fbpx

Karolina Vidović Krišto: “Vladu od nezadovoljstva naroda neće spasiti ni tenkovi oko Markova trga”

Karolina Vidović-Krišto

U ponedjeljak je mladić Danijel Bezuk pucao na zgradu Vlade te pritom ozlijedio policajca, nakon čega je počinio suicid. Vlada je nakon tog događaja počela razmišljati o strožim mjerama sigurnosti oko Trga sv. Marka, što je komentirala Karolina Vidović Krišto, saborska zastupnica Domovinskog pokreta.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

“Strah je uvijek posljedica osjećaja krivnje.

Jučerašnji očajnički i tragični čin Danijela Bezuka mora se dobro i trezveno analizirati. Njegova posljednja objava na Facebooku jasna je poruka što ga je nagnalo na to bezumno, ali i očajničko djelo. Ovom prilikom izražavam svoju iskrenu sućut Danijelovoj obitelji.

Policajac Oskar Fiuri, kojem ovom prilikom želim brz oporavak, pritom zahvaljujući dragome Bogu da nije smrtno stradao, zapravo je žrtva devastiranog i nepravednog sustava koji je, nažalost, odnio i Danijelov mladi život. Već godinama je uobičajeno, primjerice u Njemačkoj, da policija na takvim lokacijama nosi zaštitne prsluke. Zašto ih naša policija nema?
Prosječni građanin u Hrvatskoj na svakom koraku osjeća društvenu nepravdu i bahatost vladajućeg kartela kojeg čine politička elita, pravosuđe i mediji.

Kakav se osjećaj stvara kada na početku korona krize ugostitelji moraju zatvarati svoje objekte, kada hrvatski građani masovno gube posao ili im se drastično smanjuju plaće, i to sve po nalogu političke elite, da bismo sada saznali da su se ti isti ljudi, koji su tim zabranama prouzročili tu krizu, uredno sastajali po mračnim klubovima, gdje besplatno jedu i piju, a u društvu im je stroj za brojanje novaca?

Kakav se osjećaj stvara kad saznamo da u taj klub zalazi i predsjednik županijskog suda, čija, pak, sestra surađuje s tvrtkom uhićenog direktora Janafa, vlasnika tog kluba, a istražni postupak protiv istog vodi sud na čijem je čelu sudac koji s njim posluje? Je li normalno da jedan od vodećih novinara izjavljuje da u tim druženjima i svoj toj dekadenciji za koju smo saznali, ne vidi ništa čudno (ovdje ću podsjetiti na sličan slučaj čuvenog njemačkog novinara Michaela Friedmanna kojem je nakon sličnog javnog skandala vjerodostojnost došla u pitanje, te je dobio otkaz)?

Kakav se osjećaj stvara kad saznamo za možebitnu korupciju na projektu vjetropark Krš-Pađene, i to u iznosu od 2 milijarde i 200 milijuna kuna, a vladajući krugovi poručuju kako ne će dopustiti saborsku raspravo o tome (iako je to ustavna obveza, a ne dobra volja)? Oni time jasno poručuju: „Mi smo dobili izbore pa smijemo krasti!“

Kakav se osjećaj stvara kada u nekakvoj bagatelnoj aferi zbog nekakvih SMS poruka čovjek koji je na radnom mjestu vozača bude u višemjesečnom pritvoru, a istovremeno u slučaju Agrokor, gdje je riječ o desecima milijardama kuna, nitko nije bio ni dana u istražnom zatvoru? Prošli tjedan smo saznali da Ivica Todorić i Piruška Canjuga nisu krivi, a tu presudu je donijela sutkinja koja je supruga Plenkovićevog provoditelja medijskih manipulacija na HRT-u Mislava Stipića, koji je usput isto zalazio u mračni klub. Taj isti Ivica Todorić živi u dvorcu i glumi vladara Hrvatske, jer država nema namjeru primijeniti mehanizme kao primjerice prema obitelji Cvetković s petero djece koju je zbog dvije neplaćene rate kredita izbacila na cestu.

Kakav se osjećaj stvara kada saborski zastupnik Milorad Pupovac javno bez ikakvog srama štiti ratne zločine te zahtjeva njihovo neprocesuiranje? A taj isti Milorad Pupovac je najbitniji koalicijski partner Vlade Andreja Plenkovića i HDZ-a, a taj HDZ pomoću lažnih medija glumi kako je domoljubna stranka.

Ta ista Vlada ne daje dostojanstvene plaće hrvatskim učiteljima ili policajcima, a istovremeno ne dopušta sprečavanja opće korupcije, već, dapače, poreznim novcem svojih osiromašenih građana kupuje naklonost medija. Tako imamo različite proračunske stavke „za potporu demokracije“ i ostalih izmišljenih programa koji onda završavaju kod vlasnika raznih medija. A vlasnici tih medija ne žive od čitanosti ili gledanosti, već od poreznih sredstava.

Uvjeti rada novinara su ispod svake razine. Kako je to moguće? Vrlo jednostavno – kome se mogu novinari obratiti kad se nad njima vrši mobbing, kad im se sprječava pisanje ili kad dobiju otkaz? Od hrvatskih sudova ne mogu očekivati pravdu, toga smo svi svjesni.

Ovo sve navedeno dovodi prosječnog stanovnika Hrvatske u stanje očaja. Politika i pravosuđe čine tu nepravdu, a mediji različitim manipulacijama prešućuju istinu ili izvrću činjenice.

Poznat je slučaj mladog češkog studenta Jana Pallacha, koji je izvršio suicid samospaljivanjem na mostu u Pragu kada je shvatio da su tadašnje sovjetske trupe slomile tadašnje „Praško proljeće“.

U Hrvatskoj je 3246 branitelja počinilo suicid. Ta užasna činjenica obavijena je zavjetom šutnje i bezosjećajnosti ključnih činitelja društva. Danijel Bezuk je očigledno htio upozoriti na društvenu nepravdu i izazvati pozornost. Pritom si je oduzeo život.

Svi mi, pogotovo oni koji nose društvenu odgovornost u medijima, pravosuđu i politici, moramo se zapitati koju nam je poruku htio poslati Danijel Bezuk.

Kad zakažu redovne institucije tada nastaje društvena tjeskoba, preuzimanje pravde u svoje ruke od strane pojedinaca, opća društvena depresija, te kaos. Stoga Vladu od nezadovoljstva neće spasiti ni postavljanje tenkova oko Trga Svetog Marka, već stvarni i korijeniti zaokret u politici.

Hrvatska je bogata država časnih, poštenih i vrijednih ljudi, koji su svugdje u svijetu cijenjeni, osim u svojoj domovini. Hrvatski problem su korumpirane elite koje moramo zamijeniti. I zato borba za pravdu i vladavinu prava nema alternativu”, poručila je Vidović Krišto.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
101 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Jelka Krstulović
Member
Jelka Krstulović
4 mjeseci prije

Nema bogate HR ocerupali su je,aa sve više odlaze sve generacije koje mogu se gibat,a mladi najviše

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

očerupali i perje pokupili a laźno se kunu u svoje domoljublje.. jest domoljublje,ako misle na svoje nekretnine

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

Bezjak je upravo protestirao protiv takvog domoljublja (lopovskog) nažalost na neprikladan način.

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Stjepan Vujec

Jedan je pametni njemac davno na sav gla rekao: kad nepravda postene pravda i bezakonje zakon – onda je naša dužnost reći ne.. inače sve ode u pm

igi
Gost
igi
4 mjeseci prije

ajdeee…a tako je sve počelo dobro one daleke 88 s parolom ne mogu oni mene toliko malo platit koliko ja mogu malo raditi, iliti ono blago ti se radiš u privatnika…

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije
Reply to  igi

Istražuj…. kod kabale se dešava nešto čudno……. jučer je..ovdje prisutan Istražuj nik……. ovo spomenuo i evo i ovaj zviždač izvlači baš to evo dio iz objave: 12. listopada 2020 SZO je iznenada odustao od prevare s Covid-19, jer su protiv njihovog vodstva podnesene kaznene i građanske prijave. Ovo je dio jesenske ofenzive Bijelih šešira u tekućoj bitci za planet Zemlju, u rasponu od bizantskih spletki u Vatikanu do velike uporabe nuklearnog oružja. Na obje fronte dobri momci nižu odlučujuće pobjede. Zapamtite, imamo posla s dvije konkurentske vizije budućnosti planeta. Jedan, koji kontrolira hazarska mafija ili Chabad Death Cult, koji poziva na uništavanje 90% čovječanstva i zarobljavanje ostatka. Drugi poziva na veliku kampanju za zaustavljanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i istraživanje svemira. Čini se da je globalna situacija svakim danom sve čudnija jer bitka između ove dvije različite verzije stvarnosti dostiže vrhunac. Ovo nije samo slučaj SAD-a protiv Kine ili Trumpa protiv Bidena. Umjesto toga, nadilazi tradicionalne granice. Na primjer, na sceni kazališnih vijesti nude nam se dvije različite ličnosti Donalda Trumpa i Xi Jinpinga, a svaka od njih podupire dnevni red druge frakcije. Za ilustraciju, pogledajmo iznenadni preokret kod WHO-a. Evo što je u ožujku rekao korumpirani generalni direktor Tedros… Pročitaj više »

miki iz USA
Gost
miki iz USA
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

tutlek pravi!!!!!!

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Uzdaj se u svoj”šešir” i ak47 zbavi,
pusti virtualne “rekla kazala”pozitivce,nitko neće za tebe tvoju obitelj zaštitit

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije
Reply to  KISIK

ima zgodna poruka…… …..Nemojte misliti da morete s rukama u đepovima čekati da vaš dio odradi netko drugi………e saaad treba spoznati što je to naš dio. ima i zgodan prilog pa ću priložit: ……Od 2012. toliko vam znanja stoji na raspolaganju samo zato što ste dokazali da su mnogi od vas spremni za to. Budućnost vam se otvorila i promjene koje su u tijeku brzo će vas uvesti u novi način života koji će biti potpuno drugačiji od onoga na što ste navikli. Vibracije će vam se podići i to će donijeti kraj negativnosti koja je do sada bila normalni dio svih vaših života. Svi novi načini “na krilima” čekaju da se uvedu odgovarajuće mogućnosti. ============================ Do sad biste trebali znati da uvijek postoji pravo vrijeme za uvođenje promjena, kako bi se osiguralo da one budu uspješne. ============================ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Vrijeme je da shvatite da su svi ljudi Jedno i da razlike treba prihvatiti i poštovati. Iz istog razloga one se ne bi trebale nametati drugima, već ih cijeniti zbog njihove originalnosti. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Mnogo pažnje se daje vjerskim uvjerenjima… Pročitaj više »

Bata
Gost
Bata
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Mnogo bre mocan taj vitez, ako neko prdne u njegovom smjeru otpuhati ce ga do Jerusalema.

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

znam da u vladi ima čovjek koji skuplja dokaze protiv SZO i naći će se način da se te umišljene zlotvore pritisne i čujem za neke koji su pred tribunalom se nudi “Romelova ponuda” dali je to sve rekla-kazala u stilu radiomileva a di češ tvrditi bilo što u ovom moru manipulacija

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Znam da u dimnjacima ima djeda mrazeve ceka se samo prvi snjeg pa da izadju i spase nas

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Pa da, nitko nezna samo ti znas…

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije

….znači poštivati ono duhovno u drugome, što i mi sami nosimo u sebi.
Sama gesta Namaskar predstavlja Anjali Mudru, koja je u suštini joga asana. Izvođenjem geste Namaskar pojedinac ujedno uravnotežuje svoju energiju te se usmjerava prema unutra kako bi se povezao sa svojim duhom.
“Poštujem mjesto u tebi gdje čitav Svemir prebiva.
Poštujem mjesto u tebi u kojem je Ljubav, Istina i Mir.
Kada si u tom mjestu u tebi
i ja u tom mjestu u sebi
mi smo Jedno.”
Namaste.
🌹 ….. 🌹 ….. 🌹 ….. 🌹 ….. 🌹

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  iiiistina

Molim komentatore da otvore oci.
Naime komentator istina siri lazne vijesti kako Kabal gubi na svim frontovima, kako su uhiceni glavni satanisti poput Bill Gatesa, Clintonovih, Tom Hanksa itd. itd. i ne samo to pogubljeni su a na njihovo mjesto su postavljeni nekakvi dubleri kako tvrdi ali uporno odbija objasnit zasto bi netko postavio dublere ili zasto dubleri rade isto sto i orginali!
Vjerujem da to cini po nalogu kako bi smirio komentatore i naveo ih da ostanu doma da ce se netko drugi pobrinut za nas i nase probleme…

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije

a čime si ti to argumentirao da je nešto prepisano …lažno…..uči se replicirati od npr……..Istražuj……….a koliki ti je nivo inteligencije se i vidi po postavljenom pitanju.

iiiistina
Gost
iiiistina
4 mjeseci prije

….Čini se da se sve ubrzava i iz raznih poruka koje su primljene na stazama do Uzašašća koje se otvaraju. Teško vam je to pratiti, jer mnogo toga se svjesno čuva u tajnosti kako biste izbjegli uplitanje mračnih. Dio problema je vrijeme potrebno da se izvrše planovi za okupljanje ljudi koji su im dali podršku. Prihvaćajući taj postignuti napredak, sve to dobar je znak za blisku budućnost. Učinak “čišćenja” već smanjuje moć Iluminata, i oni je više ne mogu provoditi kao ranije i nisu u mogućnosti to učiniti jer svjetlo sada ima kontrolu. Međutim, to ne znači da su izgubili sve svoje mogućnosti da uzrokuju probleme. Doista, oni više sliče ranjenoj životinji koja napada u samoobrani. Stoga možete pretpostaviti da sve dobro napreduje i da su na Zemlji ili oko nje prisutne mnoge frakcije Saveza koje nadgledaju akciju. Ovo su doista nevjerojatna vremena jer toliko toga se istovremeno događa, i to zaista mora biti zbunjujuće za vas. Međutim, uvjereni ste da u većoj shemi stvari sve dobro napreduje. Najvažniji faktor je to što sada ništa ne može spriječiti Uzašašće i sada ste ušli u novu fazu koja će vas odvesti sve do priprema za završni Događaj. ********************************************************* Ovo je nemirno… Pročitaj više »

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
4 mjeseci prije

Momak je postal Hrvatski Jan Palach, koji se žrtvoval za HR boljitak bez lopova, nažalost nastradao je nevin čovjek.

LZN
Gost
LZN
4 mjeseci prije

Lako je protiv tenka, protiv budaletina je puno teže….
https://www.youtube.com/watch?v=DKdlOQOMIdk

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  LZN

A njih nehvali hvala bogu

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  LZN

Užas, strgnut mu masku i pljunut u lice, drugo te budaletine ne zaslužuju.

Ante F.
Gost
Ante F.
4 mjeseci prije

Bravo Karolina, super tekst rekli bi sinjani “usridu”.
Za svaku pohvala, izgleda jedina razumna u saboru.

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije

Po stoti put kažem…to su nam vlasti koje nam drugi nametnu! Podržavaju i Srbima i Hrvatima svaku vlast do sada iz jednostvnog razloga jer su nam ih oni postavili. Rade po njihovom diktatu zarad nekih viših ( čitaj sopstvenih interesa), ne moraju ih čak ni plaćati, jednostavno zažmure na pljačci sopstvenog naroda. Postoji neka nazovi opozicija koja nam skreće pažnju na takve stvari a u stvari sve sto žele je da oni zasednu i nastave takvu pljačku a koja je kud ćeš bolje uz blagoslov centara moći…tako da to nazovem. Imamo i takve medije takođe….uporno nam navodno otvaraju oči a nikako da neko napiše, objavi ovo o čemu ja mlatim ovde. Zamajavaju nas svi dakle…..niko nam neće sasuti u lice pravo stanje stvari iz jednostavnog razloga, ovcu ne smeš zaklati, ovcu moraš šišati jer ako je zakolješ imaćeš samo trenutnu korist a šta ćeš sa budučnošću

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije
Reply to  Mlata

Pa di ce otic na mars s biometrijskom putovnicom

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Narod?
Uhljebi ostaju do zadnjeg, a sirotinja ne shvaca prevaru ne izlazi na izbore i tako im daje moc pa onda napuste zemlju i to barem 300k prije negoli se jedan samoubilacki zaleti na sabor.
Jednostavnom racunicom nakon sto opet ode 300k mozda netko nesto pokusa…

Sunseeker
Gost
Sunseeker
4 mjeseci prije

Eh,nazalost dok pojedinac amater nesto pokusava ,politicka stoka je sigurna u svojim odajama. Nema nade za stoku sitnog zuba dok ne bude pravo grupiranje onih koji znaju sto rade I bore se za svoju porodicu ,prijatelje I pravo za normalan zivot.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije

Izlaskom na izbore samo dajes legitimitet izbornoj prevari. U odnosu na 2016 ima 100 000 birača više. Mortalitet veci od nataliteta. Pa ti to objasni

Istražuj
Istražuj
4 mjeseci prije

Negdje procitah da je navodno, ovaj decko koji je pucao na policajca i izvrsio samoubistvo – volio snajpere….
Pa nesko kontam – zasto ne upotrebi snajper covjece…?

A u SAD me stvarno cudi…
Imaju tolike snajpere i one pusketine za bizone sto sa 3 km skidaju tenisku lopticu…
Zar se neko ne sjeti da skrati onog satanistu BG za glavusu?

Mlata
Gost
Mlata
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Naivno od tebe, snajper najme oni koji već imaju zamenu za istog! Snajper odradi svoje a tupava raja misli da su najzad uklonili zlotvora. Možda Mlata zvuči previše pesimistički ali nikako da naiđem na nekog ko će me ” oraspoložiti”

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Sad ce neki reci da je on samo general Kabale i da je zamjenjiv i to je istina, no tko zeli nastaviti glumiti filantropa i s smjeskom najavljivati kako ce njegove vakcine ukloniti odredeni postotak pooulacije ako zna da je njegov predhodnik platio glavom od snipera?

Coca Corona
Gost
Coca Corona
4 mjeseci prije

Pa 2.skinit,pa3….dok ne nestane kandidata

bauštelac
Gost
bauštelac
4 mjeseci prije

pogledaj te ploču iza nje a mi se još dan danas pravimo grbavi koji smo mi narod u p materinu

bauštelac
Gost
bauštelac
4 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

đuka nabijem nas sve na krasni kua

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

Bravo draga i hrabra damo ljubim ruku i naklon do poda. Eto vidiš gđa. Krišro šta narod ‘izabra’ da se voda..

Mucke
Gost
Mucke
4 mjeseci prije

Stupanj omiljenosti neke vlasti u narodu je obrnuto proporcionalan broju ograda ispred najvaznijih institucija kao i broju i opremljenosti cuvara istih.
Ali bez brige,sutra ce agitprop izbacit najnovije ankete o omiljenosti.

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije

Dok god nema neovisnog sudstva i pravnih procesa protiv političko- privrednih lopova i vraćanje pokradenog, bit će sve gore i gore..

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

Bogme! Bez ČISTKE u hrvatskom pravosudju nečemo moči nikamo dalje! Ako i dalje bude ovako mi možemo samo polako (ili brzo) unazad i u sve veču propast 🙁

Istina
Gost
Istina
4 mjeseci prije

Jučer JNA.
Danas ovi pogani domaći izdajnici iz Vlade u službi Okupatora.
1.Capak – Farmakomafija
2.Plenković – Briselski komercijalista koji se odlično koristi hrvatskim jezikom
3.Beroš, Alemka, Božinović – pogane sluge zlih gospodara
4. Glavne face HRTa i ostalih MSMa uz mnogobrojne prostitutke od novinarčića
…nastavite niz ~

Svi “rade samo svoj posao” kao što su radili i zaposlenici HITLEROVE “FIRME”.
I sve je bilo “po zakonu”

Tenkovi?
Nisu pomogli JNA, neće ni njima.
●●●○●

Tvrtko
Gost
Tvrtko
4 mjeseci prije
Reply to  Istina

Objasni ti meni, ljudi se nisu bojali metka, svakodnevnih izvještaja o ranjenima i mrtvima a sada se boje nevidljivoga i izveštaja o pozitivnima na vrlo upitne testove na nešto.

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Radi se na tome.
Nezaposlenost raste zbog Covid-19 mjera koje će biti sve gore tijekom ove jeseni i naredne zime, ljudi sve više uviđaju ovu farsu, gomila radnih mjesta ovisi o dobroj volji države i njihovim poticajima za održavanje istih što mogu sutra prekinuti da hoće, kreće na stotine tisuća ovrha za nekoliko dana, država se zadužuje na desetke milijardi kuna zbog Covid-19 mjera, narod se psihički ubija nesankcioniranjem korupcije i kriminala već 30 godina.
Kada kritična masa čitavih obitelji neće imati od čega živjeti koje su do sada normalno radile i privređivale, kreće kaos.

U isto vrijeme HDZ-ov premijer Plenković obećava prošli mjesec novih 100.000 radnih mjesta u sljedećem četverogodišnjem mandatu:

https://net.hr/danas/hrvatska/poznato-plenkovic-najavljuje-100-000-novih-radnih-mjesta-ekonomsku-suverenost-hrvatske-a-udruzenje-izvoznika-hvali-vladu/

Isti je otvarao 100.000 radnih mjesta i 2016. godine:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-najavio-otvaranje-100-tisuca-radnih-mjesta-i-rast-od-5-posto/922828.aspx?fb_comment_id=1119187331504964_1119192981504399

Ispunio je obećanje – toliko ih je otišlo (skupa sa svojom djecom) raditi u EU.
Vjerojatno će i sada.

otpisani
Famed Member
otpisani
4 mjeseci prije
Reply to  Tvrtko

Tada se nisu bojali jer im je .uzica bila sita a glava puna objesti pa nisu ni mogli razmišljati o posljedicama i kao takvi bili dobra meta propagandi i povjerovali da će nakon rušenja paljenja i ubijanja biti bolje(!?)
No kada se .uzica ispraznila i nestalo objesti ostali su suočeni sa golom istinom i uvidjeli koliko su se prevarili (su prevareni) pa su krivnju za svoje stanje prebacili na sebe a grijesi koje su počinili pretiskali im savjest… Kako ni onda nisu primjetili da im se pere mozak tako ni danas ne mogu shvatiti da nisu oni sami krivi već da su krivci i za današnje stanje isti i da su im to pravi neprijatelji…

Do danas, kada se .uzica ispraznila a iz glave nestalo objesti, boje se izgubiti i ovo malo bijede koju sada imaju, pa čuče u kutu i čekaju da netko drugi riješi ono što su i sami ranije pomogli upropastiti a ovi drugi se razbježali po svijetu kao “rakova djeca” ili se pridružili bandi pa očerupanu kokoš čerupaju do kraja…

otpisani
Famed Member
otpisani
4 mjeseci prije

“Kakav se osjećaj stvara kada….” Pa eto, stvara se osjećaj koji ljude tjera na najgore, na očaj, na samoubojstvo … osjećaj prevarenosti i nepravde, beznađa, bezizlaznosti iz ovog začaranog kruga koga su stvorili ljudi koji su nam svima trebali pomoći da svi zajedno izađemo iz tog mraka. Gledam opet na “Otvoreno” večeras, sastali se vrli stručnjaci za sigurnost i “mozgaju” kako se obraniti od sličnih napada u budućnosti, ali ni jedan od njih nije postavio ni jedno pitanje slično ovim pitanjima koje postavlja gđa. Vidović Krišto a kamo li da bi ponudili neki odgovor … a sam voditelj im valjda nije smio postaviti slična pitanja? Nema te sile kojom se mogu ograditi a koja bi ih spasila od čovjeka koji im se prije nego skonča svoj život odluči osvetiti… U sličnim situacijama gdje se pojedinac odluči na ovakav očajnički potez ne pomaže ni najbolja strategija zaštite. Mene jedino čudi da se toliko ljudi iz kruga branitelja samoubilo (3246 !?) a da nikome prije nije pala na pamet ideja da prije samoubojstva “kazne onoga” tko ih je prevario i doveo u tu, za njih bezizlaznu situaciju (?) Mislim da bi bolja obrana od neponavljanja ovakvih nemilih događaja bila, hitna borba protiv… Pročitaj više »

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
4 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Ljudi će svejedno i 2100. glasati za HDZ-SDP, nemoj brinuti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
4 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Otvoreno je emisija za brnjicare koji cekaju spasonosno cjepivo dr. Kill Billa!

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije

Po stanicama bus,škole vlak. .reklama

Protiv covida nema još cijepiva,cijepite se protiv gripe.
Švabija.
Sve jasno dokle ide zlotvor s propagandom !!!

Coca Corona
Gost
Coca Corona
4 mjeseci prije
Reply to  otpisani

Koliko nas je odrastalo sa PTST…a kao takvi kad namsezamrači pred očima,trebali bi se sjetit domaći izdajnika prije stiskanja obarača,
1.
2.
3.
4.
Strest,
pa da vidimo ko je sljedeći na “izbornoj listi”.

3246? ,da je bar svaki 3.poveo bar 1.od onih sa sobom,nebi bilo korone danas.

PlanetB
Gost
PlanetB
4 mjeseci prije

Hrvatska bi se trebala ugledati na Srbiju koji su pokazali kako se vlast prisiljava da promjeni misljenje.
Usamljene kamikaze i potpuni ocajnici samo dolijevaju ulje na vatru i to ne vodi nicemu osim sto dodatno daju novi materijal tiranima da budu jos veci tirani. Jeli ovaj incident narucen ?
Vjerojatno nije ali sigurno ne pomaze nima koji su pod Korona represijom.

Umjesto ovoga trebalo je milion ljudi doci pred taj komicni sabor i demonstrirati jer cak i u Hrvatskoj Demonstracije su jos uvjek dozvoljene ali sada bi ovo mogao biti povod da i ne budu ‘dozvoljene’ .Komunisticki korona virus ponovno baca Hrvatsku u komunizam odakle je dosla prije 30 godina.

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

PlanetB = sistemski kenj kenj kenj

PlanetB
Gost
PlanetB
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Kako je srusen Milosevic. ? K to je bilo u Soros organizaciji. Ali isto moze i narod iz Hrvatske. Potpuno isto.Nijedna rezim ne moze dugo izdrzati pemanetne nerede , danonocne demonstracije , niti jedan. I pa vidjeli ste da je Vucko odustao od svoji Korona Mera kada je srbski narod poceo demonstrirati pred kljucnim vladinim objektima . Znaci demonstracije a ne neke zabavljacke feste na hrvatski nacin jer je to smijurija i glupost. To se radi na kraju kada je vlast pala!

PlanetB
Gost
PlanetB
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Kakvi Stranci. Sta su tamo demonstrirali dan i noc Englezi ?
Jasno je da je to bila Soroseva organizacija ali ovaj puta to isto moze se napraviti ali da je ‘Made in Croatia’. Po tome se vidi da Hrvatska jos uvjek ne pokazuje bitne znakove suverene drzave. Jer da je suverena ne bi joj trebao Soros da rusi Kvislinsku vlast.

PlanetB
Gost
PlanetB
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Dobor je receno: Svaki narod ima vladu koju zasluzuje. Na hrvatskom slucaju to je vise nego tocno. Sada vise nema venitla: Idem van, napustam zemlju. Jer u istim problemima su i ostale zemlje.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Fala bogu da je neko shvatio da nema vise drzava sam jedno veliko globalno sranje

PlanetB
Gost
PlanetB
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Pokloni se diktatuturi komunistickoj., Hvala druze Staljin.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Rematajmurdinerani

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

ne demon-strirati,već sve demolirati.

CAN
Gost
CAN
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

trolaš previše o…..u 3.skoku,sendvić ti se hladi.

Korona cirkus
Gost
Korona cirkus
4 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

nema miljon ljudi na citavoj planeti

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije

tak može pričati jedino sistemska poltrončina… kak bi rekel Mišak: Odje…u jelenjim skokovima ,.-)

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

A kaj bumo sa pričom da je mali pucal po tom policajcu zbog neke bivše cure. A kaj bumo sa činjenicom da mu je stari zgleda bil murjak? A da ne spominjem velki lov na bjegunca i 50snimki sa nadzornih kamera koje potvrđuju proljev što nam ga serviraju mass medijske prostitutke…

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

Svi trebamo i pomoć i pušku da je dobijemo.

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

pomoć svima =puška svima…
Nekom pelc mantil,
Nekom pelcivanje do kraja 2025, smo svi pelcovani, od virusa1984 …
do tada cijedimo se međusobno

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

Pa živimo u svijetu gdje cilj opravdava sredstva kao na primjer to da u Beogradu od Amerikanaca raketiranu zgradu generalštaba Amerikanci sad žele kupiti.
Želim reći ovim činom su svi dobro afektirani i svi su primili poruku, a koliko će njih primiti ovu tvoji ili moju poruku.
Cilj je postignut i sredstvo se ooravdalo.

Neznam zašto slijepo vjeruješ medijima i policiji kad je očito da lažu, pa samouvjereno pišeš kako se momak ubio. Da li se ubio ili su ga ubili to vjerojatno nikad nećemo saznati.

KISIK
Gost
KISIK
4 mjeseci prije
Reply to  Puž

Ni u šahu nemoš dobit,ako na početku igre imaš 0 pijuna.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije

Sinoć u emisiji HRT Otvoreni śef policije u oči laže cjelo gledateljstvo i izjavljuje kako motiv ovog tragičnog čina tek treba utvrditi, nitko mu se ne protivi i nitko ne spominje objavu na fb nesretnog momka.
Očito je potreban psihijatar da bi objasnio kako netko kad sve to vidi i čuje neće uzeti jurišnu pušku i krenuti u juriš.

Musa Kesedzija
Gost
Musa Kesedzija
4 mjeseci prije

Desnicarska kokos kvoca populisticke mantre,narod ovo,narod ono, a ona i taj njen narod su pali s marsa 2020.godine i nista im nije jasno,mos mislit,sada kad su izmuzli kroz braniteljske privilegije i politicke sinekure i zadnju kunu i zaduzili se 70 milijardi eura,sada bi revoluciju pa jovo nanovo,eeee ocete moj kurac…

Kad cujem rijec narod iz usta hrvatsko-srpskih desnicara i populista,odmah se latim revolvera.

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije

Ajmo grafiti po gradovima HR !!! Pandemija 2020 = PLANDEMIJA 2020 ilitiga NAJVEČI SKANDAL ovoga stoljeća! COVID19 = CONVID1984

Lol
Gost
Lol
4 mjeseci prije

Evo čitam represija se pojacava, uvode se redari korone koji paze na građane o postivanju mjera, šta reći ovo ce izgleda nažalost kulminirati u nerede i proteste, oni gore odlučili su igrati igru do kraja, znači i narod ce morati igrati do kraja da stane na kraj ovoj predstavi plandemije 🙁

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
4 mjeseci prije

Karolina je sve lijepo napisala, ali je na početku objave potpuno pogriješila s navodom “Strah je uvijek posljedica osjećaja krivnje”.
Psihopati nemaju osjećaj krivnje pa se od tog osjećaja i nemogu bojati.
Jedino čega se vlastodršci boje je gubitak vlasti i ništa drugo.

Pakt
Gost
Pakt
4 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

trolaš

Zvrk
Gost
Zvrk
4 mjeseci prije

Samo je problem što je gospođa Karolina također dio sustava. Istog sustava koji ju je nametnuo kao lažnu alternativu s ciljem da nametne stav da prave alternative nema.

Stjepan Vujec
Gost
Stjepan Vujec
4 mjeseci prije

Momak je postal Hrvatski Jan Palach, koji se žrtvoval za HR boljitak bez lopova, nažalost nastradao je nevin čovjek.

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
4 mjeseci prije

mrš po senvdič,od gavrilovića je!!!

odddball
Gost
odddball
4 mjeseci prije

Narod će postati nezadovoljan kada ostane bez subvencija koje im dijeli vladajuća nomenklatura, Plenkiju je jedini preostali adut novac koji dolazi iz EU koji može svojima preraspodijeliti i držati glavu iznad vode, corona kriza ugrožava sve pa i status quo u Hrvatskoj, a Krišto i ostali crotalibani udaraju na po nacionalističkim i neoprimitivističkim guslama koristeći Lenjinovu maximu, : idemo sada jer sutra će već biti prekasno,… živi bili pa vidjeli, ali ako je alternativa HDZ-u Hasnabegović i Krišto, bolje da nas i nema ,…

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
4 mjeseci prije

Postoji ozbiljna sumnja da je sve ovo bilo namješteno i odglumljeno: 1. Većina ljudi u blizini nije čula pucnjeve što je čudno, jer je ispaljeno 30 metaka. Rafal iz AK 47 je vrlo bučan i ne možeš ga ne primijetiti – ne čuti. Prostor na kojemu se pucalo (uključujući policiju) nalazi se okružen visokim zidovima zgrada koje čine prsten, što značajno pojačava zvuk zbog odjeka. 2. Prodavačica iz obližnjeg dućana nakon pružanja pomoći i izjave da je bila sva krvava nema nigdje ni traga od krvi, niti na odjeći, ali niti na rukama. 3. Slučajno se tamo zatekla prva pomoć. 4. Spominje se prisutnost i slučajno zatečene medicinske sestre. 5. Čovjek gazi po lokvi krvi i dok hoda ne ostavlja vidljive tragove od krvi unaokolo. 6. Sve djeluje prilično smireno uključujući svjedokinju koja ne pokazuje nikakve znakove šoka / stresa i u detalje priča što se dogodilo. 7. Policija s mjesta događaja ne udaljuje civile koji se slobodno šetaju po inkriminiranom mjestu. 8. Izvršitelj napada se ubio. 9. Čovjek nesmetano kamerom snima i zumira scenu i nitko ga ne uznemirava ili tjera s mjesta događaja. 10. Na zgradi vlade i sabora sigurno postoje nadzorne kamere, no čak i nakon 12… Pročitaj više »

Max
Member
Max
4 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Ja sumnjam i namještaljku od početka. Trebao je razlog za strože mjere.

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
4 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Moše iz Prahe30mm je prvi prokužio kako stoje stvari još na pirotehnika u gala.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
4 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Svaka cast .
Ima jos puno takvih detalja ali nemam volje pisati.

Pogledajte unazad !
Svi ti suludi teroristicki napadi.
Sve su slicni scenariji.

Sve je PREDSTAVA.

Zatvorite oci da bi bolje vidjeli .

Zdravi i veseli bili.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
4 mjeseci prije
Reply to  Hornet 68

Kada si već spomenuo teorističke napade – pogledaj što se zapravo dogodilo 11.09.2001. Zašto su 11.09.2001. uništene zgrade WTC (Svjetski Trgovački Centar) u NewYorku: „Zavera dalje otkriva, da je napad na rublju izvršen i 1991. za šta su bili zaduženi Soroš, grupa bankara oko porodice Buš, Alan Grinspen tadašnji sekretar FED-a, i Vonta kao finansijski operativac. Tako je 11. septembra 1991. po nalogu Buša starijeg navodno tajno emitovano 240 milijardi dolara državnih obveznica koje su bile čist falsifikat. Izdate su na 10 godina i stizale su na naplatu 12. septembra 2001. Njima su preko tajkuna kupovana po Rusiji naftna i gasna postrojenja. Dve brokerske firme su bile njihovi zastupnici: Kantor Ficdžerald i Eurobrokers. Sve njihove transakcije su inače bile pod stalnim nadzorom Obaveštajne pomorske službe (Office of Naval Intelligence). Pošto naplate nije moglo da bude, stotine milijardi dolara falsifikovanih državnih vrednosnih papira moralo je da bude uništeno kako bi se ne stvorio haos na tržištu vrednosnih papira. Rušenje kula STC-a u Njujorku je trebalo da prikrije čišćenje (clearing) ovih 240 milijardi dolara. Kantor Ficdžerald je bio najveći diler vrednosnih papira u SAD i sigurno glavna meta napada. Podaci o stradalima kažu da je 41 posto poginulih u neboderu bilo tamo… Pročitaj više »

Vladi trebaju
Gost
Vladi trebaju
4 mjeseci prije

tenki protiv Marka

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
4 mjeseci prije

Jaja se “to cili svit zna” traže u kokošinjcu-vidi SABOR,usporedba.I.gle.čuda,prvo pa Karolina.

Max
Member
Max
4 mjeseci prije

Sve točno.

ALLELUIA
Gost
ALLELUIA
4 mjeseci prije

Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte, da ne budete osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se. Dajte, pa ćete i vi dobiti. Mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna, sasut će se u krilo vaše, jer mjerom kojom mjerite vama će se zauzvrat mjeriti.

Puž
Gost
Puž
4 mjeseci prije

Zanimljivo je da je pola komentara na ovom članku nestalo…. i znakovito.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik