Velika zločinačka zavjera “nula CO2”

Bill Gates - Klaus Schwab
161 komentar

Svjetski ekonomski forum u Davosu proglašava potrebu postizanja globalnog cilja “ugljične neutralnosti” do 2050. Većini ljudi taj se cilj čini dalekim i stoga se u velikoj mjeri zanemaruje. Ipak, transformacije u tijeku, od Njemačke do Sjedinjenih Država i nebrojenih drugih ekonomija, utiru put stvaranju onoga što je u 1970-ima bilo nazvano Novim međunarodnim ekonomskim poretkom. U stvarnosti, ovo je nacrt globalnog tehnokratskog totalitarnog korporativizma, koji garantira masovnu nezaposlenost, deindustrijalizaciju i ekonomski kolaps. Pogledajmo kontekst.

Svjetski ekonomski forum (WEF) Klausa Schwaba trenutno promovira svoju omiljenu temu, Veliko resetiranje svjetske ekonomije. Ključ svega ovoga je razumjeti što globalisti podrazumijevaju pod ”ugljičnom neutralnošću” do 2050. EU prednjači, sa hrabrim planom da postane prvi ”ugljično neutralni” kontinent na svijetu do 2050. i smanji emisiju CO2 za najmanje 55 % do 2030. godine.

U kolovozu 2020., Bill Gates, samoprozvani svjetski car cjepiva, na svom blogu govorio je o nadolazećoj klimatskoj krizi:

“Koliko god je ova pandemija užasna, klimatske promjene mogle bi biti i gore … Relativno mali pad emisija ove godine jasno govori da ne možemo postići nula emisija jednostavno – ili čak prvenstveno – ako putujemo manje avionom i smanjimo vožnju autom”.

Uz gotovo monopol nad glavnim medijima i društvenim medijima, lobi globalnog zagrijavanja uspio je natjerati veći dio svijeta da pretpostavi da je za čovječanstvo najbolje postupno ukidati ugljikovodike, posebno naftu, prirodni plin, ugljen, pa čak i nuklearnu električnu energiju “bez ugljika“ do 2050. godine, što bi, nadamo se, moglo spriječiti porast globalne prosječne temperature za 1,5 do 2 Celzijeva stupnja. U tom je pogledu samo jedan problem. Ovo je naslovnica kasnijeg kriminalnog dnevnog reda.

Podrijetlo “globalnog zagrijavanja”

Mnogi su zaboravili izvornu znanstvenu tezu postavljenu kako bi opravdali radikalnu promjenu naših izvora energije. Nije se radilo o “klimatskim promjenama”. Zemljina klima se neprestano mijenja, korelirajući s promjenama u emisiji sunčevih bljeskova ili ciklusima sunčevih pjega koji utječu na Zemljinu klimu. Na prijelazu tisućljeća, kada prethodni ciklus zagrijavanja na solarnu energiju više nije bio očit, Al Gore i drugi, vještinom jezične obmane, premjestili su narativ o globalnom zagrijavanju na “klimatske promjene”. Danas je narativ o strahu postao toliko apsurdan da se svaki uznemirujući vremenski događaj tretira kao “klimatska kriza”. Svaki uragan ili zimska oluja predstavljeni su kao dokaz da nas klimatski bogovi kažnjavaju zbog grijeha ljudskih emisija CO2.

Ali čekajte. Cijeli razlog prijelaza na alternativne izvore energije poput sunca ili vjetra i napuštanja izvora energije ugljika je njihova tvrdnja da je CO2 staklenički plin koji se diže u atmosferu gdje stvori pokrivač za koji se vjeruje da zagrijava Zemlju ispod – globalno zatopljenje. Prema američkoj Agenciji za zaštitu okoliša, emisije stakleničkih plinova uglavnom proizlaze iz CO2. Stoga je naglasak na “ugljičnom otisku”.

Gotovo se nikad ne kaže da CO2 ne može odletjeti u atmosferu iz ispušnih plinova automobila ili elektrana na ugljen ili drugih antropogenih izvora. Ugljični dioksid nije ugljik ili čađa. To je nevidljivi plin bez mirisa neophodan za fotosintezu biljaka i cijelog života na zemlji, uključujući i naš vlastiti. CO2 ima molekulsku težinu nešto više od 44, dok zrak (uglavnom kisik i dušik) ima samo molekularnu težinu 29. Specifična težina CO2 je oko 1,5 puta veća od težine zraka. To sugerira da se ispušni plinovi iz vozila ili elektrana ne podižu u atmosferu više od 12 milja iznad zemlje kako bi stvorili strašni efekt staklenika.

Maurice Strong

Da bismo razumjeli zločinačku akciju koja se danas odvija oko Gatesa, Schwaba i pristaša takozvane “održive” globalne ekonomije, treba se vratiti u 1968. godinu, kada su David Rockefeller i njegovi prijatelji kreirali pokret oko ideje da ljudska potrošnja i rast stanovništva je glavni globalni problem. Rockefeller, čije se bogatstvo temeljilo na nafti, osnovao je Rimski neomaltuzijski klub u vili Rockefeller u Bellagio u Italiji. Njihov prvi projekt bio je financiranje smeća na MIT-u pod nazivom “Ograničenja rasta” 1972. godine.

Početkom 1970-ih jedan od glavnih organizatora Rockefellerovog programa “nultog rasta” bio je njegov dugogodišnji prijatelj, kanadski naftni industrijalac po imenu Maurice Strong, također član Rimskog kluba. 1971. Maurice Strong imenovan je podtajnikom Ujedinjenih naroda i generalnim tajnikom konferencije povodom Dana planeta Zemlje u Stockholmu u lipnju 1972. Također je bio povjerenik Rockefellerove zaklade.

Maurice Strong jedan je od glavnih propaganata znanstveno neutemeljene teorije da su antropogene emisije iz transportnih vozila, elektrana na ugljen i poljoprivrede uzrokovale dramatičan i ubrzani porast globalne temperature koja prijeti civilizaciji, nazvanu globalno zagrijavanje. Smislio je elastični izraz “održivi razvoj”.

Kao predsjedatelj konferencije Ujedinjenih naroda u Stockholmu na Dan planete Zemlje 1972., Strong je pozvao na smanjenje broja stanovnika i niži životni standard širom svijeta kako bi se “spasio okoliš”. Nekoliko godina kasnije, isti Strong rekao je:

“Nije li jedina nada za planet da će se industrijalizirane civilizacije srušiti? Nije li naša odgovornost da to ostvarimo? “

Ovo je program danas poznat pod nazivom Veliko resetiranje ili Program Ujedinjenih naroda 2030. Tada je Strong osnovao Međuvladin panel za klimatske promjene (IPCC), političko tijelo koje podupire nedokazanu tvrdnju da će umjetne emisije CO2 ubrzati naš svijet u nepovratnoj ekološkoj katastrofi.

Suosnivač Rimskog kluba, dr. Alexander King, prepoznao je bitnu prijevaru njihovog ekološkog programa nekoliko godina kasnije u svojoj knjizi “Prva svjetska revolucija”. Izjavio je:

„U potrazi za novim neprijateljem koji će nas ujediniti, došli smo do ideje da bi zagađenje, prijetnja globalnim zagrijavanjem, nestašica vode, glad i slično bili idealni … Sve ove opasnosti uzrokovane ljudskom intervencijom i samo kroz promjenu stava i ponašanja mogu se nadvladati. Pravi neprijatelj je stoga samo čovječanstvo”.

King je priznao da je “prijetnja globalnim zagrijavanjem” samo trik kojim se opravdava napad na “čovječanstvo”. To je danas poznato pod nazivom Veliki reset i varka s “neto nula ugljika”.

Katastrofa alternativne energije

2011. godine, po savjetu Joachima Schnellnhubera iz Potsdamskog instituta za istraživanje klimatskih utjecaja (PIK), Angela Merkel i njemačka vlada uvele su potpunu zabranu nuklearne električne energije do 2022. godine, u dijelu vladine strategije iz 2001. pod nazivom „Energiewende” ili „Energetska prekretnica“, oslanjanja na solarnu energiju, vjetar i druge „obnovljive energije“. Cilj je bio učiniti Njemačku prvom industrijskom državom koja je “ugljično neutralna”.

Ova je strategija bila ekonomska katastrofa. Od postojanja jedne od najstabilnijih, najpouzdanijih i najjeftinijih mreža za proizvodnju električne energije u industrijskom svijetu, Njemačka je danas postala najskuplji proizvođač električne energije na svijetu. Prema njemačkom udruženju energetske industrije BDEW, najkasnije do 2023. godine, kada se zatvara posljednja nuklearna elektrana, Njemačka će se suočiti s nestašicom električne energije. Istodobno se ugljen, najveći izvor električne energije, postupno ukida kako bi se postigao cilj “neto nula emisija ugljika”. Tradicionalne energetski intenzivne industrije, poput željeza i čelika, proizvodnje stakla, osnovnih kemikalija, proizvodnje papira i cementa, suočavaju se s rastućim troškovima i zatvaranjem ili preseljenjem te gubitkom milijuna kvalificiranih radnih mjesta. Energija vjetra i sunca, koja je neučinkovita, sada je 7 do 9 puta skuplja od plina.

Kako Njemačka ima malo sunca u usporedbi s tropskim zemljama, vjetar se smatra glavnim izvorom zelene energije. Za proizvodnju solarnih ili vjetroelektrana potreban je ogroman unos betona i aluminija. Za njegovu proizvodnju potrebna je jeftina energija – plin, ugljen ili nuklearna energija. Kako se ovaj izvor energije postupno ukida, trošak postaje prevelik, čak i bez dodanih “poreza na ugljik”.

Njemačka već ima oko 30 000 vjetroagregata, više nego bilo gdje drugdje u EU. Ove gigantske vjetroturbine predstavljaju ozbiljne probleme s bukom ili zdravstvene rizike povezane s infrazvukom za stanovnike okolice, kao i štetu koju uzrokuju vrijeme i ptice. Do 2025. godine procjenjuje se da će trebati zamijeniti 25% postojećih njemačkih vjetroagregata, a odlaganje otpada veliki je problem. Tvrtke su tužene jer građani shvaćaju katastrofu koju predstavljaju. Da bi ispunila ciljeve do 2030. godine, Deutsche Bank nedavno je priznala da će država trebati stvoriti “eko-diktaturu”.

Istodobno, njemački pritisak da zaustavi transport benzina ili dizela do 2035. godine u korist električnih vozila spreman je uništiti najveću i najprofitabilniju njemačku industriju, automobilski sektor i poništiti milijune radnih mjesta. Vozila koja se napajaju litij-ionskim baterijama imaju gori ukupan “ugljični otisak”, ako uzmete u obzir učinke rudarstva litija i proizvodnju svih dijelova, od dizelskih automobila. A količina dodatne električne energije potrebne za Njemačku bez ugljika do 2050. godine bila bi puno veća nego danas, jer će milijunima punjača baterija trebati pouzdana električna mreža. Danas Njemačka i EU počinju uvoditi nove “poreze na ugljik”, navodno za financiranje prijelaza na “nulti ugljik”. Ovi porezi samo će povećati cijenu električne energije i energije, osiguravajući brži kolaps njemačke industrije.

Depopulacija

Prema pristalicama programa “Nula ugljika”, to je upravo ono što oni žele: deindustrijalizaciju najnaprednijih ekonomija, strategiju izračunatu tijekom nekoliko desetljeća, kako je rekao Maurice Strong, da dovede do propasti industrijalizirane civilizacije.

Pretvaranje trenutne globalne industrijske ekonomije u distopiju na drva i vjetroelektrane, gdje nestanci struje postaju norma, kao što je to trenutno slučaj u Kaliforniji, ključni je dio Velikog reseta u svijetu. Okvir Agende 2030: Međunarodni Pakt Sjedinjenih Država za održivost.

Joachim Schnellnhuber, savjetnik Merkel za klimu, predstavio je 2015. radikalni zeleni program pape Franje, enciklično pismo Laudato Si, kao Franjin predstavnik u Papinskoj akademiji znanosti. I savjetovao je EU o zelenom dnevnom redu. U intervjuu iz 2015. godine, Schnellnhuber je rekao da je “znanost” sada utvrdila da je maksimalna nosivost “održive” ljudske populacije za oko šest milijardi ljudi niža:

“Na vrlo ciničan način ovo je trijumf za znanost jer smo napokon nešto stabilizirali, naime procjene nosivosti planeta, koja je manja od milijardu ljudi.”

Da bi se to učinilo, industrijalizirani svijet mora biti rastavljen. Christiana Figueres, suradnica na dnevnom redu Svjetskog ekonomskog foruma i bivša izvršna tajnica Okvirne konvencije Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama, otkrila je pravu svrhu programa Ujedinjenih naroda za klimu na tiskovnoj konferenciji održanoj u Bruxellesu u veljači 2015., gdje je izjavila : “Prvi put u povijesti čovječanstva postavili smo si zadatak da namjerno modificiramo model gospodarskog razvoja koji vlada od industrijske revolucije”.

Figueresove primjedbe za 2015. godinu danas ponavlja i francuski predsjednik Macron tijekom “Programa Davosa” Svjetskog ekonomskog foruma u siječnju 2021. godine, gdje je rekao da “u trenutnim okolnostima kapitalistički model i otvorena ekonomija više nisu izvedivi”. Macron, bivši bankar Rothschilda, tvrdio je da je “jedini izlaz iz ove epidemije stvaranje ekonomije koja se više usredotočuje na uništavanje jaza između bogatih i siromašnih”. Merkel, Macron, Gates, Schwab i njihovi prijatelji to će postići dovođenjem životnog standarda u Njemačkoj i OECD-u na razinu Etiopije ili Sudana. Ovo je njihova Zero Carbon distopija. Oštro ograničiti putovanja avionom, putovanja automobilom i osobna putovanja, zatvorite industriju koja „zagađuje”, a sve kako bi se smanjio CO2. Pandemija koronavirusa otvara put Velikom Resetu i Programu Ujedinjenih Naroda „Net Zero Carbon“ Agende 2030.

Author: F. William Engdahl – Prijevod: Logično portal

CO2F. William EngdahlNula CO2zavjera
Pretplatiti se
Obavijesti o
161 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
3 godine prije

Jaz izmedju bogatih i siromašnih Ce se definitivno smanjiti.istrebljenjem siromašnih.doslovno nam to govore,diplomatskim rijecnikom.i,posto nitko ozbiljno ne reagira na njihov program,ocekujem da Ce ga realizirati.21. stoljeće Ce obilježiti povratak u doba gladi i bolesti.hvala.

3 godine prije

“… ako uzmete u obzir učinke rudarstva litija …”

Od prijatelja koji je na poprilicno visokoj poziciji u jednoj njemackoj automobilskoj kompaniji – saznao sam da je nedostatak celika, polimera, a pogotovo silicijuma na trzistu – stvarvican…
Uzrok…?
Covid19 – te masovno zatvaranje ili ogranicavanje rada rudnika… Poglavito u Aziji…

Dakle, stvar je koordinirana – i odavno se razvija…
Covid19 “pLandemija” – jeste samo alat…
Rezultat ovog gusenja rudnika – dolazi za koji mjesec…

Na zalost (ili na srecu…?) – jos je nevjerovatno puno glupavih…a koliko vidim – takvi zasigurno nece doci do pameti….
Dakle sto se tice otreznjenja tih glupaka – nema sanse…
Ostace u pecini, pa cak i po cijenu vlastite smrti i smrti njihove djece i unuka…
I ne samo to…
Takav glupak je spreman – ubiti postara koji mu donosi vijesti da ima zivota i IZVAN pecine…

piždro
3 godine prije

Sad je mlada majka podlegla vakcini zahvaljujuć ovim gadovima! Nakon druge injekcije Pfizera, “zdrava” 28-godišnja majka umire uncut-news 4. ožujka 2021 Sara nije imala apsolutno ništa što joj nije bilo u redu. Bila je tako zdrava! 28-godišnji zdravstveni radnica umrla je nedugo nakon primanja druge injekcije Pfizerovog eksperimentalnog cjepiva COVID-19. Sara Stickles, nutricionistica iz švedskoameričke bolnice (SAH) u Rockfordu, 2. je veljače stajala u redu za drugu štrcaljku eksperimentalnog sredstva kad je ocu svog malog sina poslala poruku: “Sad dobivam Covid – Cjepivo. Ako mi se išta dogodi, obećaj mi da ćeš uvijek biti uz mene … Na primjer, ako mi umre mozak ili više ne mogu hodati, hahaha … idk. ” Samo pet dana kasnije, pretrpjela je aneurizmu mozga i odvedena u SAH, gdje je pala u duboku komu. Kasnije te večeri helikopterom je prebačena u bolnicu Sveučilišta Wisconsin u Madisonu. 10. veljače, sestra blizanka Stickles, Kara Stickles, objavila… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Suvi
3 godine prije

Ovo što objavljujete sve mi više liči na pripremanje terena nego obavještavanje javnosti. Nigdje ne stoji da se ljudi trebaju sad suprotstaviti agendi.

Suvi
3 godine prije

Mene blokiraju kad objavi drugo mišljenje o koroni i maskama a vas nitko ne blokira. Slažem se i znamo dosta o tome i još prije godinu. Ali mi ovo o blokiranju jednostavno ne ide u glavu. Dali ste produžena ruka Globalista da ovo objavljujete ili ste stvarno za Narod. Uskoro ćemo saznati.

Kažun
3 godine prije

Death Rates Skyrocket in Israel Following Pfizer Experimental COVID “Vaccines””

Stopnje smrtnosti v Izraelu skokovito skočile po Pfizerjevem eksperimentalnem COVID “cepivu” “

Kažun
3 godine prije

healthimpactnews * com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/
Samo za fante…

cika papa
3 godine prije

bas

papa gates
3 godine prije

Upravo objavljen video na tu temu : https://www.youtube.com/watch?v=drQbR97cijE

3 godine prije zadnji put uredio papa gates
Davor
3 godine prije

Nema ovakvog svijeta do 2050. Zato bez brige🙄

3 godine prije zadnji put uredio Davor
Puki
3 godine prije

Ne vjerujem da im je cilj istrijebiti sve osim milijarde. Jer da baš to žele mogli su odavno, na način da zaštite nekim cjepivom odabrane, a ostale pokose zbilja fatalnim virusom. Tako nekako, u mjesec dana planet srede. Smisla mi pak ima da žele pacijente od ljudi napraviti, psihičke bolesnike, bez morala, ovisnike o ljekovima, buduće kanceraše, patnje ljudi, samoubojstva, ubojstva, ulične ratove itd…zapravo sve ono što njihov vrhovni šef sotona želi, još malo utjelovljenja za svoje demone. Tako da eventualno buduće programiranje ljudi u neke hodajuće ljušture je idealka za te demone, u koje trebaju samo ušetati bez otpora osobe. Meni je to najlogičnije u cijelom ovom nelogičnom cirkusu šta se odvija, tko zna od kojeg stoljeća. Kao da nas dovoljno ne truju, sa svih strana, sad žele malo masovnije i sa cjepivom…vjerovatno će prešutno to dobivati i buduće bebe, bar većina. I naravno da ima prostora za optimizam,… Čitaj više »

Max
3 godine prije

To je dio zločinačke agende zbog koje je ubijen Aldo Moro. Nulti rast.

vetmaniac
3 godine prije

treba sjebat krave…one naprđuju co2 haha

nula spacex
3 godine prije

bild.de/video/clip/wirtschaft/spacex-starship-erstmals-gelandet-dann-explodiert-reuters-75614582

Boba Lazarević
3 godine prije

Ovi naši poput Plenkija i Banderasa su samo smradovi. Gates je supersmrad.

ledeno doba
3 godine prije

Ravnatelj glavne kineske državne organizacije za zaštitu od zaraznih bolesti (CCDC)- je član njemačke Lepoldine kao i naš Đikić he, he, he, kako se kockice svaki dan sve više slažu i kako se vidi koliko je banda umrežena.. ona kabalina Gatesova i ona kineska crvenih fašista na nekim hrvatskim portalima objavljen je prije nekoliko tjedana podatak da je Ivan Đikić član njemačkog znastvenog udruženja “Leopoldina”- njemačka akademija znanosti. O kojoj sam već nešto rekao ovdje. To je nasjtarije znastveno udruženje u Njemačkoj, sa sjedištem u Halleu. Čije se prostorije nalaze u zgradi bivše masonske lože. Nakon renoviranja zgrade 2011., zadržani su brojni masonski simboli i slike, koji i danas krase unutrašnje zidove i plafone prostorija Leopoldine. A tu je i spomen ploča koja podsjeća na to da se tu nekad nalazila masonska loža. Više visokih članova Leopoldine u 19. i 20. stoljeću bili su masoni. Jedan od današnjih članova Leopoldine je… Čitaj više »

Nena
3 godine prije

0 (nula) CO2 znači smrt za sav živi svet. Biljke ne mogu da žive bez njega a životinje će umreti od trovanja kiseonikom. Trovanje kiseonikom će biti i za tvorce te ideje. Mrtvi su i oni.

Krmak
3 godine prije

Banksteri kabala nemaju vise koga usreciti svojom demokracijom i pljackom pa poslije covid pustosi dolazi co2 ludilo dok ne pometu novac iz vasih novcanika.
Ludilo eskalira ako se ekipa iz Davosa ne uhiti i u zatvor s njima.

ledeno doba
3 godine prije

Rimski klub stoji iza debilnog robota Gretice i pokreta Fridays for Future. Još prije 3 godine, nezavisni mediji otkrili su da iza FFF-a, konce vuče organizacija Plant-for-the Planet. A to je podorganizacija Rimskog kluba. Njemačka pop zvijezda, (inače tamnoputi), Xavier Naidoo, koji je odavno faktički izopćen iz javnog života, zbog “teorija zavjere” (između ostaloga odavno je rekao da je Njemačka okupirana država i da elita vrši adrenokrom nad djecom), tvrdi da je ova kratica FFF ustvari simbolički 666. Jer je F, 6. slovo u engleskoj abecedi. Na sastanku europske podružnice RK-a u Berlinu, prije 5 godina, klubaši su rekli da im je natalitet i u Europi i na Zapadu još uvijek prevelik, iako se u Europi odavno rađa jako malo djece i natalitet drastično opada, ali za Rokijeve fašo-eugeničare iz RK-a i to je previše. Pa su zato predložili da se svakoj ženi u Europi plaća premija od 80.000 eura… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

Rimski klub je 1977. izdao knjigu “Ecoscience”, čiji su autori bili , John P. Holdren, bivši Glavni savjetnik Obame za znanost i poznati židovski eugeničar, Paul Ehrlich i njegova supruga Anne. U toj eugeničkoj knjizi Holdren i njegovih dvoje suatora zalagali su se za to da se broj stanovnika na Zemlji može i mora po svaku cijenu drastično smanjiti i tako se poboljšati životni kvalitet preostalih stanovnika. Oni su u kjnjizi predlagali faktički fašističke mjere za smanjenje stanovništva, kao naprimjer: -da se svim ženskim osobama ugrade hormonske kapsule i to već djevojčicama u pubertetu. Te kapsule bi trebale kontrolirati broj rađanja. Ako bi neka djevojka/žena željela rađati, ona treba rađati samo ograničeni broj djece, a ne koliko ona želi, onda bi joj se u tom slučaju kapsula privremeno uklonila i nakon poroda bi se opet ugradila. – trudnim ženama treba vršiti pobačaj, bez obzira da li one to žele ili ne, milom… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

Hans-Joachim Schellenhuber je poznati fanatični eugeničar Schellehuber je zagovornik svjetske vlade. Evo što je rekao u jednom govoru prije 6 godina: “Dopustite mi sa da ovaj kratki govor završim sa snom o onim ključnim institucijama, koje možda, predstavljaju kompleksnu i zato prigodniju verziju uobičajenog izraza “svjetska vlada”. Globalna demokracija može se organizirati oko 3 glavne aktivnosti, naime, earth constitution (Zemaljski ustav), Global Council (globalno vijeće) i planetary court (planetarni sud). Ne mogu sada ulaziti u detalje o svakoj od ovih institucija posebno, samo želim ukazati na ovo, da: -zemaljski ustav treba imati viši značaj od Povelje UN-a i treba sadržati najglavnije principe, koje će voditi čovječanstvo u težnji ka slobodi, dostojanstvu, sigurnosti i održivosti. – globalno vijeće treba biti skupština svih osoba, koje će biti direktno birane od svih ljudi na Zemlji. Te osobe se ne bi trebale birati po nacionalnom, religioznom ili kulturnom ključu. -planetrani sud treba bii transnacionalni pravni organ,… Čitaj više »

ledeno doba
3 godine prije

Australski židovski filozof i fanatični fašo-eugeničar Peter Singer , je najpoznatiji zastupnik ideje, da se djeca imaju pravo ubiti i nakon porođaja. Singer tvrdi da čovjek uopće nema veća prava od životinja. Singer jr prije 5 godine bio u Njemačkoj u Berlinu i tamo je trebao dobiti nagradu za zasluge za prava životinja, ali je zbog prosvjeda javnosti, ipak nije dobio. Tu nagradu trebao mu je osobno uručiti njegov prijatelj filozof Michael Schmidt-Solomon, glavni aktivist agresivnog religijskog humanističkog ateizma u Njemačkoj. Schmidt-Solomon je sljedbenik poznatog Richarda Dawkinsa “ateističkog pape”. Schmidt-Solomon je predsjednik ateističkog-humanističkog društva Zaklada Giordano Bruno, koja je već ranije nagrađivala Singera. Ipak, nakon kritike javnosti Schmidt-Solomon je odustao od toga da osobno uruči nagradu eugeničaru Singeru.

Nikol
3 godine prije

Nije mi jasan članak pa molim pojašnjenje ako sam krivo shvatila, kaže se žele “nula CO2”.
Ako znamo da biljke trebaju CO2 za rast, zašto smanjivati CO2, malo mi je to nejasno.
To je kao da se kaže nula O, nula kisik, kako to? Tko je tu lud.

marty
3 godine prije

Od 1968. do 2050., a niti spomena o Fredu Goldbergu.
Bolje da njegove neke tekstove ili predavanja prevedete i objavite, umjesto ovog Williama…

A neg.
3 godine prije

CO2 pitanje, kako nešto teže od zraka može dospjeti u atmosferu? Greta, možda ti znaš odgovor…

Brainstorm
3 godine prije

ovih dana prica o golfskoj struji. da bi mogla da stane. razlog je da previse slatke vode dolazi radi otapanja ledenjaka. slatka voda ne ponire te bi se cijela cirkulacija mogla zaustaviti. u takvom scenariju europu bi okovao led, jer ne bi bilo morske struje koja donosi toplinu iz tropskih podrucja. ovdje nam je izbor kontrolirani kaos ili nekontrolirani. klimatski uvjeti sirom svijeta drasticno promijenjeni. ovaj sa zapadnom europom pod ledom, sibir mozda permafrost da se topi (emisija staklenickog plina metana), poplave priobalnih podrucja gdje je smjestena vecina svjetskog stanovnistva, rast razina mora, negdje suse, negdje poplave. ne zaboravimo tektonske dogadjaje jer se masa planeta premjesta sa polova prema ekvatoru. sve to je katastroficni scenarij koji bi uzrokovao glad globalnih razmjera, migracije stotina milijuna, zamislite 50 milijuna golorukih ocajnika na hrvatskoj granici, tradicionalne zarazne bolesti. doslo bi do novog barbarizma, kanibalizma, sloma drzava i civilizacije. zar cemo to sve dopustiti?… Čitaj više »

Legendarni Grk
3 godine prije

Važni filmovi koji su unaprijed ukazivali na 9/11:

Terminator 2 (1991) – “Caution 9-11”

https://www.youtube.com/watch?v=-76GjRjfzog

Matrix (1999) – 11.9.2001.

https://www.youtube.com/watch?v=0f5KtogqeIg
comment image – Pasoš / putovnica koju ima Neo ističe 11.9.2001.

Legendarni Grk
3 godine prije

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-nakon-cijepljenja-ne-morate-u-izolaciju-zbog-kontakta-sa-zarazenom-osobom/2258805.aspx

Naravno da cijepljeni ne moraju u izolaciju, jer će se njima dogoditi varijanta koju je često spominjao Grk – crko konj, krepo krava!

Zorule
3 godine prije

Izvjestaj od NASA-e, analiza satelitskih podataka govori da je od 2000 godine do danas Zemlja 10% zelenija. Povecanje CO2 cini planet zelenijim.

https://www.naturalnews.com/2021-03-04-nasa-satellite-data-carbon-dioxide-greening-earth.html

Amater
3 godine prije

Kada te Bog odlući kazniti , prvo ti oduzme razum …

ergver56t34t34hghg
3 godine prije

nova lektira> Alex Jones+David Icke “It’s Official: EU, Israel, Canada Announce Adoption of ‘Mark of The Beast’ System – FULL SHOW 3/2/21” 180minuta

... ....
3 godine prije

U zaključku rasprave složimo se, lakše bi bilo iskorijeniti ovih par psihopata, zar ne?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI