Hunter Biden od svoje tajnice navodno dobivao zavodljivu e-poštu

Hunter Biden
7 komentara

Pomoćnica je također poslala istraživanje o Donaldu Trumpu Hunteru Bidenu, kako bi pomogla Joeu Bidenu u izbornoj kandidaturi 2020. godine tijekom kampanje.

Kinesko-američka tajnica Huntera Bidena koja je radila za njega kad je ulazio u posao s Patrickom Hoom, glavnim tajnikom lobističke tvrtke za kineski konglomerat CEFC, slala mu je koketne poruke, što otkriva e-pošta koju je dobio Daily Mail.

29-godišnja Jia Qi Bao očito je pomagala u prijevodu dokumenata i administrativnim poslovima, kad je Hunter 2017. počeo poslovati s Hoom, kojeg je opisao, prema pozivu zabilježenom na njegovom napuštenom prijenosnom računalu kao ”šefa špijuna Kine”.

U ožujku 2019. američki sud osudio je Hoa na tri godine zatvora zbog međunarodnog kaznenog djela podmićivanja i pranja novca, prema Ministarstvu pravosuđa.

U jednoj se e-poruci Bao pitala o tome zašto je Ho uhićen: “Jednostavno ne razumijem, zašto SAD imaju legitimitet i ovlasti podnošenja tužbi ako se slučaj nije dogodio u SAD-u i ako u njega nije bila uključena američka tvrtka?”

Završila je poruku zahvalivši Bidenu što je “najnevjerojatniji i najrazumljiviji šef te najkarizmatičniji prijatelj i suradnik u zavjeri.”

U drugoj, Bao izražava kako bi željela da sin Joea Bidena manje pije.

“Učinit ću sve i svašta da vas usrećim, tako da mitska funkcija alkoholnih pića, za koja se vjeruje da u velikoj mjeri djeluje kao sredstvo za uklanjanje stresa, neće biti opravdanje za prepuštanje ovom poroku”, napisala je.

Bao je također pisala i o vojnim pločicama Huntera Bidena koje je nosio: “Vaš lančić s vojnim oznakama. Željela sam ga donijeti i dati vam ga tijekom našeg susreta u New Yorku, ali bili ste prezauzeti i do susreta nije došlo. Molim vas, javite mi kada i gdje bih vam ga trebala donijeti ili kako biste željeli da bude isporučen.”

U drugoj poruci pozvala je Huntera neka uzme novac s računa tvrtke, nakon što je ona bila na rubu gašenja:

“Evo moja dva centa: Bez obzira na novac od Hudson Westa, uzmite ih, uzmite što je više moguće ili smislite način na koji ćete ih potrošiti u svoju korist.”

Hunter Biden bio je umiješan u skandal prošlog listopada, kada je New York Post napisao otkriće o njemu, pozivajući se na informacije koje je dobio iz prijenosnog računala, koje navodno pripada Hunteru. Članak sugerira da dokumenti otkriveni na računalu pokazuju da je Joe Biden koristio svoj položaj, dok je bio potpredsjednik, kako bi pomogao sinu u poslovima u Ukrajini i Kini. Novine su objavile da je Hunter odnio laptop u servis u Delawareu, ali da se nije vratio po njega.

Twitter i Facebook blokirali su mogućnosti dijeljenja te priče. Twitter je čak i blokirao korisnički račun New York Posta. Glavni mediji su o tome izvijestili slabo ili nisu uopće.

Joe Biden, koji je u vrijeme izvještaja bio u završnoj fazi svoje predsjedničke kampanje, porekao je da su on ili njegov sin počinili bilo kakav prekršaj. Tek nakon što je njegov otac pobijedio na predsjedničkim izborima 2020., Hunter Biden otkrio je da je bio pod saveznom istragom. Predsjednikov sin također je nedavno rekao da je taj laptop definitivno mogao ”biti njegov,” no isto je tako rekao da ga nikada nije odnio u informatičku trgovinu, nakon čega je sugerirao da je taj uređaj možda ukrala ili hakirala ruska obavještajna služba.

Hunter BidenJiaQiBao
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

Odvratnog li tipa ! Povraca mi se od same pomisli da on i njemu slicni hodaju okolo slobodni i puni sebe i jos moraliziraju i pametuju nama ostalima dok mu politicarske i medijske gnjide lizu guzicu , njemu i njegovom lopovskom starom .

tomo
2 godine prije

pitanje: Zasto ovaj bogat tip puši Crack drogu za klošare kad moze da si priušti kvalitetnu travu il koku , nije mi jasno nikakako

Max
2 godine prije

Kakav otac takav sin.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI