RDIF, zajedno sa Sanofijem, najavljuje planove za razvoj digitalnih zdravstvenih rješenja u Rusiji

Sputnik V
39 komentara

Ruski fond za izravna ulaganja (RDIF) udružio se s pariškim farmaceutskim divom Sanofi kako bi zajednički proveli projekte digitalne zdravstvene zaštite u Rusiji, objavio je Fond u petak na marginama tekućeg Sankt Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF).

“Ruski fond za izravna ulaganja (RDIF, ruski suvereni financijski fond) i Sanofi, jedna od vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija, dogovaraju se o suradnji u zajedničkoj provedbi projekata digitalne zdravstvene zaštite u Rusiji”, rekao je RDIF u priopćenju za medije.

Ruski suvereni fond bogatstva i farmaceutska tvrtka namjeravaju se uključiti u razvoj, održavanje, upravljanje i marketing proizvoda Virtual Healthcare u četiri terapijska područja, uključujući hipertenziju i dijabetes, kao dio strategije RDIF-a za promicanje vodećih zdravstvenih tehnologija u Rusija.

“[Partnerstvo] sa Sanofijem i promocija digitalnih rješenja u zdravstvu dat će važan doprinos postizanju ciljeva postavljenih u ruskim nacionalnim projektima” ‘Zdravstvo’ i ‘Digitalna ekonomija’. I RDIF i Sanofi nastoje povećati dostupnost kvalitete medicinsku pomoć i implementirati inovativne digitalne usluge u zdravstvu”, rekao je izvršni direktor RDIF-a Kirill Dmitriev, što je objavila tvrtka.

SPIEF – ruski vodeći poslovni događaj – održava se svake godine u Sankt Peterburgu od 1997. Rossija Segodnja službeni je medijski partner foruma.

RDIFSPIEF
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

eto kako se ipak francuske i ruske elite ipak mogu dogovoriti oko necega..oko nadzora svog stanovnistva.sam taj glupi naziv-digitalna zdravstvena zastita-govori o lako vidljivom pr-u…u pitanju je digitalni nadzor,medju ostalim i zdravstveni.hehe..to mi zvuci kao da ce ti neki identifikacijski bar code na mobitelu rijesiti povisenu temperaturu,upalu pluca ili povecani proljev koji me hvata nakon ovakvih objava odjela za ljudske resurse.hvala.

Realno
2 godine prije

Čip vamo, čip tamo, radio valovi ajmoooooooo stoko još malo pa nestalo. Mukte dam samo da prodam.

2 godine prije zadnji put uredio Realno
ledeno doba
2 godine prije

predsjednik upravnog odbora Sanofija je Serge Weinberg…
pogađajte iz koje etničke/vjerske skupine..

čudila se aman ja
2 godine prije

…kao mala , ja sam u školskoj knjižnici otkrila ogromno blago- knjige Karl Maya.

RoPe
2 godine prije

Gledao sam danas dokumentarac o Kini,Deng, koji je zamijenio Maoa je skolovan u francuskoj. On je otvorio Kinu zapadu. Putin radi slicno kao i taj Deng. Jel to dobro ili lose, ne znamo jos. Ali da ce ukidat slobode rusima, e to hoce.

Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Zdravlje i visoki tlak se korigira rakijom i marijuanom.A to je zabranjeno u ovim bezboznim lopovskim tvorevinama kojima upravljaju degenerici.

Jeja
2 godine prije

RDIF – RFID

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI