Je li zviždač iz Boeinga ubijen kako ne bi mogao svjedočiti o tužbama za smrtne slučajeve i ozljede

Boeing-737-MAX
25 komentara

Problematični Boeing doživio je još jedan problem s jednim od svojih zrakoplova: nakon što je jedan bio prisiljen sletjeti zbog hidrauličke tekućine koja je izbacivala iz područja njegovog stajnog trapa.

Incident, najnoviji koji je pogodio proizvođača koji se našao u problemima, dogodio se u ponedjeljak i ovo je sveukupno peti u kojem je sudjelovao Boeingov zrakoplov u razdoblju od sedam dana.

Sada pod istragom, prisilno slijetanje dogodilo se dok se 777-300 na putu za San Francisco ukrcavao iz Sydneya, kada je snimljeno kako tekućina curi iz njegovog podvozja. U subotu je bivši zaposlenik Boeinga koji je postao zviždač pronađen mrtav zbog navodnog samoubojstva. Pronađen je mrtav nakon što je rekao da je svjedočio ugrađivanju drugorazrednih dijelova u zrakoplove. Štoviše, nakon nedavnog incidenta koji se dogodio u ponedjeljak, iako je još nekoliko sati prije toga ozlijeđeno je 50 putnika na vrhunskom zrakoplovu tvrtke 787-Dreamliner, Boeing je preko noći izgubio više od 4 milijarde dolara, nakon što su dionice u utorak ujutro pale za više od 4 posto.

FAA je od tada otkrila da je tvrtka pala na 33 od 89 revizija tijekom ispitivanja Boeingovog 737 Maxa, modela koji je planirala ažurirati s dugo odgađanim Max 10. Nakon incidenta koji se dogodio u ponedjeljak, uz nekoliko incidenata otprije, United Airlines je zatražio čvrstu obustavu radova na neobjavljenim mlažnjacima: što je jasan pokazatelj sve većeg nedostatka vjere zračnog prijevoznika.

Boeingincident
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
bezveze
1 mjesec prije

DA!! Ubijen je kako ne bi svjedočio o tome kako je Boing otpuštao stručnjake i zapošljavao lgbt aktiviste – kako bi zadovoljio DEI kvote zadane od strane Bidenovih pisara. Nema lgbt, nema državnog novca — priča i više nego jasna. Pa, onda će o tome kao svjedočiti neki lik?! Eh, neće!! R.I.P. brate.

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Baba, kakvi je oni Boeingov avion…
Ka’ da ga je Grunf pravia!!

Biti-ili-ne-biti
1 mjesec prije

Ma nije on ubijen, samo se poskliznuo i pao ravno na nož, i tako jedno 5-6-7 puta, kao u poznatom vicu o Muji i Hasi.
Navodno je to zadnji vic o Muji i Hasi, jer je jedan od glavnih likova od tada na dalje zaboravio disati.

Zvone
1 mjesec prije

Tako rade kriminalci. Kad je neko previše kaže onda ga ubijaju.

eks
1 mjesec prije

Ne bi me iznenadilo da Amerikenjci izjave kako iza tog ubistva zviždača stoji zli Putin, čija je namera da kompromituje Boing i američku demokratiju.

BlueZg
1 mjesec prije

Ajde barem znamo da je ubijen i nitko nas ne može uvjeriti da se sam epštajnirao. Barem naivnost nestaje kod ljudi. U međuvremenu, opet nas prskaju iz zraka. 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Max
1 mjesec prije

Da jest.

FELIX
1 mjesec prije

DALI VAS TO IZNENADZUJE ON NIJE JEDINI KOJI JE TAKO ZAVRSIO ZATO DOSTA LJUDI IZBEGAVA ZVIZDANJE.

Jomla
1 mjesec prije

Bogme, mrtvozornik kaže da je umro od samonanešenih rana.
I ne, nije vic, jbg… 😛 😛

Tupko
1 mjesec prije

Da je ovo u RF dežurni rusofobi bi rekli bi da ga je zli putler pomeo

nessy
1 mjesec prije

Ubijen? U USA? Zemlji prava i demokracije? Tko to kaze, tko to laze? Tako nesto se dogadja samo u prokletim diktaturama, Rusiji npr. U US, ako je i ubijen (a 110% nije), to je bilo iz najbolje namjere. Moguce da je tip bio tesko prehladjen, trpio je neizdrzive patnje, i eto, neki humanitarac mu je odlucio skratiti muke. Citam komentare, i ja sam iskreno u soku. Kako uopce netko moze pomisliti da je ubijen (zamisli samo!), i to iz niskih pobuda. To moze pasti na pamet samo nekome tko mrzi sve dobro i plemenito na planeti, a podrzava diktature. Strasno, sto sve ljudima padne na pamet. Evo, sad cu uzeti casu vode sa dvije zlice secera, jer moj njezni, demokratski organizam ne moze podnijeti strasne klevete na racun koljevke demonskekreacije. Fuj, sram ih bilo!

duki
1 mjesec prije

Znate onu o nožu i kori banane ?
Samoozljede ? Neće ići lijevom rukom u sljepoočnicu?? Ali “Pit i to je Am…..”!!
A u ljevici gevera ! Dobro ! A gdje su plinovi-barutni- niti na ruci ni na rukavu?

BordoDNK
1 mjesec prije

Jok, nije… Okliznuo se, pao na nož… I tako sedam puta.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI