„Trump je fašista koji ne smije u Bijelu kuću“ – Znak za novu kandidaturu Hillary?

Barack Obama
26 komentara

Tijekom izborne kampanje 2016. bivši američki predsjednik Barack Obama je aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa nazvao “fašistom” i zatražio da se po svaku cijenu spriječi njegova pobjeda.

Obama je takvu izjavu navodno dao u razgovoru s demokratskim senatorom Timom Kaineom iz Virginije.

Video s Kaineovim priznanjem snimljen je 2016. godine i dio je dokumentarca koji će uskoro biti prikazan, a govori o glavnoj Trumpovoj suparnici u predsjedničkoj utrci te godine, Hillary Clinton.

“Predsjednik Obama nazvao me sinoć i rekao: “Tim, zapamti, sada nije vrijeme da budemo čistunci. Morate držati fašista daleko od Bijele kuće”, komentirajući razgovor s Obamom je rekao Tim Kaine, prenosi NBC News.

Isječak se pojavljuje u epizodi “Hillary” četverodijelne dokumentarne serije koja će biti dostupna na kanalu Hulu 6. ožujka. Dokumenti, koji se u subotu premijerno prikazuju na filmskom festivalu Sundance, a  na projekciji bi trebala prisustvovati i Hillary Clinton, uljepšana je kronologija njenog ranog života, uspona na nacionalnoj razini i njene političke karijere.

Prošle godine holivudski glumac Robert De Niro također je rekao da je Donald Trump „rasista na putu do fašizma“.

Međutim, manje je važno to što misle Obama i De Niro o Trumpu od sve više znakova da bi kandidat Demokratske stranke za predsjedničke izbore na kraju ipak mogla biti Hilllary clinton, a epizoda serijala posvećena bivšoj državnoj tajnici i njeno prikazivanje na filmskom festivalu Sundance.

NBC News

Hillary Clinton: „Traže da se kandidiram za izbore 2020. – Nikad ne reci nikad“

Američki izbori 2020
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Laki Topalović
4 godine prije

Što je sinoć rekla, a jutros je objavljeno, Hillary? Nešto što sugerira kandidaturu…. Beš mi sve ako neće biti kandidat opet… Vidio sam na TLTXTU ali sam zaboravio, no nešto u smislu da bi, ne bi , vjerojatno…

shumadinac
4 godine prije

Bivši američki predsednik retko govori bilo šta ružno o prethodnim ili predsednicima posle njega. Nije bitno šta misli o njima, politička korektnost ali i zaštita državnih interesa nalaže samo “umerenu kritiku”. Tim više Obamina “podgrejana” izjava ukazuje na razmere sukoba između dve struje moći od kojih jednu on predvodi. Tramp nije uspeo da značajno umanji moć protivničke struje (možda mu to i nije bio zadatak, možda je trebao samo da zaoštri konfrontaciju – vreme će da pokaže) koja će garantovano uzvratiti punom snagom jer je sada za njih “biti ili ne biti”. Najveća je opasnost što Tramp može pribeći radikalnim merama ako oseti da će izgubiti.

Pedro del negro😎
4 godine prije

Hoće li to biti najveći trik kojeg je vrag izveo???🤔

Mario
4 godine prije

Ako se Hillary kandidira to je znak da demokrati ne žele vlast. Odavno bi oni maknuli Trumpa da su htjeli, ako ne ide nikako, onda kao Kenedija.

Kgfjč
4 godine prije

Moramo vjerovati dobitniku Nobela za mir. On je
svetac. Bolje od toga, on je sveta manjina. All hail Obama!

eks
4 godine prije

Predsednici se menjaju, ali politika USA ostaje uvek ista : imperijalna – kolonijalna – fašistička . U temeljima te politike je zacrtana pljačka u svrhu bogaćenja vladajuće elite – vlasnika korporacija – pohlepnih psihopata .

Alen
4 godine prije

Klanja će biti sve više i više , što se više suprostavljaju prije bi trebali propasti.. Pitanje je da li je sve izrežirano ili nije.. Rekao bih da stvari nisu ” dogovorene ” ali sigurno jesu kanalisane ka ovom sukobu…. Uobičajena pojava kod raspada braka , firme ili drzave , konfrontacija..
No kad oni padnu , uvući će pola svijeta u svoju agoniju a možda i promjeniti izgled svijeta kakav danas poznajemo i ako je on i danas neprepoznatljiv prilično s neizvjesnim sutra..

imalijosnade
4 godine prije

“nobelovac” barak hussein obama!?? e kad ovakvi dobiju nobelovu nagradu-onda znaš koliko je sati..! koliko je za vreme njegove vladavine dronovima samo svatova pokosio, a bolnica gađao… a robert de niro govno koje radi za Deeepstate
..sad Assange i Snowden ispaštaju što su svjetu objavili radi ovakvi kreatura..

cogo
4 godine prije

pa da nisu crnčuge rasisti, njihova mržnja prema drugima rasama nema granica,,

Dopizdilomi
4 godine prije

Citiram: “Trump je fašista koji ne smije u Bijelu kuću“ Zato ćemo podržati kandidaturu Hillary tj. Fuhrera osobno.

nije bitno tko
4 godine prije

Trump nije ništa manji fašista od Obame…….Oba su zločinci prve klase.

Mane
4 godine prije

Obama vise nije medjy zivima.streljan je u gvantanamupre dva meseca.ubuduce ce mo ga gledati na staring slikama I komp simulacijama

nije bitno tko
4 godine prije

Ako u USA nemaju boljeg kandidata od umsko bolesne Clintonice, onda je ta država stvarno u Kurzu…….

Max
4 godine prije

Vampirica umjesto “genija”

Alex
4 godine prije

Ako je netko fašist,onda je to definitivno Hillary

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI