike sjeverozapadne Europe. Kad bi se prekinula, to bi izazvalo tektonske promjene s obzirom da, recimo, Norveška zahvaljujući Golfskoj struji ima 13 stupnjeva višu prosječnu godišnju temperaturu nego bi je trebala imati s obzirom na geografsku širinu. A s Golfskom strujom se nešto događa. Novo istraživanje znanstvenika iz Irske, Britanije i Njemačke ukazuje da je Golfska struja posljednjih desetljeća najslabija u posljednjih tisuću i šesto godina. Istraživači su prikupili takozvane proxy podatke preuzete uglavnom iz prirodnih „arhiva“ poput oceanskih sedimenata ili ledenih jezgri, iz kojih se može iščitati i… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

“Golfska struja posljednjih desetljeca najslabija u zadnjih 1600 godina”
Ovakvo nesto napises jedino ako zelis zestoko uvrijediti neciju inteligenciju.
Evo jednu ekskluzivu za vas , golfska struja se proteze od juga Brazila pa do sjevera Norveske i to od 1953. godine.Do te godine se protezala sve do zaljeva LaPlata pa su gradovi B.Aires i Montevideo uzivali u zimama ala Miami ali te 1953.godine je netko odlucio testirati nesto i to nesto nije bilo ni nafta ni ugljen ni drvo niti prdez krava ..

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Mucke

Ja sam samo stavio copy- paste.Nisam ja
znanstvenik.Vidim,ti jesi.Znam i ja ponešto.
Bar 30 godina se piše o nekim promjenama.
Uostalom,guglaj i Istražuj.Ja ne vrijeđam
ničju inteligenciju.

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Mucke

Hehehehe

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Vljadimir

ma kakav haarp. par antena ovdje ondje ne znace nista. pravi klimatski stroj je svaka pec i motor.
ne zatvarajte oci, ne krivite uokolo. katastrofa se blizi.
sutra autobusom na posao.

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Ti si klimoron?!

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Ajde,malo optimizma ! Pink Floyd – “High Hopes ” PULSE Remastered 2019 Beyond the horizon of the place we lived when we were young In a world of magnets and miracles Our thoughts strayed constantly and without boundary The ringing of the division bell had begun Along the Long Road and on down the Causeway Do they still meet there by the Cut There was a ragged band that followed in our footsteps Running before times took our dreams away Leaving the myriad small creatures trying to tie us to the ground To a life consumed by slow decay The… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

ma, da naravno…samo što uvijek ista skupina ljudi ima više od 100 godina sere o tome, da je zemlja ugrožena i da ima previše stanovništva.. Rokijevci su i prije 100 godina, kada je na svijetu bilo milijardu i nešto ljudi kmečili da ih ima previše-… ali zašto sirotinja u Bangladešu, i Indiji, ne kaže, :ima previše bankara u Wall Streetu i previše psihopatskih nerdova u Silicon Valleyu, ajde da ih malo ukokamo pa dobro, koja je pička materina ovlastila Rokefelera, Gatesa , Švaba , Ursulu von der Leyen, Merkelicu i drugu gmazovsku gamad, da oni određuju koliko ljudi treba živjeti?… Pročitaj više »

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

priroda odredjuje koliko ljudi ce zivjeti. nikakvi rokfeleri.
prava depopulacija dolazi od prirode. bolje da ju prestanemo silovati.

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Priroda je službeno po gore navedenima izvor zaraze II defektirana .Oni joj želw pomoći da funkcionira
Ti si nasjeo na pseudo “spike”

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

U sridu !!!

Rainstorm
Gost
Rainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Kažu .
Čitaj
Razumi.
Djeluj
Jel ti Kretica sestra?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

Važni filmovi koji su unaprijed ukazivali na 9/11:

Terminator 2 (1991) – “Caution 9-11”

https://www.youtube.com/watch?v=-76GjRjfzog

Matrix (1999) – 11.9.2001.

https://www.youtube.com/watch?v=0f5KtogqeIg

comment image – Pasoš / putovnica koju ima Neo ističe 11.9.2001.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-nakon-cijepljenja-ne-morate-u-izolaciju-zbog-kontakta-sa-zarazenom-osobom/2258805.aspx

Naravno da cijepljeni ne moraju u izolaciju, jer će se njima dogoditi varijanta koju je često spominjao Grk – crko konj, krepo krava!

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

I sad se sjetimo uvažene gospođe doktorke Markotić kako je govorila da zarazu prenose zdrave osobe, tj. one koje nemaju baš nikakve simptome, znači zdrave, i sad zamislimo kako će taj nevidljivi virus da se širi preko vakcinisanih osoba, oni su sad problem broj jedan, po njihovom učenju je tako. Ja se više ne obazirem ni na zrave ni na bolesne od gripe, ima gadnijih boleština koje te mogu strefiti, STD npr. a na te nitko ne testira i ne upozorava.

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Izvjestaj od NASA-e, analiza satelitskih podataka govori da je od 2000 godine do danas Zemlja 10% zelenija. Povecanje CO2 cini planet zelenijim.

https://www.naturalnews.com/2021-03-04-nasa-satellite-data-carbon-dioxide-greening-earth.html

isfnviwerfvnwerfvwue
Gost
isfnviwerfvnwerfvwue
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

I rijeke zelenije, u Čemerici stavili satelitske fotke, zbog rasta algi, Sava u Zagrebu zelena ko Neretva, najviše utjecaja imaju brane, napravili u Brežicama branu na Savi i jezero umjetno i eto ti promjene boje.

Amater
Gost
Amater
1 mjesec prije

Kada te Bog odlući kazniti , prvo ti oduzme razum …

ergver56t34t34hghg
Gost
ergver56t34t34hghg
1 mjesec prije

nova lektira> Alex Jones+David Icke “It’s Official: EU, Israel, Canada Announce Adoption of ‘Mark of The Beast’ System – FULL SHOW 3/2/21” 180minuta

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

U zaključku rasprave složimo se, lakše bi bilo iskorijeniti ovih par psihopata, zar ne?

Sony
Gost
Sony
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

I ja tako mislim. Propuštene su mnoge prilike za to – njihovi sastanci u Davosu, recimo. Znalo se kad i gdje će biti. I ništa. Hoće li biti još prilike, tko zna…

POVEZANE VIJESTI

Izbornik